PDA

View Full Version : Μπουφαν 3/4 ως 250Ε (cordura)

foler
03/11/2013, 19:09
Ειμαι στο ψαξιμο για μπουφανακι 3/4 χειμερινο, οσο πιο ζεστο γινεται...Αδιαβροχο δεν με καιει να ειναι 100%, σπανια κυκλοφορω με βροχη μονο καμια ξωφαλτση αν φαω:)
Εχω ενα Κολορι ασος το οποιο διατηρω σε κατασταση καινουργιου αλλα ρε γμτ ενω ειναι Μ μεγεθος και μου ειναι οκ τα μανικια θα τα ηθελα 3-4 ποντους πιο μακρια.
Με λιγο ψαξιμο που εκανα ξεχωρισα αυτο
302846
Colori avatar στα 235Ε
και αυτο
302847
spidi voyager 3 περιπου στα 270Ε, λιγο παραπανω απο οσο θα ηθελα
Εχετε να προτεινετε κατι αλλο ή καποια γνωμη για αυτα τα 2?

MikeG
03/11/2013, 19:11
Το πρώτο που δείχνεις (το Colori) είναι το παλιό Colori Dylan. Το έχω από το 2007. Πλέον η εσωτερική του πλευρά, μέσα από την επένδυση έχει χαλάσει. Το θεωρώ λογικό, Αρκετά καλό μπουφάν αλλά ελάχιστοι εξαερισμοί. Αν έχεις καλοκαιρινό, τότε go for it.

foler
03/11/2013, 19:16
Προσθεσα το μοντελο αλλα ειναι το colori avatar..Εισαι σιγουρος για το dylan?
με ενδιαφερει η προστασια απο το κρυο πιο πολυ...

Pan (dvs)
03/11/2013, 19:23
Τα spidi λενε οτι ειναι καλυτερα.Δες και τα magna.Παρα παρα πολυ καλα.Πολυ Βορειοι βουνισιοι τα χρησιμοποιουνε και ειναι
πολυ ευχαριστημενοι.

https://motorshop.skroutzstore.gr/p.MPOUFAN-OASIS-MACNA.279746.html

MikeG
03/11/2013, 19:26
Προσθεσα το μοντελο αλλα ειναι το colori avatar..Εισαι σιγουρος για το dylan?
με ενδιαφερει η προστασια απο το κρυο πιο πολυ...

Λεγόταν Dylan, τώρα το λένε avatar με ελάχιστες μικρές αλλαγές. Για το κρύο και τη βροχή είναι super.

foler
03/11/2013, 19:29
Magna? Δεν ξερω ψαχνω σιγουρα κατι επωνυμο, αυτη την εταιρια πρωτη φορα την ακουω...
Το σπιντι δειχνει πολυ ψαρωτικο με 2 επενδυσεις, με αεραγωγους για κυκλοφορια αερα και σιγουρα εχω εμπιστοσυνη στην εταιρια (εχω spidi proto one δερμα και ειναι μετα απο 9 χρονια σαν την μερα που το αγορασα!).

foler
03/11/2013, 19:36
Λεγόταν Dylan, τώρα το λένε avatar με ελάχιστες μικρές αλλαγές. Για το κρύο και τη βροχή είναι super.

και απο το ασος που εχω γενικα ειμαι ευχαριστημενος μονο που θα το ηθελα πιο μακρυ για μεγαλυτερη προστασια της μεσης απο το κρυο και με πιο μακρια μανικια...
Αυτο που μου την δινει ειναι οτι η επενδυση στα μανικια βγαινει εξω απο το μπουφαν λες και ειναι για μεγαλυτερο νουμερο!

Pan (dvs)
03/11/2013, 19:46
Magna? Δεν ξερω ψαχνω σιγουρα κατι επωνυμο, αυτη την εταιρια πρωτη φορα την ακουω...
Το σπιντι δειχνει πολυ ψαρωτικο με 2 επενδυσεις, με αεραγωγους για κυκλοφορια αερα και σιγουρα εχω εμπιστοσυνη στην εταιρια (εχω spidi proto one δερμα και ειναι μετα απο 9 χρονια σαν την μερα που το αγορασα!).

Tα Magna σε Ολλανδια και Γερμανια ειναι πολυ δυνατο ονομα.Δεν τους κανω διαφημιση αλλα αν σου δωθει η ευκαιρια να τα φορεσεις θα καταλαβεις τι εννοω.Φοβερα υλικα και φοβερη ποιοτητα κατασκευης.Τα φορανε φιλοι μου αρκετα χρονια και τα συνιστουνε.Εγω δεν βρηκα το νουμερο μου οταν εψαχνα,δυστυχως.

foler
03/11/2013, 19:55
Για να το βρω εδω και να το δοκιμασω χλωμο (Χανια), οχι οτι μπορω να βρω τα αλλα δυο:(

Pan (dvs)
03/11/2013, 19:59
Για να το βρω εδω και να το δοκιμασω χλωμο (Χανια), οχι οτι μπορω να βρω τα αλλα δυο:(

Παντου το ιδιο προβλημα εχουμε.Παρε αυτο που μπορεις να δοκιμασεις.Εξαλλου στην Κρητη δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα με τον καιρο.Παρε κατι με καλες ενισχυσεις γιατι εκει κατω ειναι αυξημενες οι πιθανοτητες ατυχηματων.

Giorgos19
03/11/2013, 20:03
Έχω το Colori. Απόλυτα ευχαριστημένος!

foler
03/11/2013, 20:04
Παντου το ιδιο προβλημα εχουμε.Παρε αυτο που μπορεις να δοκιμασεις.Εξαλλου στην Κρητη δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα με τον καιρο.Παρε κατι με καλες ενισχυσεις γιατι εκει κατω ειναι αυξημενες οι πιθανοτητες ατυχηματων.

Για τις γληγορες βολτες εχω διαιρουμενη δερματινη, για μεσα στην πολη το θελω και κοντινες χαλαρες διαδρομες.

virus
03/11/2013, 20:15
Το πρώτο που δείχνεις (το Colori) είναι το παλιό Colori Dylan. Το έχω από το 2007. Πλέον η εσωτερική του πλευρά, μέσα από την επένδυση έχει χαλάσει. Το θεωρώ λογικό, Αρκετά καλό μπουφάν αλλά ελάχιστοι εξαερισμοί. Αν έχεις καλοκαιρινό, τότε go for it.

+750

ακριβως οπως τα λεει ο mike. πεντε χρονια στα χερια μου και εχει φαει παρα πολυ βροχη. τωρα πια κι εμενα εχει χαλασει η εσωτερικη του πλευρα. λογικα δηλαδη. κι εγω συμφωνω λιγος ο εξαερισμος.

αν και τωρα που το σκεφτομαι λεω να το παω στην κολορι μπας και μου φτιαξουν την εσωτερικη πλευρα στην εγγυηση :hmm:

παντως κι εγω ενα θεμα με τα μανικια το εχω. ετσι πηρα το large και ειμαι νταξει στα μανικια αλλα στον κορμο πλεει λιγο οποτε φοραω ενα πουλοβερ κι ειμαι μια χαρα. αλωστε τοχω μονο για χειμερινο.

foler
03/11/2013, 20:28
+750

ακριβως οπως τα λεει ο mike. πεντε χρονια στα χερια μου και εχει φαει παρα πολυ βροχη. τωρα πια κι εμενα εχει χαλασει η εσωτερικη του πλευρα. λογικα δηλαδη. κι εγω συμφωνω λιγος ο εξαερισμος.

αν και τωρα που το σκεφτομαι λεω να το παω στην κολορι μπας και μου φτιαξουν την εσωτερικη πλευρα στην εγγυηση :hmm:

παντως κι εγω ενα θεμα με τα μανικια το εχω. ετσι πηρα το large και ειμαι νταξει στα μανικια αλλα στον κορμο πλεει λιγο οποτε φοραω ενα πουλοβερ κι ειμαι μια χαρα. αλωστε τοχω μονο για χειμερινο.

δηλαδη το ιδιο προβλημα υπαρχει και στο avatar? Πολλοι ποντοι μειον τοτε για το κολορι...
ειδικα στην σκυφτη θεση του 636 εμενα να μανικια τραβιουνται ακομα πιο πανω!

MikeG
03/11/2013, 20:48
+750

Αν τύχει και το πας για φτιάξιμο και γίνει δουλειά σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Εμένα στα μανίκια μου είναι μια χαρά. Όμορφο μπουφανάκι.

virus
03/11/2013, 21:07
δηλαδη το ιδιο προβλημα υπαρχει και στο avatar? Πολλοι ποντοι μειον τοτε για το κολορι...
ειδικα στην σκυφτη θεση του 636 εμενα να μανικια τραβιουνται ακομα πιο πανω!

δεν ξερω για το avatar. για το dylan λεμε εγω κι ο μικες.

απο την αποψη οτι μπορει αυτο σαν πιο καινουργιο μοντελο να εχουν βελτιωθει τα χαρακτηριστικα του!

Ζεύκας
04/11/2013, 02:02
+1 για τα macna.

Τα είδα στα motomarket και μου άρεσαν πολύ. Μακράν ανώτερα από τα colori.

Silent Power
04/11/2013, 08:09
μπορείς να κοιτάξεις και στη μάρκα BERING. Το δικό μου το είχα πάρει 220 πριν απο 5 χρόνια. Το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα το χειμώνα. Έχω φάει πολύ βροχή, και παντα γύριζα σπίτι στεγνος εσωτερικα. Επισής είναι αρκετά ζεστό. Στη τιμή που ψάχνεις πιστεύω θα βρεις αρκετα και ποιοτικά.

KotsosDR
04/11/2013, 10:09
+1 για τα macna.

Τα είδα στα motomarket και μου άρεσαν πολύ. Μακράν ανώτερα από τα colori.

Eχω το Μacna Οasis ... εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος ! φοβερο μπουφανακι για τα λεφτα του !

archi
04/11/2013, 12:39
+1 για Macna από εμένα.
το πείρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από ποιότητα. Επίσης ξεχωρίζει ο καλός του σχεδιασμός.
όταν έψαχνα πάντως τα colori μου φάνηκαν από τα πιο ζεστά
δεν ξέρω στο νησί τι θα μπορέσεις να βρεις να δοκιμάσεις σε όλες τις μάρκες, λίγο δύσκολο να βρεις ποικιλία κάτω

MikeG
04/11/2013, 12:41
Για δες και αυτό.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sec19bedcbf94/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Outback-Textile-Jacket/SubProducts/Revit-Outback-Textile-Jacket-0001

Panoskl
04/11/2013, 15:09
To Richa Torrent το έχεις δει; Το έχεις δοκιμάσει;

foler
04/11/2013, 15:44
Για δες και αυτό.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sec19bedcbf94/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Outback-Textile-Jacket/SubProducts/Revit-Outback-Textile-Jacket-0001
Παρα πολυ ωραιο! Μοιαζει με το spidi voyager 2 που μου αρεσει πιο πολυ και απο το voyager 3. Δεν μοιαζουν?
Revit
302943
Spidi voyager 2
302944
Και spidi voyager 3
302945
πως μπορω να βρω το voyager 2 που ειναι παλιοτερο αλλα μου αρεσει περισσοτερο? Το richa torrent το γκουγκλαρα αλλα δεν μου αρεσε καθολου...

est
04/11/2013, 22:55
Έχει και σε Clover προσφορές γύρω στο 200ευρω κάποια προηγούμενα μοντέλα..ένα που έχει κουκούλα και φαίνεται λίγο πιο κυριλέ σκέφτομαι να το πάρω για να πηγαίνω στο γραφείο.
Απο ποιότητα θεωρώ πως είναι από τα κορυφαία.
Ένα Satsuma που εχω αρνείται να χαλάσει!