View Full Version : UPS ~650va που επανέρχεται αυτόματα μετά από μεγάλη διακοπή ρεύματος
Ψάχνω για UPS το οποίο na ξανανάβει αυτόματα όταν επανέρθει το ρεύμα. Τα περισσότερα σβήνουν τελείως όταν τελειώσουν η μπαταρίες και μετά χρειάζεται να τα ξανανάψεις από το κουμπί. Το ups προωρίζεται για dvr +4 cameras, υπολογιστής δεν θα υπάρχει οπότε δεν μπορεί να τρέχει κάποιο management software (αν και υποθέτω ότι αν το ρυθμίσεις μια φορά μετά κρατάει τις ρυθμίσεις) . Έχετε κάτι υπόψην;
AristidisZ
26/11/2013, 12:01
http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR650CI&tab=documentation
από απλό google search :)
Δεν είδα στο manual να το λέει κάπου ξεκάθαρα. Το (without auto shutdown software) είναι για να κλείνει το pc αυτόματα. Μου ξεφεύγει κάτι;
AristidisZ
26/11/2013, 12:20
ωπ sorry
για δες αυτό
http://www.maplin.co.uk/sweex-pp200-intelligent-ups-650va-636274
Αυτό μάλιστα. τωρα που ξέρω και πως να το ψάξω (Auto restart during AC recovery) μπορεί να βρω και αλλα. Ευχαριστώ!
AristidisZ
26/11/2013, 12:33
να σαι καλά :)
power hornet
27/11/2013, 11:18
δεν ξερω βρε παιδια τα θεωρω τσαμπα λεφτα.
ειχα παρει και εγω ενα 1000αρι μαλιστα κιολας θεωρειτε καλη μαρκα σουπερ,στα δυο χρονια εκλασε.
AristidisZ
27/11/2013, 11:19
είναι προφανώς για επαγγελματική χρήση ;)
από ένα APC που μου είχαν κάνει δώρο πάντως (πλήρωσα μόνο μπατταρίες), είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...
βασικό να το αφήνεις μια φορά ανά τρίμηνο να ρίχνει τη μπατταρία του στο μηδέν !
βασικό να το αφήνεις μια φορά ανά τρίμηνο να ρίχνει τη μπατταρία του στο μηδέν !
Άμα αφήσεις μπαταρία μολύβδου να πέσει κάτω από 10,5 Volts, αποχαιρέτα την την Αλεξανδρεια που χάνεις...
AristidisZ
27/11/2013, 16:18
Άμα αφήσεις μπαταρία μολύβδου να πέσει κάτω από 10,5 Volts, αποχαιρέτα την την Αλεξανδρεια που χάνεις...
δε σε έπιασα θείο
δε ξέρω τι κάνει η τάση της μπαταρίας, ξέρω ότι άνα τρίμηνο την αφήνω να ξεφορτίσει εντελώς, και καμιά διετία τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το ουπς μου
δε σε έπιασα θείο
δε ξέρω τι κάνει η τάση της μπαταρίας, ξέρω ότι άνα τρίμηνο την αφήνω να ξεφορτίσει εντελώς, και καμιά διετία τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το ουπς μου
το παρατσούκλι μου είναι "χέλι", ανηψιέ..
ΔΕΝ ξεφορτίζει τελείως η μπαταρία σου, γιατί το UPS έχει σύστημα αποσύνδεσης της από την κατανάλωση αν η τάση της πλησιάζει τα 11 Volts..
(κοινώς, είναι αμέμπτου ηθικής και δεν επιτρέπει τα ξεκωλιάσματα...)
Με αυτό που κάνεις δεν κερδίζεις σχεδόν τίποτε...!!
(ουσιαστικά, κερδίζεις σε χρόνο ζωής της μπαταρίας ΜΟΝΟ τα διαστήματα των φορτίσεων, γιατί μόνο τότε η μπαταρία δεν υπερφορτίζεται...)
Υ.Γ.
ΝΑ κι αν κατάλαβες, ΝΑ κι αν δεν κατάλαβες..
AristidisZ
27/11/2013, 16:27
τα κατάλαβα όλα, πλην του χελιού
(http://www.youtube.com/watch?v=eZTtOE5RbZk)δε δίνω και πολύ βάση όμως, γιατί είναι ωραίο μεζεδάκι
τα κατάλαβα όλα
Τότε άνοιξε το ups σου και κατέβασε την τάση φόρτισης στα 13,2 Volts (από 13,8) για να έχεις καμιά 10αριά χρονάκια ακόμη της ίδιες μπαταρίες...
AristidisZ
27/11/2013, 16:35
Τότε άνοιξε το ups σου και κατέβασε την τάση φόρτισης στα 13,2 Volts (από 13,8) για να έχεις καμιά 10αριά χρονάκια ακόμη της ίδιες μπαταρίες...
will do και thanx χέλι :beer:
will do και thanx χέλι :beer:
pas de qui, corbeau chauve...:wave2: