Σύνδεση

View Full Version : Θυροτηλέφωνα..

ggs
26/11/2013, 12:34
ειναι ασχετο με το φορουμ , αλλά αν ασχολείται κάποιος συμφορουμιτης με θυροτηλέφωνα ας μου στείλει ένα π.μ.

μερσι

nikolas1709
26/11/2013, 15:19
τι προβλημα εχεις??

OldMan
26/11/2013, 15:22
τι προβλημα εχεις??
Μαμάει περίεργους..

nikolas1709
26/11/2013, 15:42
βαρεθηκα να στειλω π.μ. και πλακωσαν και οι γυφτοι.........

OldMan
26/11/2013, 15:46
βαρεθηκα να στειλω π.μ. και πλακωσαν και οι γυφτοι.........
Άμα δεν σέβεσαι εσύ τις επιθυμίες του δημιουργού του thread θα τις σεβαστούν οι γύφτοι ..??

ggs
26/11/2013, 15:59
Peace brothers (and sisters):D

To στορυ

το θυροτηλ. μου έχει βλάβη .

όταν μιλώ απο το διαμέρισμα δεν με ακούνε κάτω στην είσοδο

θελω να το αλλάξω και μπορώ να το κάνω και μόνος μου αλλά θα ήθελα να ρωτήσω

1. πως θα ειμαι σιγουρος οτι φταίει το θ/τ του διαμερίσματος και όχι της εισόδου.

2. το παλιό είναι μάρκας ctc.

αν παρω ίδια μάρκα , λογικά θα βρω πιο εύκολα την αντιστοίχιση των καλωδίων.

ένιαι παλιά εγκατάσταση κι έχει πολλά καλωδια.
Αν πάρω άλλη μάρκα , θα έχουν αντίστοιχο mapping?
3. ξερουμε καποιο μαγαζι κεντρο-νοτια (αθηνα) που να το κατέχουν καλά ?

Αν θελει /ξερει κάποιος να βοηθήσει ας το κάνει με π.μ. για να μην γεμίζουμε με άσχετα θέματα το φορυμ…

Από την άλλη , μπορείτε να σπαμαρετε άνετα , να καταλήξουμε ότι το καλύτερο θ/τ είναι το vstrom και σε μια βδομαδουλα να το σφαξουν με αγαπη οι μοντς..;)

AristidisZ
26/11/2013, 16:00
και σε μια βδομαδουλα να το σφαξουν με αγαπη οι μοντς..;)

αν αντέξει τόσο, εγώ λέω αξίζει τον κόπο :bawl:

notakos600
26/11/2013, 16:09

To στορυ

1. πως θα ειμαι σιγουρος οτι φταίει το θ/τ του διαμερίσματος και όχι της εισόδου.

Αν θελει /ξερει κάποιος να βοηθήσει ας το κάνει με π.μ. για να μην γεμίζουμε με άσχετα θέματα το φορυμ…

Από την άλλη , μπορείτε να σπαμαρετε άνετα , να καταλήξουμε ότι το καλύτερο θ/τ είναι το vstrom και σε μια βδομαδουλα να το σφαξουν με αγαπη οι μοντς..;)

Επειδή έχω βασανιστεί και τρέξει πολύ με τα μπορδε*&*@ θυροτηλέφωνα, βρες έναν ηλεκτρονικό που σκαμπάζει για να στο φτιάξει.
Α και πριν κάνεις οτιδήποτε έλεγξε το τροφοδοτικό (που συνήθως είναι στο ισόγειο, στην κεντρική είσοδο κοντα στα ρολόγια της ΔΕΗ) αν έχει τάση στην έξοδο. Αν το τροφοδοτικό είναι ΟΚ μην ασχοληθείς με την κεντρική μονάδα ή τα διαμερίσματα, θα πελαγώσεις. Υπόψιν, η μονάδα της εισόδου της μίας μάρκας δεν είναι συμβατή με την μονάδα μιας άλλης μάρκας του διαμερίσματος.

virus
26/11/2013, 16:15
παθων κι εγω.

πολυκατοικια ειπες; την εβαψες.

παλια εγκατασταση; την εβαψες δις.

εχω κουραστει παρα πολυ με αυτην την ιστορια και στο τελος τα ξηλωσα ολα και πηρα καινουργιο. το καλο ηταν οτι ειμαι μονοκατοικια.

οπως ειπε ο νοτακος βρες φιλο ηλεκτρονικο που να εχει διαθεση.

δυστυχως..

zannisvel
26/11/2013, 16:28
Χωρις να ειμαι ειδικος. Λογικα η καλωδιωση ειναι ok. κοιταξες να δεις αν ειναι κατι ευκολο? πχ το κουμπακι οτι κανει καλη επαφη, και το mic δουλευει?
Αν οι υπολοιποι στη πολυκατοικια δεν εχουν προβλημα τοτε ειναι η δικη σου μοναδα που κανει το προβλημα.

nikolas1709
26/11/2013, 16:34

To στορυ

1.αν δε φταει το θ/τ του σπιτιου σου δε θα ακουγετε απο ολα τα θ/τ της πολυκατοικιας οποτε ρωτας γειτονες αν εχουν το ιδιο προβλημα

2. πανω εκτος απο ctc γραφει και μοντελο αρι8μο στο πισω μερος βρισκεις το αντιστοιχο ctc που κανει στην εγκατασταση και εχει μεσα σχεδιο αντιστοιχιας καινουργιου παλιου βγαζει και πασπαρτου ctc που κανεισ σχεδον σε ολα αλλα δε νομιζω να μπορεσεισ να το συνδεσεις

nikolas1709
26/11/2013, 16:35
Άμα δεν σέβεσαι εσύ τις επιθυμίες του δημιουργού του thread θα τις σεβαστούν οι γύφτοι ..??

αντιθετα με εσενα να βοηθησω ηθελα

zannisvel
26/11/2013, 16:41
δες και εδω λιγο.
http://www.hlektronika.gr/forum/archive/index.php/t-71741.html

notakos600
26/11/2013, 16:49
δες και εδω λιγο.
http://www.hlektronika.gr/forum/archive/index.php/t-71741.html

Γιατί, μήπως βρήκαν άκρη αυτοί; :lol:

zannisvel
26/11/2013, 16:52
Οχι μονο που δε φαγανε ο ενας τον αλλον. Αλλα παιρνεις μια ιδεα για το πως δουλευει. Και μπορεις να κοιταξεις 5 πραγματα. και μπορει να εχει και κανα αλλο thread που να βοηθησει λιγο ακομα και παει λέγοντας..

notakos600
26/11/2013, 16:59
Γκουγκλάροντας ''βλάβη σε θυροτηλέφωνο'', μετά από μερικές σελίδες forums έχεις τουλάχιστον επικεντρώσει στα σημεία που θα κοιτάξεις.

SHOOTER045
26/11/2013, 18:17
εχεις 2 επιλογες
α)αν βολευεσαι παρε ενα λαστιχο νερου οσα μετρα ειναι η κεντρικη εισοδος με το σπιτι μαζι με δυο χωνια-παλια δοκιμασμενη μεθοδος,και μπορεις να κερνας τσαι χωρις να τους βαλεις στο σπιτι
β)2 σπιρτοκουτα και σπαγκο στα αναλογα μετρα-λυση τζαμπα αλλα αμφιβολου ποιοτητας ,καθως ο σπαγκος ταλαντευεται και χανει το σημα
αυτα....:D:D:D

ggs
29/11/2013, 13:54
το λΕπον...

Αντικατάστησα το Θ/Τ με ένα άλλο CTC 501 (20 €) και όλα πήγαν ρολόι .
Έγινε αβασάνιστα-αβαδιστα-αβιαστα…
Ευχαριστώ όσους βοήθησαν – ενδιαφέρθηκαν με .π.μ.

Πληροφορίες
CTC συσκευες εχει ο Κατουμας (Πραξιτέλους).
Έχω τις αντιστοιχίσεις των CTC με αλλα Θ/Τ καθως και τα διαγράμματα σύνδεσης (αν τα θελει κάποιος)

Case closed

:wave2:

McGyver
29/11/2013, 13:55
Case closed

Agreed.