View Full Version : Μια όμορφη μονοήμερη με ένα XT350....!
την περασμένη βδομάδα την Κυριακή που είχε θαυμάσιο καιρό, βρήκα την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό και πήγα μια εκδρομούλα με το XT... αφορμή ήταν η εκδρομή ενός πολύ αγαπητού φόρουμ, αλλά επειδή θα κινούνταν με άλλες ταχύτητες στον πηγεμό έφυγα μόνος μου λίγο νωρίτερα...
η διαδρομή ήταν Θήβα-Λειβαδιά-Αμφίκλεια-Μπράλος-Παύλιανη-Αθ. Διάκος και τούμπαλιν...
μαζί με κάτι απολαυστικές μικροπαρακαμψούλες ήταν περίπου 500 χλμ όλη η εκδρομούλα...
Έπειδή ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα μακρυά με το XT και ανησυχούσα για την αυτονομία του, κουβαλούσα ένα κάνιστρο 10 λίτρων μαζί μου σε περίπτωση που ξεμείνω σε τίποτα ερημιές, ή δεν βρω ανοικτό βενζινάδικο Κυριακάτικα...
αποδείχτηκε αχρείαστο, καθώς το XT με 3,7 κατανάλωση ταξιδίου (κινούμουν με 80-90 χαω περίπου....) και 12 lt ντεπόζιτο είχε πολύ καλή αυτονομία, καθώς επίσης, δεν βρήκα ούτε ένα κλειστό βενζινάδικο στο δρόμο μου...!
ενυγουέυ να και μερικές φωτό με την καινούρια ερασιτεχνική dslr μου.... :heartpound:
303871
303872
303873
το τοπίο χάρη στο φθινόπωρο είχε φανταστικά χρώματα....!
303874
303875
303876
303877
303878
303879
είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα πρώτη φορά με τόσο μικρού κυβισμού μηχανή τέτοια βολτα και το σίγουρο είναι ότι θα επαναληφθεί...!
να είστε καλά, και πάντα όρθιοι... :wave2:
AristidisZ
19/11/2013, 14:43
οι φωτό 2 & 3 στο πρώτο σου ποστ από που είναι ;
:wave2:
Billymuse
19/11/2013, 14:53
είναι εκεί που θα πάμε την επόμενη μας βόλτα Αριστείδη :D
zannisvel
19/11/2013, 15:00
Μπραβο!!
Πολυ ωραιο το ΧΤακι, πολυ ωραιο το τοπιο, και πολυ καλη η καινουρια DSLR!!!!
Υπέροχες εικόνες, μπράβο για το μεράκι σου!
akis_trevor
19/11/2013, 15:07
ομορφιες!!!!:beer:
φωτο 2 είσαι εδώ!
https://www.google.gr/search?q=%CE%B3%CE%B5%CF%86%CF%8D%CF%81%CE%B9+%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B7&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=bHaLUvq5IYHeswbhz4GgCw
για την 3.... κάπου στο δρόμο!!!! ούτως ή άλλως ο μόρνος κυλάει δίπλα στο δρόμο για μεγάλο διάστημα... :bawl:
χάρτης
ευχαριστώ παιδιά, καλά να 'μαστε και λεφτά για βενζίνες να 'χουμε, (όποτε έχουμε...) :rolleyes:
danaos75
19/11/2013, 15:42
Πολύ ωραίες φωτό, ωραία εκδρομη.
Πόσες ώρες πάνω στην μηχανή? το μουδιασμα το πάλευες?
Γμτο πρέπει να ξεσκουριάσω και εγώ και να αρχίσω τέτοιες μικρές ανάσες με το δικό μου το 400ράκι...:wave2:
Ωραια πραγματα βολταρα και εγω παλιοτερα με ενα τετοιο..
Εχεις ολοσωμη εξατμιση η μου φαινεται..?
AristidisZ
19/11/2013, 16:51
φωτο 2 είσαι εδώ!
https://www.google.gr/search?q=%CE%B3%CE%B5%CF%86%CF%8D%CF%81%CE%B9+%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B7&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=bHaLUvq5IYHeswbhz4GgCw
για την 3.... κάπου στο δρόμο!!!! ούτως ή άλλως ο μόρνος κυλάει δίπλα στο δρόμο για μεγάλο διάστημα... :bawl:
χάρτης
ευχαριστώ παιδιά, καλά να 'μαστε και λεφτά για βενζίνες να 'χουμε, (όποτε έχουμε...) :rolleyes:
η 3 είναι ένας καταρράκτης λίγο πριν μπεις Στρώμη ;)
το γιοφύρι καλά το κατάλαβα :)
ωραίος, πάντα τέτοια :beer:
:a013::a013::ωραια βολτα!!!!
SHOOTER045
19/11/2013, 21:06
το καλοκαιρι ημουν εκει απανω
ειχα να ανεβω απ οταν ετρεχε το acropolis εκει περα,εκανα και γω την αναβασουλα μου
φανταστικα μερη και τοπια,και αγια τα χωματα του μπραλου,θελω καποτε να κανω εντουραδα εκει περα
το ΧΤ ειναι μαμα το χρωμα?εγω μονο DT200 θυμαμαι με αυτον τον χρωματισμο
και δεν ειναι καθολου λιγο,και μικρο
καποτε με τετοια γυρνουσαμε ολη την ελλαδα
MG-KTiNoS
19/11/2013, 21:22
http://www.youtube.com/watch?v=nKjy_Ik-ZEY
Πολύ ωραίες φωτό, ωραία εκδρομη.
Πόσες ώρες πάνω στην μηχανή? το μουδιασμα το πάλευες?
Γμτο πρέπει να ξεσκουριάσω και εγώ και να αρχίσω τέτοιες μικρές ανάσες με το δικό μου το 400ράκι...:wave2:
οι ώρες δεν έχουν σημασία... η απόλαυση είναι που μετράει...!
το μηχανάκι μπαίνει στα κόκκινα από τις 8.000 στροφές. εγώ στα 80-90 ταξίδευα με 4.500 χιλιάδες στροφές, μια συχνότητα στην οποία είχα ικανοποιητικό γκάζι για προσπέραση ή επιτάχυνση, σχετικά λίγους κραδασμούς, και κυρίως ήμουν στα όρια ταχύτητας του δρόμου... συνεπώς το ταξίδι ήταν άνετο και μετά τις 2 πρώτες ώρες που είναι το αρχικό πιάσιμο για όλους, μετά ήμουν πολύ καλά.
το καλοκαιρι ημουν εκει απανω
ειχα να ανεβω απ οταν ετρεχε το acropolis εκει περα,εκανα και γω την αναβασουλα μου
φανταστικα μερη και τοπια,και αγια τα χωματα του μπραλου,θελω καποτε να κανω εντουραδα εκει περα
το ΧΤ ειναι μαμα το χρωμα?εγω μονο DT200 θυμαμαι με αυτον τον χρωματισμο
και δεν ειναι καθολου λιγο,και μικρο
καποτε με τετοια γυρνουσαμε ολη την ελλαδα
τα μέρη είναι ιδανικά για εντουράδες, απ' όπου κι αν κόψεις και χωθείς έχεις κάτι να δεις... σαν ένας διάδρομος με πολλές πόρτες που όλες από πίσω κρύβουν ωραία μέρη...!
το XT είναι μαμά χωρίς κανένα βαμένο μέρος! :)
Pardalotzatziki
20/11/2013, 10:58
Ωραια ξηγηθηκες! Και το ΧΤακι αθανατο. Και στην επομενη...βενζινες να χουμε... :beer:
devil's animal
20/11/2013, 11:23
:beer::beer::beer:
KostasV2
20/11/2013, 13:30
Παλικάρι το XT! Και οι φωτό σου ωραίες. Πάντα τέτοια! :beer:
Σταμελο...
αν το ξανακανεις το βολτακι στειλε ενα π.μ.
πρεπει να ξεσκουριασω και γω.....
Ωραια βολτα
αν δεν μπλέξω με την κυριακάτικη σπιτική άλυσο κάτι σχεδιάζω γι' αυτή την Κυριακή...
αν είναι θα στείλω μήνυμα από απόγευμα Σαββατου
Pan (dvs)
20/11/2013, 17:32
:beer:
sapila racing
20/11/2013, 18:33
Ωραίες φωτό, ωραία μέρη, ωραίο μηχανάκι, και ωραία βόλτα!
Αυτά είναι! :beer:
ωραίες φθινοπωρινές εικόνες
RaGe_Raptor
21/11/2013, 15:38
η φθινοπωρινή ορεινή φύση προσφέρει απίστευτες εικόνες..αφορμή για βόλτες..:beer:
Μπράβο φίλε πανέμορφη βόλτα σε πανέμορφα μέρη.
Το ΧΤ αθάνατο και super.:a013:
srxakias junior
25/11/2013, 22:27
ωραια μονοημερη και ωραιες εικονες,
το xt μια χαρα επισης.:wave2:
motomaniac
25/11/2013, 23:40
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!
Ομορφη φωτογραφικη ματια ωραια βολτα παντα τετοια:beer::beer:
ευχαριστώ παιδιά...!
304601
αυτό το σ/κ μας έφαγε η ρουτίνα... που να κάνουμε και παιδιά!
επόμενοι πιθανοί προορισμοί
γύρος μεθάνων,
γύρος Πάρνηθας (Μπελέτσι, Τατόι, Αγ. Μερκούριος, Σφενδάλη),
ή Πεντέλη, Αγ. Μαρίνα πορθμείο, Νέα Στύρα, αλμυρίχι Ευβοίας,
ή ότι άλλο ήθελε προκύψει...! θα ενημερώσω για όποιον ψήνεται....!
amyroukai
03/12/2013, 21:13
Εξαιρετικό βολτόνι, έχουν γίνει απίθανα όργια γαστριμαργικά και οδηγικά εκεί πάνω. Να δω πότε θα ξεκουνήσω πάλι για κείθε...
Μπράβο σου αγόρι πάντα τέτοια και καλύτερα.
George_M.
04/12/2013, 01:16
προσφατα καναμε το Α.Μαρινα-Ν.Στυρα-Κυμη κ μετα αναποδα προς Σετα κ επιστροφη απο Ερετρια-Ωρωπο.
αξιζει να την κανεις εφοσον ηδη το σκεφτεσαι...
μία καθ' όλα ανοιξιάτικη μέρα χθες...
δεν γινόταν να αντισταθώ σε μια μικρή εξόρμηση, εξερευνητικού χαρακτήρα...
Ο Υμηττός μας είναι ένα μπαλκόνι πάνω από τη τσιμεντούπολη
από το οποίο όταν ατενίζεις τη θέα τα κάνει να δείχνουν όλα πολύ όμορφα...
Με την πρώτη ευκαιρία θα επαναλάβω τη βόλτα πιάνοντας και το πίσω κομμάτι του....!
312905
gregogti
26/03/2014, 13:00
πολυ ωραιος .παντα τετοια .το χτακι παλικαρι παντως .εχω και εγω ενα τετοιο 250 .
μια εντουράδα μέχρι τη βαρυμπόμπη...
ο καιρός ήταν υπέροχος την Κυριακή!!!!
313379313380
Allst@rf
02/04/2014, 16:27
Ωραιος ο φιλος...
Το μηχανακι σου ειναι παιδικο μου όνειρο...να το χαιρεσαι και καλα χλμ