PDA

View Full Version : 1200GS 2013 Σπασμένο Telelever

Σελίδες : 1 [2]

harris_x
07/12/2013, 09:03
παιδιά το θέμα είναι άλλο.

περιοριστείτε σε αυτό και ό,τι άλλο σε νέο θέμα.

devil's animal
07/12/2013, 09:51
τοσες σελιδες και :a16: για να βγει το συμπερασμα οτι τα BMW ειναι 'ρδελα...

λες και δεν το ξεραμε ηδη...:a55:

MG-KTiNoS
07/12/2013, 09:56
Ναι ρε σα να λέμε...

-Έλα παππού μου να σου δείξω το ΧΧΧ της γιαγιάς μου...
----------------------------------------------------------------------------
Θυμάμαι πριν χρόνια έκανα 36ωρο με το ΧΤ (600)
Η πρώτη μέρα ήταν καμιά 900 και το πρωί της επόμενης, ήταν μια παρέα με μπόξερ και
είχαν βγάλει τα μπετόνια με το λάδι κι έριχναν.
Εγώ άλλαζα λάδια στο ΧΤ κάθε 3,5 οπο΄τε δεν έσκαγα για στάθμες κλπ
Αλλά λέω δε κοιτάω κι εγώ καλού κακού.
Μια χαρά ήμουνα.
Γυρίζω σπίτι την άλλη μέρα 1900 χλμ μετά, σερί, ξανακοιτάω άντε και βάζω μισό λίτρο σκάρτο.
Οι άλλοι έβαζαν λίτρα από τη 1η μέρα.
-----------------------------------------------
:bawl:

vaska
07/12/2013, 10:24
Λεβέντες έχω νέα. Ο ιδιοκτήτης κόλλησε το τελελέβερ με το επαναστατικό υλικό uhu stick, οπότε όλα οκ. Ούτε γάτα ούτε ζημιά που λένε.

MG-KTiNoS
07/12/2013, 10:42
Λεβέντες έχω νέα. Ο ιδιοκτήτης κόλλησε το τελελέβερ με το επαναστατικό υλικό uhu stick, οπότε όλα οκ. Ούτε γάτα ούτε ζημιά που λένε.

na κεράσω μια...
305207

:a01:

amyroukai
07/12/2013, 11:45
Συνεχιζω να διασκεδαζω με το "υπέρβαρο" gs των 245 κιλών και το "ελαφρύ καθαρόαιμο" αυστριακό των 237...

bros400pgm
07/12/2013, 13:15
Συνεχιζω να διασκεδαζω με το "υπέρβαρο" gs των 245 κιλών και το "ελαφρύ καθαρόαιμο" αυστριακό των 237...

Mε επνιξες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ετσι ακριβως ειναι.

DrBig
07/12/2013, 13:17

Σκεψου τι μεταλα εχει ο δεινοσαυρος λοιπον για να ειναι μονο 7 κιλα βαρυτερος απο την μπαλαρινα.

manosamos
07/12/2013, 14:26

Καλα που πηγες με δαυτο και οχι με κανενα μοτο π@υτσι...........να μπαινεις στα πιτ στοπ καθε 100χλμ για αλλαγη κινητηρα.:rolleyes:

notakos600
07/12/2013, 15:26
Ναι ρε σα να λέμε...

-Έλα παππού μου να σου δείξω το ΧΧΧ της γιαγιάς μου...
----------------------------------------------------------------------------
Η πρώτη μέρα ήταν καμιά 900 και το πρωί της επόμενης, ήταν μια παρέα με μπόξερ και
είχαν βγάλει τα μπετόνια με το λάδι κι έριχναν.
Εγώ άλλαζα λάδια στο ΧΤ κάθε 3,5 οπο΄τε δεν έσκαγα για στάθμες κλπ
Αλλά λέω δε κοιτάω κι εγώ καλού κακού.
Μια χαρά ήμουνα.
Γυρίζω σπίτι την άλλη μέρα 1900 χλμ μετά, σερί, ξανακοιτάω άντε και βάζω μισό λίτρο σκάρτο.
Οι άλλοι έβαζαν λίτρα από τη 1η μέρα.
-----------------------------------------------

:beer::beer::beer::beer:

Δώσε πόνο λέμε :lol:

amyroukai
07/12/2013, 18:00
ΔόκτωρΜεγαλε δεν ξέρω ποια εταιρία βάζει το καλό το μέταλλο. Διαβάζω όμως πχ στο advrider για σπασμένα μοτέρ 990 στις 70,000 μίλια, τα Αμερικάνα δε, το θεωρούν νορμάλ να σκορπαει το βεδυο κάπου εκεί και βάζουν μεταχειρα απο smt η άλλο της σειράς. Λίγα δεν είναι; Αμφότερα τα μαστοδοντα γουτουπουκου εντελώς, το καθ'ενα για άλλο λόγο, τελικά; εμφανισιακά τουλάχιστον ψηφιζω Μέρκελ μεριά.

Κτήνος και το δικό μου yam θέλει φαγακι 15/50 κάθε ΠΣΚ (1500-2000χλμ) αλλά τι τα θες...

DimChios
09/12/2013, 09:32
ο γιες ξέρω τι σου λέω...

@@ρια ξερεις!
Εμενα στα 2,5 χρονια, 62000 χλμ, με ΟΧΙ "προσεγμενη" οδηγηση + καμποσο χωμα δεν εκανε κιχ!

MG-KTiNoS
09/12/2013, 09:53
@@ρια ξερεις!
Εμενα στα 2,5 χρονια, 62000 χλμ, με ΟΧΙ "προσεγμενη" οδηγηση + καμποσο χωμα δεν εκανε κιχ!

Εντουρά μου εσύ....

DimChios
09/12/2013, 10:52
Εντουρά μου εσύ....

βρε ασταδιαλα πρωι πρωι

:lol:

notakos600
09/12/2013, 10:53
βρε ασταδιαλα πρωι πρωι

postman
11/12/2013, 17:01
Σημερα μιλαγα με φιλο που εχει Africa Twin του '94, πρωτο χερι, με 120000km, σε πραγματικα αριστη κατασταση, και χωρις ποτε να του εχει βγαλει ακομα και τις "συνηθυσμενες" για africa ζημιες (ανορθωτη, τρομπα βενζινης). Το africa για να σπασει ψαλιδι πρεπει να το πεταξεις απ' το γραντ κανυον, και για να σπασει κινητηρα πρεπει να το δουλευεις μια βδομαδα χωρις λαδια. Εμαθα οτι η honda, τωρα που θα βγαλει την καινουργια africa, υποσχεται ειδικη εκπτωση στους ιδιοκτητες GS που θα την καψουνε δημοσίος, αποποιουμενοι ετσι για παντα τον κυανολευκο ελικα!

MiltiadisK.D
11/12/2013, 17:14
Εμαθα οτι η honda, τωρα που θα βγαλει την καινουργια africa, υποσχεται ειδικη εκπτωση στους ιδιοκτητες GS που θα την καψουνε δημοσίος, αποποιουμενοι ετσι για παντα τον κυανολευκο ελικα!

:rotflmao::beer:

DimChios
11/12/2013, 18:06
Εμαθα οτι η honda, τωρα που θα βγαλει την καινουργια africa, υποσχεται ειδικη εκπτωση στους ιδιοκτητες GS που θα την καψουνε δημοσίος, αποποιουμενοι ετσι για παντα τον κυανολευκο ελικα!

καλα, αλλαξε πλευρο πιαστηκες!

Επισης, και να εβγαζε ξανα AFRICA δεν θα υπήρχε περίπτωση να την κανει οπως τότε!

Και στα γραφω εγω που ειμαι πολυ φαν της (και την ειχα κιολας)

postman
11/12/2013, 20:10
καλα, αλλαξε πλευρο πιαστηκες!

Επισης, και να εβγαζε ξανα AFRICA δεν θα υπήρχε περίπτωση να την κανει οπως τότε!

Και στα γραφω εγω που ειμαι πολυ φαν της (και την ειχα κιολας)
Αν κρινω απ' την ποιοτητα και τις καινοτομιες του VFR 1200, ΝΑΙ η HONDA μπορει να το κανει καλυτερο απο τοτε! Το τμημα marketing θα το επιτρεψει ομως, ή θα βγαλει κανενα αψυχο ψοφιμι, οπως συνηθιζουν τελευταια (NC700);

postman
11/12/2013, 20:17
Αποκλειστικο ρεπορταζ!!! Η BMW ξεκιναει συνεργασια με την CATERPILAR! Με καθε νεα GS, θα δινεται δωρο μια μπουλντοζα και ενας οδοστρωτηρας, που θα τα κανουν ολα ισιωμα, ωστε το unstopable μηχανημα να μην σπαει τηλελεβερ, ψαλιδια και αλλες τετειες αηδιες!

stefanos
11/12/2013, 20:23
Αν κρινω απ' την ποιοτητα και τις καινοτομιες του VFR 1200, ΝΑΙ η HONDA μπορει να το κανει καλυτερο απο τοτε! Το τμημα marketing θα το επιτρεψει ομως, ή θα βγαλει κανενα αψυχο ψοφομι, οπως συνηθιζουν τελευταια (NC700);

Ενώ το Africa εμπεριείχε την ψυχή του μεγαλογιατρού-δικηγόρου-μηχανικού-κλπ-που δεν καταδεχόταν να κυκλοφορεί με κανονική μοτοσυκλέτα.

spyrakos35
11/12/2013, 20:24
Ενώ το Africa εμπεριείχε την ψυχή του μεγαλογιατρού-δικηγόρου-μηχανικού-κλπ-που δεν καταδεχόταν να κυκλοφορεί με κανονική μοτοσυκλέτα.

1 - 1 το σκορ.... :lol:

stefanos
11/12/2013, 20:45
κανενα αψυχο ψοφιμι, οπως συνηθιζουν τελευταια (NC700);

Το οποίο η HONDA σε μια επίδειξη εκπληκτικής ασυνέπειας φρόντισε να αναβαθμίσει σε χρόνο μηδέν σε 750 αφήνοντας τους πελάτης που
το ακριβοπληρώσαν να κλαίνε τα € τους.

spyrakos35
11/12/2013, 21:18
Το οποίο η HONDA σε μια επίδειξη εκπληκτικής ασυνέπειας φρόντισε να αναβαθμίσει σε χρόνο μηδέν σε 750 αφήνοντας τους πελάτης που

και το οποίο πάλι σε χρόνο μηδέν θα του αναβαθμίσει τα φρένα για να τους ξανακάνει να κλάψουν....

και εδώ θα μπει ο χάρης να μας θυμήσει το θέμα...... :a021:

AUFGEBRACHT
12/12/2013, 15:51

Tουλάχιστο με το Transalp 700 και το θέμα με την τιμή τους είχε αποζημιώσει με ρολόϊ Honda που μόνο το ρολόϊ-δώρο του pretty bra μπορεί να συναγωνιστεί...

AUFGEBRACHT
12/12/2013, 15:54
Αποκλειστικο ρεπορταζ!!! Η BMW ξεκιναει συνεργασια με την CATERPILAR! Με καθε νεα GS, θα δινεται δωρο μια μπουλντοζα και ενας οδοστρωτηρας, που θα τα κανουν ολα ισιωμα

Tο αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι έωλο, η συνεργασία με την caterpillar έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και έχει κάνει ίσιωμα τις πωλήσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία...

AUFGEBRACHT
12/12/2013, 16:02
Εμαθα οτι η honda, τωρα που θα βγαλει την καινουργια africa

Επίσης θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, θα δούμε φως στην έξοδο από το τούνελ και θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο... Ο διακαής πόθος κι η μόνιμη επωδός περί καινούριας Africa (παρεμπιπτόντως η varadero τελικά δεν αποδείχτηκε η νέα africa προφανώς ε; ) συναγωνίζεται τον πόθο φιλοβασιλικών στη Λακωνία να επιστρέψει ο Γλύξμπουργκ...

postman
12/12/2013, 18:07
Επίσης θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, θα δούμε φως στην έξοδο από το τούνελ και θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο... Ο διακαής πόθος κι η μόνιμη επωδός περί καινούριας Africa (παρεμπιπτόντως η varadero τελικά δεν αποδείχτηκε η νέα africa προφανώς ε; ) συναγωνίζεται τον πόθο φιλοβασιλικών στη Λακωνία να επιστρέψει ο Γλύξμπουργκ...

Καλα βρε φιλε, απ' οτι βλεπω απ' το προφιλ σου, εχεις ημιτασιον BMW, F650GS, με Αυστριακη ψυχη! Παρε καμμια πραγματικη μηχανη, αντι για το υπερτροφικο σκουτερ που οδηγας, και τοτε πιασε στο στομα σου τους Γιαπονεζους! Ελλεος, οι ιδιοκτητες απροσδιοριστου προελευσεος πραπρα (ακομα και οι Κινεζοι μπορουν να τα φτιαξουν), να κατακρινουν μηχαναρες σαν το ΒΑΡΚΑΝΤΕΡΟ! Ειναι σαν να συγκρινεις τον Τιτανικο με το "Δημητρουλα"!

postman
12/12/2013, 18:10
Καλα βρε φιλε, απ' οτι βλεπω απ' το προφιλ σου, εχεις ημιτασιον BMW, F650GS, με Αυστριακη ψυχη! Παρε καμμια πραγματικη μηχανη, αντι για το υπερτροφικο σκουτερ που οδηγας, και τοτε πιασε στο στομα σου τους Γιαπονεζους! Ελλεος, οι ιδιοκτητες απροσδιοριστου προελευσεος πραπρα (ακομα και οι Κινεζοι μπορουν να τα φτιαξουν), να κατακρινουν μηχαναρες σαν το ΒΑΡΚΑΝΤΕΡΟ! Ειναι σαν να συγκρινεις τον Τιτανικο με το "Δημητρουλα"!

Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι κανω πλακα, ετσι κι αλλιως στην μπανανια που λεγεται Ελλαδα δεν ειμαστε ικανοι να φτιαξουμε ουτε βιδα για τα Ιαπονικα, Γερμανικα ή Ιταλικα μηχανακια...

MG-KTiNoS
12/12/2013, 18:20

και μετά πήρε Varadero και σήμερα BMW...
:wave2:

MG-KTiNoS
12/12/2013, 18:21

βασικά το τζι ες (που ο άλλος το λέει μηχανάκι) το φτιάχνουν πια στη κίνα !

amyroukai
12/12/2013, 18:30
και μετά πήρε Varadero και σήμερα BMW...
:wave2:

Ώπα, ξέχασες το ενδιάμεσο στάδιο, το TDM. Από το οποίο κάποιοι όντως "αποφοίτησαν" σε BMW και κάποιοι άλλοι σε σουτιέν Tiger1050 το οποίο μετέτρεψαν σε "διπλοεξατμισάτο" για να τους θυμίζει τον παλιό τους έρωτα...

ρε postman, κάνεις quote τον εαυτό σου, αντί να κάνεις ένα edit και προσθήκη υποσημείωσης;

vaska
12/12/2013, 18:35
Το λοιπόν, ο άλλος θα κάνει τον γύρο της Ελλάδας λέει να μας γνωρίσει λέει. Εγώ θέλω να μάθω πόσοι από εσάς είστε αντιμπεμβεδάκιδες να κάνω τον γύρο της Ελλάδας να σας ρίξω από ένα μανίκι να ησυχάσουμε. Άντε πια.

Για να βλέπω συμμετοχές

postman
12/12/2013, 18:40
ρε postman, κάνεις quote τον εαυτό σου, αντί να κάνεις ένα edit και προσθήκη υποσημείωσης;
Ειναι το ακρον αωτον της υπερφιαλης αλαζονιας και μεγαλομανιας που με διακατεχει... Βλεπεις κι εγω υπηρξα ιδιοκτητης BMW (το αληθινο, το μποξερ, οχι το αλλο το wannabe(θα λεγα το ντιντιδικο, αλλα εδω μεσα δεν εχουν ολοι την αισθηση του εικονοκλαστικου, αλλα Tonιno Panoutso, χιουμορ))!!!

manosamos
12/12/2013, 18:44
Το λοιπόν, ο άλλος θα κάνει τον γύρο της Ελλάδας λέει να μας γνωρίσει λέει. Εγώ θέλω να μάθω πόσοι από εσάς είστε αντιμπεμβεδάκιδες να κάνω τον γύρο της Ελλάδας να σας ρίξω από ένα μανίκι να ησυχάσουμε. Άντε πια.

Για να βλέπω συμμετοχές

Που να τρεχεις με τις πατεριτσες βραδυατικα.....................:p

postman
12/12/2013, 18:48

Για να βλέπω συμμετοχές

Αστο, σε εχω αφησει πολλα μανικια πισω, σχεδιαζω ταξιδι στο Ιραν με Χονδα δεκαετιας, το οποιο το συντηρω και το προετοιμαζω αποκλειστηκα μονος μου! Οσο για την Ευρωπη, την εχω γυρισει δυο φορες ( με Γιαπονεζα και με Γερμανιδα)!

DimChios
12/12/2013, 18:55
Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι κανω πλακα, ετσι κι αλλιως στην μπανανια που λεγεται Ελλαδα δεν ειμαστε ικανοι να φτιαξουμε ουτε βιδα για τα Ιαπονικα, Γερμανικα ή Ιταλικα μηχανακια...

τωρα μας το χαλας! :mad:

ειπαμε να τσακωθουμε σαν ανθρωποι!

vaska
12/12/2013, 18:58

Μωρέ τις μπετζίνες σκέφτομαι, αλλά δε γαμείς αν είναι να περάσω όμορφα ......

AUFGEBRACHT
12/12/2013, 19:03

:bawl: Βρε αθεόφοβε, τον Τιτανικό βρήκες σαν επιτυχημένο παράδειγμα; Η "Δημητρούλα" ακόμα σεργιανίζει, ο άλλος βρίσκεται στα βάθη του Ατλαντικού... Πραγματική μηχανή δεν παίρνω καθότι επειδή μεγάλωσα με βέσπες (όχι τις ιμιτασιόν, τις κλασσικές με τις ταχύτητες στο χέρι) οπότε προτίμησα να πάω σε υπερτροφικό σκούτερ.

bulmont
12/12/2013, 19:04

Ας σε κυνήγαγε κι' εσένα το MILF και θα 'βλεπες

AUFGEBRACHT
12/12/2013, 19:05

Reply στον εαυτό σου; :confused: H Ιαπωνία γράφεται με ωμέγα (σαν τα λιπαρά που έχουν οι σαρδέλες) με όμικρον (βλ. η ιστορία της Ο) γράφεται το ζαμπόν.

postman
12/12/2013, 19:06
:bawl: Βρε αθεόφοβε, τον Τιτανικό βρήκες σαν επιτυχημένο παράδειγμα; Η "Δημητρούλα" ακόμα σεργιανίζει, ο άλλος βρίσκεται στα βάθη του Ατλαντικού... Πραγματική μηχανή δεν παίρνω καθότι επειδή μεγάλωσα με βέσπες (όχι τις ιμιτασιόν, τις κλασσικές με τις ταχύτητες στο χέρι) οπότε προτίμησα να πάω σε υπερτροφικό σκούτερ.
Μα η βεσπα ειναι "πραγματικη μηχανη", αν εχεις ψυχη, ακομα και τον γυρω της γης σε βγαζει...

AUFGEBRACHT
12/12/2013, 19:09
Μα η βεσπα ειναι "πραγματικη μηχανη", αν εχεις ψυχη, ακομα και τον γυρω της γης σε βγαζει...

To ίδιο και η μικρή GS, απλά αντί να αλλάζεις ταχύτητες με το χέρι το κάνεις με το πόδι (αλλά τρως όλη τη λασπουριά που γλυτώνεις με την ποδιά της βέσπας) και εννοείται πως δεν έχεις την ασύγκριτη μυρωδιά της διχρονίλας.

postman
12/12/2013, 19:12
Reply στον εαυτό σου; :confused: H Ιαπωνία γράφεται με ωμέγα (σαν τα λιπαρά που έχουν οι σαρδέλες) με όμικρον (βλ. η ιστορία της Ο) γράφεται το ζαμπόν.

Ειμαι σιγουρος οτι το "Ο" σου θυμιζει τα "O" ring στην τρομπα νερου του πραπρα σου, που καθε 25000km θελουν αλλαγη!

AUFGEBRACHT
12/12/2013, 19:26
Ειμαι σιγουρος οτι το "Ο" σου θυμιζει τα "O" ring στην τρομπα νερου του πραπρα σου, που καθε 25000km θελουν αλλαγη!

Μπα, παναρισμένες τηγανητές ροδέλες κρεμμυδιού μου θυμίζουν, εμένα πάντως έχει βγει ελαττωματικό και έχεις περάσει προ πολλού τις 25.000χλμ χωρίς βλάβη.

DimChios
12/12/2013, 19:28
Δειτε ρε κατι φλωρους!
Το Ο του ενος του θυμιζει κρεμμυδι και του αλλου Οring!

K@λο δε θυμιζει σε κανεναν σας??? Που σαι ρε SHOOTER που με καταλαβαινεις!

AUFGEBRACHT
12/12/2013, 19:29
Δειτε ρε κατι φλωρους!
Το Ο του ενος του θυμιζει κρεμμυδι και του αλλου Οring!

K@λο δε θυμιζει σε κανεναν σας??? Που σαι ρε SHOOTER που με καταλαβαινεις!

Δε μιλήσαμε για διπλό ΟΟ ;)

DimChios
12/12/2013, 19:31
Δε μιλήσαμε για διπλό ΟΟ ;)

ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ 2 ΠΑΤΟΥΣ?????? :eek:

AUFGEBRACHT
12/12/2013, 19:35
ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ 2 ΠΑΤΟΥΣ?????? :eek:

Έχεις ακούσει φαντάζομαι τη λέξη δίπατο ;)

MikeG
12/12/2013, 19:54
Αρκετά με γκόμενες και σχετικές μ@λ@κίες. Δε χρειάζεται όλα τα thread να γίνονται του κ@λου.