View Full Version : Προς αναζήτηση καταστήματος στο Αιγάλεω
DimChios
20/11/2013, 10:49
ότι λέει ο τίτλος!
Ψάχνω για επαγγελματικό χώρο στο κέντρο του Αιγαλέου (ΜΕΤΡΟ και γύρω), ΟΧΙ πολύ μακρια απο το Μετρό, μίνιμουμ 40 τετραγωνικά και ΛΟΓΙΚΟ ενοίκιο
Αν κάποιος εχει κατι υπ όψην του ή κατι δικό του, ή κάποιον δικό του παρακαλώ ενημερώστε
Ευχαριστώ
:wave2:
Περιοχή Αγίας Σοφίας - Πάτρα κάνει???
nikos_abel
20/11/2013, 11:24
Για να είσαι πιο κοντά σε μένα αγάπη μου; Συγκινήθηκα :heartpound:
DimChios
20/11/2013, 11:32
Περιοχή Αγίας Σοφίας - Πάτρα κάνει???
αν νομίζεις οτι αξιζει τον κοπο να μετακομισω απο την Αθηνα και να ΕΧΩ δουλεια... δε χαλιεμαι! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ! :lol:
Για να είσαι πιο κοντά σε μένα αγάπη μου; Συγκινήθηκα :heartpound:
Βρε ψαξε βρες μου τιποτα και ασε τα λογια!!! :smokin:
Yes I am.
Σόρυ Μήτσο αλλά χρωστούσα μιαν απάντηση σε κάποιον (ξέρει αυτός).
:bawl:
DimChios
20/11/2013, 12:10
Yes I am.
Σόρυ Μήτσο αλλά χρωστούσα μιαν απάντηση σε κάποιον (ξέρει αυτός).
:bawl:
Στο ΜΠ00στη με το βρουμ ε?
:smokin:
soter3gm
20/11/2013, 12:11
Δεν το έλεγες ρε έρημε κάνα δυο μήνες πριν ? τώρα που έφυγα το λες :-D
Στον πεζόδρομο, 2 στενά πιο πάνω από το μετρό, ΟΛΑ τα καταστήματα είναι ξενοίκιαστα...κάνε μια βόλτα κατά κει και μάζεψε τηλέφωνα, αρκετοί από αυτούς θα σου φιλάνε το χέρι να νοικιάσεις το μαγαζί τους
DimChios
20/11/2013, 12:15
Στον πεζόδρομο, 2 στενά πιο πάνω από το μετρό, ΟΛΑ τα καταστήματα είναι ξενοίκιαστα...κάνε μια βόλτα κατά κει και μάζεψε τηλέφωνα, αρκετοί από αυτούς θα σου φιλάνε το χέρι να νοικιάσεις το μαγαζί τους
Τα εχω ψαξει και τα ξερω ΟΛΑ! ;)
Μηπως ειναι κανενας δικος μας εδω μεσα λεω!
Θενξ παντως!
Προς ενημερωσιν ομως, πολλοι (οι περισσοτεροι) ΔΕΝ σου φιλανε το χερι να ξερεις... αντιθετα, στο δαγκωνουν παρότι εχουν ξενοικιαστα τα μαγαζια 4+ χρονια τα περισσοτερα
:rolleyes:
AristidisZ
20/11/2013, 12:17
για αυτό θα γίνουν 14 τα χρόνια Μήτσο ;)
ανοίγεις παράρτημα ; :D
DimChios
20/11/2013, 12:21
για αυτό θα γίνουν 14 τα χρόνια Μήτσο ;)
αν ηταν μονο δικο τους προβλημα, δεν θα ασχολιόμουν καν... ελα ομως που δεν κανω κι εγω τη δουλεια μου... :rolleyes:
ανοίγεις παράρτημα ; :D
θα δείξει
:)
Προς ενημερωσιν ομως, πολλοι (οι περισσοτεροι) ΔΕΝ σου φιλανε το χερι να ξερεις... αντιθετα, στο δαγκωνουν παρότι εχουν ξενοικιαστα τα μαγαζια 4+ χρονια τα περισσοτερα
:rolleyes:
Κακό δικό τους, ας τα έχουν έτσι να πλΕρώνουν τα κερατιάτικα (βλέπε φόροι κ.λ.π) :rolleyes:
nikos_abel
20/11/2013, 12:37
Κακό δικό τους, ας τα έχουν έτσι να πλΕρώνουν τα κερατιάτικα (βλέπε φόροι κ.λ.π) :rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/11/2.html (http://greki-gr.blogspot.gr/2013/11/2.html)
zannisvel
20/11/2013, 17:01
Ρε παιδια κατι παιζει με ολες τις περιοχες που ειναι κοντα στο μετρο. Ενας φιλος ψαχνει να βρει σπιτι στο περιστερι κοντα στο μετρο και του ζητανε κατι 500αρια. Στη Πειραικη δεν εχει τετοια νοικια.
DimChios
20/11/2013, 17:34
Ρε παιδια κατι παιζει με ολες τις περιοχες που ειναι κοντα στο μετρο. Ενας φιλος ψαχνει να βρει σπιτι στο περιστερι κοντα στο μετρο και του ζητανε κατι 500αρια. Στη Πειραικη δεν εχει τετοια νοικια.
ναι, γιατι ΟΛΟΙ νομιζουν οτι θα (ξανα)πιάσουν τον παπα απ τ @@δια, καταλαβες?
Ετσι την πατησαν κι εδω στου Ζωγραφου λόγω Πανεπιστημιου - Πολυτεχνειου με τα ενοικια ΚΥΡΙΩΣ στις κατοικίες! Νοικιαζαν την τρυπα στο φοιτητη 400-450 ευρω, εφυγαν ολοι οι φοιτητες απο την περιοχη (εγω εχω πελατισσα φοιτητρια, που εφυγε απο δω και πηγε στη ΓΛΥΦΑΔΑ) και τωρα που τα εχουν παει αντιστοιχα 200-250-300 δεν επιστρεφει κανεις και ειναι ακομα ξενοικιαστα!
Ετσι νεκρώνουν οι περιοχες...
zannisvel
20/11/2013, 17:47
ναι, γιατι ΟΛΟΙ νομιζουν οτι θα (ξανα)πιάσουν τον παπα απ τ @@δια, καταλαβες?
Ετσι την πατησαν κι εδω στου Ζωγραφου λόγω Πανεπιστημιου - Πολυτεχνειου με τα ενοικια ΚΥΡΙΩΣ στις κατοικίες! Νοικιαζαν την τρυπα στο φοιτητη 400-450 ευρω, εφυγαν ολοι οι φοιτητες απο την περιοχη (εγω εχω πελατισσα φοιτητρια, που εφυγε απο δω και πηγε στη ΓΛΥΦΑΔΑ) και τωρα που τα εχουν παει αντιστοιχα 200-250-300 δεν επιστρεφει κανεις και ειναι ακομα ξενοικιαστα!
Ετσι νεκρώνουν οι περιοχες...
Μωρε θα τα πιασουν , το θεμα ειναι οτι μονο αυτα θα πιασουν...
Δε ξερω τι αλλο πρεπει να γινει για να βαλει μυαλο ο κοσμος.
Ειμαστε η μονη χωρα που δεν ισχυει ο κανονας της αγορας και της ζητησης.
Ο καθενας οτι θελει....
Sorry ρε Dim αν κανω hijack αλλα ησουν η αφορμη και μου βγηκε.
και στη θηβων ειναι αρκετα μαγαζια ξενοικιαστα , απο τιμες δεν γνωριζω τι παιζει .
Μωρε θα τα πιασουν , το θεμα ειναι οτι μονο αυτα θα πιασουν...
Δε ξερω τι αλλο πρεπει να γινει για να βαλει μυαλο ο κοσμος.
Ειμαστε η μονη χωρα που δεν ισχυει ο κανονας της αγορας και της ζητησης.
Ο καθενας οτι θελει...
Το προβλημα ξεκιναει στο οτι οι περισσοτεροι ιδιοκτητες εχουν αλλα εισοδηματα και δεν εξαρτωνται οικονομικα απο τα νοικια.
Σε αυτο προσθεσε οτι πολλοι θα ανεβουν φορολογικη κλιμακα κτλπ κτλπ και αποφασιζουν οτι δεν τους συμφερει ο "μπελας" να εχουν ενοικιαστες.