View Full Version : μοτοΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΗ βόλτα με τριγλικερίδια (και όχι μόνο) στο κάργα......
Πανο σν το ηξερα νωριτερα(σημερα το εμαθα)θα σου εστελνα εξοπλισμο να πατε καβαλα το β κιγκ
:hug:
ευχαριστω για την προταση SHOOTER045..... αν μου την εδινες θα κοιμομουν με αυτη το βραδυ σαν τον Σταθη Ψάλτη....
http://www.youtube.com/watch?v=6xKFizz9Mhw
δες απο 1:05:42 :a014::bawl:
SHOOTER045
09/01/2014, 19:06
Με αυτην την ταινια μεγαλωσα
Με το CR που το κλειδωσε γυρω απ τημ σελα και πανω απ το τιμονι
Και φοραει στολη yamaha
Που να τι ξερα ρε πανο θα σου εστελνα τα δερματα της δουλειας(χωρις τα σηματα)
amyroukai
09/01/2014, 19:12
Γιάννηηηηη μας βγήκε το όνομα μου φαίνεται!!!! Κ δεν μας έχουν δεί να τρώμε!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εγώ κάνω δια(σ)τροφή, δεν ξέρω τίποτα περί περιδρομιάσματος. Ο κλαρινογαμβρός μάλλον έχει κουδουνίσει απ΄την αιθαλομίχλη εκεί στα δουπου, συχνό το φαινόμενο. Κάτσε να δούμε και πόσο θα είναι γιατί μιά σούβλα για τόσα άτομα, μας βλέπω για μπουκιά έκαστος και τέρμα... Τεσπα, το ζήτημα δεν είναι το φαγητό είναι το γέλιο και απ'΄ότι φαίνεται θα πέσει μπόλικο. Μάθαμε στο τάπερ και δεν χρειαζόμεθα ποσότητες μεσιέ Μπίλι.
spyrakos35
09/01/2014, 19:22
Μάθαμε στο τάπερ και δεν χρειαζόμεθα ποσότητες μεσιέ Μπίλι.
έλα παραδέξου το.... σας έκανα ανθρώπους.... :lol:
AristidisZ
09/01/2014, 19:24
συγνώμη, 2 μήνες ετοιμασία για μια σούβλα ;
amyroukai
09/01/2014, 19:31
έλα παραδέξου το.... σας έκανα ανθρώπους.... :lol:
Mας έκανες λιτοδίαιτους. Και είναι από μόνο του σοβαρό επίτευγμα. :beer:
amyroukai
09/01/2014, 19:34
συγνώμη, 2 μήνες ετοιμασία για μια σούβλα ;μπορεί να έχει και παραπάνω, που να ξέρω; Κρίση έχουμε... Το θετικό είναι πως δεν είπε "βόλτα με ταπεράκια σε ταβέρνα" οπότε ας είμεθα αισιόδοξοι.
theofilos888
09/01/2014, 19:37
Τα χαπια μου, τα γκαζια μου και ενα ταπερ να φυγω! Ααα ειπαμε για φαι παμε! Με μια σουβλα δεν κανουμε δουλεια! Οπως ειπε και ο mikes 120 γρ κρεας θελεις μονο για να δοκιμασεις να δεις αν ψηθηκε. Τι να κλασει μια σουβλα;
theofilos888
09/01/2014, 19:38
μπορεί να έχει και παραπάνω, που να ξέρω; Κρίση έχουμε... Το θετικό είναι πως δεν είπε "βόλτα με ταπεράκια σε ταβέρνα" οπότε ας είμεθα αισιόδοξοι.
Το κακο ειναι πως τον πιστεψαμε και θα παμε για μασα.
amyroukai
09/01/2014, 19:39
ρε σεις χαλαρώστε. το μία σούβλα ήταν σχήμα λόγου. ή και παραλόγου.
(φέρτε και κανένα ταπεράκι καλού κακού. μπορεί να περισσέψει να πάρουμε και για το σπίτι)
ΕΠΙΣΗΣ με δηλώσες τύπου "τι να κλάσει μιά σούβλα" ή "120 γραμμάρια κρέας είναι μόνον για δοκιμή" βρίσκουν μερικές κλαρινογαμπρολαμογόφατσες και λένε μετά ότι τάχα δήθεν τρώμε. Πολύ. Δεν τρώμε κύριοι. Δοκιμάζουμε μεζεδάκια. Πέντέξι. Για να ξέρουν οι άλλοι αν είναι καλό.
spyrakos35
09/01/2014, 19:56
Το κακο ειναι πως τον πιστεψαμε και θα παμε για μασα.
το κακό είναι οτι μπήκα σε πρόγραμμα αυστηράς για να χάσω τα των εορτών....
θα πέσει πείνα, φέρτε τάπερ.... :evil:
theofilos888
09/01/2014, 19:58
Τα λεγα εγω και δε με πιστευατε! Βγηκαν τα ταπερακια στο προσκηνιο σιγα σιγα. :p
spyrakos35
09/01/2014, 19:59
μην μου στεναχωριέσαι....
εχει τυρόπιτες στο καράβι μετά.... :bawl:
AristidisZ
09/01/2014, 20:04
το κακό είναι οτι μπήκα σε πρόγραμμα αυστηράς για να χάσω τα των εορτών....
από Δευτέρα...
Pan (dvs)
09/01/2014, 20:05
ρε σεις χαλαρώστε. το μία σούβλα ήταν σχήμα λόγου. ή και παραλόγου.
(φέρτε και κανένα ταπεράκι καλού κακού. μπορεί να περισσέψει να πάρουμε και για το σπίτι)
ΕΠΙΣΗΣ με δηλώσες τύπου "τι να κλάσει μιά σούβλα" ή "120 γραμμάρια κρέας είναι μόνον για δοκιμή" βρίσκουν μερικές κλαρινογαμπρολαμογόφατσες και λένε μετά ότι τάχα δήθεν τρώμε. Πολύ. Δεν τρώμε κύριοι. Δοκιμάζουμε μεζεδάκια. Πέντέξι. Για να ξέρουν οι άλλοι αν είναι καλό.
Μου αρεσει που εχεις και επιχειρηματα.:D
Billymuse
09/01/2014, 20:09
Γιάννη δε ξέρω τι λες εσύ αλλα απο αλλου έχω μάθει τι κάτεβαζεις σε κάθε βόλτα που πας στις ταβερνες της επαρχίας...για την ακρίβεια μια ψυχή απο την Αχαία μου είπε οτι
Για αρχή παραγγέλνεις τις πρώτες 3εις σελίδες :lol:
taisteal
09/01/2014, 20:39
ε ψιτ...κανονιστε εμεις που ερχομαστε απο μακρια να μεινουμε νηστικοι...
ειστε επικινδυνοι εσεις...και χθες ενημερωθηκα απο τον φιλτατο βασκα οτι ο amyroukai δεν αφηνει τιποτα στο περασμα του..
:a35::a35::a35:
amyroukai
09/01/2014, 20:42
Αν είναι αραιογραμμενες, μπορεί και τέσσερις σελίδες.
Δεν σχολιαζω το οτι -και- εσύ οτι σου πουν το χαβεις αμασητο. join the long list. Χαπατο, ε χαπατο :bawl:
amyroukai
09/01/2014, 20:43
ειστε επικινδυνοι εσεις...και χθες ενημερωθηκα απο τον φιλτατο βασκα οτι ο amyroukai δεν αφηνει τιποτα στο περασμα του..
:a35::a35::a35: είναι να μην φας μισή καρυδοπιτα που περίσσευε. Σου βγαίνει ο ονομας.
spyrakos35
09/01/2014, 20:43
Αυτος ο βασκας πρεπει να ειναι πολυ ρουφ τελικα......:lol:
Γιάννη δε ξέρω τι λες εσύ αλλα απο αλλου έχω μάθει τι κάτεβαζεις σε κάθε βόλτα που πας στις ταβερνες της επαρχίας...για την ακρίβεια μια ψυχή απο την Αχαία μου είπε οτι
Για αρχή παραγγέλνεις τις πρώτες 3εις σελίδες :lol:
Μην γελας το εχω ζησει αυτο ακριβως σε εστιατοριο σε παρεα 6 ατομων.......:cool:
Με αυτην την ταινια μεγαλωσα
Με το CR που το κλειδωσε γυρω απ τημ σελα και πανω απ το τιμονι
Και φοραει στολη yamaha
Που να τι ξερα ρε πανο θα σου εστελνα τα δερματα της δουλειας(χωρις τα σηματα)
δεν πειράζει ρε συ....την άλλη φορά.... αν και την επόμενη φορά με βλέπω με δικιά μου στολή και μοτέρ... με δαυτον που έμπλεξα.....:vroum:
:a35::a35::a35:
Μη μασας ........ψωμι και τυρι ρε φιλε!:D
amyroukai
09/01/2014, 20:46
δεν πειράζει ρε συ....την άλλη φορά.... αν και την επόμενη φορά με βλέπω με δικιά μου στολή και μοτέρ... με δαυτον που έμπλεξα.....:vroum:
Είναι πολλοί τελικά αυτοί που ξέρουν από καλά μοτέρ; για πες!
taisteal
09/01/2014, 20:48
Teo ποσο θα μου το χτυπας ακομη????:cry::lol::lol:
amyroukai
09/01/2014, 20:48
Αυτός ο ταιστιλ με τον Κέρμιτ, είναι ο τομιντακαρ με αλλαγμένο ονοματακι για να μην είναι αναγνωρίσιμος;
Εγώ κάνω δια(σ)τροφή.......
η διαιτα του amyroukai:
200 γρ κρεας χοιρινο
80 γρ πατατες
60 γρ ντοματα
60 γρ κρεμμυδι
80 γρ γιαουρτι
30 γρ αγγουρι
1 σκελιδα σκορδο
2 πιτες..
συγνωμη ρε παιδες, αλλα αν αυτά τα βαλουμε όλα μαζι, δυο πιτογυρα δεν μας κανουν??
amyroukai
09/01/2014, 20:50
Δυο πίτα καλαμάκι, όπως τα γράφεις. Και όχι με το τυπικό των 80 γραμμαρίων. Ο γύρος δεν βγαίνει παραπανω;
307281:D
taisteal
09/01/2014, 20:53
[QUOTE=amyroukai;2417028]Αυτός ο ταιστιλ με τον Κέρμιτ, είναι ο τομιντακαρ με αλλαγμένο ονοματακι για να μην είναι αναγνωρίσιμος;
ο ιδιος ο ιδιος ειναι
:cool:
ένα θα σου πω..... kawasaki zxr 400.....:cool:
amyroukai
09/01/2014, 21:00
ο ιδιος ο ιδιος ειναι
:cool:
και η κλοπή του tai πως προέκυψε; tai steal. Το σκέφτηκες καλά;
taisteal
09/01/2014, 21:02
θα δειξει..:smokin:
Σπυρο, να το βλεπω η οχι? αγριες διαθεσεις απο αγορια που δεν τρωνε τιποτα,
μαλλον θαμαι 2πλος να παρω ταπερ? μη μπουρ-μπουρ μετα.
Γιαννη, ζηλευουνε βρε.
Χρονια πολλα σε ολους.
spyrakos35
09/01/2014, 21:15
Συμμετοχες (εξ όσων έχουν δηλωθεί ως τώρα - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ):
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. stynikop * 2 - moto
4. taisteal * 2 - moto
5. mikes * 1 - moto
6. teogtp * 2 - auto
7. m@kro * 2 - auto
8. amyroukai * 2 - moto
9. theofilos888 * 2 - moto
10. billymuse and friends * 6 - 3 moto
11. pektis * 2 - moto
12. MG-Ktinos * ? - moto
13. devil's animal * 2 - moto
14. airmav * 1 - moto
15. virus * 1 - moto
16. Gorgo * 2 - moto
λεπτομέρειες εκδρομής στο ποστ νο 123
spyrakos35
09/01/2014, 21:17
Σπυρο, να το βλεπω η οχι? αγριες διαθεσεις απο αγορια που δεν τρωνε τιποτα,
μαλλον θαμαι 2πλος να παρω ταπερ? μη μπουρ-μπουρ μετα.
Γιαννη, ζηλευουνε βρε.
Χρονια πολλα σε ολους.
γιώργη....
ο λαός λέει κάποια πράγματα με κεράσια και καλάθια.....
σαν παλιός θα τα ξέρεις....
κράτα μία πισινή λοιπόν γιατί αμα περισσέψει φαι θα φάνε κράξιμο τρελό..... ;)
.... γιατί αμα περισσέψει φαι θα...... το βαλουμε σε ΤΑΠΕΡ να το παρουμε σπιτι...
(δλδ εσυ οσοι ρωτάνε να φερουν ταπερ, για ποιο λογο νομιζεις ότι ρωτάνε??)
Billymuse
09/01/2014, 21:25
Ο Βασκα ειναι κυριος..δεν κανει ρουφιανιες...αλλος πατρινος σε εδωσε αλλα δε λεω ποιος...
amyroukai
09/01/2014, 21:47
Billymuse βρε όποιος και να δίνει, όπου και να δίνει, να και αν δίνει να και αν δεν δίνει...
Καλά. Εγώ ταπεράκι θα πάρω μαζί (γιατί ο Ηρακλής θα κάνει πάρτι με τα αποφάγια) και καλά να είμαστε να μην περισσέψει ψίχουλο :)
εγω παντως θα ερθω εξοπλισμένος! θα δοκιμασω και το καινουριο μου τηλεσκοπικο πηρουνι.....
MG-KTiNoS
09/01/2014, 21:57
εγω παντως θα ερθω εξοπλισμένος! θα δοκιμασω και το καινουριο μου τηλεσκοπικο πηρουνι.....
:lol:
amyroukai
09/01/2014, 22:04
όλοι θα τα δοκιμάσουμε γιατί οι δρόμοι περί τα Στύρα είναι γτπ.
κτήνος γελάς γιατί δεν έχεις δει το MK1 πηρούνι. δεν άντεχε βάρος αλλά δούλευε.
Μολις ηρθαν και τα αλλα "καυσιμα"........:evil:
307287
spyrakos35
10/01/2014, 08:59
:beer:
εσύ? νταξ? έγιανες?
Εγω καλα
Η συμβια και η μικρη μου χαλια....
AristidisZ
10/01/2014, 09:13
Εγω καλα
Η συμβια και η μικρη μου χαλια....
ε εντάξει :D
(http://www.youtube.com/watch?v=ACTceSCmj-s)
amyroukai
10/01/2014, 09:22
ε εντάξει :D
(http://www.youtube.com/watch?v=ACTceSCmj-s)
Να τις κεράσει 5-6 τσίπουρα να σταματήσουν να του λένε "μπαμπά που πας για κοψίδια και μας αφήΚεις στο κρεββάτι του πόνου";
Υπάρχει ακόμα αυτό το εργαλείο ή περάσαμε σε αναβάθμιση??
devil's animal
10/01/2014, 13:48
επιβεβαιωνω εγω για το δικαβαλο και θα ερθει και ενας φιλος επισης δικαβαλος...
:beer::beer:
AristidisZ
10/01/2014, 13:50
μιας και είμαστε και αρκετοί, δε κάνουμε καμιά αλλαγούλα στις ώρες συγκέντρωσης ;
τι λες Σπύρο ;
Billymuse
10/01/2014, 14:09
μιας και είμαστε και αρκετοί, δε κάνουμε καμιά αλλαγούλα στις ώρες συγκέντρωσης ;
τι λες Σπύρο ;
+1 αλλά ρε γμτ εμείς που είμαστε δίπλα στον κηφισό...μπορουμε να πάμε απο εθνική να βγούμε αγιο στέφανο απο εκεί πάμε και λίγο βουνό πεντέλης :a2:
και φτάνουμε λίμνη Μαραθώνα και απο κεί όλο κάτω και μας έβγαλε just στο λιμάνι της Αγ. Μαρίνας...
Αρίστοοοο και σένα σε συμφερει έτσι απο το να μπλέκεις με φανάρια και ιστορίες... :wave2:
AristidisZ
10/01/2014, 14:18
θα το συνδυάσω με μια (εισπρακτική) δουλεία που έχω Μεσογείων & Κατεχάκη, οπότε δε με βλέπω να αλλάζω δρόμο :p
Billymuse
10/01/2014, 14:21
θα το συνδυάσω με μια (εισπρακτική) δουλεία που έχω Μεσογείων & Κατεχάκη, οπότε δε με βλέπω να αλλάζω δρόμο :p
έκανες το λάθος και είπες οτι θα έχεις χρήμα πάνω σου ...καλά θα φύγει το κέρασμα σύννεφο ευχαριστούμε προκαταβολικά :p
AristidisZ
10/01/2014, 14:28
έκανες το λάθος και είπες οτι θα έχεις χρήμα πάνω σου ...καλά θα φύγει το κέρασμα σύννεφο ευχαριστούμε προκαταβολικά :p
Θα κεράσω ότι περισσέψει από βενζίνες / εισιτήρια / καφέδες & φαγητό
κοινώς σε βλέπω με καμιά σοκοφρέτα από το περίπτερο
Billymuse
10/01/2014, 14:45
Θα κεράσω ότι περισσέψει από βενζίνες / εισιτήρια / καφέδες & φαγητό
κοινώς σε βλέπω με καμιά σοκοφρέτα από το περίπτερο
Ε τουλάχιστον ας είναι η maxi. Πάντως θα έχει και γ@μώ τους καιρούς :sun: 18 βαθμοί κελσιου και 2 μποφόρ μια χαρα
Billymuse
10/01/2014, 14:57
KAΛΑ!!! παίδες δε ξέρω τι γυναίκες θα φέρετε μαζί σας αλλα κανονίστε να τρώνε έτσι και να μείνουμε εμείς μόνο με τα ψωμιά και τα τσιπουρα
http://www.youtube.com/watch?v=ufLsV3SwnHc
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
spyrakos35
10/01/2014, 15:00
Ενα θα σου πω........
Ο πρωτος τσακωμος με την γυναικα μου ως γκομενοι ηταν για μια μπριτζολα........
AristidisZ
10/01/2014, 15:03
http://www.youtube.com/watch?v=G6GsjLPvW5I :bawl:
δες αυτό που πα για την ώρα ;)
χαχαχαχαχα... ας περνατε 2 πριζολες ρε Σπυρο χαχαχαχα... με την δικια μου εχω κανει συμφωνια.. "δεν τρως απο το πιατο μου",,"αμα θες να δοκιμασεις παρε αλλη μια μεριδα και αν δεν σου αρεσει το τρωω δεν εχω προβλημα"
amyroukai
10/01/2014, 17:57
χαχαχαχαχα... ας περνατε 2 πριζολες ρε Σπυρο χαχαχαχα... με την δικια μου εχω κανει συμφωνια.. "δεν τρως απο το πιατο μου",,"αμα θες να δοκιμασεις παρε αλλη μια μεριδα και αν δεν σου αρεσει το τρωω δεν εχω προβλημα"
XAXAXAXA έτσι είν' ο άντρας ο σωστός, το δικό του πιάτο το ιερό :bawl:
SHOOTER045
10/01/2014, 18:07
307287
Με το μαλακο το τσιπουρο
Ειναι δυνατουτσικο...
spyrakos35
10/01/2014, 19:38
XAXAXAXA έτσι είν' ο άντρας ο σωστός, το δικό του πιάτο το ιερό :bawl:
Εγω ειχα κανει ντου ρε σεις...
Υπάρχει ακόμα αυτό το εργαλείο ή περάσαμε σε αναβάθμιση??
αναβαθμιση πρωτο σταδιο! ειναι πιο μυτερο για να καμακωνει καλυτερα!!
taisteal
10/01/2014, 19:52
mike αν αρχισεις τα καμακωματα θα εχω προμηθευτει κοφτη για αλυσιδες...
amyroukai
10/01/2014, 20:19
Να τα μας...
Αριστείδη μήπως ο πατρινός είχε μαζί κόφτη για ντιζες, για να φαίνεται το χρεπι του αξιόπιστο;
mike αν αρχισεις τα καμακωματα θα εχω προμηθευτει κοφτη για αλυσιδες...
ειμαι ετοιμος! σε προκαλω.....
307337
taisteal
10/01/2014, 20:25
:lol::lol::lol:
amyroukai
10/01/2014, 20:32
Αυτή ηταν η ετήσια στον Παρνασσό;
Αυτή ηταν η ετήσια στον Παρνασσό;
:a013: :a013:
Να τα μας...
Αριστείδη μήπως ο πατρινός είχε μαζί κόφτη για ντιζες, για να φαίνεται το χρεπι του αξιόπιστο;
:lol::lol::lol:
MG-KTiNoS
10/01/2014, 22:31
εγώ άκυρο...
δε μπορώ !
:(
spyrakos35
10/01/2014, 22:59
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ......
Εχουμε και λέμε...
Ημερομηνία: Κυριακή, 12/01/2014
Σημείο Συνάντησης: Εκκλησία Αγίας Παρασκευής (επί της Μεσογείων)
Ωρα Συνάντησης: 11 πμ (ανεξαρτήτως επιλογής διαδρομής)
Ωρα Αναχώρησης: 11:15 πμ αυστηρώς
Διαδρομή: εδώ (http://goo.gl/maps/zigWL)
Εναλλακτική διαδρομή: εναλλακτική διαδρομή (http://goo.gl/maps/J7fgi)
Ωρα αναχώρησης ferry boat από Αγία Μαρίνα: 12:10 μμ
Ωρα αναχώρησης ferry boat από Νέα Στύρα (επιστροφή): 19:15 μμ ή νωρίτερα, όπως βολεύεται ο καθένας (δρομολόγια (http://www.in-karystos.gr/timetables-neastryra.html))
Σημεία Προσοχής:
α. Η εναλλακτική διαδρομή βολεύει όσους μένουν κοντά στην ΕΟ Αθηνών - Λαμίας. Οποιοι βολεύονται ας κανονίσουν ραντεβού στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου (11πμ και 11:15πμ αναχώρηση). Εγώ θα περιμένω στην Αγία Παρασκευή εκτός και αν όλοι βολεύονται με την εναλλακτική διαδρομή.
β. Οταν θα φτάσουμε στο Κάτω Σούλι και στρίψουμε αριστερά επί της οδού "Αγίας Παρασκευής" (στον χάρτη) εχει μία ευθεία στο μέσο της οποίας έχει σαμαράκι.... Με λίγα χιλιόμετρα αν δεν θέλετε να σπάσετε σκελετούς, αναρτήσεις, κάρτερ, μέσες (αν και το έχουν εξομαλύνει στην πρόσφατη ασφαλτόστρωση)....
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. stynikop * 2 - moto
4. taisteal * 2 - moto
5. mikes * 1 - moto
6. teogtp * 2 - auto
7. m@kro * 2 - auto
8. amyroukai * 2 - moto
9. theofilos888 * 2 - moto
10. billymuse and friends * 6 - 3 moto
11. pektis * 2 - moto
12. devil's animal * 2 - moto
13. airmav * 1 - moto
14. virus * 1 - moto
15. Gorgo * 2 - moto
Αν και δεν εχει συζητηθεί καθόλου, από προσωπικές συζητήσεις που είχα με κάποια παιδιά, μαλλον μας βολεύει το ραντεβού στην Αγία Παρασκευή.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΘΕΡΜΑ να είστε συνεπείς στο ραντεβου, ει δυνατόν στις 11 να είστε ήδη εκεί προκειμένου να φύγουμε ακόμα και πέντε λεπτά νωρίτερα καθώς το καράβι ΔΕΝ θα μας περιμένει..... Για μία ακόμα φορά ξεκαθαρίζω (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας) οτι εγω 11κ15 έχω ήδη φύγει....
Αν τώρα κάποιος, προτιμάει να πάει από Αγιο Στέφανο, ας κάνει τα κουμάντα του και θα τον βρούμε στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.
Billymuse
10/01/2014, 23:52
Νταξ μωρε μια ιδέα έριξα για λίγο βουνό αλλά μαζί παρέα θα πάμε μαζί θα φύγουμε :p. Τζανή αυτη τη φορά ας πάμε στην ώρα μας οχι σαν την άλλη φορά :rolleyes:
Νταξ μωρε μια ιδέα έριξα για λίγο βουνό αλλά μαζί παρέα θα πάμε μαζί θα φύγουμε :p. Τζανή αυτη τη φορά ας πάμε στην ώρα μας οχι σαν την άλλη φορά :rolleyes:
Ρε Billy την άλλη φορά ξέρεις ποιος έφταιγε...!Αυτή τη φορά όμως μην ξενιχτησεις για να βλέπεις τα κουτάκια ρεεε!!!
Να τα μας...
Τι υπονοείς? Ότι δεν είναι αξιόπιστο το μοτορι....?!!
amyroukai
11/01/2014, 08:38
Καλό είναι. Τα Χόντα σκορπανε μοτέρ... :)
Με τα λυπης μου σας πληροφορω οτι μου ειναι αδυνατον εμενα και του m@kro
να ακολουθησουμε στην βολτα.
Αυτη η ιωση που με ταλαιπωρει εδω και μερες επεστρεψε και εχω τα μαυρα μου τα χαλια
οπως και οτι κολλησα και τον m@kro(μοιραζομαστε τον ιδιο εργασιακο χωρο).
Σπυρο συγνωμη για την αναστατωση στον διαμοιρασμο της σουβλας
αλλα πιστευω ο mikes θα μας ξελασπωσει......:lol:
Οσο για τα οινοπνευματα απο τον shooter θα φροντισω να τα στειλω με τον tommy.
Καλα να περασετε και θελω φωτοαρχειο ..............
spyrakos35
11/01/2014, 13:38
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. stynikop * 2 - moto
4. taisteal * 2 - moto
5. mikes * 1 - moto
6. SURPRISE * 2 - moto
7. amyroukai * 2 - moto
8. theofilos888 * 2 - moto
9. billymuse and friends * 6 - 3 moto
10. pektis * 2 - moto
11. devil's animal * 2 - moto
12. airmav * 1 - moto
13. virus * 1 - moto
14. Gorgo * 2 - moto
Αν και δεν εχει συζητηθεί καθόλου, από προσωπικές συζητήσεις που είχα με κάποια παιδιά, μαλλον μας βολεύει το ραντεβού στην Αγία Παρασκευή.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΘΕΡΜΑ να είστε συνεπείς στο ραντεβου, ει δυνατόν στις 11 να είστε ήδη εκεί προκειμένου να φύγουμε ακόμα και πέντε λεπτά νωρίτερα καθώς το καράβι ΔΕΝ θα μας περιμένει..... Για μία ακόμα φορά ξεκαθαρίζω (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας) οτι εγω 11κ15 έχω ήδη φύγει....
Αν τώρα κάποιος, προτιμάει να πάει από Αγιο Στέφανο, ας κάνει τα κουμάντα του και θα τον βρούμε στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.
amyroukai
11/01/2014, 13:52
Μλκ το βλέπω, έχουν πέσει τα βουντού... Περαστικά σας οι άρρωστοι. Γενικώς.
Και εσύ πια τεογτπ μην ξεχνάς, χερακι στα φτερνιΖματα και στα βηξιματα να μην πετάς παντού μικρόβια!
stynikop
11/01/2014, 13:54
Σπύρο, εντέλει λόγω εκτάκτου στη δουλειά (το μόνο ενδεχόμενο που φοβόμουν από την αρχή) θα πρέπει να απέχω :(
Να περάσετε καλά και να μην αφήσετε ούτε ψίχουλο!!
Εγώ μάλλον θα αρκεστώ σε μια μοναχική βραδινή μοτοσυκλετοβόλτα απόψε ή αύριο!
πιστευω ο mikes θα μας ξελασπωσει .............. μεινε ησυχος!!! στειλε μου εσυ τα λεφτα που θα πληρωνατε 4 ατομα στην ταβερνα, και τη καταναλωση του φαγητου σας την αναλαμβανω εγω! το πολυ πολυ να με βοηθησει και ο amyroukai λιγο.. :beer:
edit: Γ@ΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥ..... (νηστικο με βλεπω αυριο... :( )
spyrakos35
11/01/2014, 16:30
Συμμετοχες
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. taisteal * 2 - moto
4. mikes * 1 - moto
5. SURPRISE * 2 - moto
6. amyroukai * 2 - moto
7. theofilos888 * 2 - moto
8. billymuse and friends * 6 - 3 moto
9. pektis * 2 - moto
10. airmav * 1 - moto
11. virus * 1 - moto
12. Gorgo * 2 - moto
Συμμετοχες
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. taisteal * 2 - moto
4. mikes * 1 - moto
5. SURPRISE * 2 - moto
6. amyroukai * 2 - moto
9. pektis * 2 - moto
10. airmav * 1 - moto
11. virus * 1 - moto
12. Gorgo * 2 - moto
τι εκπληξη μας φιλας για αυριο κυριε σπυρο?? (γιατι μελος με αυτό το ονομα δεν εχω δει να εχει δηλωσει...) :confused:
spyrakos35
11/01/2014, 17:25
Δεν μπορω να σας πω γιατι δεν θα ηταν εκπληξη.....
Και οχι δεν ειναι καποιος απο τους πηδικουλες της ποικιλιας....
Δεν μπορω να σας πω γιατι δεν θα ηταν εκπληξη.....
Και οχι δεν ειναι καποιος απο τους πηδικουλες της ποικιλιας....
εν το μεταξυ ξεχασες να βαλεις τον ντεβιλς στη λιστα...
spyrakos35
11/01/2014, 17:29
εν το μεταξυ ξεχασες να βαλεις τον ντεβιλς στη λιστα...
Δεν εχει επιβεβαιωσει ματια μου......
devil's animal
11/01/2014, 17:35
Δεν εχει επιβεβαιωσει ματια μου......
post 249 Σπυρακο...
:wave2:
spyrakos35
11/01/2014, 17:40
post 249 Σπυρακο...
:wave2:
έχω χάσει την μπάλα.....
με το πολυεργαλείο θα έρθεις? έχει πηρουνάκι??? :lol:
spyrakos35
11/01/2014, 17:41
Συμμετοχες
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. taisteal * 2 - moto
4. mikes * 1 - moto
5. SURPRISE * 2 - moto
6. amyroukai * 2 - moto
9. pektis * 2 - moto
10. airmav * 1 - moto
11. virus * 1 - moto
12. Gorgo * 2 - moto
13. devils animal * 4 - 2 moto
Αν τώρα κάποιος, προτιμάει να πάει από Αγιο Στέφανο, ας κάνει τα κουμάντα του και θα τον βρούμε στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.[/QUOTE]
έχω χάσει την μπάλα.....
εσυ τι λες? νομιζεις ότι το timing των δυο θρεντς είναι τυχαιο?? δε νομιζω!!! μαλλον σκοπευει να μας αφησει νηστικούς το κατοικιδιο του διαβολου...
εγω τελικα αυριο χωρις το τηλεσκοπικο μου γμτ! δεν μπορω να βρω τον μηχανισμο με τιποτα! λεω αντ' αυτου να φερω το επαναφορτιζομενο πηρουνι!
devil's animal
11/01/2014, 17:43
έχω χάσει την μπάλα.....
γιατι ρε ταληροφονια? η ταβερνα θα μας χρεωσει ενοικιαση το καθε πηρουνι ή μαχαιροπηρουνο?
θα ερθει και φιλος δικαβαλος με v-strom που δεν γραφει εδω..(κανονιστε να με κανετε ρεζιλι με τα καμωματα σας)...
@ SPYRAKOS35
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας.
Υπολογίσιμη δύναμη το Διαβολάκι
:bawl::bawl:
amyroukai
11/01/2014, 18:29
Δεν ειναι "πηδηκουλας τσι ποικιλίας"... Την καταβροχθίζει, απλά. Τον νου σας στα πιαταααααα
spyrakos35
11/01/2014, 18:29
θα ερθει και φιλος δικαβαλος με v-strom που δεν γραφει εδω..(κανονιστε να με κανετε ρεζιλι με τα καμωματα σας)...
Θα μπει στο καραβι η θα το παει αερα? :lol:
devil's animal
11/01/2014, 18:38
Θα μπει στο καραβι η θα το παει αερα? :lol:
αναλογα τα κεφια του...:p
Billymuse
11/01/2014, 19:55
πολύ μηχανάκι και κακό αύριο προβλέπω οτι
307367
θα φάμε οτι ζωντανό έχει το χωριό
amyroukai
11/01/2014, 20:28
Άσε τοτε δεν έρχομαι, να φαγωθειτε μεταξύ σας αχορταγοι:bawl:
Άσε τοτε δεν έρχομαι, να φαγωθειτε μεταξύ σας αχορταγοι:bawl: όχι ρε συ! μην το κανεις αυτό! δεν μπορω να τα φαω όλα μονος μου..
theofilos888
11/01/2014, 21:28
Εμενα με ξεχασες!!!!!:wave2:
Εμενα με ξεχασες!!!!!:wave2:
εσενα δεν σε εχω δει να τρως ρε φιλε....