View Full Version : Ο Κων/νος Μητσάκης στο M Guzzi club, 2/12
MG-KTiNoS
27/11/2013, 10:17
Ο φίλος μας ο Κώστας τη Δευτέρα το βράδυ, 2 του δεκεμβρη 20,30, θα ειναι για ακόμη μια φορά στην παρέα μας και θα μας ταξιδέψει νοητά σε αλλα μήκη και πλάτη της γης...
Όσοι πιστοί προσέλθετε ...
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php?topic=7446.msg100696;topicseen#msg100696
Η Λέσχης μας στον 2ο όροφο της οδού Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου στο Ρούφ (δίπλα στη συμβολή της οδού Κωνσταντινουπόλεως με τη Πέτρου Ράλλη)
Ωραία, ευκαιρία να ξαναδούμε μερικές ασχημόφατσες :)
Kostas2B
27/11/2013, 10:32
Αν βρω παρέα παίζει να έρθω...ειναι ωραίος τύπος!
harris_x
27/11/2013, 10:38
true
Ο φίλος μας ο Κώστας τη Δευτέρα το βράδυ, 2 του δεκεμβρη 20,30, θα ειναι για ακόμη μια φορά στην παρέα μας και θα μας ταξιδέψει νοητά σε αλλα μήκη και πλάτη της γης...
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php?topic=7446.msg100696;topicseen#msg100696
Η Λέσχης μας στον 2ο όροφο της οδού Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου στο Ρούφ (δίπλα στη συμβολή της οδού Κωνσταντινουπόλεως με τη Πέτρου Ράλλη)
:beer::beer::beer:
Αυτή τη φορά θα φέρω φιστίκια απ' το σπίτι :D:beer:
:beer::beer::beer:
zannisvel
27/11/2013, 12:05
Θα μπορουσες να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? Ο κυριος Κωστας Μητσακης θα μιλησει δηλαδη για ταξιδιωτικα του και εμπειριες? Με ενδιαφερει πολυ.
Ευχαριστω!
_____
Διαβασα το thread sto http://forum.motoguzziclub.gr και πηρα μια ιδεα.
Thanks
MG-KTiNoS
03/12/2013, 00:30
ωραία ήτανε....
:D
Όταν το πόσταρες περνούσα απ έξω...
Νωρίς το διαλάτε γμτ...
Η παρουσίαση ήταν για το Αμέρικα.. Το καλό Αμέρικα, που πάντα νικήσει το κακό... Επίσης ήταν οικογενειακό ταξίδι, δλδ αμαξάτο... Ο χαβαλές ήταν ότι ήμασταν ένα μάτσο ταλαίπωροι ''μηχανόβιοι'' και αναρωτιόμασταν πόσο ωραία θα ήταν πίσω από το τιμόνι του Hyundai να κρουζάρεις στις ατελείωτες αμερικάνικες ευθείες.... Μέχρι και στο ύπνο μου χτες το είδα... Σηκώθηκα όμως, πήρα ένα Depon και σήμερα είμαι καλύτερα...
MG-KTiNoS
03/12/2013, 08:26
Όταν το πόσταρες περνούσα απ έξω...
Νωρίς το διαλάτε γμτ...
μεταμεσονυκτια παρασταση δεν κάνουν πια ούτε τα τσοντάδικα στην Ομόνοια !
:moutza:
:lol:
Η παρουσίαση ήταν για το Αμέρικα.. Το καλό Αμέρικα, που πάντα νικήσει το κακό... Επίσης ήταν οικογενειακό ταξίδι, δλδ αμαξάτο... Ο χαβαλές ήταν ότι ήμασταν ένα μάτσο ταλαίπωροι ''μηχανόβιοι'' και αναρωτιόμασταν πόσο ωραία θα ήταν πίσω από το τιμόνι του Hyundai να κρουζάρεις στις ατελείωτες αμερικάνικες ευθείες.... Μέχρι και στο ύπνο μου χτες το είδα... Σηκώθηκα όμως, πήρα ένα Depon και σήμερα είμαι καλύτερα...
οκ αν σε φτιάχνει το ντεπόν καλά είσαι !
:lol:
Vstrommer71
03/12/2013, 13:58
Παρακαλειστε τετοια θεματα να τα γραφετε πιο μαλακα.Πρωι πρωι με τον καφε,το ματι δεν ειχε ανοιξει καλα καλα και διαβασα "ο Κων/νος Μητσοτακης στο Moto Guzzi club!" και μετα πιο κατω τα νεα του καιρου εκει κατω στην Αθηνα,8 μποφωρ λενε και πεφτουνε δεντρα κτλ.
Οποτε το νου σας ρεμαλια:lol:
Παρακαλειστε τετοια θεματα να τα γραφετε πιο μαλακα.Πρωι πρωι με τον καφε,το ματι δεν ειχε ανοιξει καλα καλα και διαβασα "ο Κων/νος Μητσοτακης στο Moto Guzzi club!" και μετα πιο κατω τα νεα του καιρου εκει κατω στην Αθηνα,8 μποφωρ λενε και πεφτουνε δεντρα κτλ.
Οποτε το νου σας ρεμαλια:lol:
Ναι ρε συ.. κι εγώ, κάθε φορά που ανεβαίνει το θέμα, 'Κων/νος Μητσοτάκης' διαβάζω..
Τη ''φασολάδα'' την κάνατε ή επίκειται;;;
MG-KTiNoS
05/12/2013, 17:06
την Κυριακή θα γίνει, έλα...
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,7445.msg100769.html#msg100769
Kostas2B
05/12/2013, 19:27
Όμορφο ταξίδι έστω και με αυτοκίνητο. Ο Μητσακης εχει τον τροπο!
Η λέσχη των motoguzzi παρα πολυ καλη. Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα και απο τον χώρο και απο την οργάνωση τους. Μεχρι και καθηγητή έχουν για να τους κάνει μαθήματα ιταλικών!
Μετά απ´αυτο σκέφτηκα να αρχίσω μαθήματα γιαπωνεζικων!!!:lol:
manosamos
05/12/2013, 19:36
Εφαγα φρικη..........................διαβασα ο Κωνσ/νος Μητσοτακης.....................το βαμπιρ στο μοτο Π@υτσι κλαμπ σκεφτηκα................το ξαναδιαβασα και ησυχασα...............Μητσακης.:D
MG-KTiNoS
06/12/2013, 07:33
Όμορφο ταξίδι έστω και με αυτοκίνητο. Ο Μητσακης εχει τον τροπο!
Η λέσχη των motoguzzi παρα πολυ καλη. Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα και απο τον χώρο και απο την οργάνωση τους. Μεχρι και καθηγητή έχουν για να τους κάνει μαθήματα ιταλικών!
Μετά απ´αυτο σκέφτηκα να αρχίσω μαθήματα γιαπωνεζικων!!!:lol:
Φίλε κάποιο λάθος κανεις δεν έχει καθηγητή το μοτο γκούτσι.... καθηγήτρια έχει....
nicksior
06/12/2013, 09:57
Φίλε κάποιο λάθος κανεις δεν έχει καθηγητή το μοτο γκούτσι.... καθηγήτρια έχει....
Τι άλλο θα κάνουν για να πουλήσουν??:bawl:
Kostas2B
06/12/2013, 13:12
Α ναι σωστά,ίσως δεν έδωσα σημασία γιατί οι Ιταλίδες δε μου κάνουν αίσθηση...
Ειμαι λάτρης των ισπανικών!!!!!!!!!:lol:
Thanks Ktinos για την πρόσκληση & την ενημέρωση, προς το παρόν τα σχέδιά μου για το ΣΚ δεν εξαρτώνται από μένα...Είδωμεν...:cry:
:wave2:
KostasV2
06/12/2013, 23:50
Εφαγα φρικη..........................διαβασα ο Κωνσ/νος Μητσοτακης.....................το βαμπιρ στο μοτο Π@υτσι κλαμπ σκεφτηκα................το ξαναδιαβασα και ησυχασα...............Μητσακης.:D
Το αυτό! :bawl: