View Full Version : Honda C50 Custom
panos_zip
10/10/2014, 13:46
Έχουμε κάποιες εξελίξεις μετά από τόσο καιρό.
Να πω ότι ειμαι ναυτικός και έλειπα γι' αυτό και πάγωσε το πρότζεκτ. Δεν το παράτησα όμως!
Αγοράστηκαν καινούρια:
- Μαρσιπιεδιερα - πλαινό σταντ
- ζάντα κομπλέ εμπρός C50
- ζάντα κομπλέ πίσω supra
- σιαγώνες μπρός πίσω
- λάστιχα/σαμπρέλες
- και πίσω κιθάρα supra
Ζανταρα τα λάστιχα, και έβαλα την μπροστινή επάνω. Την πίσω δεν την έχω βάλει ακόμα γιατί πρέπει να πάρω σινεμπλόκ.
Με μια πρόχειρη συναρμολόγηση είμαστε εδω:
324568
324569
:beer:
MESOLOGI
13/10/2014, 11:07
KEEP ROCKING!!!:beer:
strokt up
04/01/2015, 13:01
:a014::a014:
panos_zip
27/05/2016, 21:48
Έχει περάσει αρκετός καιρός αλλά δεν το έχω παρατήσει.
Λόγω δουλειάς και σπουδών έχω περάσει στην Ελλάδα λιγότερο από 2 μηνες τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια.
Παρόλα αυτά όμως έχουν γίνει κάποιες μικροδουλίτσες:
- Αγόρασα σέλα από εναν εγγλέζο
- Βρήκα από τον ίδιο εγγλέζο μια καλύτερη τιμονόπλακα και την έβαλα
- Έκοψα το τιμόνι περίπου 4 εκατοστά από κάθε πλευρά και το σήκωσα λίγο προς τα εμπρός. Πλέον το τιμόνι γυρνάει κανονικά χωρίς να εμποδίζει.
- Κόρνα κλάξον από τα τζάμπο
- Τελείωσα την πλεξούδα kill button, φώτα (προς το παρόν δεν έχω βάλει πισινό αλλά έχω φτιάξει αναμονή και το φανάρι υπάρχει)
- Παίνρει με την πρώτη μανιβελιά και κρατάει σταθερό ρελαντί
Δουλειές που μένουν:
- πλαινά καπάκια σκελετού
- διόρθωση της πλεξούδας 1 λεπτο δουλειά (έκανα μλκιουλα και έβαλα το εμπρός φαναρι στο καλώδιο της νεκράς :a31: , και έβαλα και θερμοσυστελλώμενο)
- συμμάζεμα της πλεξουδας να μην κρέμονται καλώδια
- ρυθμιση του καρμπ γιατί μπουκώνει λίγο
- τοποθέτηση του κωλοφάναρου
- Ελατήριο διπολου σταντ που ειναι ξεχαρβαλωμένο
- σωληνάκια βενζίνης καινουρια
- Έχω αλλάξει αρκετές βίδες με ίνοξ άλεν που ειχα εύκαιρες, αλλά μένουν αρκετές ακόμα
359861
SHOOTER045
27/05/2016, 21:58
Έχω μια περισια γραβάτα απο glx,και ίσως πλαϊνά....
panos_zip
27/05/2016, 22:15
Ευχαριστώ!
Γραβάτα έλεγα να μην βάλω, είναι πιο μπρουτάλ έτσι!
Για τα πλαινά σκέφτομαι καμια καστομιά σαν ενα που ειχα δει σε γνωστή ομάδα του φουμπου που τα ειχε ντύσει με δερμα και εδειχνε πολύ καλό.
Θα δείξει βέβαια γιατί ειμαι Αγγλία ακόμα και δεν με βλέπω να ασχολούμαι σύντομα με το στρογγυλό.
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο προηγούμενο πόστ.
Δεν έχει εξάτμιση... Μου ειχε χαρισει ενας φίλος μια προτεκ αλλά την ειχα λύσει για γέμισμα και τελικά λέω να μην τη βάλω.
Είναι πολύ μακριά. Θα μου άρεσε κάτι σαν του Z50 που βγαίνει ψηλά αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω.
SHOOTER045
27/05/2016, 23:09
Ευχαριστώ!
Γραβάτα έλεγα να μην βάλω, είναι πιο μπρουτάλ έτσι!
Για τα πλαινά σκέφτομαι καμια καστομιά σαν ενα που ειχα δει σε γνωστή ομάδα του φουμπου που τα ειχε ντύσει με δερμα και εδειχνε πολύ καλό.
Θα δείξει βέβαια γιατί ειμαι Αγγλία ακόμα και δεν με βλέπω να ασχολούμαι σύντομα με το στρογγυλό.
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο προηγούμενο πόστ.
Δεν έχει εξάτμιση... Μου ειχε χαρισει ενας φίλος μια προτεκ αλλά την ειχα λύσει για γέμισμα και τελικά λέω να μην τη βάλω.
Είναι πολύ μακριά. Θα μου άρεσε κάτι σαν του Z50 που βγαίνει ψηλά αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω.
Για εξάτμιση ρωτά το μέλος moromaniac
motomaniac
28/05/2016, 10:07
Για εξάτμιση ρωτά το μέλος moromaniac
υποεννοεις κατι για την ηλικια μου ρε?
εγω κατι τετοιο θα σου προτεινα.. ειναι ιδια με την μανισια απο το chally. http://motowayblob.blob.core.windows.net/images/full/d20d6d9a43994cd59022d8c2276eb4b3.jpg
αν παλι επιμενεις.. http://motowayblob.blob.core.windows.net/images/full/281334ec93044be5a2400a953c3faca0.jpg
φίλε επείδη έχω φτιάξει την εξάτμιση μόνος μου, να βάλεις κεραμοβάμβακα, αντέχει περισσότερο απο τον πετροβάμβακα, αν θες τύλιξε πρώτα με σύρμα και μετα γέμισε με κεραμοβάμβακα
panos_zip
11/08/2016, 13:07
Ευχαριστώ παιδιά
Εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου.
http://www.pipewerx.com/pipewerx/sites/default/files/imagecache/node-gallery-display/Picture10small.jpg
Θα δείξει, επιστρέφω Ελλάδα και από σεπτέμβρη που θα είμαι Αθήνα θα προχωρήσει το πρότζεκτ.
Πέσανε πολλά μαζεμένα, έλειψα καιρό και το πρότζεκτ πάγωσε. Δεν εγκαταλείφθηκε όμως!
καλή επιτυχία σε αυτό αλλά και στα επόμενα σου πρότζεκτ