PDA

View Full Version : Πιο είναι πιο όμορφο Fz 600---z750 τι γνώμη σας;;;;

sotpag
11/10/2005, 23:41
………….πέρασα τυχαία από μπροστά τους και ήταν δίπλα δίπλα και τότε μου βγείτε η απορία , αν και YAMAHAκιας τι σκεφτόταν όταν σχεδίαζε το FZ αυτός ο Ιάπωνας τα προηγούμενα ήταν καλά τι έπαθε τώρα δεν ξέρω;;;;

Τι λέτε πιο είναι το πιο όμορφο …………….όχι πιο δυνατό πιο καλά φρένα κλπ μόνο από ομορφιά
Και αφήστε τα περί υποκειμενικού κλπ όταν έχουμε γούστο έχουμε …….

25917

sotpag
11/10/2005, 23:42
και μια αποψη απο πισω

25918

sotpag
11/10/2005, 23:46
το Ζ

25919

sotpag
11/10/2005, 23:47
και το fz

25920

Multijohn
11/10/2005, 23:49
Καθαρά απο άποψη ομορφιάς και μόνο ομορφιάς,το Ζ για μένα είναι το πιο όμορφο μηχανάκι που κυκλοφορεί γενικώς!Μετά φυσικά απο το GSXR 1000 K5

bonepeeler
12/10/2005, 00:52
Θέλει και ερώτημα;

Τι σόι ερώτηση είναι αυτή.

Μία είναι η απάντηση.

Ζ

και τα μυαλά στα κάγκελα.

Akefalos
12/10/2005, 02:58
Ma thelei kai rotima?Enoeitai pos to fz einai koukli.
Tora afto to z me xalaei poly i eksatmisi pou petaei ekei san tsoutsouni...Isos na ftaiei telika kai oti genika den polypao ta kawa... :evil:

Dodok edessa
12/10/2005, 07:25
Το kawa z είναι πιο όμορφο ..Το fazer είναι σίγουρα πιο χρηστικό.
Αλλά αφού το ερώτημα είναι περί ομορφιάς τότε ΖΖΖΖΖΖ
:cool:

MIKE_16V
12/10/2005, 08:46
Θελει και ρωτημα:nono:

Τις αρμονικες γραμμες του Ζ δεν τις εχει κανενα αλλο γυμνο ή ημιγυμνο μηχανακι:a19:

petridist
12/10/2005, 09:16
εγώ σαν αντικειμενικότατος εξωτερικός παρατηρητής θα πω οτι...

ΤΟ FAZER ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ!!!!!

Αντίθετα το Ζ το οποίο δεν είναι και άσχημο εδώ που τα λέμε, δεν έχει το εξωτικό στοιχείο επάνω του... ενώ το Fazer θυμίζει φοίνικες...παραλίες...pina-collada...κλπ κλπ... exotic αιθέριες υπάρξεις.. κλπ κλπ...

:beer:

DrIoannis
12/10/2005, 09:21
Στην αρχη μου αρεσε πιο πολυ το FZ αλλα τωρα το Ζ μου αρεσει πιο πολυ.Ειναι πιο σπορ και με ομορφοτερες γραμμες(αμα βγαλεις και την πινακιδα ειναι πανεμορφο!)

McGyver
12/10/2005, 09:24
Μεταξύ αυτών των δύο πανάσχημων εκτρωμάτων των σχεδιαστικών ατελιέ των άχρηστων εταιρειών Kawasaki - Yamaha, προτιμώ το Z...

Ρε παιδιά, μη βάζετε φωτό που φαίνονται οι πινακίδες...

adam_tsouk
12/10/2005, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist

Αντίθετα το Ζ το οποίο δεν είναι και άσχημο εδώ που τα λέμε, δεν έχει το εξωτικό στοιχείο επάνω του... ενώ το Fazer θυμίζει φοίνικες...παραλίες...pina-collada...κλπ κλπ... exotic αιθέριες υπάρξεις.. κλπ κλπ...

βαλ'του και ανανάδες πάνω! :lol: :lol:

ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ruleZZZZZZZ

:wave2:

jtoros
12/10/2005, 09:45
Ρε τι λέτε; Πιο ωραίο είναι το FZ! Γιατί; Γιατι έχει ωραίο αφεντικό όπως βλέπετε στην πλαινή φωτό τησ Fazer.

Θανάση, ας έβγαινες κι εσύ φωτό... :evil:

Σόρρυ που χάθηκα παιδιά, αλλά είμαι στα τελειώματα και τρέχω...

stavrogin
12/10/2005, 10:56
για μενα το πιο ομορφο ειναι το fazer αλλα δεν το ειχε ο αντιπροσωπος της Kawasaki και αναγκαστηκα να παρω το Ζ:dizzy: :a30: :a08:S

25946

gdevelek
12/10/2005, 11:01
Προσωπικά μου κάνει άσχημη εντύπωση το ότι η Kawa έφτιαξε μακαρονάδα με τους λαιμούς.

Σε τόσα και τόσα 4κύλινδρα μηχανάκια, οι λαιμοί κατεβαίνουν όμορφα και παράλληλα προς τα κάτω.

Στο Ζ, άλλος στρίβει αριστερά, άλλος την κάνει προς δεξιά, άλλος μπαίνει προς τα μέσα... :yuck:

idi
12/10/2005, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Προσωπικά μου κάνει άσχημη εντύπωση το ότι η Kawa έφτιαξε μακαρονάδα με τους λαιμούς.

Σε τόσα και τόσα 4κύλινδρα μηχανάκια, οι λαιμοί κατεβαίνουν όμορφα και παράλληλα προς τα κάτω.

Στο Ζ, άλλος στρίβει αριστερά, άλλος την κάνει προς δεξιά, άλλος μπαίνει προς τα μέσα... :yuck:

η ομορφια ειναι θεμα υποκειμενικό

οσο για τους λαιμους... αμα κρινω απο τη πολυ σωστη καμπυλη ροπης και ιπποδυναμης ... η kawa εκανε Zuper δουλεια με τους λαιμους....:wave2: :smokin:

gdevelek
12/10/2005, 11:21
Πώς το λέει ο Λαζόπουλος;;

"Αν παραδεχθεί ο idi ότι το Ζ έχει κάτι στραβό... εγώ θα πεθάααααανωωωωω...."

:lol:

makis206
12/10/2005, 11:39
Είναι δύσκολη η επιλογή απο μένα αφου και τα δυό μηχανάκια είναι κουκλιά.

Προσωπικά πάντως θά'παιρνα το.................

το............

το............

χωρίς να μπορώ να αποφασίσω απόλυτα και χωρίς να είμαι σίγουρος, λέω το Fazer για δύο λόγους.

-Θα με ταξίδευε πιο άνετα λόγω της μεγάλης ζελατίνας
-Είναι Yamaha

Το Ζ υπερτερεί αλλού αλλά τα κριτήρια αυτά είναι για μένα δευτερεύοντα.

vassilis88
12/10/2005, 11:54
to z exei kai pio oreo kolo kai pio orea mouri kai pio orea eksatmisi
kai genika einai pio omorfo

idi
12/10/2005, 11:56
Πώς το λέει ο Λαζόπουλος;;

"Αν παραδεχθεί ο idi ότι το Ζ έχει κάτι στραβό... εγώ θα πεθάααααανωωωωω...."

:lol:

οι λαιμοι παντως δεν ειναι στραβοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gdevelek
12/10/2005, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οι λαιμοι παντως δεν ειναι στραβοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ή οι λαιμοί είναι στραβοί, ή στραβά αρμενίζεις...

idi
12/10/2005, 12:15
ρε μανια.....

νταξ.... λιγο... για το κακο ματι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

25955

bonepeeler
12/10/2005, 12:18
Τη γουστάρω τρελά αυτή την ανωμαλία των εξατμίσεων.

idi
12/10/2005, 12:20
τα μονα ασχημα στο μηχανακι ειναι ο λασπωτηρας και οι καθρεφτες... και τα δυο φευγουν ευκολα.... κοστος 0 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bonepeeler
12/10/2005, 12:23
τα μονα ασχημα στο μηχανακι ειναι ο λασπωτηρας και οι καθρεφτες... και τα δυο φευγουν ευκολα.... κοστος 0 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και τα φλας.

Πολύ μεγάλα ρε παιδί μου.

Κόστος συνολικό 15-100 ευρώ αναλόγως τα γούστα του καθενός.

adam_tsouk
12/10/2005, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Και τα φλας.

Πολύ μεγάλα ρε παιδί μου.

Κόστος συνολικό 15-100 ευρώ αναλόγως τα γούστα του καθενός.

δεν είναι φλας!

Προβολάκια είναι! :sick:

:lol: :lol:

sotpag
12/10/2005, 15:11

δεν εχεις αδικο να το κρεμασεις απο δυο φινικες και να το κανεις αιωρα:rotflmao: :rotflmao:

sotpag
12/10/2005, 15:17

οι λεμοι δειχνουν τις δυνατοτιτες το Ζ στις στροφες αν και το FZ δεν παει ασχημα....................Ντιντι που εισαι;;;;;;;

zepp
12/10/2005, 15:26
ΖΖΖΖΖΖητα και ξερο ψωμι
ΖΖΖΖΖΖητα και στραβει λαιμοι
αντε και το νεο με upside-down και δικανα εξατμισης!

ronin1
12/10/2005, 15:39
και τα δύο είναι πολύ ωραία μηχανάκια

Το Ζ είναι πιο ''αλήτικο'' και πιο ''σπαρτιάτικο''....

Το ΥΑΜΑΗΑ είναι πιο ''κυριλέ'' και πιο καμπυλωτό

Προσωπικά πιο πολύ κλίνω προς το ΥΑΜΑΗΑ, αλλά αυτό σημαίνει απλά ότι εμένα μου κάνει λίγο κλικ παραπανω

Και τα δύο είναι φοβερά γιατί

J A P A N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!J A P A N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J A P A N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gdevelek
12/10/2005, 15:48
Πιστεύω πως η Yamaha τα θαλάσσωσε με το FZ6 από μηχανολογική πλευρά. Συνήθως τα μηχανάκια αυτά φτιάχονται με βάση SS κινητήρες, οι οποίοι ρυθμίζονται για καλύτερο τράβηγμα χαμηλά και λιγώτερο λύσσασμα ψηλά.

Η Yamaha λοιπόν πήρε τον κινητήρα του R6 και κατάφερε στο FZ6 και ροπή χαμηλά να μη δώσει (σε σύγκριση μάλιστα με το παλιότερο μοντέλο), και πολλή ιπποδύναμη ψηλά να αφαιρέσει!! Και την πίττα φαγωμένη, και το σκύλο πεινασμένο!

Πού ακούστηκε τέτοιου τύπου μηχανάκι να έχει κόκκινα στις 14.000 στροφές;;;

Και είναι κρίμα γιατί εμφανισιακά το μηχανάκι είναι πολύ μπροστά.

nemethon
12/10/2005, 16:41
Z=σκέτη αλητεία:winka:

Giorgos19
12/10/2005, 16:49
Tha simfoniso oti to z einai pio alitiko....poli pio alitiko!!!!!!!:a29: :a016: .exei kati to pio neaniko epano tou...an to sigriname me to fazer naked pisrevo oti tha itan mia diskoloteri men epikratisi de tou z:smokin: :smokin:

javaneze
12/10/2005, 17:00
Χωρις να σημαινει οτι με χαλαει το Ζητα, θα προτιμουσα αναμεσα στα 2 το Fazer...

Σε ενα τελειο κοσμο θα προτιμουσα, την μουρη του fazer και τον κωλο του Ζητα...:rolleyes:

$py
12/10/2005, 17:04
I sigrisi omorfias me to z tha eprepe na ginei me to gymno fazer.

Kai ta dyo apo omorfia einai zuper. Einai san na sou deixnoun dyo m%$nares kai na sou lene dialekse mia.

Ok dialego to Z :D

$py
12/10/2005, 17:10
FZ6

25995

adam_tsouk
12/10/2005, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
I sigrisi omorfias me to z tha eprepe na ginei me to gymno fazer.

Ok dialego to Z :D

Αυτό σκέφτηκα και εγώ στην αρχή αλλά εφόσον ο ποιητής ήθελε να το θέσει έτσι...... ακόμα καλύτερα γιατί η μούρη του fazer με χαλάει λέμεεεεεε... (του FZ6 είναι γαμώ)

AFTER
12/10/2005, 17:44
Ok, να βαλουμε και τα ημιγυμνα ρε παιδια, No prob

25998

GTZ750
12/10/2005, 18:10
κοιτα εγω θα σου πω να τα καβαλησεις και τα δυο να δεις την διαφορα και μετα μου λες εσυ πιο ειναι πιο ομορφο!!!! :wave2:

el_hymador
12/10/2005, 19:23
Η συγκριση επρεπε να γινει ως εξης :

γυμνο Ζ750 , γυμνο FZ6 = και τα δυο κουκλια ειναι!

φερινγκατο Z , φερινγκατο FAZER = και τα δυο σκατα ειναι το cbf μου ειναι πολυ ομορφοτερο....:D

crazykiller
12/10/2005, 20:56
Z.......--------------

Multijohn
12/10/2005, 23:46
Συγκριτηκά πάντως τα φαιριγκάτα,το Fazer είναι ομορφότερο.Επαναλαμβάνω:
ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!

sotpag
13/10/2005, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Χωρις να σημαινει οτι με χαλαει το Ζητα, θα προτιμουσα αναμεσα στα 2 το Fazer...

Σε ενα τελειο κοσμο θα προτιμουσα, την μουρη του fazer και τον κωλο του Ζητα...:rolleyes:

αν εχεις δει τη μουρη του σε καθρεφτη και δεν τρομαξες τι να σου πω!!!!!!!!

amatsaka
13/10/2005, 08:00
Δεν κοιτας και λιγο το SV650. Δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα.

Λεω εγω......

Meni0s
13/10/2005, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είναι δύσκολη η επιλογή απο μένα αφου και τα δυό μηχανάκια είναι κουκλιά.

Προσωπικά πάντως θά'παιρνα το.................

το............

το............

χωρίς να μπορώ να αποφασίσω απόλυτα και χωρίς να είμαι σίγουρος, λέω το Fazer για δύο λόγους.

-Θα με ταξίδευε πιο άνετα λόγω της μεγάλης ζελατίνας
-Είναι Yamaha

Το Ζ υπερτερεί αλλού αλλά τα κριτήρια αυτά είναι για μένα δευτερεύοντα.

Γειτονα........ Δεν νομιζω να θελεις να τα χαλασουμε ε??:lol: :lol: :lol:

Ανακαλεσε για το [Β] Ζ [/Β] :rotflmao: :rotflmao:

Meni0s
13/10/2005, 10:59
Α.. ναι ξεχασα.... Φυσικα ΖΖΖΖΖΖΖΖzzzzzzzzzzzΗτα:smokin:

26049

makis206
13/10/2005, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Α.. ναι ξεχασα.... Φυσικα ΖΖΖΖΖΖΖΖzzzzzzzzzzzΗτα:smokin:

ΑΝΑΚΑΛΩ !!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

petridist
13/10/2005, 11:18
Όντως η σύγκριση έπρεπε να γίνει μεταξυ φαιριγκάτων! Όπου βέβαια με μεγάάάάάλη διαφορά υπερτερεί το FZ και αντικειμενικότατα τώρα..!

Πάντως και στην κατηγορία των ολόγυμνων και πάλι το FZ6 έχει κάτι το διαφορετικό ρε παιδί μου.. Συγκρινεται τώρα αυτός ο προβολέας με του Ζ??? είναι άλλης κλάσης η μούρη του..

υ.γ. και είπαμε απο την αρχή ότι δεν μιλάμε για επιδόσεις κλπ κλπ (αυτά είναι αυτονόητα εξάλλου)

με αντικειμενικούς χαιρετισμούς!

:wave2: :wave2:

AFTER
13/10/2005, 17:01
Όντως η σύγκριση έπρεπε να γίνει μεταξυ φαιριγκάτων! Όπου βέβαια με μεγάάάάάλη διαφορά υπερτερεί το FZ και αντικειμενικότατα τώρα..!

Πάντως και στην κατηγορία των ολόγυμνων και πάλι το FZ6 έχει κάτι το διαφορετικό ρε παιδί μου.. Συγκρινεται τώρα αυτός ο προβολέας με του Ζ??? είναι άλλης κλάσης η μούρη του..

υ.γ. και είπαμε απο την αρχή ότι δεν μιλάμε για επιδόσεις κλπ κλπ (αυτά είναι αυτονόητα εξάλλου)

με αντικειμενικούς χαιρετισμούς!

:wave2: :wave2:

MM....., μαλιστα.....

Λοιπον:
Να πω και εγω ενα.....ηταν ενας Ελληνας, ενας Γερμανος και ενας Ιταλος, και.....

petridist
13/10/2005, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
MM....., μαλιστα.....

Λοιπον:
Να πω και εγω ενα.....ηταν ενας Ελληνας, ενας Γερμανος και ενας Ιταλος, και.....

....και ένα ΖΖΖΖ????????

αχαχαχαχαχαχαχααχαχχααχχα

χαχχαχααχα

:rotflmao: :wave2:

AFTER
13/10/2005, 17:57
....και ένα ΖΖΖΖ????????

αχαχαχαχαχαχαχααχαχχααχχα

χαχχαχααχα

:rotflmao: :wave2:

AΚΡΙΒΩΣ!!!(βρε που το ξερεις το ανεκδοτο?) :eek:

...γιατι βλεπεις...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ!!!

:a54: :a2: :a54: :a2: :a54: :a2: :a54: :a2:

sotosfz6
13/10/2005, 18:07
λαθος συγκριση Σωτο..........για τα φαιρινγκατα δεν θα πω τιποτα απολυτως..(και Ζ-αδες το παραδεχονται οτι ειναι χαλια...και οργανα ιδιο με το KLE!!! ..Ημαρτον)

φυσικα αυτη η διχρωμια γ@μ@ει

26108

AFTER
13/10/2005, 18:16
Πω πω ενα χαλια 750

26109

AFTER
13/10/2005, 18:17
Aλλο ενα χαλια Z

26110

AFTER
13/10/2005, 18:17
Οι ασχημες ουρες των Ζ

26111

AFTER
13/10/2005, 18:19
Eνα ακομα ''ασχημο'' Z S

26112

AFTER
13/10/2005, 18:27
Ειπα οτι τα Ζ ειναι τα χειροτερα μηχανακια για customizing?

26114

stavrogin
13/10/2005, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
λαθος συγκριση Σωτο..........για τα φαιρινγκατα δεν θα πω τιποτα απολυτως..(και Ζ-αδες το παραδεχονται οτι ειναι χαλια...και οργανα ιδιο με το KLE!!! ..Ημαρτον)

Απο γουστο σκιζεις.
Το Γυμνο το Fz μου αρεσει.Το φερινγκατο δεν θα το επερνα ποτε λογο του φερινγκ,πολυ σχιστοματικο και δεν βλεπω πως δενει με την υπολοιπη μηχανη.Ειναι προφανες οτι σχεδιαστηκε πρωτα το γυμνο.
Το Ζ το S απο ουρα θα το βρισκεις χάλια,ειναι η ουρα του ZX10 Σιγουρα την εχεις δει;
Τη μουρη την βρισκω συνεπεστατη ειναι σα να σου λεει ,ειμαστε καλοι αλλα και λιγο κακοι,που ειναι ακριβως και ο χαρακτηρας της μηχανης.
Τα οργανα δεν ειναι πολυ ομορφα,αλλα ειναι ρολογια και βελονες που διαβαζονται,αντιθετα με του Fazer που και χαλια ειναι και δεν διαβαζεται
Το τεποζιτο; ειδα φαζερ που χε πεσει απο δεξια και ειχε κανει μια πανεμορφη γουβα σε αυτο το εξογκωμα του τεποζιτου,θαυμα,αισθητικης και λειτουργικοτητας.
Αληθεια,το χεις δει το Ζ750S;

sotpag
13/10/2005, 19:49

εδώ θα συμφωνήσω λίγο μαζί σου συνονόματε έχεις περισσότερο γούστο από τον άλλο με την «μπανανιά»»

sotosfz6
13/10/2005, 20:56
Πω πω ενα χαλια 750

θες να την πεις αλλα δεν τα καταφερνεις.Δες τι γραφω, μην βιαζεσαι!!Βλεπεις κανενα φαιρινγκ στο μηχανακι που εβαλες στη φωτογραφια?....

sotosfz6
13/10/2005, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Αληθεια,το χεις δει το Ζ750S;

το εχω καβαλησει κιολας και μπορω να πω οτι μου αρεσε σαν αισθηση....σαφεστατα πιο καλη σελα απο το fz6(εμφανισιακα εγκεινται το προβλημα)Γουστα ειναι αυτα για αυτο μπηκε και το ποστ αυτο!!

το Ζ το γυμνο το γουσταρω.Ειδικα στο μαυρο που δινει ως χρωμα και κατι αλογακια παραπανω...Τα αλλα χρωματα που εχει αυτα τα 2 χρονια δεν ειναι και οτι καλυτερο ομως. :) :beer: :beer:

AFTER
13/10/2005, 22:27
θες να την πεις αλλα δεν τα καταφερνεις.Δες τι γραφω, μην βιαζεσαι!!Βλεπεις κανενα φαιρινγκ στο μηχανακι που εβαλες στη φωτογραφια?....

Τωρα θα με κανεις να σου παω και κοντρα και ειναι κριμα γιατι μου αρεσει και η yamaha και το fazer.(Στα λεω αυτα για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανεις βαμμενος)

Eπειδη ημουν αναμεσα σε z750s-FZ6 fazer, θα σου πω γιατι τελικα κατεληξα στο Ζ

-Περισσοτερο γκαζι
-Ροπη ροπη ροπη
-Καλυτερο κρατημα
-Δειχνει τα κυβικα του ενω το fazer οχι
-Το fairing που εχει μπροστα ειναι χαλια μπροστα στο προηγουμενο fazer(δειχνει εντελως τουρισταδικο), γιατι νομιζεις η yamaha εβαλε στο νεο FZ1 το προηγουμενο fairing?
- εχει κανονικα οργανα(οταν βλεπεις την βελονα να ξεπερναει τα 200km/h με μανια, καταλαβαινεις το γιατι...)

και ξαναγραφω το μεγαλου ατου του Ζ:
Ειναι ενα υποκυβισμενο χιλιαρι γυμνο, και οχι ενα μεγαλωμενο 600.

Οσο για την εμφανιση, επετρεψε μου αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο αλλη γνωμη εχει... :wave2:

AFTER
13/10/2005, 22:44
->Τι βλεπουν τα fazer οταν πηγαινουν βολτα με Ζ:

26123

stavrogin
14/10/2005, 10:42
Πανω τους after ,ορμα,και γω μαζι σου:beer:

idi
14/10/2005, 10:51
Ρε φυλάτε δυνάμεις για τις διαμάχες με HONDAκιδες λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stavrogin
14/10/2005, 11:19
Ρε φυλάτε δυνάμεις για τις διαμάχες με HONDAκιδες λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aπο ποτε οι Hondakides χρειαζονται προσπαθεια:confused: :confused: :p

PeterMurphy
14/10/2005, 13:06
K ta 2 einai kala toybania magkes..to kathena exei tin xari toy...Exoterika to Z to protimw logo ouras,apisteytos patos ontos..Alla san synolo psifizo FZ6(to naked bebaia,to fairingato pragmatika to theoro panasximo) dagkoto.An eixe kamia oyra styl Z to FZ ,tote tha theoroysa sigoyra peritto na tethei sygkrisi sta 2 motoria.

FZ6 RULEZZZ!!!

sotosfz6
14/10/2005, 15:49
Τωρα θα με κανεις να σου παω και κοντρα και ειναι κριμα γιατι μου αρεσει και η yamaha και το fazer.(Στα λεω αυτα για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανεις βαμμενος)

Οσο για την εμφανιση, επετρεψε μου αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο αλλη γνωμη εχει... :wave2:

η διαφορα μας ειναι οτι αγορασες μια μηχανη με αριθμους ενω εγω οχι...οπως επισης να σου θυμισω οτι το ποστ αναφερεται σε εμφανιση αρα ολος αυτος ο καταλογος με τις επιδοσεις ειναι λαθος τοποθετημενος,για αυτο το λογο και το εσβησα απο την παραθεση..δεν υπαρχει περιπτωση να παει κοντρα γιατι και εγω δεν ειμαι βαμμενος.

NAKED rulezzzz....που 'σαι idi???

AFTER
14/10/2005, 16:24
η διαφορα μας ειναι οτι αγορασες μια μηχανη με αριθμους ενω εγω οχι...οπως επισης να σου θυμισω οτι το ποστ αναφερεται σε εμφανιση αρα ολος αυτος ο καταλογος με τις επιδοσεις ειναι λαθος τοποθετημενος,για αυτο το λογο και το εσβησα απο την παραθεση..δεν υπαρχει περιπτωση να παει κοντρα γιατι και εγω δεν ειμαι βαμμενος.

NAKED rulezzzz....που 'σαι idi???

Κανεις λαθος που λες οτι αγορασα το Ζ μονο για τα νουμερα!
Τα Ζ ειναι θρησκεια

adam_tsouk
14/10/2005, 16:37
Κανεις λαθος που λες οτι αγορασα το Ζ μονο για τα νουμερα!
Τα Ζ ειναι θρησκεια

για.... πήγαινε "διπλα" να πατάξεις τα yamaha!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

marios8
14/10/2005, 18:30

-Περισσοτερο γκαζι
-Ροπη ροπη ροπη
-Καλυτερο κρατημα
-Δειχνει τα κυβικα του ενω το fazer οχι
-Το fairing που εχει μπροστα ειναι χαλια μπροστα στο προηγουμενο fazer(δειχνει εντελως τουρισταδικο), γιατι νομιζεις η yamaha εβαλε στο νεο FZ1 το προηγουμενο fairing?
- εχει κανονικα οργανα(οταν βλεπεις την βελονα να ξεπερναει τα 200km/h με μανια, καταλαβαινεις το γιατι...)

και ξαναγραφω το μεγαλου ατου του Ζ:
Ειναι ενα υποκυβισμενο χιλιαρι γυμνο, και οχι ενα μεγαλωμενο 600.

Λες οτι εχει περισσοτερο γκαζι. Φυσικο ειναι αφου ειναι 750
Λες οτι εχει περισσοτερη ροπη. Φυσικο ειναι αφου ειναι 750.
Λες οτι εχει καλυτερο κρατημα. Αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λες. Μαλιστα προχθες στα μεγαρα το παλικαρακι με το μπλε fazer 600 του 03 ,αυτο με την παλια μουρι το καρμπιλατερατο γυριζε στο 1"11"00 ενω το καλυτερο z και μαλιστα το1000 δεν επεσε κατω απο 1"13"00 (σου μιλαω απο τις 3 - 5 ). Μην ξεχναμε και το ενιαιο πριν 3 χρονακια (δεν ειναι δυνατον να τρεχεις με μοτο που δεν εχει καλο στησιμο )
Παμε παρακατω. Αληθεια το z εχει γκαζια και γι αυτο ο φιλαρακος μου με το Ζ οταν παμε βολτα με βαζει μπροστα.Παω λοιπον τα 200 χιλιομετρακια μου και αυτος απο πισω μου κολυμενος. Αυτο το σκηνικο ομως ως το σειριο γιατι μετα απο 50 χλμ με 200 αρχιζει να μην αισθανεται και πολυ καλα και μου λεει ρε Μαριε να μπω εγω μπροστα να ρυθμιζω το ταξιδι γιατι αν συνεχισουμε ετσι ως τον Παρνασσο αντι για προβατινα και μπριζολες θα παω κατευθειαν για υπνο? Θα μου πεις παλι και θα εχεις δικιο γιατι δεν πηρε την εκδοση με φερινκ. Αλλα ουτε αυτουνου του αρεσε αυτο το μηχανακι (οπως και σε πολους αλλους αφου μιλησες για ποσοστα )

Γι αυτο σου λεω δεν πρεπει να συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Και τα 2 ειναι καλα μηχανακια με τα προτερηματα τους και τα ελατωματα τους.Αναλογος τι το θες το μοτο. Το Ζ το γυμνο ειναι μουρικο ειναι αλητικο αλλα πας για καφεδακι και καμια κοντινη διαδρομη. Το fazer δεν εχει τις ροπες του Ζ αλλα ειναι ποιο ξεκουραστο σε μεγαλες αποστασεις και δουλευει καλα ψιλα. Το Ζ με το φερινκ εχει και ροπες ειναι και καλο στο ταξιδι αλλα δεν ειναι ομορφο. Διαλεχτε και παρτε :wave2: :wave2: :wave2:

Δεν εχω τιποτα με τη συμπαθη ταξη των ΖΖΖΖ:wave2: :wave2:

AFTER
14/10/2005, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

1)Λες οτι εχει καλυτερο κρατημα. Αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λες. Μαλιστα προχθες στα μεγαρα το παλικαρακι με το μπλε fazer 600 του 03 ,αυτο με την παλια μουρι το καρμπιλατερατο γυριζε στο 1"11"00 ενω το καλυτερο z και μαλιστα το1000 δεν επεσε κατω απο 1"13"00 (σου μιλαω απο τις 3 - 5 ). Μην ξεχναμε και το ενιαιο πριν 3 χρονακια (δεν ειναι δυνατον να τρεχεις με μοτο που δεν εχει καλο στησιμο )

2) Το Ζ με το φερινκ εχει και ροπες ειναι και καλο στο ταξιδι αλλα δεν ειναι ομορφο.

1)Μα ειλικρινα πιστευεις αυτο που λες?
Δωσε στον Μπουστα ενα ss400 και θα παταει και τα χιλιαρια στην πιστα! Λες να μην συγκρινω ανομοια μηχανακια ενω εσυ συγκρινεις διαφορετικα μηχανακια με διαφορετικους οδηγους.
IDI πετα το z1000 και ξαναπαρε fazer600.
Για ενα ενιαιο παιζουν πολλα πραγματα ρολο, και σιγουρα οχι επειδη το ενα μπορει να ειναι καλυτερο απο το αλλο. Αν η αντιπροσωπια δινει καλους λογους(τιμη για αγωνιζομενους) για να φτιαξεις ενα πρωταθλημα, να δεις για ποτε γινεται(θυμησου και το ενιαιο με cinquecento)

2)Καλυτερα πες δεν μου αρεσει εμενα, οχι ''δεν ειναι ομορφο''. Και εγω βρισκω απαισιο το fairing του Fz(πολυ φλωρικο) τι παει να πει αυτο?

Και βεβαια υπαρχει συγκριση μεταξυ fz6 fazer-z750s.
Και τα 2 τετρακυλινδρα με ιδια φιλοσοφια, ορθια θεση οδηγησης,fairing,ανετα για τον συνεπιβατη,στριφτερα,Ιαπωνεζικα κτλ.
Τι αλλο θελεις, να ειναι και ιδια μαρκα?

marios8
14/10/2005, 19:15
1)Μα ειλικρινα πιστευεις αυτο που λες?
Δωσε στον Μπουστα ενα ss400 και θα παταει και τα χιλιαρια στην πιστα! Λες να μην συγκρινω ανομοια μηχανακια ενω εσυ συγκρινεις διαφορετικα μηχανακια με διαφορετικους οδηγους.
IDI πετα το z1000 και ξαναπαρε fazer600.
Για ενα ενιαιο παιζουν πολλα πραγματα ρολο, και σιγουρα οχι επειδη το ενα μπορει να ειναι καλυτερο απο το αλλο. Αν η αντιπροσωπια δινει καλους λογους(τιμη για αγωνιζομενους) για να φτιαξεις ενα πρωταθλημα, να δεις για ποτε γινεται(θυμησου και το ενιαιο με cinquecento)

2)Καλυτερα πες δεν μου αρεσει εμενα, οχι ''δεν ειναι ομορφο''. Και εγω βρισκω απαισιο το fairing του Fz(πολυ φλωρικο) τι παει να πει αυτο?

Και βεβαια υπαρχει συγκριση μεταξυ fz6 fazer-z750s.
Και τα 2 τετρακυλινδρα με ιδια φιλοσοφια, ορθια θεση οδηγησης,fairing,ανετα για τον συνεπιβατη,στριφτερα,Ιαπωνεζικα κτλ.
Τι αλλο θελεις, να ειναι και ιδια μαρκα?

1 Eξαλολουθεις να μην μου λες απο που αντλεις την πληροφορια οτι το ζ στριβει καλυτερα.

2 Κανεις ενα μεγαλο λαθος. Εμενα το 750s μου αρεσει πιο πολυ και απο το γυμνο και απο το fazer εσυ μιλησες για ποσοστα στο τοπικ. Μαλιστα αν υπειρχε οταν αγορασα μοτο θα το επαιρνα. Εσυ δεν μας λες γιατι δεν το πηρες αφου ησουν αναμεσα σε fazer και z και στο fazer δεν σου αρεσει το φερινκ?

AFTER
14/10/2005, 19:22
1 Eξαλολουθεις να μην μου λες απο που αντλεις την πληροφορια οτι το ζ στριβει καλυτερα.

2 Κανεις ενα μεγαλο λαθος. Εμενα το 750s μου αρεσει πιο πολυ και απο το γυμνο και απο το fazer εσυ μιλησες για ποσοστα στο τοπικ. Μαλιστα αν υπειρχε οταν αγορασα μοτο θα το επαιρνα. Εσυ δεν μας λες γιατι δεν το πηρες αφου ησουν αναμεσα σε fazer και z και στο fazer δεν σου αρεσει το φερινκ?

1)Ειναι γενικα καλυτερα ''στημενο'' μηχανακι. Μπορει το 600 να εχει καλυτερο πλαισιο, ομως δεν ειναι ομοιεγενες με τις αναρτησεις του. Ρωτα πολλους που εχουν δοκιμασει και τα δυο(και τα ειχανε και τα δυο)

2)Ηθελα ενα μηχανακι μεσαιο κυβισμου με γκαζια και προστασια απο τον αερα. Ημουνα στο τσακ να παρω το fazer(και ας μην μου αρεσε πολυ το fairing απο μπροστα, μαλλον τελικα τα φαναρια δεν μου αρεσαν, το υπολοιπο ειναι οκ), και τελευταια στιγμη πεφτει ενα περιοδικο στα χερια μου με φωτο του Ζ

Σε πληροφορω παντως οτι η διαδικασια επιλογης για μια απο τις 2 και οι συχνες επισκεψεις σε καταστηματα, ηταν μια απο τις καλυτερες στιγμες της ζωης μου :D

Φιλικα :wave2:

AFTER
14/10/2005, 19:25
Και βασικα κακως μπηκα σε αυτην την διαμαχη, γιατι θεωρω την Yamaha τον κατασκευαστη που εχει προσφερει τα περισσοτερα στoν χωρο της μοτοσυκλετας

Ο ερως δεν κρυβεται

marios8
14/10/2005, 19:38
:beer: :beer: :wave2: :wave2:

adam_tsouk
14/10/2005, 19:45
Αληθεια το z εχει γκαζια και γι αυτο ο φιλαρακος μου με το Ζ οταν παμε βολτα με βαζει μπροστα.Παω λοιπον τα 200 χιλιομετρακια μου και αυτος απο πισω μου κολυμενος. Αυτο το σκηνικο ομως ως το σειριο γιατι μετα απο 50 χλμ με 200 αρχιζει να μην αισθανεται και πολυ καλα και μου λεει ρε Μαριε να μπω εγω μπροστα να ρυθμιζω το ταξιδι γιατι αν συνεχισουμε ετσι ως τον Παρνασσο αντι για προβατινα και μπριζολες θα παω κατευθειαν για υπνο?

Βάλε και μένα καμιά φορά γιατί δεν έχω πρόβλημα με τον αέρα...

Ωραία διαμάχη ανοίξατε πάλι! Ρεεεεεεεε για ομορφιά λέει το ποστ και είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

Nikoskazer2000
15/10/2005, 05:07
Μα φυσικά και χαλαρά το Zzzzz!!!

Μπορεί να είμαι βαμμένος στα πράσινα αλλα άσχετα με αυτό το γεγονός οτι το Z είναι κατα την ταπεινή μου γνώμη το πιο όμορφο γυμνό που κυκλοφορεί το ασπάζεται πολύς, μα πολλύς κόσμος...

Αφού το μηχανάκι είναι Zzzzuper :a23: :a25: :a08: :a012: :a54: :a8: :a25: :a08: :a54: :a23:

marios8
15/10/2005, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

Βάλε και μένα καμιά φορά γιατί δεν έχω πρόβλημα με τον αέρα..

:wave2: [/B]

Φαινεται απο το avatar. Σκελετος εχεις μεινει απο την υπερπροσπαθεια. :lol: :lol: :lol: :beer: :beer:

adam_tsouk
15/10/2005, 21:25
Φαινεται απο το avatar. Σκελετος εχεις μεινει απο την υπερπροσπαθεια. :lol: :lol: :lol: :beer: :beer:

:a9: :a9: :a9:

sotpag
16/10/2005, 08:34
Και βασικα κακως μπηκα σε αυτην την διαμαχη, γιατι θεωρω την Yamaha τον κατασκευαστη που εχει προσφερει τα περισσοτερα στoν χωρο της μοτοσυκλετας

Ο ερως δεν κρυβεται

:a18: :a18: :a18:
μα αυτο ειναι πραγματικοτιτα :a08: :a08: :a08:

zoropatra
16/10/2005, 17:09
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ Ζ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ!ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ FAZER........

paokpatra
17/10/2005, 20:06
D:\Documents and Settings\kostas bousias\Τα έγγραφά μου\Οι εικόνες μου\kawasaki z 750\z1000.jpg

26404

paokpatra
17/10/2005, 20:21
kawasaki z 750\full_mod.jpg

26405

adam_tsouk
17/10/2005, 21:10
:uplate: :uplate:

Κοίτα δισκόφρενο!!!! :dizzy:

Και το προτελευταίο..... τίγκα ντυμένο!

Alx 84
19/10/2005, 23:45
Αν και είναι διαφορετικά μηχανάκια και εξίσου όμορφα, μάλλον το Z θα έλεγα. Σβηστό πάντα!! αν όμως θέλεις ψησταριά, το ανάβεις κι όλας!!!:evil: :evil: :lol:

H.A.Balafoutre
20/10/2005, 21:18
Fazer+1

edit: Ντάξει λέμε.......έχει γκάζι το Ζ750.