Σύνδεση

View Full Version : γιατι ολες οι βρωμοδουλειες γινονται με africa?

angelosxf650
04/11/2013, 11:19
τα λεει ολα ο τιτλος οσες ληστειες εχω δει στην τβ τωρα με τους χρυσαυγητες παλι, ολοι οι ληστες ειχαν παντα κλεψει μια africa!:confused:

Joyrider
04/11/2013, 11:21
Για το adventure της υπόθεσης :cool:

Dant3
04/11/2013, 11:22
Γιατι οταν ρωτανε τι μηχανη δε θα μας αφησει στη μεση(οπως ο αλλος με το tiger) τους λενε africa η transalp :D

rider
04/11/2013, 11:26
Φαντάσου να πας για ληστεία με ΚΤΜ και να ναι και Τρίτη! :D

Stergios69
04/11/2013, 11:38
Γιατι οταν ρωτανε τι μηχανη δε θα μας αφησει στη μεση(οπως ο αλλος με το tiger) τους λενε africa η transalp :D
Και τέλος...

Black Mamba
04/11/2013, 11:56

Aπλα ΔΕΝ πας Τριτη.
Πας μετα την Τεταρτη!
Παρεπιπτωντος στην αρχη λεγανε οτι ητανε Varkadero...

Pan (dvs)
04/11/2013, 13:56
Οπως λεει και σε αλλο θεμα το ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ,AUFGEBRACHT

Ακούω λοιπόν το ρεπόρτερ στον ΑΝΤ1 να λέει ότι η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε ήταν εντούρο και μάλιστα ειδικά σχεδιασμένη για κίνηση εκτός δρόμου και για το χειρισμό της απαιτούνται ειδικές ικανότητες, στη γλώσσα των μηχανόβιων πρέπει να είσαι "χεράς" για να την οδηγήσεις, ενώ οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ θα ήταν αδύνατο σχεδόν να την ακολουθήσουν και να την καταδιώξουν. Κι ενώ έσπαγα το μυαλό μου να βρω τί μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να ήταν, μετά από λίγη ώρα ο ρεπόρτερ αποκαλύπτει πως η μηχανή είναι μάρκας Honda Varadero

makis206
04/11/2013, 14:00

Θα πάρεις για βοηθό το μάστορα καλέ, έτσι κι αλλιώς ο πιο "κολλητός" απ'όλους είναι..:D

Black Mamba
04/11/2013, 14:03
Θα πάρεις για βοηθό το μάστορα καλέ, έτσι κι αλλιώς ο πιο "κολλητός" απ'όλους είναι..:D

Blood brothers, ενα πραγμα...:D
Ευτυχως τα ΚΤΜ ειναι "καθαρα" και δεν μπλεκονται σε τετοιες εγκληματικες ενεργιες;)

DimChios
04/11/2013, 14:06

Ακούω λοιπόν το ρεπόρτερ στον ΑΝΤ1 να λέει ότι η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε ήταν εντούρο και μάλιστα ειδικά σχεδιασμένη για κίνηση εκτός δρόμου και για το χειρισμό της απαιτούνται ειδικές ικανότητες, στη γλώσσα των μηχανόβιων πρέπει να είσαι "χεράς" για να την οδηγήσεις, ενώ οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ θα ήταν αδύνατο σχεδόν να την ακολουθήσουν και να την καταδιώξουν. Κι ενώ έσπαγα το μυαλό μου να βρω τί μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να ήταν, μετά από λίγη ώρα ο ρεπόρτερ αποκαλύπτει πως η μηχανή είναι μάρκας Honda Varadero

καλα, το τι ΠΑΠΑΡΙΕΣ επ αυτου (αλλα και γενικοτερα) ακουμε απο τους δημοσιογραφους, δε λεγεται!

chillipf
04/11/2013, 14:12
& με τι ευκολία η μαύρη βαραΔέρο όπως την έλεγαν, έγινε άσπρη Άφρικα, άλλο πράγμα :cool:

Pan (dvs)
04/11/2013, 14:37
& με τι ευκολία η μαύρη βαραΔέρο όπως την έλεγαν, έγινε άσπρη Άφρικα, άλλο πράγμα :cool:

Kαι μεχρι αυριο ισως και Lada.

byron
04/11/2013, 14:40

Αδικο δεν έχουν. Μόνο ένας χεράς τύπου Marquez/Lorenzo μπορεί να οδηγήσει γρήγορα μια Varadero. Όπως δεν έχει αδίκο πως δεν είναι δυνατόν να καταδιώξει η ΔΙ.ΑΣ ένα Varadero λόγω απόνερων. Δουλειά του Λιμενικού και ΑΝ...

akis_trevor
04/11/2013, 14:54

εδω ακουσα χτες οτι στην τσαντα που φοραγε ο δολοφονος ειχαν βαρυ οπλισμο σε ενδεχομενη συναντηση με μπατσους...οχι οτι παιζει να ειχε ξερω γω ρουχα να αλλαξει για να μην δωσει στοχο..ακτινες λειζερ λεμε!

alex14
04/11/2013, 15:01
εδω ακουσα χτες οτι στην τσαντα που φοραγε ο δολοφονος ειχαν βαρυ οπλισμο σε ενδεχομενη συναντηση με μπατσους...οχι οτι παιζει να ειχε ξερω γω ρουχα να αλλαξει για να μην δωσει στοχο..ακτινες λειζερ λεμε!

Ναι, ηταν η τσαντα του Sport Billy και ειχε μεσα oto melara

makis206
04/11/2013, 15:20
Αδικο δεν έχουν. Μόνο ένας χεράς τύπου Marquez/Lorenzo μπορεί να οδηγήσει γρήγορα μια Varadero. Όπως δεν έχει αδίκο πως δεν είναι δυνατόν να καταδιώξει η ΔΙ.ΑΣ ένα Varadero λόγω απόνερων. Δουλειά του Λιμενικού και ΑΝ...

Βάλε τα Super Puma να είσαι μέσα..:lol:

vaska
04/11/2013, 17:23

Ήματρον ρε πστμ

:bawl::bawl:

Υ.Γ. Με Β στρομ ή ΤΔΜ τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα

:lol:

SHOOTER045
04/11/2013, 18:56
Ήματρον ρε πστμ

Υ.Γ. Με Β στρομ ή ΤΔΜ τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα

:lol:

αν παθαινε κατι-χαλαγε κλπ
αντ/κα θα εβρισκαν και στο περιπτερο

kostas777
04/11/2013, 22:27

Το έβλεπα κι εγώ εκείνη την ώρα στον Alpha. Αλλά δεν το έλεγαν για Varadero, στην αρχή έλεγαν ότι ήταν TDM, το Vara το σκέφτηκαν αργότερα.

Έλεγαν μάλιστα οτι ήταν μηχανή εντούρο μεταποιημένη και με λάστιχα δρόμου για να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και στην πόλη αλλά και εκτός. Τη μηχανή super puma είχαν; :confused:

Innersense
05/11/2013, 07:40
303011303027
http://tvxs.gr/news/ellada/o-drastis-kai-i-mixani-tis-dolofonikis-epithesi-sta-grafeia-tis-xa
4 the record...

"Αναφορικά με τη μοτοσικλέτα μάρκας Honda, μοντέλου Africa Twin, βρέθηκε σε υπαίθριο χώρο πλησίον του ρέματος «Χελιδονούς», που βρίσκεται παράπλευρα στη χωμάτινη οδό Κρεστένων, περίπου σε 200 μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής. Λευκού - μαύρου χρώματος, έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού - μπλε χρώματος.

Η μοτοσικλέτα δεν έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, ούτε μπαγκαζιέρες. Στο σημείο του ντεπόζιτου έφερε προσαρμοσμένη δερμάτινη μπεζ επένδυση με σχέδια ακαθόριστου σχήματος, ερυθρού-μπλε χρώματος, ενώ στον ανεμοθώρακά της έφερε την ένδειξη «46». Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, πρόκειται για την υπ’ αριθμ. ΖΥΧ-668 μοτοσικλέτα, η οποία αφαιρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Ιουνίου από την περιοχή της Καλλιθέας. (Η πινακίδα είναι προσαρμοσμένη στις φωτογραφίες και αποτελεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, απεικόνιση προς υποβοήθηση των πολιτών)."

Τα σπάει η έκθεση της αστυνομίας δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!

bulmont
05/11/2013, 07:43
αν παθαινε κατι-χαλαγε κλπ
αντ/κα θα εβρισκαν και στο περιπτερο

Θα τα έκλεβαν ή θα τα αγόραζαν;;;;

vaska
05/11/2013, 09:01
303011
http://tvxs.gr/news/ellada/o-drastis-kai-i-mixani-tis-dolofonikis-epithesi-sta-grafeia-tis-xa
4 the record...

"Αναφορικά με τη μοτοσικλέτα μάρκας Honda, μοντέλου Africa Twin, βρέθηκε σε υπαίθριο χώρο πλησίον του ρέματος «Χελιδονούς», που βρίσκεται παράπλευρα στη χωμάτινη οδό Κρεστένων, περίπου σε 200 μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής. Λευκού - μαύρου χρώματος, έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού - μπλε χρώματος.

Η μοτοσικλέτα δεν έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, ούτε μπαγκαζιέρες. Στο σημείο του ντεπόζιτου έφερε προσαρμοσμένη δερμάτινη μπεζ επένδυση με σχέδια ακαθόριστου σχήματος, ερυθρού-μπλε χρώματος, ενώ στον ανεμοθώρακά της έφερε την ένδειξη «46». Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, πρόκειται για την υπ’ αριθμ. ΖΥΧ-668 μοτοσικλέτα, η οποία αφαιρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Ιουνίου από την περιοχή της Καλλιθέας. (Η πινακίδα είναι προσαρμοσμένη στις φωτογραφίες και αποτελεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, απεικόνιση προς υποβοήθηση των πολιτών)."

Τα σπάει η έκθεση της αστυνομίας δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!

αγγελία στο car και γρήγορα

devil's animal
05/11/2013, 09:09
303011
ενώ στον ανεμοθώρακά της έφερε την ένδειξη «46»

πως δεν εγραψαν λογω αυτου:
δλδ ειναι και φιλοβαλεντινικοι οι δολοφονοι...:hmm: και μαλλον αυτο κανει ευκολη την δουλεια της αντιτρομοκρατικης για να βρεθουν στα ιχνη τους...

Innersense
05/11/2013, 09:15
(Η πινακίδα είναι προσαρμοσμένη στις φωτογραφίες και αποτελεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, απεικόνιση προς υποβοήθηση των πολιτών)."
Προσέξτε τα όλα λέμε! Έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει κάποια υπηρεσία της αστυνομίας με Photoshopάδες που πληρώνονται από την τσέπη μας για να μας παρουσιάσουν κάτι τέτοιες γελοίες φωτογραφίες; Έλεος, διόρθωσε λίγο το perspective βρε άνθρωπε μου που προσπαθείς να με πείσεις ότι πληρώνεσαι επάξια και για την υποβοήθηση μου! ΕΛΕΟΣ! Αυτά είναι για να τα βλέπουν κάτι γιαγιάδες και να λένε πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία!

stam2
05/11/2013, 09:24
ερώτηση: τα λάστιχα είναι τα conti trail attack I και φαίνονται σε καλή κατάσταση. Μήπως τα άλλαξαν πρόσφατα οι δράστες πριν την επιχείρηση δολοφονίας...? και επειδή τα conti TA 1 τείνουν προς απόσυρση από την αγορά, σε συνδυασμό με το ότι η μηχανή έχει κάποια αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά μήπως θα 'πρεπε να ψάξουν στους λαστιχάδες μήπως βρουν κάτι παραπάνω....?

AUFGEBRACHT
05/11/2013, 19:31
Αδικο δεν έχουν. Μόνο ένας χεράς τύπου Marquez/Lorenzo μπορεί να οδηγήσει γρήγορα μια Varadero.

Καθόλου άδικο, αλλά όχι για αυτό το λόγο. Πρέπει να είσαι κυριολεκτικά χεράς για να καταφέρεις να την κρατήσεις όρθια εν στάσει και να μη σου πέσει, ένας γνωστός μου που την είχε αγοράσει έπεσε 2 φορές σταματημένος στα διόδια προσπαθώντας να πληρώσει, από το πάθημα μόλις έφτανε διόδια την έβαζε στο σταντ, κατέβαινε, πλήρωνε, αλλά ήταν τόση η καζούρα από τους υπόλοιπους που τελικά έκανε την ενδεδειγμένη κίνηση και την πούλησε...

AUFGEBRACHT
05/11/2013, 19:32
εδω ακουσα χτες οτι στην τσαντα που φοραγε ο δολοφονος ειχαν βαρυ οπλισμο σε ενδεχομενη συναντηση με μπατσους...

Ανορθωτές είχε τίγκα...

byron
06/11/2013, 07:02
Καθόλου άδικο, αλλά όχι για αυτό το λόγο. Πρέπει να είσαι κυριολεκτικά χεράς για να καταφέρεις να την κρατήσεις όρθια εν στάσει και να μη σου πέσει, ένας γνωστός μου που την είχε αγοράσει έπεσε 2 φορές σταματημένος στα διόδια προσπαθώντας να πληρώσει, από το πάθημα μόλις έφτανε διόδια την έβαζε στο σταντ, κατέβαινε, πλήρωνε, αλλά ήταν τόση η καζούρα από τους υπόλοιπους που τελικά έκανε την ενδεδειγμένη κίνηση και την πούλησε...

Ενας δικός μου γνωστός με παρόμοιο πρόβλημα, για να γλυτώσει τη καζούρα έφτιαξε το κίνημα "Δεν πληρώνω". :lol:

byron
06/11/2013, 07:05
Ανορθωτές είχε τίγκα...

:tooth: :tooth: :moutza:

vaska
06/11/2013, 07:17
Ανορθωτές είχε τίγκα...

:bawl: αρχίσαμε πάλι ε????

Pan (dvs)
06/11/2013, 08:21
Κοιτατε το δαχτυλο και χανετε το δασος.Η ειδηση για εμας ειναι αλλου.

Η αστυνομια ,καταβαλοντας υπερανθρωπες προσπαθειες ,καταφερει να βρει τη μοτοσυκλετα ενος ανθρωπου που την ειχε ξαγραψει.Ενα ζητω λοιπον για τον τυχερο κατοχο του Africa.:a18:

DgSensei
06/11/2013, 13:01
Κοιτατε το δαχτυλο και χανετε το δασος.Η ειδηση για εμας ειναι αλλου.

Η αστυνομια ,καταβαλοντας υπερανθρωπες προσπαθειες ,καταφερει να βρει τη μοτοσυκλετα ενος ανθρωπου που την ειχε ξαγραψει.Ενα ζητω λοιπον για τον τυχερο κατοχο του Africa.:a18:

Εγώ πάντως θα αισθανόμουν περίεργα αν η μηχανή μου είχε χρησιμοποιηθεί σε δολοφονία.Ίσως είμαι λίγο προληπτικός δεν ξέρω...

Pan (dvs)
06/11/2013, 13:18
Αλλο αυτο.Τουλαχιστον θα ειχα την ευκαιρια να την πουλησω.

DgSensei
06/11/2013, 13:56
Σωστό κι αυτό.

virus
06/11/2013, 21:18
καταρχας ειναι καρατιμονα. δοκιμασε να κανεις δουλεια με μπουσα και κλιπον.δοκιμασε να κανεις ισσοροπια ενω σε τραβολογαει ενας εξυπνακιας πολιτης ....

amyroukai
07/11/2013, 12:30
Σημαντικό επίσης και ενδεικτικό της κρίσης, το ότι η άφρικα ξαναέγινε "μεγάλου κυβισμού" από μεσαία που την είχαμε τόσα χρόνια...

DgSensei
07/11/2013, 12:34
Νομίζω ότι για τα μμε οτιδήποτε πάνω από παπί είναι μηχανή "μεγάλου κυβισμού".

cityfly
07/11/2013, 12:36
Νομίζω ότι για τα μμε οτιδήποτε πάνω από παπί είναι μηχανή "μεγάλου κυβισμού".

οτιδήποτε δεν έχει πετάλια είναι μεγάλου κυβισμού για τα τηλεδικία