Σύνδεση

View Full Version : Μεταφορά σκύλου

Σελίδες : 1 [2]

AristidisZ
09/03/2014, 11:13
Παρότι 5 μηνών Σήμερα Μητσάρας έβγαλε το μεροκάματο του Άξια.
Έριξε τέτοιο γαύγισμα Άγριο και μπάσο , πολύ μπάσο όχι για το δικό μας σπίτι αλλά για του γείτονα που ο δικός του σκύλος κοιμόταν, και οι τύποι που θέλαν να μπουκάρουν μόλις με είδαν που βγήκα έξω την έκαναν με τη μια, μετά η ομάδα Δι,Ας μας είπαν πως μπούκαραν και λήστεψαν μια γιαγιά 300 μέτρα παρακάτω

311481

ωραίος ο σκύλος του γείτονα :bawl:

soter3gm
09/03/2014, 11:46
aaaa μωρέ μλκ πες μου ότι τα πασούμια αυτά είναι τα δικά σου και τπτ άλλο. Θα πεθάνωωωω λέμε.

:bawl:

Οχι ρε της κοράκλας μου είναι λες να έχω τόσο μικρό πόδι ή να κάνω βόλτες από το blue oyster club ? :moutza:

soter3gm
04/05/2014, 13:30
315642

Καλημέρα ο Μήτσος έχει αρχίσει και πιδάει ότι μάντρα υπάρχει και όχι μόνο τον έχω μαζέψει από τα χωράφια μπόλικες φορές .
Επειδή φράγκα δεν υπάρχουν ψάχνω φίλο με ηλεκτροκόλληση. Να πάρω της στράντζες και να σηκώσω την μάντρα κάνα μισό μέτρο μπας και γλυτώσει ο "φουκαράς" το δέσιμο.
Τροχούς ηλεκτρόδια σουβλάκια και βοήθεια βάζω όσα γουστάρετε, φράγκα δεν παίζουν και θα εξηγήσω σε όποιον έρθει το γιατί

PetranGR
04/05/2014, 13:55
315642

Καλημέρα ο Μήτσος έχει αρχίσει και πιδάει ότι μάντρα υπάρχει και όχι μόνο τον έχω μαζέψει από τα χωράφια μπόλικες φορές .
Επειδή φράγκα δεν υπάρχουν ψάχνω φίλο με ηλεκτροκόλληση. Να πάρω της στράντζες και να σηκώσω την μάντρα κάνα μισό μέτρο μπας και γλυτώσει ο "φουκαράς" το δέσιμο.
Τροχούς ηλεκτρόδια σουβλάκια και βοήθεια βάζω όσα γουστάρετε, φράγκα δεν παίζουν και θα εξηγήσω σε όποιον έρθει το γιατί

πιο φθηνό δεν θα έρθει αν το χτύσεις λίγο πιο ψηλό με τσιμέντο;

George_M.
04/05/2014, 14:31
παρε λαμακια του 1 μετρου.
τρυπημα χαμηλα (2-3 τρυπες ανα 10 εκ) για να πιασουν στον τοιχο 30εκ περιπου κ να προεξεχουν μια 70αρια εκ πανω.παιρνεις κ πλεγμα κ το στερεωνεις με συρματακια.
ουτε συγκολησεις ουτε τπτ.κ βγαινει οποτε θες...

soter3gm
04/05/2014, 15:26
πιο φθηνό δεν θα έρθει αν το χτύσεις λίγο πιο ψηλό με τσιμέντο;

Μπα τα σίδερα τα παίρνω με το ζύγι και είναι πάμφθηνα η ώρα της κατασκευής είναι πολύ ποιο λίγη και το αποτέλεσμα μόνιμο και αισθητικά αποδεκτό !!

PetranGR
04/05/2014, 19:04
Μπα τα σίδερα τα παίρνω με το ζύγι και είναι πάμφθηνα η ώρα της κατασκευής είναι πολύ ποιο λίγη και το αποτέλεσμα μόνιμο και αισθητικά αποδεκτό !!

τότε ηλεκτροκόλληση με τα 1000 :)

Meni0s
04/05/2014, 19:29
Ο Μήτσος εκτός απο τερατάκι είναι και διαολάκι λοιπόν!! ζωή να έχει να τον χέρεστε!

SHOOTER045
04/05/2014, 19:30

εισαι μακρια τι να σε κανω

Pan (dvs)
04/05/2014, 19:30
Παιρνεις μπετοβεργες και τις κοβεις στο 1,7.Kανεις τρυπες με δραπανο 20cm στον τειχο και βαζεις πλεγμα 1,5 μετρο.Αν θελεις στο πανω μερος απο τις βεργες δινεις κλιση 30 μοιρες προς τα μεσα (στο επανω μερος).Αν νομιζεις οτι χρεια ζεται περισσοτερο υψος καντο +20cm.

Εγω παντως να ξερεις,ειμαι με τον Μητσαρα.

soter3gm
04/05/2014, 20:57
Παιρνεις μπετοβεργες και τις κοβεις στο 1,7.Kανεις τρυπες με δραπανο 20cm στον τειχο και βαζεις πλεγμα 1,5 μετρο.Αν θελεις στο πανω μερος απο τις βεργες δινεις κλιση 30 μοιρες προς τα μεσα (στο επανω μερος).Αν νομιζεις οτι χρεια ζεται περισσοτερο υψος καντο +20cm.

Εγω παντως να ξερεις,ειμαι με τον Μητσαρα.

Μωρέ το ξέρω αυτό αλλά πρέπει να είναι και λίγο ευπρεπές το όλο θέμα, Δεν είναι κάτεργο σπίτι είναι και πρέπει και για το εμφανές του θέματος αλλά και για το μόνιμο να γίνει με το τρόπο που σκέφτηκα :beer:

makaros33
04/05/2014, 21:21
315642

καλησπέρα

δεν έχεις ιδεα για το τη αέρα σηκώνει εκεί μάλλον γιαυτό και θες να βαλης στραντζες ????

το καλύτερο και αφου το θες μόνο για το σκύλο είναι το πλέγμα και στην πορεία αμα σου κάτσουν τιποτα φράγκα φτιάχνεις ένα καγκελακι τουλάχιστον μπροστά

και που σε κοιτα λιγο και τα πμ

Lioulios
24/06/2014, 01:50
Βάλε ρε Σώτερ καμια φωτό να δούμε το θηρίο ...