View Full Version : To νέο Yamaha R25!!
Billymuse
21/11/2013, 22:25
Το νέο concept της Yamaha, που ακούει στο όνομα R25, είναι μια πανέμορφη νέα μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι του Τόκυο, με βασικό της χαρακτηριστικό τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 249cc.
Τα τεχνικά στοιχεία του νέου μοντέλου δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα, αλλά κοιτάζοντάς το - μια μίνι Μ1 κατευθείαν από το MotoGP - είμαστε βέβαιοι ότι θα πέσει στη μάχη του ανταγωνισμού (CBR300R, Ninja 300) με αρκετά όπλα στη φαρέτρα της!
Σύμφωνα με την εταιρεία: "... είναι σχεδιασμένο για να γίνει η καθημερινή σας αγωνιστική μοτοσυκλέτα, με το νέο κινητήρα να προσφέρει πολλή δύναμη. Το R25 είναι η κατάλληλη μοτοσυκλέτα τόσο για τον ενθουσιώδη των μοτοσυκλετών, όσο και γι' αυτόν που τη χρειάζεται για καθημερινή χρήση".
Το πόσο σοβαρά έχει πάρει το concept αυτό η Yamaha, φαίνεται από το παρακάτω video, όπου παρουσιάζει το μεγάλο της αστέρι, Valentino Rossi, να προσπερνάει σχεδόν αδιάφορα την Μ1 του στο MotoGP για να θαυμάσει χαμογελώντας τη νέα R25, την οποία και οδηγά δίνοντας τη δική του έγκριση στους πιθανούς αγοραστές! Η νέα αυτή μοτοσυκλέτα θα διατεθεί σε Ιαπωνία και Ευρώπη, όπως φυσικά και στις αναπτυσσόμενες αγορές.
http://www.youtube.com/watch?v=ck3M0BumS4I&feature=player_embedded
Billymuse
21/11/2013, 22:27
304041
πηγή www.motogranprix.gr
SHOOTER045
22/11/2013, 00:29
πουλαω το παπι και αρχιζω αποταμιευση.......:D
sapila racing
22/11/2013, 08:56
Απο τα προηγούμενο R25 πάντως καμμία σχέση. :p
Ωραιο είναι!
Το πόσο σοβαρά έχει πάρει το concept αυτό η Yamaha, φαίνεται από το παρακάτω video, όπου παρουσιάζει το μεγάλο της αστέρι, Valentino Rossi, να προσπερνάει σχεδόν αδιάφορα την Μ1 του στο MotoGP για να θαυμάσει χαμογελώντας τη νέα R25, την οποία και οδηγά δίνοντας τη δική του έγκριση στους πιθανούς αγοραστές!
ωραία μηχανή
[spam mode on] έχει πλάκα που εκεί δείχνει το Βαλεντίνο στην πίστα, γράφει από κάτω με μικρά γράμματα
"επαγγελματίας με ιδαίτερες ικανότητες σε κλειστή πίστα" :lol:
[spam mode off]
Red Rider
22/11/2013, 14:24
Αν δεν αλλάξει πολύ εμφανισιακά στην έκδοση δρόμου,και παίξει στα +- 4.5 χιλιάρικα,μάλλον θα είναι ο αντικαταστάτης του crypton x μου.
Billymuse
22/11/2013, 14:57
ωραία μηχανή
[spam mode on] έχει πλάκα που εκεί δείχνει το Βαλεντίνο στην πίστα, γράφει από κάτω με μικρά γράμματα
"επαγγελματίας με ιδαίτερες ικανότητες σε κλειστή πίστα" :lol:
[spam mode off]
αυτό που γελάμε εμεί που το διαβάζουμε έτσι για τους Japanese είναι σα να τους σπρώχνει στην αντιπροσωπεία κατευθείαν.
Αντε shooter και red rider να το πάρετε γιατί θα θέλα να μου το δώσει κάποιος να το οδηγήσω έτσι να δώ πως είναι :p:beer:
notakos600
22/11/2013, 15:07
Πανέμορφο, το αγοράζω άνετα όσο και να κοστίζει. :beer:
αυτό που γελάμε εμεί που το διαβάζουμε έτσι για τους Japanese είναι σα να τους σπρώχνει στην αντιπροσωπεία κατευθείαν.
το ότι το να βλέπουν το Ρόσσι τους σπρώχνει στην αντιπροσωπεία είναι αναμφισβήτητο
αλλά τα ψιλά γράμματα εκεί, αποκλειστικό σκοπό έχουν την αποφυγή μυνήσεων σε περίπτωση που κάποιος πάρει το μηχανάκι το στουκάρει και μετά πει "δεν φταίω εγώ είδα στην τηλεόραση τον άλλον να το πλαγιάζει και νόμισα ότι μπορούσα κι εγώ"
Γιατί απλά ζούμε σε ένα ηλίθιο κόσμο που πάντα πρέπει να μας φταίει κάποιος άλλος.
Μου φάνηκαν όμως αστείο το να έχεις το Ρόσσι γιατί θεωρείς ότι είναι πασίγνωστος και μετά να έχεις το τυπικό κείμενο που θα είχες ακόμα κι αν δεν φαινόταν καν το πρόσωπο του αναβάτη
το ότι το να βλέπουν το Ρόσσι τους σπρώχνει στην αντιπροσωπεία είναι αναμφισβήτητο
αλλά τα ψιλά γράμματα εκεί, αποκλειστικό σκοπό έχουν την αποφυγή μυνήσεων σε περίπτωση που κάποιος πάρει το μηχανάκι το στουκάρει και μετά πει "δεν φταίω εγώ είδα στην τηλεόραση τον άλλον να το πλαγιάζει και νόμισα ότι μπορούσα κι εγώ"
Γιατί απλά ζούμε σε ένα ηλίθιο κόσμο που πάντα πρέπει να μας φταίει κάποιος άλλος.
Μου φάνηκαν όμως αστείο το να έχεις το Ρόσσι γιατί θεωρείς ότι είναι πασίγνωστος και μετά να έχεις το τυπικό κείμενο που θα είχες ακόμα κι αν δεν φαινόταν καν το πρόσωπο του αναβάτη
ΚΑνονικα με μεγαλα bold γραμματα επρεπε να το λεει γιατι οσο απιστευτο και αν μας φαινεται ΝΑΙ οι πανιβλακες θα το παιζαν Rossi!!!!!! Πόση ηλιθιοτητα παιζει στον κόσμο θεέ μου!!!!!!!!!!!!!!
CustomBoy
22/11/2013, 23:52
Απιστευτα μα απίστευτα ομορφο....!!
notakos600
23/11/2013, 06:20
Επανέρχομαι, δεν χορταίνω να το κοιτάζω, μουν@ρα.
Αν το δω, έτσι όπως το βλέπω στη φωτό σε καμιά βιτρίνα, θα μπουκάρω να το αγοράσω και στα @@ μου η κρίση και μαλ@κίες. Μου αρέσει πολύ και είναι και yamaha και είναι και 250!!!!!!
Ρουα ματ απο την γιαμαπα.
Κοσμημα το ατιμο.
SHOOTER045
23/11/2013, 20:22
ε να σας πω
το εδειξα στην γυναικα μου
-κοιτα μηχανακι!!!!καλο?
-ναι.γιατι δεν εχει φωτα?
-εχει αυτοκολλητο,για τα παιδια θα ειναι οτι πρεπει...
-ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΣΟΥ!!!
-αγαπη μου θα το καβαλαω και εγω,θα σε πηγαινω και βολτες..
-και που χωραω εγω εκει πισω???
-χωρας χωρας...
-και ποσο εχει?
-δεν ξερω ακομα,φανταζομαι θα δωσουμε το παπι και λιγα απο πανω...
-ΣΙΓΟΥΡΑ?
-ναι.ψεματα θα σου πω?
-θα δουμε τοτε...
πριν μια ωρα διαλογος...:D
KostasV2
23/11/2013, 21:51
Γκούχου γκούχου, *πλαίσιο σιδεροσωλήνα*, γκούχου γκούχου...
Έλεος τι ήθελες δηλαδή για την κατηγορία που παίζει? Αλουμινίου με ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης κ pivot less εδραση του ψαλιδιου?
notakos600
24/11/2013, 06:20
ε να σας πω
το εδειξα στην γυναικα μου
-κοιτα μηχανακι!!!!καλο?
-ναι.γιατι δεν εχει φωτα?
-εχει αυτοκολλητο,για τα παιδια θα ειναι οτι πρεπει...
-ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΣΟΥ!!!
-αγαπη μου θα το καβαλαω και εγω,θα σε πηγαινω και βολτες..
-και που χωραω εγω εκει πισω???
-χωρας χωρας...
-και ποσο εχει?
-δεν ξερω ακομα,φανταζομαι θα δωσουμε το παπι και λιγα απο πανω...
-ΣΙΓΟΥΡΑ?
-ναι.ψεματα θα σου πω?
-θα δουμε τοτε...
πριν μια ωρα διαλογος...:D
Αν και ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τα λόγια μιας γυναίκας, θεωρώ πως το σκορ είναι σούτερ-γυναίκα του: 1-0.
Ευτυχώς εγώ έχω μεγάλη αυλή να το κρύψω και να το βγάλω το καλοκαίρι γιατί η δική μου δεν μασάει από τέτοια...
SHOOTER045
24/11/2013, 08:46
δηλαδη αν ηταν κοκκινο και εγραφε ducati αντι yamaha θα ελεγες το ιδιο???????
SHOOTER045
24/11/2013, 08:50
Αν και ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τα λόγια μιας γυναίκας, θεωρώ πως το σκορ είναι σούτερ-γυναίκα του: 1-0.
Ευτυχώς εγώ έχω μεγάλη αυλή να το κρύψω και να το βγάλω το καλοκαίρι γιατί η δική μου δεν μασάει από τέτοια...
δεν ειναι κακη ιδεα,εχω και αυλη και το πατρικο μου και αποθηκες
εξαλου η πρωτη μου μηχανη(ΙΤ250)ηταν για ενα χρονο και<του ξαδερφου μου>και ηταν στο σπιτι του.........
κοιτα ενα καλο<μου την εδωσε ενας φιλος για φυλαξη...>
κατσε να ερθει να δουμε ποσα μουρμουρια θελει και μετα κανουμε κουμαντα
notakos600
24/11/2013, 09:01
Πέστου τα να μην του τα πω εγώ :beer:
δεν ειναι κακη ιδεα,εχω και αυλη και το πατρικο μου και αποθηκες
εξαλου η πρωτη μου μηχανη(ΙΤ250)ηταν για ενα χρονο και<του ξαδερφου μου>και ηταν στο σπιτι του.........
κοιτα ενα καλο<μου την εδωσε ενας φιλος για φυλαξη...>
κατσε να ερθει να δουμε ποσα μουρμουρια θελει και μετα κανουμε κουμαντα
Η καβάτζα του ξαδέρφου έχει εφαρμοστεί πολλάκις και από εμένα, να δεις που σκεφτόμαστε το ίδιο ''βρώμικα'' :lol:, αλλά εδώ και κάτι χρόνια εφαρμόζω ΚΑΙ το κόλπο της αυλής. :lol:
KostasV2
24/11/2013, 11:56
Το πλασάρουν για supersport χωρίς φώτα και με τον 46 να το οδηγεί στην πίστα μπλα μπλα μπλα. Αυτό το πλαίσιο είναι για commuter. Για να μη μιλήσω για κανένα FZR250 από τα μακρινά '90ς...
http://i1005.photobucket.com/albums/af172/sn1p3r80/09082010008.jpg
Billymuse
24/11/2013, 15:56
Το πλασάρουν για supersport χωρίς φώτα και με τον 46 να το οδηγεί στην πίστα μπλα μπλα μπλα. Αυτό το πλαίσιο είναι για commuter. Για να μη μιλήσω για κανένα FZR250 από τα μακρινά '90ς...
Οι εποχές πια ειναι τελείος διαφορετικές σε σχέση με τα 90's 250άρια. Μιλάμε πια ο κόσμος θέλει άνεση στη πόλη,μούρη,κατανάλωση,πρακτικότητα για απλές χρήσεις με λίγα λόγια ένα τέτοιο μηχανάκι. Χέστηκε ο καθένας για το πλαίσιο αμα είναι απο αλουμίνιο η ατσάλι η καουτσούκ.
Είναι μια μηχανή που έχει σαν αγοραστικό κοινό πιτσιρικαρία (όπως και μένα βάζω μέσα) και το συγκεκριμένο είναι το πιο δυνατό και όμορφο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Τουλάχιστον αυτούς στην ίδια κατηγορία κυβικών (ninja250r,cbr250r..).
SHOOTER045
24/11/2013, 16:07
πουλαει και γιατι οχι
για μενα δεν ειναι κακο
δλδ τα απειρα repsol-cbr 1000rr wanna be rc 211-212-213v και το λουρι της μανας δεν ειναι προμο?
SHOOTER045
24/11/2013, 16:08
αντε σε κανενα χρονο ραντεβου στην πιστα με 250αρια....:smokin:
KostasV2
24/11/2013, 17:11
αντε σε κανενα χρονο ραντεβου στην πιστα με 250αρια....:smokin:
Και με το 25ετές Brosάκι θα σας έχω... :p
SHOOTER045
24/11/2013, 17:27
who cares
jast for fan φιλαρακι......................
αμα τουρμπισω και ενα dkw θα ειναι ποιο γρηγορο,αλλα r25 δεν θα ειναι....:smokin::smokin::smokin:
Πολυμήχανος
24/11/2013, 17:32
who cares
jUst for fUn φιλαρακι......................
αμα τουρμπισω και ενα dkw θα ειναι ποιο γρηγορο,αλλα r25 δεν θα ειναι....:smokin::smokin::smokin:
Άμα τουρμπίσεις ένα dkw δεν θα δουλέψει και πολύ, το πιο πιθανό δεν θα δουλέψει και καθόλου.
Ένα R25 θα είναι πάντα ένα φτηνό (με την έννοια του φτηνιάρικου) μοτό για πιτσιρικάδες.
Και το Bros μια σε όλα καλύτερη και περισσότερη μοτοσυκλέτα, από όλα αυτά τα χαζοφτηνομηχανάκια που βλέπουμε στις μέρες μας, και σε άλλες εποχές θα γελάγαμε με τις προδιαγραφές τους.
KostasV2
24/11/2013, 17:34
who cares
jast for fan φιλαρακι......................
Χαβαλέ κάνουμε, αν παρεξήγησες, πάσο....
Takata Dome
24/11/2013, 19:15
Κλασσικά όπως έχουμε δεί και απο άλλες εταιρίες,πολύ επιθετική εμφάνιση βγαλμένη απο τις πίστες,και η ουσία δεν φαίνεται αντάξιά της.Δεκτή σαν στρατηγική,επειδή όμως πέρα του οτι δεν είναι αυτό που δείχνουν,είναι και αρκετά ακριβές,προσωπικά με αφήνει αδιάφορο αυτή η κατηγορία όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.Αυτό που θα ήθελα εγώ για μια τέτοια μηχανή,δεν είναι ούτε τετρακύλινδροι κινητήρες που να ανεβάζουν 20.000 στροφές ούτε παχουλά USD με άπειρες ρυθμίσεις,απλά αξιοπρεπή πλαίσια και όχι σιδεριές,φροντισμένες αναρτήσεις και όχι επιλογές low budget.Και χαρακτήρα,λιγότερο superbike και περισσότερο sport touring.Μια τέτοια μηχανή,θα την αγόραζα άνετα!
SHOOTER045
24/11/2013, 23:34
Χαβαλέ κάνουμε, αν παρεξήγησες, πάσο....
καθολου
μαι φρεντ...:beer:
SHOOTER045
24/11/2013, 23:35
μενει να δουμε ποσο λοου μπατζετ θα ειναι
notakos600
25/11/2013, 08:18
μενει να δουμε ποσο λοου μπατζετ θα ειναι
Κάνα τάληρο το κόβω, εκτός αν μας αιφνιδιάσει η γιαμάχα και δούμε κάνα 6.450 για παράδειγμα :eek: :lol:
SHOOTER045
25/11/2013, 20:51
Κάνα τάληρο το κόβω, εκτός αν μας αιφνιδιάσει η γιαμάχα και δούμε κάνα 6.450 για παράδειγμα :eek: :lol:
και δεν παιρνω κανενα μεταχειρο R1-R6?????????????
Billymuse
26/11/2013, 14:58
και δεν παιρνω κανενα μεταχειρο R1-R6?????????????
Εντάξει μιλάμε για 140 άλογα διαφορά μόνο
Πολυ ομορφο αλλα υποθετω θα ειναι 500+ ευρω ακριβοτερο του ανταγωνισμου...
Bradipous
12/03/2014, 22:11
Να και τα τελευταια νεα...
http://www.mrbike.gr/website/latest-news/yamaha-yzf-r25-pre.html
Πολυ ομορφο αλλα υποθετω θα ειναι 500+ ευρω ακριβοτερο του ανταγωνισμου...
Να και τα τελευταια νεα...
http://www.mrbike.gr/website/latest-news/yamaha-yzf-r25-pre.html
Το παιρνω πισω αυτο που ειπα...με φωτα ειναι σαν γ.τ.χ.μ.
Bradipous
12/03/2014, 22:19
Ελπιζω να ειναι ακομη ενα προχειρο φωτογραφιομαγαζο!
Da.Vintage
18/03/2014, 07:10
Photoshop είναι ρε!
nicksior
18/03/2014, 08:21
Σιγά το νέο ..
Η BMW είχε r25 50 χρόνια πριν:lol:
*πλαίσιο σιδεροσωλήνα* Ακριβώς έτσι!
Coyote.V
18/03/2014, 08:49
Καλά ας μην μιλήσουμε και για τα μπροστινά ακόμα και τα Hyosung έχουν USD.... χοχοχο !
Bradipous
10/05/2014, 13:44
Αν κυκλοφορησει και εδω ετσι, παρολο που εμφανησιακα ειναι ωραιο σε γενικες γραμμες, απο εμενα εχει 1 dislike!
315973
Bradipous
10/05/2014, 14:00
315975
Billymuse
10/05/2014, 14:25
Δείχνει κάπως φτωχότερο σε σχέση με την μπλέ έκδοση που είχα ποστάρει στην αρχή..και απο μενα dislike θα έπαιρνε έτσι όπως
φαίνεται στη φώτο σου Χρήστο.
Bradipous
10/05/2014, 16:47
Βασικα τωρα που το ξαναβλεπω τα φωτα ετσι οπως πανε να βγουν κατω απο τη μασκα μου θυμιζουν το πανιγκαλε.
Πισω το ψαλιδι ειναι ιδιο με του κρυπτον χ, οπως και οι μπροστα αναρτησεις. Πηγαν και του εβαλαν συμβατικο πιρουνι μπροστα τη στιγμη που βγαζουν το μτ125 με usd.
panos_zip
12/05/2014, 00:23
Αν κυκλοφορησει και εδω ετσι, παρολο που εμφανησιακα ειναι ωραιο σε γενικες γραμμες, απο εμενα εχει 1 dislike!
315973
Εμένα σε αυτή την φωτό, μου φέρνει σε μούτρο TDM 900. Ειδικά τα φώτα του.
Λίγο διαφορετικές γωνίες και έχουμε ένα καινούριο μηχανάκι.