View Full Version : Rally 5in1 2013
sapila racing
07/11/2013, 18:44
Tην Κυριακή 10 Νοέμβρη η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας διοργανώνει το Ραλλυ 5 σε 1, που είναι ομαδικό.
Οι ομάδες πανε με την χώρα κατασκευής της μοτοσυκλέτας, και αυτη τη φορά εγω θα τρέξω με το BMW με τους Γερμανούς και ενα εξέχον μέλος του forum θα τρέξει με το SR500 μου με τους Ιάπωνες.
Δεν λέω ποιός είναι, θα το μέθετε στην πορεία. :D
Θα υπάρξει και η σχετική ανταπόκριση, κανα videακι κλπ.
:beer:
sapila racing
09/11/2013, 15:03
Σε οποια πίστα ; :a014:
Nαι η καθε ομάδα στην δικιά της! Eγω πχ παω Nurburgring. :lol:
Καλά που θα ήταν! :beer:
sapila racing
10/11/2013, 21:39
Ωραία ήταν σήμερα, ωραίες μηχανές, παρέα, καλός καιρός, ωραίος αγώνας. :beer:
Ωραία ήταν σήμερα, ωραίες μηχανές, παρέα, καλός καιρός, ωραίος αγώνας. :beer:
Μόνο? Τέλεια ήταν. Μια μικρή γεύση απ΄τα τούμπανα
SR Freddo Capuccino racing
303387
Potemkin Full Racing (aka Tatoi Buster)
303388
303389
303390
Οταν λέμε ταχυτητητες στο χέρι, αβανς στο χέρι, συμπλέκτη στο χέρι...κάτι τέτοιο εννοούν. Πίκρα, ιδίως αν σκεφτείς οτι ο κάτοχος κράταγε τον λεβιέ συνέχεια γιατί πέταγε τις ταχύτητες. :uplate:
303397
303398
Αρη, thanks. Χρωστάω.
303399
303400
sapila racing
11/11/2013, 08:40
Αρη, thanks. Χρωστάω.
Οντως, χρωστάς να μου δώσεις πίσω την άδεια που ξέμεινε στην τσέπη σου! :lol:
Ωραία τα πουρά ! Ποιοί κέρδισαν ???
sapila racing
11/11/2013, 08:56
Ωραία τα πουρά ! Ποιοί κέρδισαν ???
Tην Πέμπτη θα μάθουμε.
Οι Αγγλοι είχαν απώλειες, οι Ιταλοί και οι Αμερικάνοι δεν συμπλήρωσαν ομάδα και οι Γερμανοί έχουν καλές πιθανότητες.
Στην 1η ειδική χάθηκαν όλοι, οι περισσότεροι μάλιστα δεν περασαν απο τον τερματισμο της, οπότε εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι.
Pardalotzatziki
11/11/2013, 10:28
Ωραιος αγωνας...αναμενουμε αποτελεσματα...
Tην Πάμπτη θα μάθουμε.
Οι Αγγλοι είχαν απώλειες, οι Ιταλοί και οι Αμερικάνοι δεν συμπλήρωσαν ομάδα και οι Γερμανοί έχουν καλές πιθανότητες.
Στην 1η ειδική χάθηκαν όλοι, οι περισσότεροι μάλιστα δεν περασαν απο τον τερματισμο της, οπότε εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι.
Η 1η ειδική ήταν πολύ δύσκολη. Γέμισε ένας συνοικισμός μηχανάκια που πήγαιναν πάνω κάτω μπας και βρουν άκρη με τις οδηγίες.
Η 2η ειδική ήταν εύκολη και δεν θα αλλάξει την κατάταξη. Απλά θα μας λύσει την απορία για το πως γίνεται να πηγαίνουμε με την ίδια μ.ο.τ και να περνάω από πάνω τον Αρη.
Ή τα μίλια που έδειχνε το SR ήταν λιγότερα απ΄την πραγματικότητα, ή το κοντέρ του BMW είναι υπερ-αισιόδοξο. Είχε πολύ πλάκα η όλη φάση πάντως. Ωραία παρέα, πολύ χαβαλές και κλίμα "Να περάσουμε καλά".
Αρη, όντως την είδα το πρωϊ την άδεια. Λές να είναι σημαδιακό? :p
sapila racing
11/11/2013, 15:04
Λές να είναι σημαδιακό? :p
Ε ναι, ενα SR500 πρέπει να έχει καθε σοβαρός μοτοσυκλετιστής. :D
Για το άλλο που λες μαλλον πρέπει να ψάξω και για κοντερ SR τωρα που είμαστε ενταξει με το στροφόμετρο. Φαίνεται οτι χάνει και στα λίγα πλέον.
Μερικές φορές μετα απο Ράλλυ λέω οτι θα κανω μετρήσεις στα κοντερ να ξερω τι μου γίνεται. Οχι τιποτα σοφιστικέ, απλά να χρονομετρήσω 5 χλμ σε ευθεία με 50 χλμ/ωρα στο κοντερ πχ να δω τι παίζει.
Δεν το έχω κάνει ποτέ και παω σε ραλλυ 15 χρόνια. :p
sapila racing
15/11/2013, 09:11
Βγήκαν και τα αποτελέσματα, και αυτη τη φορά κέρδισε η Γερμανία. :a08:
Οχι χάρη σε μένα πάντως, αφού κατάφερα να μαζέψω 1008 βαθμούς ποινής! :lol:
Ο Βυρωνας με μόνο 941 βαθμούς πήγε πολύ καλά αναλόγως :lol: και ειναι και ο 3ος καλύτερος απο τους Ιάπωνες που ήρθαν 2οι.
Οι Αγγλοι που κέρδιζαν τα 2 τελευταια χρόνια πάτωσαν στην 3η θέση.
Αμερικάνοι και Ιταλοί δεν συμπλήρωσαν 3άδα καν.
Βυρωνα αν δείς τους βαθμούς της 2ης ειδικής, φαίνεται καθαρά οτι το κοντερ του SR τα χει παίξει τελείως και δείχνει αρκετά λιγότερα χλμ απο τα πραγματικά, αφού εγω εχω 16 κι εσυ 104 βαθμούς ποινής.
Θα ψάξω να βρώ άλλο παλι...
Pardalotzatziki
15/11/2013, 09:49
Αντε και στο επομενο. Μακαρι να μπορουσαμε ολοι να συμμετεχουμε σε τετοιες διοργανωσεις... :wave2:
Βυρωνα αν δείς τους βαθμούς της 2ης ειδικής, φαίνεται καθαρά οτι το κοντερ του SR τα χει παίξει τελείως και δείχνει αρκετά λιγότερα χλμ απο τα πραγματικά, αφού εγω εχω 16 κι εσυ 104 βαθμούς ποινής.
Θα ψάξω να βρώ άλλο παλι...
γαμωτ γαμωτ...
Τελικά το BMW δούλευε σωστά :lol:
Άντε και στο επόμενο να πάμε καλύτερα :beer:
Πρέπει να περάσατε τέλεια μάγκες. Πάντως εγώ το είχα ψυχανεμιστεί ότι ο Βύρωνας θα έπαιρνε μηχανάκι από τον Άρη. Έχει που τον τρώγεται πολύ καιρό τώρα
:bawl:
Και πάλι μπράβο που μέσα σε όλα βρήκατε καιρό να παίξετε. Και του χρόνου με κύπελα.
Bladerunner
15/11/2013, 11:16
Πειράζει που αρχίζουν και μου αρέσουν (και) αυτοί οι αγώνες;
Μπράβο παιδιά! :beer:
spyrakos35
15/11/2013, 11:22
η πρώτη κατηγορία είναι Cross-Dresser???? :lol:
μπράβο σε όλους για την γενικότερη ενασχόληση με τις γριές :beer: