PDA

View Full Version : sfirizi to motori

yamahaxt550
07/11/2013, 13:05
exw ena honda innova kai kanei ena thorivo san sfyrigma kai mou fenete oti einai apo to filtrokouti eseis ti lete ?

OldMan
07/11/2013, 13:07
den mas peftei logos...

(kai na mas pesei, den skyvoume na ton sikwsoume..)

yamahaxt550
07/11/2013, 13:07
boro na pw me vohthises arketa

OldMan
07/11/2013, 13:08
efaxaristw alla gi afto plironwmai...

yamahaxt550
07/11/2013, 13:13
as mou pei kapios :p

OldMan
07/11/2013, 13:21
epeidi to "sfyrigma" prokaleitai otan kapoio refsto vgainei biaia kai eksanagasmena apo mia mikris diametrou opi, eisai sigouros oti afto pou akougetai den einai "roufigma'..??

yamahaxt550
07/11/2013, 13:25
100% sigouros akougete sfyrigma yparxh periptosh n proerxete apo to filtrokouti?

motomaniac
07/11/2013, 13:48
χαχαχχαχαχα

dimzan
07/11/2013, 13:49
μηπως ακουγεται το σφυριγμα απο τον συνεπιβατη?

Nostradamus
07/11/2013, 14:29
μηπως ακουγεται το σφυριγμα απο τον συνεπιβατη?

κατι τετοιο εννοεις??

http://www.youtube.com/watch?v=ir6tw7K78bc

AristidisZ
07/11/2013, 14:35
θείο μου επιτρέπεις ;

GKN
07/11/2013, 14:39
:a26:
κατι τετοιο εννοεις??

Billymuse
07/11/2013, 15:04
Παρασκεύη μεσημέρι είναι το peak για να ρωτάτε απορίες για τα παπάκια,τότε έχετε την τιμιτική σας

zannisvel
07/11/2013, 15:21
Ναι αλλα το δικο του σφυριζει...:a13::a13::a13: σημερα..

yamahaxt550
07/11/2013, 16:23
o kurw tsa ben mir qifsha ropt arxidia sta miala sas

AristidisZ
07/11/2013, 16:24
o kurw tsa ben mir qifsha ropt arxidia sta miala sas

symfwnw apolyta
to ksera egw, se eixa dei, rwtages gia phneia

zannisvel
07/11/2013, 16:30
εγω ακομα δε το επιασα το ''o kurw tsa ben mir qifsha ropt'', το αλλο το επιασα αλλα εχω να το ακουσω απο το γυμνασιο.
Να παω για google translate?

devil's animal
07/11/2013, 16:31
exw ena honda innova kai kanei ena thorivo san sfyrigma kai mou fenete oti einai apo to filtrokouti eseis ti lete ?

εγω λεω οτι ειναι απ'το καρμπυρατερ....
αμα ειναι injection, τοτε ειναι το ειδικο συστημα της honda που το εχει βαλει να ακουγεται σαν να εχει καρμπυρατερ...

AristidisZ
07/11/2013, 16:32
δε θα βρεις τίποτα, λες να μη το δοκίμασα ; :bawl:

zannisvel
07/11/2013, 16:35
Κατά την εκτέλεση καλύτερη fuckin ropt
kai
o tsa κάνει καλό fuckin kurw ropt

για κανεναν που κανει και γ@μω τα σουβλακια με γυρο θα εννοει. και το αλλο θα εχει να κανει με τις τρελες αγελαδες...

vaska
07/11/2013, 16:36
κατι τετοιο εννοεις??

Όταν το είχα δει για πρώτη φορά είχα κλάψει από τα γέλια. Γάτα η γκόμενα, άλλαζε και την συχνότητα με τα χλμ.

χαχαχα

iliasfyntanidis
07/11/2013, 16:36
Σφυρίζει όταν ανοίγεις το γκάζι η όταν το κλείνεις;

Billymuse
07/11/2013, 17:41
Σφυρίζει όταν ανοίγεις το γκάζι η όταν το κλείνεις;

οταν σβήνει το μοτορί...κάτι του σφυρίζει και του λέει.
''e Squiptare,outou britsi motori"

teo_g7
07/11/2013, 17:49
Re min eiste malakes...apantiste sovara sto palikari!!!

taisteal
07/11/2013, 17:53
:lol::lol: αφου εκοψε περα το παλληκαρι

teo_g7
07/11/2013, 18:01
E afou einai malakes to piasane apo ta moutra to paidi!Aytos mpike irema wraia,ekane tin erwtisi toy ki apantisi den pire.Ti na kanei na min nevriasei???Ki aytos o aristidis einai poly eristikos...Ante poy psaxnei kai sto google tis texnikes orologies pou eipe to paidi!!!

303190

virus
07/11/2013, 18:25
....

GsDakar
07/11/2013, 21:26
Ενταξει εχει δικιο το παλικαρι, μαλακια,αλλα αυτο << o kurw tsa ben mir qifsha ropt arxidia sta miala sas >> τελικα τι σημαινει;

bulmont
07/11/2013, 21:50
αυτο << o kurw tsa ben mir qifsha ropt arxidia sta miala sas >> τελικα τι σημαινει;

http://www.youtube.com/watch?v=HoePGRDnnpY

teogtp
07/11/2013, 21:50
Ενταξει εχει δικιο το παλικαρι, μαλακια,αλλα αυτο << o kurw tsa ben mir qifsha ropt arxidia sta miala sas >> τελικα τι σημαινει;

Παντως στον τελευταιο που του "ευχηθηκαν"αυτο κοιτα τι επαθε για να του τα βγαλουν απο το μυαλο του

http://www.youtube.com/watch?v=7r95Hlp1iY4

SHOOTER045
07/11/2013, 22:28
οταν σβήνει το μοτορί...κάτι του σφυρίζει και του λέει.
''e Squiptare,outou britsi motori"

τωρα να πω οτι και αυτα
και αυτα'o kurw tsa ben mir qifsha ropt
μου μοιαζουν αλβανικα?

tzimidis
08/11/2013, 00:24
μπορει να σου μοιαζουν αλβανικα , αλλά το "outou britsi motori" το google το δινει για British Motor Corporation (https://www.google.gr/search?q=outou+britsi+motori&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=ox98Ur7rJ8bJhAeOmoGoDA). οποτε το kurw ropt παιρνει ευρωπαϊκες διαστασεις.

SHOOTER045
08/11/2013, 00:31
μπορει να σου μοιαζουν αλβανικα , αλλά το "outou britsi motori" το google το δινει για British Motor Corporation (https://www.google.gr/search?q=outou+britsi+motori&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=ox98Ur7rJ8bJhAeOmoGoDA). οποτε το kurw ropt παιρνει ευρωπαϊκες διαστασεις.

τσεκαρε τοτε και αυτην την λεξη τι σημαινει<Squiptare>
ειχαμε-εχουμε τα greeklish τωρα θα εχουμε και alban-glish

teo_g7
08/11/2013, 01:20
Ναι και το "qifsha motren" ειναι ευχη για μακροημερευση στην αρχαια διαλεκτο των Σουμμερίων:p

Acacius
08/11/2013, 02:11
E afou einai malakes to piasane apo ta moutra to paidi!Aytos mpike irema wraia,ekane tin erwtisi toy ki apantisi den pire.Ti na kanei na min nevriasei?

Κοίτα, αν και συμφωνώ ότι η καζούρα στους καινούργιους μερικές φορές παρατραβάει, αν παρατηρήσεις λίγο γίνεται πολύ λιγότερο σε όποιον "νέοπα" ξέρει να χρησιμοποιεί πάνω από πέντε λέξεις στα ελληνικά και δε δίνει την εντύπωση ότι είναι μπούρμπαδος. Στην δική μας περίπτωση μπαίνει κάποιος και

α) Γράφει greeklish, πράγμα που ξενερώνει πολλούς (τους οποίους μάλιστα αυτός προσεγγίζει για βοήθεια). Δεν ξέρω αν με πιάνεις... ;)
β) Παραθέτει το εξής πρόβλημα: "Κάτι σφυρίζει στο παπί μου" χωρίς άλλες λεπτομέρειες και περιμένει διάγνωση εξ' αποστάσεως.
γ) Ο OldMan μετά την καζούρα κάνει τον κόπο και του προσφέρει μια πιθανή απάντηση (ότι το "σφύριγμα" ίσως είναι ουσιαστικά "ρούφηγμα"). Δεν είμαι σίγουρος ότι ο δημιουργός του νήματος έκανε τον κόπο να αναλύσει τι διάβασε πριν απαντήσει αρνητικά.
δ) Εκνευρίζεται και βρίζει μισά αλβανικά (υποθέτω), μισά ελληνικά. Τόσο μάγκας.

Εγώ δέχομαι ότι το πείραγμα είναι έντονο. Όταν μπαίνει όμως κάποιος και ρωτάει ό,τι του καπνίσει χωρίς να κάνει τον κόπο να επικοινωνήσει στοιχειωδώς σωστά, ε δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Ειδικά όταν μία στις δύο ερωτήσεις είναι από κάγκουρες και του στυλ "πόσα χιλιοστά διαδρομή να βάλω στον εκκεντροφόρο του καρμπυρατέρ μαζί με την ξετάπωτη εξάτμιση για να πηγαίνει τάπα στις κόντρες το παπί;".

Ο συγκεκριμένος πάντως αν εξαιρέσεις τις βρισιές ήταν μάλλον ήπια περίπτωση και στην αρχή το ξεκίνησε και με χΟΥμορ...

teo_g7
08/11/2013, 02:41
Κοίτα, αν και συμφωνώ ότι η καζούρα στους καινούργιους μερικές φορές παρατραβάει, αν παρατηρήσεις λίγο γίνεται πολύ λιγότερο σε όποιον "νέοπα" ξέρει να χρησιμοποιεί πάνω από πέντε λέξεις στα ελληνικά και δε δίνει την εντύπωση ότι είναι μπούρμπαδος. Στην δική μας περίπτωση μπαίνει κάποιος και

α) Γράφει greeklish, πράγμα που ξενερώνει πολλούς (τους οποίους μάλιστα αυτός προσεγγίζει για βοήθεια). Δεν ξέρω αν με πιάνεις... ;)
β) Παραθέτει το εξής πρόβλημα: "Κάτι σφυρίζει στο παπί μου" χωρίς άλλες λεπτομέρειες και περιμένει διάγνωση εξ' αποστάσεως.
γ) Ο OldMan μετά την καζούρα κάνει τον κόπο και του προσφέρει μια πιθανή απάντηση (ότι το "σφύριγμα" ίσως είναι ουσιαστικά "ρούφηγμα"). Δεν είμαι σίγουρος ότι ο δημιουργός του νήματος έκανε τον κόπο να αναλύσει τι διάβασε πριν απαντήσει αρνητικά.
δ) Εκνευρίζεται και βρίζει μισά αλβανικά (υποθέτω), μισά ελληνικά. Τόσο μάγκας.

Εγώ δέχομαι ότι το πείραγμα είναι έντονο. Όταν μπαίνει όμως κάποιος και ρωτάει ό,τι του καπνίσει χωρίς να κάνει τον κόπο να επικοινωνήσει στοιχειωδώς σωστά, ε δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Ειδικά όταν μία στις δύο ερωτήσεις είναι από κάγκουρες και του στυλ "πόσα χιλιοστά διαδρομή να βάλω στον εκκεντροφόρο του καρμπυρατέρ μαζί με την ξετάπωτη εξάτμιση για να πηγαίνει τάπα στις κόντρες το παπί;".

Ο συγκεκριμένος πάντως αν εξαιρέσεις τις βρισιές ήταν μάλλον ήπια περίπτωση και στην αρχή το ξεκίνησε και με χΟΥμορ...

Ρε συ χαβαλέ κάνω!Εννοείται ότι το παληκαρι μπήκε για να τρολαρει,σιγά να μην τον τραταρουμε κι κανα φοντάν που μας τίμησε με την παρουσία του.

ΥΓ.Χιούμορ είχε ο άλλος ο TastyTeo που έγραφε ότι είχε μπερδέψει τη βενζίνη με το πετρέλαιο...

motomaniac
08/11/2013, 13:16
τελικα μηπως ξυριζει το παι και δεν σφυριζει απλως? να οπως αυτο.. http://www.youtube.com/watch?v=20it78ScCDc

notakos600
08/11/2013, 14:17
Ρε συ χαβαλέ κάνω!Εννοείται ότι το παληκαρι μπήκε για να τρολαρει,σιγά να μην τον τραταρουμε κι κανα φοντάν που μας τίμησε με την παρουσία του.

ΥΓ.Χιούμορ είχε ο άλλος ο TastyTeo που έγραφε ότι είχε μπερδέψει τη βενζίνη με το πετρέλαιο...

:bawl::bawl::bawl::bawl:

OldMan
08/11/2013, 15:36
Αυτό ήταν στις Γενικές ρεεεεε....!!! :D

(κάτι έπαιξε με τον αξύριστο τον VANDA, αλλά ντέφι να γίνει...)

Billymuse
08/11/2013, 15:47
τωρα να πω οτι και αυτα
και αυτα'o kurw tsa ben mir qifsha ropt
μου μοιαζουν αλβανικα?

ε ναι δε γίνεται να μη ξέρεις μερικές φράσεις,ειδικά εδώ στα μέρη μου ειναι must :lol:

tzimidis
08/11/2013, 20:45
τσεκαρε τοτε και αυτην την λεξη τι σημαινει<Squiptare>
ειχαμε-εχουμε τα greeklish τωρα θα εχουμε και alban-glish

....κοιτα να δεις η ελλειψη emoticons πως αλλαζει ολο το νοημα..........

Acacius
09/11/2013, 02:48

Σόρρυ, παρεξήγησα :beer:

Bowleno
09/11/2013, 08:36
Παντως στον τελευταιο που του "ευχηθηκαν"αυτο κοιτα τι επαθε για να του τα βγαλουν απο το μυαλο του

http://www.youtube.com/watch?v=7r95Hlp1iY4

καλά αυτός πήγε με πονοκέφαλο και έφυγε με ημικρανία...:cry:

τα depon δεν τα έχουν ακουστά μάλλον :p

Όσο για το παλικάρι...ας ξαναμπεί, να γράψει με ΣΩΣΤΑ Ελληνικά και αναλυτικά το πρόβλημά του και εδώ είναι ο παλιΟγερας :D (όχι τίποτα άλλο γράφει και απαίσια greeklish ο παλιΑνθρωπας :p )

TROOPER
09/11/2013, 19:50
Αυτό ήταν στις Γενικές ρεεεεε....!!! :D

(κάτι έπαιξε με τον αξύριστο τον VANDA, αλλά ντέφι να γίνει...)

κριμα...:sad: