Σύνδεση

View Full Version : εκλαπη gsxr 1000 '08 απο Βολο -- ΒΡΕΘΗΚΕ

devilos
24/11/2013, 11:00
η αγγελια ηταν φιλου εδω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4185178/

εκλαπη παρασκευη μεσημερι...ο τυπος ηρθε να το αγορασει και ηθελε να κανει μια βολτα γυρω απ το τετραγωνο και δεν γυρισε ποτε....εχουν ειδοποιηθει αρχες για κινητα του,δαχτυλικα αποτυπωματα κτλ...
προσοχη σε αναλογα περιστατικα οταν σας τυχει!!!

notakos600
24/11/2013, 12:11
η αγγελια ηταν φιλου εδω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4185178/

εκλαπη παρασκευη μεσημερι...ο τυπος ηρθε να το αγορασει και ηθελε να κανει μια βολτα γυρω απ το τετραγωνο και δεν γυρισε ποτε....εχουν ειδοποιηθει αρχες για κινητα του,δαχτυλικα αποτυπωματα κτλ...
προσοχη σε αναλογα περιστατικα οταν σας τυχει!!!

Ρωτήσατε σε νοσοκομεία μήπως είχε κάποιο ατύχημα δοκιμάζοντάς το;
'Οπως και να έχει εύχομαι να βρεθεί σύντομα.

toyar
24/11/2013, 12:31
κριμα.......
μακαρι να το ηθελε μονο για βολτα γιατι αν το εχει σπασει σε κομματια ακομα κι αν τον βρεις θα κανει τον κινεζο
ναι το εκανα βολτα το γυρισα πισω και μετα δεν ξερω τι εγινε............

skylaros
24/11/2013, 12:37
Το πιο πιθανό να είναι σεσημασμένος, οπότε θα βγει κάποια άκρη από τα αποτυπώματά του. Αν πάει στο τμήμα θα μιλήσει ...

devil's animal
24/11/2013, 12:39
του το εδωσε για βολτα ο φιλος σου που την πουλουσε και ο αλλος το πηρε και εφυγε?
ή του το εδωσε για βολτα, το επεστρεψε και την επομενη μερα εκανε φτερα και υποψιαζεστε οτι ειναι αυτος?

devilos
24/11/2013, 12:42
σαν καλοπροαιρετος ο φιλος μου (κακωςςςςςςς) του το εδωσε να το δοκιμασει αφου ηπιαν και ενα καφεδακι κανα τεταρτο στο χερι και τα ειπαν...το πηρε και δεν ξαναγυρισε ποτε

vaska
24/11/2013, 12:43
τι είπες τώρα???????

Geosid
24/11/2013, 12:48
ειναι συνηθισμενα τετοια ειδους περιστατικα .....

μακαρι να βρεθει ( ολοκληρο ) !!!!!

devil's animal
24/11/2013, 12:48
σαν καλοπροαιρετος ο φιλος μου (κακωςςςςςςς) του το εδωσε να το δοκιμασει αφου ηπιαν και ενα καφεδακι κανα τεταρτο στο χερι και τα ειπαν...το πηρε και δεν ξαναγυρισε ποτε

δυσκολα τα πραγματα..(αν ηταν βεβαια η 2η περιπτωση θα ηταν ακομα πιο δυσκολα)...
αν εχει απασχολησει τις αρχες, λογικα θα βρεθει γιατι ειναι πιο ευκολο να βρεθουν στοιχεια του...
αν ομως οχι, τοτε ας ξεκινησει να ψαχνει σε τιποτα αγγελιες ο φιλος σου, μηπως βρει κανενα κομματι που να το ξερει οτι ειναι απο το δικο του μηχανακι...

μακαρι να βρεθει...
:(

toyar
24/11/2013, 12:54
ο φιλος ειναι τελειως ακαλυπτος γιατι δεν μπορει να αποδειξει οτι ο αλλος δεν επεστρεψε το μηχανακι

devil's animal
24/11/2013, 12:57
ο φιλος ειναι τελειως ακαλυπτος γιατι δεν μπορει να αποδειξει οτι ο αλλος δεν επεστρεψε το μηχανακι

τι λετε ρε παιδια?
απο την στιγμη που εχει δηλωθει κλοπη για το συγκεκριμενο οχημα και ειναι στο ονομα του η αδεια, τι ακαλυπτος λετε??

το θεμα ειναι κατα ποσο τον ξερουν εκει στο Βολο τον τυπο που την πηρε ή οχι...

devilos
24/11/2013, 13:05
προσοχη παντως γιατι μαθαμε οτι το κανουν παντου αυτο τωρα...τωρα εγινε η στραβη τι να πεις

BLiTzER
24/11/2013, 13:18
Γιατί να δώσεις το μηχανάκι σου σε άγνωστο έτσι απλά; . Εγώ, όταν πηγαίνω σε υποψήφιους αγοραστές, ακόμα και το κλειδί βγάζω κατευθείαν και το έχω στην τσέπη μου. Μόνο εγώ το βάζω μπροστά και μόνο εγώ το πηγαίνω βόλτα. Ποτέ σε ερημικές τοποθεσίες, ποτέ στο σπίτι μου και ποτέ με πινακίδα. Πονηρευτείτε λίγο.

Μακάρι να βρει άκρη το φιλαράκι σου. Αυτό που λέει ο toyar είναι, μάλλον, ότι αν δε βρεθεί το μηχανάκι όντως στην κατοχή του άλλου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον ενοχοποιήσει επειδή "πήρε το μηχανάκι μου βόλτα και δεν το ξαναγύρισε ποτέ".

toyar
24/11/2013, 13:23
η δηλωση κλοπης βοηθαει αν τον πιασουν καβαλα στο κλεμμενο
αν βρουν τα στοιχεια του και πανε σπιτι του θα πει οκ το ειδα σε αγγελια, ενδιαφερομουν να το αγορασω, το εκανα δοκιμη και το επεστρεψα
τι μπορουν να του κανουν;
τωρα αν ειναι <<γνωστος>> τις αστυνομιας θα δουλεψει η αγια σφαλιαρα...........

devil's animal
24/11/2013, 13:28
η δηλωση κλοπης βοηθαει αν τον πιασουν καβαλα στο κλεμμενο
αν βρουν τα στοιχεια του και πανε σπιτι του θα πει οκ το ειδα σε αγγελια, ενδιαφερομουν να το αγορασω, το εκανα δοκιμη και το επεστρεψα
τι μπορουν να του κανουν;
τωρα αν ειναι <<γνωστος>> τις αστυνομιας θα δουλεψει η αγια σφαλιαρα...........

α, ομορφα...
δλδ να παω εγω με 2 φιλαρακια σε οποιον πουλαει μηχανακι...
ειτε θελει, ειτε δεν θελει να του το παρουμε βολτα και να μην το ξαναεπιστρεψουμε..και μετα μολις με βρει η αστυνομια να πω "το ειδσ σε αγγελια, ενδιαφερομουν να το αγορασω, το εκανα δοκιμη και το επεστρεψα"...

και να ελπιζω να μην μου κανουν τιποτα...:rolleyes:

αυτη ειναι η λογικη, σωστα??

το οτι θα υπαρχει η καταθεση του ιδιοκτητη της μηχανης οτι την πηρε ενας καραφλος μεσαιου αναστηματος που τον λενε Σταυρο, σιγα μην παιξει ρολο για τους μπατσους...
ρε τι ακουμε...
:bawl::bawl:

devilos
24/11/2013, 13:29
τι λετε ρε παιδια τωρα εχει δηλωθει κλοπη και τα στοιχεια της μηχανης ανηκουν σε αλλον...θα γυρισει και θα πει την πηρα για βολτα και δεν την γυρισα ποτε αλλα παρτε την πισω τωρα και ολα καλα???μαλακες ειναι στην αστυνομια δεν ξερουν? συν οτι ο φιλος μου ειναι αξιοπιστος και γνωστος στην πολη και εχει κονε με ολους

p@nos
24/11/2013, 13:38
και αφου εχει κονε με ολους δε μπορει να μαθει ποιος του εφαγε το μηχανακι?βολος ειναι οχι αθηνα...

αυτα τα περι δαχτυλικων αποτυπωματων...πολυ csi βλεπετε...

toyar
24/11/2013, 13:41
εγω που ειμαι λαμογιο ψαχνω για αγγελιες με μηχανακια ακριβα, εμπορικα και φορτωμενα οπως το συγκεκριμενο
εμφανιζομαι σαν υποψηφιος αγοραστης και ζηταω βολτα
ο ενας στους 100 πωλητες θα κανει το λαθος να μου το δωσει οικιοθελως χωρις να κρατησει κατι δικο μου ταυτοτητα κλειδια υπ.δηλωση τιποτα.....
θα το παρω θα φυγω και θα το παραδωσω σε συνεργατες μου οι οποιοι σε μιση μερα το εχουν κανει κομματια σε ενα υπογειο και εγω θα εχω βγαλει ενα καλο μεροκαματο
η αστυνομια για τι ακριβως θα με κατηγορησει; πως θα αποδειξει ο πωλητης οτι δεν το πηγα πισω; αντε και μου κανει μυνηση και με παει σε δικη, με τι στοιχεια θα καταδικαστω, οτι μοιαζει η καραφλα μου με καποιου που βουτηξε το μηχανακι;

devilos
24/11/2013, 13:50
και αφου εχει κονε με ολους δε μπορει να μαθει ποιος του εφαγε το μηχανακι?βολος ειναι οχι αθηνα...

αυτα τα περι δαχτυλικων αποτυπωματων...πολυ csi βλεπετε...

προφανως δεν ειναι απο Βολο ρε παιδια..

devil's animal
24/11/2013, 15:53
εγω που ειμαι λαμογιο ψαχνω για αγγελιες με μηχανακια ακριβα, εμπορικα και φορτωμενα οπως το συγκεκριμενο
εμφανιζομαι σαν υποψηφιος αγοραστης και ζηταω βολτα
ο ενας στους 100 πωλητες θα κανει το λαθος να μου το δωσει οικιοθελως χωρις να κρατησει κατι δικο μου ταυτοτητα κλειδια υπ.δηλωση τιποτα.....
θα το παρω θα φυγω και θα το παραδωσω σε συνεργατες μου οι οποιοι σε μιση μερα το εχουν κανει κομματια σε ενα υπογειο και εγω θα εχω βγαλει ενα καλο μεροκαματο
η αστυνομια για τι ακριβως θα με κατηγορησει; πως θα αποδειξει ο πωλητης οτι δεν το πηγα πισω; αντε και μου κανει μυνηση και με παει σε δικη, με τι στοιχεια θα καταδικαστω, οτι μοιαζει η καραφλα μου με καποιου που βουτηξε το μηχανακι;

το "οικειοθελως" δεν μπορεις να το αποδειξεις...και μπορει με την ιδια λογικη να ισχυει και σε οτι ειπα εγω παραπανω...δλδ να σε εξαναγκασουν να το δωσεις και μετα αυτοι να πουν "οικειοθελως" το εδωσε για βολτα...δεν εξαναγκασαμε κανεναν...

παμε παρακατω:
η αστυνομια θα σε κατηγορησει βαση της καταθεσης του ιδιοκτητη οτι εσυ (συγκεκριμενα εσυ) καβαλησες το μηχανακι του και δεν το επεστρεψες ποτε...το αν θα βρεθει ακρη μετα ειναι θεμα μπατσων (ποσο καλα θα κανουν την προανακριση) και θεμα δικαστηριου...

και να στο πω και πιο απλα...
αν εγω δωσω σ'εναν φιλο μου μια μηχανη για βολτα και μετα για δικους μου λογους παω στην αστυνομια και δηλωσω οτι μου κλαπηκε η μηχανη μου και ξερω ποιος το εχει κανει...τοτε ο φιλος μου εχει μπλεξει ΑΣΧΗΜΑ...

δεν μπορει να αποδειξει οτι καλοβουλα του εδωσα εγω την μηχανη και βαση της δικιας μου καταθεσης, τον πανε δεμενο χειροποδαρα...

δεν μπορει ο καθενας να σου παρει τοσο ευκολα την περιουσια σου και μετα ουτε γατα ουτε ζημια...επειδη εσυ καλη την πιστη του την εδωσες για μια βολτα...

SHOOTER045
24/11/2013, 16:01
λοιπον βαθια ανασα
χαλαρωστε
αποτυπωματα απο που?
απ το φλιτζανια του καφε?
δειγμα dna απ την τουαλετα που κατουρησε?
για να τον πλησιασει
καπως επικοινωνησαν
τηλ-email-facebook
ολα αφηνουν<ιχνη>
αν εχει κατι απο αυτα ας επικοινωνησει με την ασφαλεια βολου και με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
αυτο εχει γινει παμπολες φορες στο παρελθον
μεγαλη προσοχη λοιπον,οπως και αν τον παρουν τηλ για λυτρα-ανταλλαγη-εχει γινει και αυτο-απαιτουν να παει μονος το θυμα,δινουν ραντεβου σε τρελα σημεια σε εθνικη οδο,που τα παρακολουθουνε.λενε να αφησεις τα χρηματα εκει και το μηχανακι-αυτοκινητο ειναιαπεναντι,πισω απ το βενζιναδικο στο παραδρομο κλπ
και το θυμα δεν εχει ειδοποιησει κανεναν σχετικο ειναι μονος καιχανει και τα φραγκα και την μηχανη-αυτοκινητο-φορτηγο

Tedvj23
24/11/2013, 16:06
τι είπες τώρα???????

Πριν κανα 2/3 χρονια δεν ειχαν παρει και ενα fz1(πελατη) απο τον jappamotto για βολτα και καλα και ο τυπος εξαφανιστηκε και μετα απο κανα 2βδομαδες τον πετυχαν να πινει με την μηχανη και μια γκομενα καφεδακι στην αγιου νικολαου σνα να μην τρεχει τιποτα..?:bawl:

Υ.γ.Ελπιζω να την βρειτε την μηχανη του παιδιου..

devilos
24/11/2013, 16:10
λοιπον βαθια ανασα
χαλαρωστε
αποτυπωματα απο που?
απ το φλιτζανια του καφε?
δειγμα dna απ την τουαλετα που κατουρησε?
για να τον πλησιασει
καπως επικοινωνησαν
τηλ-email-facebook
ολα αφηνουν<ιχνη>
αν εχει κατι απο αυτα ας επικοινωνησει με την ασφαλεια βολου και με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
μεγαλη προσοχη λοιπον,οπως και αν τον παρουν τηλ για λυτρα-ανταλλαγη-εχει γινει και αυτο-απαιτουν να παει μονος το θυμα,δινουν ραντεβου σε τρελα σημεια σε εθνικη οδο,που τα παρακολουθουνε.λενε να αφησεις τα χρηματα εκει και το μηχανακι-αυτοκινητο ειναιαπεναντι,πισω απ το βενζιναδικο στο παραδρομο κλπ
και το θυμα δεν εχει ειδοποιησει κανεναν σχετικο ειναι μονος καιχανει και τα φραγκα και την μηχανη-αυτοκινητο-φορτηγο

εχουν δοθει ολα τα ιχνη αυτα στην ασφαλεια αν ειναι ''παλιος'' θα τον βρουν αν ομως ειναι καινουριος και παραπερα περιμενε φορτηγακι και την καναν φυλλο και φτερο τρεχα γυρευε

SHOOTER045
24/11/2013, 16:22
μιληστε και απευθειας με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
αν ειναι νεος με καποιους θα συνεργαζεται
βαλτε αγγελιες σε car κλπ
αναζητηση αντ/κα ιδιο μοντελο χρωμα κλπ
ψαρεψτε οπως σας ψαρεψαν

loubinious
24/11/2013, 16:34
Τί είπες τώρα.. Παιδιά ελπίζω να το βρείτε..
Ωστόσο φαντάζομαι ότι με εισαγγελική παρέμβαση μπορείτε να έχετε λίστα των ip που επισκέφθηκαν τη σελίδα, μέχρι την ημ/νια της κλοπής.
Σε συνεργασία με τη δίωξη Ηλ/κού Εγκλήματος κάποια άκρη ίσως βγάλεις...
Καλό κουράγιο & υπομονή..

skylaros
24/11/2013, 16:58
αν κατάλαβα καλά το παιδί που έδωσε τη μηχανή κράτησε την συσκευή τηλεφώνου του τύπου, από εκεί παίρνεις μια χαρά αποτυπώματα.

devilos
24/11/2013, 17:13
τα αποτυπωματα παρθηκαν απ τ μπουκαλι του νερου που κρατουσε..το τηλ ανηκε σε καποιον βουλγαρο με πανω απο 200 sim νουμερα απ οτι ειπαν..δεν ξερω περαιτερω πιστευω παντως πως αν ασχοληθουν σοβαρα θα βρουν καποια ακρη ελπιζω για το καλο ολων μας απο αυτους

SHOOTER045
24/11/2013, 17:18
δεν λεει πουθενα για συσκευη,αλλα για κινητα(προφανως το νουμερο του δραστη)

εν ετη 2004 αγοραζει ο κουμπαρος μου ενα CBR600RR καινουργιο,παει για service σε αντ/πεια honda της θεσσαλονικης
με παιρνει τηλ να παω να τον παρω απο εκει
την ωρα που φτανω εκει-agio-ενας καγκουρας βγαινει καβαλα σε αυτην
μπαινω μεσα τον ρωταω-τι εκανες???????/
το πηρε να το δοκιμασει λεει,να μου αφησε το μηχανακι του-ενα ξεκολιασμενο ΖΧ9
παιρνω νουμερα,πλαισιο κλπ
τα δινω στο 100 και το ΖΧ ηταν κλεμμενο!!!!
λεω στον κουμπαρο μου οτι<ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ>
και βγαινω στο κυνηγι με το super tenere-εκτος υπηρεσιας ετσι??????
ευτυχως ειχαν ενημερωθει και συναδελφοι και τον πιασαμε στο υψος του παπαγεωργιου στην περιφερειακη
την συνεχεια την αφηνω στην φαντασια σας...

SHOOTER045
24/11/2013, 17:21
τα αποτυπωματα παρθηκαν απ τ μπουκαλι του νερου που κρατουσε..το τηλ ανηκε σε καποιον βουλγαρο με πανω απο 200 sim νουμερα απ οτι ειπαν..δεν ξερω περαιτερω πιστευω παντως πως αν ασχοληθουν σοβαρα θα βρουν καποια ακρη ελπιζω για το καλο ολων μας απο αυτους

ακρη μπορει να βρεθει ΑΝ ασχοληθουν σοβαρα
και με τα αποτυπωματα
και με τον βουλγαρο-πιθανος συνεργατης-και 1000 ναεχει,εν ειναι στο ιδιο ονομα ειναι ενας οκ?

vaska
24/11/2013, 18:14
Ρε δεν πάμε καθόλου καλά, αν μου το λέγανε δεν θα το πίστευα, θα έλεγα παραμυθά αυτός που θα έλεγε την ιστορία.

Μακάρι φίλε μου να βρεις άκρη γρήγορα.

devilos
24/11/2013, 18:39
ακρη μπορει να βρεθει ΑΝ ασχοληθουν σοβαρα
και με τα αποτυπωματα
και με τον βουλγαρο-πιθανος συνεργατης-και 1000 ναεχει,εν ειναι στο ιδιο ονομα ειναι ενας οκ?

ναι ενας ειναι αν μαθω νεοτερα θα σας πω..παντως οκ και γω που εχω πουλησει 2 μηχανες εδω αθηνα κιολας τους ελεγα ανεβα πανω να σε παω εγω βολτα δεν εμπιστευομαι σε κανεναν τιποτα...προφανως αυτο θα ειναι κανα κυκλωμα και οχι κανενας που θα ηθελε μηχανακι για να παει την γκομενα βολτα για σ/κο αν κρινω απ τα στοιχεια που βρηκανε

Pan (dvs)
24/11/2013, 18:47
Ρε δεν πάμε καθόλου καλά, αν μου το λέγανε δεν θα το πίστευα, θα έλεγα παραμυθά αυτός που θα έλεγε την ιστορία.

Μακάρι φίλε μου να βρεις άκρη γρήγορα.

Και γω το ιδιο.
Μαλλον ομως δεν θα βρεθει ακρη.Ισως καποια αλλη στιγμη αργοτερα και απο συμπτωση.

Ας μαθαινουμε οι υπολοιποι.

RaGe_Raptor
24/11/2013, 19:37
οι καιροί δε συγχωρούν "αφέλειες"...

toyar
24/11/2013, 20:43
το "οικειοθελως" δεν μπορεις να το αποδειξεις...και μπορει με την ιδια λογικη να ισχυει και σε οτι ειπα εγω παραπανω...δλδ να σε εξαναγκασουν να το δωσεις και μετα αυτοι να πουν "οικειοθελως" το εδωσε για βολτα...δεν εξαναγκασαμε κανεναν...

παμε παρακατω:
η αστυνομια θα σε κατηγορησει βαση της καταθεσης του ιδιοκτητη οτι εσυ (συγκεκριμενα εσυ) καβαλησες το μηχανακι του και δεν το επεστρεψες ποτε...το αν θα βρεθει ακρη μετα ειναι θεμα μπατσων (ποσο καλα θα κανουν την προανακριση) και θεμα δικαστηριου...

και να στο πω και πιο απλα...
αν εγω δωσω σ'εναν φιλο μου μια μηχανη για βολτα και μετα για δικους μου λογους παω στην αστυνομια και δηλωσω οτι μου κλαπηκε η μηχανη μου και ξερω ποιος το εχει κανει...τοτε ο φιλος μου εχει μπλεξει ΑΣΧΗΜΑ...

δεν μπορει να αποδειξει οτι καλοβουλα του εδωσα εγω την μηχανη και βαση της δικιας μου καταθεσης, τον πανε δεμενο χειροποδαρα...

δεν μπορει ο καθενας να σου παρει τοσο ευκολα την περιουσια σου και μετα ουτε γατα ουτε ζημια...επειδη εσυ καλη την πιστη του την εδωσες για μια βολτα...

δεν καταλαβαινω γιατι κολλας σε κατι που ειναι εξαιρετικα απλο:
πως θα κατηγορηθει καποιος οτι εκλεψε κατι χωρις μαρτυρες και χωρις να βρεθει πανω του το κλεμμενο;
με την ιδια λογικη πουλαω εγω το λαμογιο μηχανη ερχεσαι εσυ σαν αγοραστης το δοκιμαζεις μου το επιστρεφεις και μετα εγω αφου το εξαφανισω σου κανω μηνυση οτι μου το εκλεψες με στοιχεια τον αριθμο του κινητου σου και ενα μπουκαλακι νερο με αποτυπωματα σου
φυσικα ο καθενας μπορει να σου παρει την περιουσια σου και να μην την ξαναδεις ποτε οχι δινοντας του τα κλειδια αλλα κλειδωμενη με 3 λουκετα και 2 συναγερμους

devil's animal
24/11/2013, 23:43
δεν καταλαβαινω γιατι κολλας σε κατι που ειναι εξαιρετικα απλο:
πως θα κατηγορηθει καποιος οτι εκλεψε κατι χωρις μαρτυρες και χωρις να βρεθει πανω του το κλεμμενο;

το εξαιρετικα απλο ειναι οτι ο ιδιοκτητης γινεται αυτοπτης μαρτυρας της κλοπης του δικου του αντικειμενου και το δηλωνει ενορκα στον μπατσο που ειναι γενικος ανακριτικος υπαλληλος...
με αυτη και μονο την μαρτυρια μπορει να κατηγορηθει καποιος οτι εκλεψε κατι...
το αν θα καταδικασθει ή οχι ειναι θεμα του δικαστηριου...

και πραγματικα ειναι παναπλο αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...:rolleyes:

SHOOTER045
25/11/2013, 01:01
τωρα παμε στην απατη για χ-ψ λογους
οκ ας πουμε οτι το σκαρφιζεται μονος του
για ποιο λογο?
α)για να κανει καψονι στην αστυνομια?
β)γιατι χρωσταγε και θα του περνανε την μηχανη με το ζορι?
γ)γιατι μισουσε τον υποτιθεμενο κλεφτη και θελει να τον δει στην ψηρου?
δ)γιατι την εβαλε στο ματι ο γλαρος του αριστειδη?
ε)κατι αλλο?
ζ)δεν ξερω δεν απαντω...

notakos600
25/11/2013, 07:56
Στην αφέλειά μας ποντάρουν οι πάντες σήμερα, πολύ καλά τα λέει ο σούτερ, είναι η δουλειά του και τα γνωρίζει καλύτερα.
Που πηγαίνουν όλα τα μηχανάκια μετά από μία κλοπή; Προφανώς για ανταλλακτικά...

toyar
25/11/2013, 12:35
το εξαιρετικα απλο ειναι οτι ο ιδιοκτητης γινεται αυτοπτης μαρτυρας της κλοπης του δικου του αντικειμενου και το δηλωνει ενορκα στον μπατσο που ειναι γενικος ανακριτικος υπαλληλος...
με αυτη και μονο την μαρτυρια μπορει να κατηγορηθει καποιος οτι εκλεψε κατι...
το αν θα καταδικασθει ή οχι ειναι θεμα του δικαστηριου...

και πραγματικα ειναι παναπλο αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...:rolleyes:

η διαδικασια που αναφερεις παραπανω χωρις αποδειξεις τελειωνει στον μπατσο-ανακριτικο υπαλληλο και προφανως δεν αποφερει κανενα κερδος στον ιδιοκτητη
και φυσικα δεν εχει κανενα κοστος για το λαμογιο το οποιο αν εχει το θρασος να κλεψει προφανως δεν θα χαλαστει ιδιαιτερα αν περασει απο το τμημα αρνηθει τα παντα και φυγει σαν κυριος
εσυ προσωπικα αν πουλαγες θα εδινες ετσι αβιαστα τα κλειδια σε εναν αγνωστο;:rolleyes:

yiannis172
25/11/2013, 12:47
Τις αποδειξεις δε θα τις εμφανισει στον ανακριτικο υπαλληλο,αλλα στο δικαστηριο.Ο αστυνομικος καταγραφει το συμβαν.

menelaos46
25/11/2013, 12:53
η διαδικασια που αναφερεις παραπανω χωρις αποδειξεις τελειωνει στον μπατσο-ανακριτικο υπαλληλο και προφανως δεν αποφερει κανενα κερδος στον ιδιοκτητη
και φυσικα δεν εχει κανενα κοστος για το λαμογιο το οποιο αν εχει το θρασος να κλεψει προφανως δεν θα χαλαστει ιδιαιτερα αν περασει απο το τμημα αρνηθει τα παντα και φυγει σαν κυριος
εσυ προσωπικα αν πουλαγες θα εδινες ετσι αβιαστα τα κλειδια σε εναν αγνωστο;:rolleyes:

Όλες οι κλοπές βασίζονται στη μαρτυρία του παθόντα. Δεν έχεις δίκιο. Μιά χαρά στοιχειοθετείται το αδίκημα και δε χρειάζεται να υπάρχει καμία άλλη μαρτυρία και αν βρεθεί κατά 99% θα καταδικαστεί.

toyar
25/11/2013, 14:22
στοιχειοθετειται αδικημα χωρις μαρτυρες, χωρις ομολογια και χωρις να βρεθει η μηχανη στην κατοχη του κλεφτη;
οκ δεν επιμενω αλλο...........

menelaos46
25/11/2013, 14:35
στοιχειοθετειται αδικημα χωρις μαρτυρες, χωρις ομολογια και χωρις να βρεθει η μηχανη στην κατοχη του κλεφτη;
οκ δεν επιμενω αλλο...........

Υπάρχουν δύο μάρτυρες, το να βρεθεί η όχι η μηχανή στην κατοχή του κλέφτη δε παίζει κανένα ρόλο αρκεί να βρεθεί ποιός είναι ο κλέφτης. Αν σε απασχολεί περισσότερο πως γίνεται αυτό μπορώ να σου εξηγήσω τη διαδικασία. Και κάτι άλλο, κανένας κλέφτης δεν ομολογεί. :)

iliasfyntanidis
25/11/2013, 17:08
Δλδ ρε παιδια τι διάφορα εχει το συγκεκριμένο συμβάν απο το να δω καποιον εγω να μου κλέβει την μηχανη η αυτοκινητο....
Γιατι δεν στοιχειοθετείται παράνομη πράξη;

SHOOTER045
25/11/2013, 20:40
Δλδ ρε παιδια τι διάφορα εχει το συγκεκριμένο συμβάν απο το να δω καποιον εγω να μου κλέβει την μηχανη η αυτοκινητο....
Γιατι δεν στοιχειοθετείται παράνομη πράξη;

να χαμε να λεγαμε
ειναι δικονομικο θεμα
καθως μπαινει στην μεση συνενοηση για αγοραπωλησια
ενω αν ξυπνησεις ενα πρωι και δεις οτι στην φαγανε παλι δηλωνεις κλοπη και μυνηση κατα παντος υπευθηνου
στην παραπανω περιπτωση παλι δηλωνετε κλοπη σε ατομο με ελλιπη στοιχεια
τωρα αν αναγνωριστει βρεθει και ισχυριστει οτι ειναι ελεφαντας
τοτε παμε παλι αλλου αν ειναι σεσημασμενος-ποινικο μητρωο κλπ

menelaos46
25/11/2013, 21:00
για την ακρίβεια είναι υπεξαίρεση αν πάρουμε το γράμμα του νόμου και όχι κλοπή :)

devilos
26/11/2013, 15:38
Λοιπον νεοτερα στο θεμα...
Παρασκευη βραδυ τον πηρε ο τυπος και του λεει φιλε χαθηκα ειμαι καπου εκτος Βολου και σε 40 λεπτακια στο φερνω...δεν φανηκε ποτε εννοειται παλι...
χθες τον πηρε ενας αλλος και του ειπε '' φιλε δεν ειμαστε ουτε γυφτοι ,ουτε πρεζακια και για να δεις την μηχανη σου πρεπει να πληρωσεις''
απ την ασφαλεια του ειπαν να μην ξανααπαντησει σε αυτους, ο δευτερος προφανως ειναι ασχετος που απλα εμαθε το θεμα και παει να φαει λεφτα...
και οτι την μηχανη θα στην βρουμε αν δεν την εχουν κανει κομματια η απαντηση της ασφαλειας!!!!που δεν εχει κανει τιποτα μεχρι στιγμης!!
επισης ανεφερε και στους 2 οτι εχει γινει μηνυση και τους ψαχνει η ασφαλεια...αυτα εμαθα

SHOOTER045
26/11/2013, 15:48
στο ειχα πει,δες ολοκληρο το μνμ μου 2-3 μερες πριν

--ας επικοινωνησει με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
καταλαβες?
δες τα πμ σου

devilos
26/11/2013, 16:19
στο ειχα πει,δες ολοκληρο το μνμ μου 2-3 μερες πριν

καταλαβες?
δες τα πμ σου

οπως τα λες ειναι και το ξερω...αν θελανε τις επομενες 2 ωρες τον ειχαν πιασει...μπλοκο λαρισης και μπλοκο αθηνων ψαξιμο σε υποπτα φορτηγακια, σημα σε αλμυρο και περιχωρα να κανουν μια γυρα...αλλα ολα αυτα φιλε μου δεν γινονται σε αυτη την χωρα ποσο μαλλον στην επαρχια

Pan (dvs)
26/11/2013, 17:19
οπως τα λες ειναι και το ξερω...αν θελανε τις επομενες 2 ωρες τον ειχαν πιασει...μπλοκο λαρισης και μπλοκο αθηνων ψαξιμο σε υποπτα φορτηγακια, σημα σε αλμυρο και περιχωρα να κανουν μια γυρα...αλλα ολα αυτα φιλε μου δεν γινονται σε αυτη την χωρα ποσο μαλλον στην επαρχια

Στα 15 λεπτα που εκανε μεχρι να την εξαφανισει απο το νομο Μαγνησιας δεν γινεται να κλεισουνε ολους τους δρομους.Ειχε 15-20 επιλογες,συνταγμα ολοκληρο δεν εφτανε.Ας μην τους υποτιμαμε,ειναι επαγγελματιες.

Λες,να την πηρε για να κανει την βολτα του στην εθνικη Αθηνων -Λαμιας?

SHOOTER045
26/11/2013, 18:09
Στα 15 λεπτα που εκανε μεχρι να την εξαφανισει απο το νομο Μαγνησιας δεν γινεται να κλεισουνε ολους τους δρομους.Ειχε 15-20 επιλογες,συνταγμα ολοκληρο δεν εφτανε.Ας μην τους υποτιμαμε,ειναι επαγγελματιες.

Λες,να την πηρε για να κανει την βολτα του στην εθνικη Αθηνων -Λαμιας?
ετσι οπως τα λες πανο,σε 15 λεπτα εχει βγει αθηνων-λαμιας η εχει ανεβει πηλιο,δεν υπαρχει δυνατοτητα για τετοια κινητοποιηση
του τα ειπα αν δεις και ποιο πανω,και απ την αρχη<σχεδον>ειχα προβλεψει το τηλ
δεν θα πω περισοτερα καθως μπορει να<κοιτανε>και εδω μεσα του τα ειπα με πμ

devilos
27/11/2013, 07:54
Λοιπον ο τυπος πηρε χθες και ειπε οτι το μηχανακι το αφηνει εξω απ το carrefour Λαρισης....ο φιλος μου του ειπε οτι δεν τον νοιαζει και μην τον ξαναενοχλησει και οτι σε ψαχνει ηδη ολη η ασφαλεια...απο κει και περα τον επαιρνε συνεχεια τηλ και τον παρακαλουσε ''οχι ρε φιλε κτλ κτλ''..πηγε στην ασφαλεια γιατι λεει μπορει να ειναι παγιδα κτλ κτλ αυτοι του ειπαν α ωραια πηγαινε παρτο και φερτο απο δω να το εξετασουμε....τους λεει μονος μου θα παω φοβαμαι να παω μονος μου ...και με τα χιλια ζορια τον συνοδεψε αστυνομικος...η μηχανη βρεθηκε με τα αυτοκολλητα βγαλμενη και καποιες μικροζημιες στα πλαστικα.....

Pan (dvs)
27/11/2013, 08:00
:beer:

Sapadak
27/11/2013, 08:08
Όλα καλά λοιπον.

Αυτόν που τη πήρε τον βρήκαν? Συνεχίζουν να τον ψάχνουν?

Manalishi
27/11/2013, 08:09
If you can't do the time....don't do the crime......ερασιτέχνες...

devilos
27/11/2013, 08:15
Όλα καλά λοιπον.

Αυτόν που τη πήρε τον βρήκαν? Συνεχίζουν να τον ψάχνουν?

γιατι τον ψαξαν ποτε?

vaska
27/11/2013, 08:36
Ευτυχώς να λέει το φιλαράκι σου που έπεσε σε μαλάκα απατεώνα που προφανώς δεν είχε άκρες. Φτηνά την καθάρισε. Να είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά.
:wave2:

zannisvel
27/11/2013, 09:19
Δε πιστευω να θελει να το πουλησει ακομα ε?
Πολυ τυχερος ο φιλος σου παντως!!
:beer:

DimChios
27/11/2013, 10:03
Οτι ειπε ο Μαναλίσης!

Παλι καλα να λες... εγω δεν εδινα ελπιδες να σου πω την αληθεια!

Red Rider
27/11/2013, 10:13
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν:beer:

Dant3
27/11/2013, 10:35
Πολυ τυχερος ο φιλος σου...
Και πολυ καλα του απαντησε και στο τηλ.
Παντως στη θεση του,θα πιεζα την αστυνομια να συνεχισει να τον ψαχνει για να του κοψεο το κωλο

sapila racing
27/11/2013, 10:36
Περίεργη υπόθεση, αλλά αφού βρέθηκε ΟΚ.
Προς γνώσιν για τους υπόλοιπους.

foler
27/11/2013, 12:24
Η αγγελια ισχυει ακομα? Μπορω να το κανω μια βολτιτσα?:D
Ο φιλος σου ειναι πολυ τυχερος γιατι επεσε σε απατεωνισκο και μαλιστα ερασιτεχνη θα ελεγα...
Anyway ολα καλα!:beer:

simeon
27/11/2013, 12:37
μπράβο ρε φίλε αφου βρέθηκε "ούτε του παπά" :)

el-Gatto
27/11/2013, 12:47
Τέλος ψιλοκαλό.....όλα ψιλοκαλά. :)
.
.
.
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην εξέλιξη του θέματος ,ήταν η απαράμιλλη διάθεση για βοήθεια στον παθόντα-πολίτη και επίλυση της υπόθεσης ,από την ΕΛ.ΑΣ. :ZZZ:

iliasfyntanidis
27/11/2013, 12:49
Τέλος καλο λοιπόν.
Πρόσεχε ομως....Μπορει να εχει βγάλει αντικλείδι και να στην ξανακάνει.

Pan (dvs)
27/11/2013, 12:54
Περίεργη υπόθεση, αλλά αφού βρέθηκε ΟΚ.
Προς γνώσιν για τους υπόλοιπους.

Και νομιζα οτι μονο ειχα σκεφτει.

SHOOTER045
27/11/2013, 15:14
Λοιπον ο τυπος πηρε χθες και ειπε οτι το μηχανακι το αφηνει εξω απ το carrefour Λαρισης....ο φιλος μου του ειπε οτι δεν τον νοιαζει και μην τον ξαναενοχλησει και οτι σε ψαχνει ηδη ολη η ασφαλεια...απο κει και περα τον επαιρνε συνεχεια τηλ και τον παρακαλουσε ''οχι ρε φιλε κτλ κτλ''..πηγε στην ασφαλεια γιατι λεει μπορει να ειναι παγιδα κτλ κτλ αυτοι του ειπαν α ωραια πηγαινε παρτο και φερτο απο δω να το εξετασουμε....τους λεει μονος μου θα παω φοβαμαι να παω μονος μου ...και με τα χιλια ζορια τον συνοδεψε αστυνομικος...η μηχανη βρεθηκε με τα αυτοκολλητα βγαλμενη και καποιες μικροζημιες στα πλαστικα.....

και δεν επαιρνες εμενα τηλ να καναμε την δουλεια slowly and smooth.....
φανταζομαι να πηραν το μηχανακι για αποτυπωματα κλπ
αν φορουσαν γαντια δεν παιζει περιπτωση,οπως και αν βρεθηκε ασπρισμενο τα εσβησαν με χλωρινη

opeth
27/11/2013, 16:24
αθανατη ελληνικη αστυνομια

notakos600
27/11/2013, 16:39
Άλλη μία επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας. :lol:

AristidisZ
27/11/2013, 16:40
Άλλη μία επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας. :lol:

succes story :bawl:

notakos600
27/11/2013, 16:41
succes story :bawl:

Πάλι καλά να λέμε που το παλληκάρι έπεσε σε μαλ@κα. :lol:

devil's animal
27/11/2013, 16:58
ολα καλα δλδ...
:)

Billymuse
27/11/2013, 19:00
Ολα καλά ευτηχώς για το παιδί και το περουσιακο του στοιχείο..αλλα τι με τι να πρωτογελάσεις με τους μπάτσους που τους παρακαλάς να κάνουν τη δουλειά τους η τους κλεύτες που τους παρακαλάς να μην κάνουν τη δουλειά τους..

Geosid
27/11/2013, 19:07
μια βολτα ( με τα ποδια ) απο ενα προποτζιδικο να παιξει κανα λοτο το παλικαρι .......

devilos
27/11/2013, 20:27
και δεν επαιρνες εμενα τηλ να καναμε την δουλεια slowly and smooth.....
φανταζομαι να πηραν το μηχανακι για αποτυπωματα κλπ
αν φορουσαν γαντια δεν παιζει περιπτωση,οπως και αν βρεθηκε ασπρισμενο τα εσβησαν με χλωρινη

ναι το πηραν για αποτυπωματα με βαρια καρδια....τουλαχιστον ησυχασε αν και δεν ξερεις ποτε τι κρυβεται απο πισω