PDA

View Full Version : χεστηκα ..!!!

panagiotis dim
04/11/2013, 13:51
ενας θείος μου γύρω στα 153 κιλά υπέρβαρος καθισμένος στην ακρη της μεσογείων με κλειστά τα παράθυρα στο αμάξι του δυστυχώς .. μην αντέχοντας αλλο το μποτιλιάρισμα ..χέστηκε πάνω του !! την ώρα που χεζότανε ( με κλειστά τα παράθυρα..) τον πλησιάζει αστυνομικό όργανο και μεσ τα νεύρα που είχε παρκάρει παράνομα στην ακρη του χτυπάει το τζάμι ...!!
- ( οργανο) ανοίξτε κύριε το παράθυρο ..τα στοιχεία σας !!!

-( θείος μου) ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!

-( οργανο) ποιό αργιεμένος τώρα ) ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣ!!!!

- ( ΘΕΊΟΣ ΜΟΥ ) ΣΟΥ ΕΙΠΑ ..Χ Ε Σ Τ Η Κ Α !!!!
- ( οργανο εξτρα αγριεμένος ) ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΟΟ!!

ανοίγει ο θείος μου το παράθυρο και παίρνει η μπόχα το οργανο.

- ( οργανο) ΠΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!

-θείος μου ) Σου ειπα ...χέστηκα !!!!!!

AristidisZ
04/11/2013, 13:54
:bawl:

GKN
04/11/2013, 14:32
:sick: :lol:

zannisvel
04/11/2013, 14:37
Based on a true story??

:lol: :lol:

vaska
04/11/2013, 17:25
:yuck: και πίνω τον απογευματινό μου καφέ

kadcbr
04/11/2013, 20:49
:bawl::bawl:

blackbusa
04/11/2013, 21:52
:yuck: και πίνω τον απογευματινό μου καφέ

βοηθαει στο χεσιμο ομως...

theofilos888
04/11/2013, 22:51
:bawl::bawl::bawl:

panagiotis dim
05/11/2013, 08:19
Based on a true story??

:lol: :lol:

στη μεσογείων είπα στο υψος του Γεννηματάς:D

notakos600
05/11/2013, 08:27
στη μεσογείων είπα στο υψος του Γεννηματάς:D

Πέρασα όταν πήγαινα στη πεθερά μου στους Αμπελόκηπους, ρε μάγκα ακόμα βρώμαγε, το πιστεύεις; :lol:

panagiotis dim
05/11/2013, 08:41
Πέρασα όταν πήγαινα στη πεθερά μου στους Αμπελόκηπους, ρε μάγκα ακόμα βρώμαγε, το πιστεύεις; :lol:

λοιπόν για να το ξεκαθαρίσω γιατί θα αρχίσετε τις μαλακίες πρωινιάτικα ... οποιος περνάει από κεί με σπασμένη τρίτη μόνο και οχι με τίποτα χαζοδευτέρες και κοιτάμε τις σκοπιές απέναντι να συνενοούμαστε !!!

notakos600
05/11/2013, 08:55
λοιπόν για να το ξεκαθαρίσω γιατί θα αρχίσετε τις μαλακίες πρωινιάτικα ... οποιος περνάει από κεί με σπασμένη τρίτη μόνο και οχι με τίποτα χαζοδευτέρες και κοιτάμε τις σκοπιές απέναντι να συνενοούμαστε !!!

Δεν θα σπάσω το μοτόρι για να γλυτώσω τη μπόχα του μπάρμπα σου μεγάλε. :lol: :beer:

cityfly
05/11/2013, 10:07
ενας θείος μου γύρω στα 153 κιλά υπέρβαρος καθισμένος στην ακρη της μεσογείων με κλειστά τα παράθυρα στο αμάξι του δυστυχώς .. μην αντέχοντας αλλο το μποτιλιάρισμα ..χέστηκε πάνω του !! την ώρα που χεζότανε ( με κλειστά τα παράθυρα..) τον πλησιάζει αστυνομικό όργανο και μεσ τα νεύρα που είχε παρκάρει παράνομα στην ακρη του χτυπάει το τζάμι ...!!
- ( οργανο) ανοίξτε κύριε το παράθυρο ..τα στοιχεία σας !!!

-( θείος μου) ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!

-( οργανο) ποιό αργιεμένος τώρα ) ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣ!!!!

- ( ΘΕΊΟΣ ΜΟΥ ) ΣΟΥ ΕΙΠΑ ..Χ Ε Σ Τ Η Κ Α !!!!
- ( οργανο εξτρα αγριεμένος ) ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΟΟ!!

ανοίγει ο θείος μου το παράθυρο και παίρνει η μπόχα το οργανο.

- ( οργανο) ΠΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!

-θείος μου ) Σου ειπα ...χέστηκα !!!!!!

θεϊκό

έχω μια - χωρίς χεσήματα - αντίστοιχη ιστορία

γυρνάω - προ αμνημονεύτων - από ένα 5χ5 και σε ένα από τα κλασσικά σημεία ελέγχων με σταματάνε.
Ζητάνε ταυτότητα (δίπλωμα παίζει και να μη ζητήσανε :p ) και με ρωτάνε τι έχω μέσα στην τσάντα της πλάτης.
Άπλυτα λέω από μπάλα γυρνάω
Δεν ξέρω πώς του φάνηκε η απάντηση αλλά μου ζήτησε την τσάντα να τη δει
την ανοίγει
ΠΟΥΦΦΦΦ
ε σου είπα άπλυτα έχει
(ξέρετε τώρα τι άπλυτα οι κάλτσες τα παπούτσια....)