View Full Version : Κυριακή 22/12 κοντινή βόλτα για καφέ Λαύριο!
Όπως δείχνει την Κυριακη θα εχει :sun:
Οποιος ψηνεται για καφεδακι μεχρι το Λαυριο θα τον περιμενω στην shell στα φαναρια (απο εκει που ειναι και η εισοδος για μαρινα Φλοισβου...)στις 11.00
11.20 θα ειναι η αναχωρηση!;)
AristidisZ
20/12/2013, 08:45
Χαλκίδα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=138892)ή Λαύριο ;
χμ........
Χαλκίδα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=138892)ή Λαύριο ;
χμ........
Η Χαλκιδα ειναι Σαββατο...οποτε ελα & στις 2!:D
spyrakos35
20/12/2013, 09:37
Όπως δείχνει την Κυριακη θα εχει :sun:
Οποιος ψηνεται για καφεδακι μεχρι το Λαυριο θα τον περιμενω στην shell στα φαναρια (απο εκει που ειναι και η εισοδος για μαρινα Φλοίσβου...)στις 11.00
11.20 θα ειναι η αναχωρηση!;)
ΑΛΙΜΟΥ εννοείς....
ΑΛΙΜΟΥ εννοείς....
Anyway...Αυτη στην Ποσειδωνος...
spyrakos35
21/12/2013, 17:27
ισχύει>?
amyroukai
21/12/2013, 17:35
Έτσι ελεγε το μεσημέρι. καταλήξαμε οτι η shell ειναι αύτη του "τιμημένου" skippers κλπ αγωνιστικών δυνάμεων.
spyrakos35
21/12/2013, 17:35
ok....
κατά ενα μεγαλο ποσοστό (σήμερα έχει έξοδο και ντρινκς) κάουντ μι ιν..... ;)
amyroukai
21/12/2013, 18:17
Count Youin? Μάλιστα μυλορδε. Καλή σας διασκέδαση πολυχρονεμενε άρχοντα. Ο θεός να τους κόβει πλάισια και να σας δίνει χιλιόμετρα. Χαβ α Γκουντ τάιμ τουναϊτ.
Parasense
21/12/2013, 18:52
οποτε...κατα τις 11μιση θα εισαστε στο τερμα του Τραμ στην Βουλα...εκει θα σας περιμενω :P
Φυσικά & ισχύει... Έχουμε & λεμε:
•pektis
•bikenest
•amyroukai
•spyrakos
•parasense
•theofilos888
•kordix??
Άντε να μαζευόμαστε!!
amyroukai
21/12/2013, 19:31
Γιωργουμπι ποσο καιρό έχω να σε δω ρε :)
Parasense
21/12/2013, 19:37
Γιωργουμπι ποσο καιρό έχω να σε δω ρε :)
Γιαννουμπι! Αυριο θα τα πουμε! :p
AristidisZ
21/12/2013, 20:38
δουλεύω αύριο :(
δουλεύω αύριο :(
Γμτ.... Κυριακάτικα ρε;
AristidisZ
21/12/2013, 21:02
Γμτ.... Κυριακάτικα ρε;
το κανόνισα έτσι, ούτως ώστε να πάρω άδεια μέχρι και τα Φώτα :P
Θα είμαι στην περιοχή για εντούρο. Αν κάτσει με την παρέα θα κατεβω από τα βουνά στο Λαύριο μετά τις 12.30 να σας βρω.
theofilos888
22/12/2013, 07:39
Στη λιστα δεν ειδα το δημιουργο του θρεντ. Μπας κ ξενυχτησε παλι κ δεν ερθει; χαχαχαχαχα!
amyroukai
22/12/2013, 08:55
Γμτ.... Κυριακάτικα ρε;τυγχάνει. Αλλά που ξέρεις εσύ απο τέτοια... Θα έρθεις τελικά ρε;
Διορθώθηκε & μπήκε ο theofilos888!
Amuroukai την παλεύεις ρε?!!!!
Καλημέρες!
Parasense
22/12/2013, 09:05
Τελεια μερα!
Ελα να μαζευομαστε!!!
Καλημερες!
Costas KLE
22/12/2013, 09:06
Μέσα κι εγώ!!!
amyroukai
22/12/2013, 09:08
Amuroukai την παλεύεις ρε?!!!
Μερικές μέρες ναι. Άλλες με πιάνει γέλιο.
Parasense
22/12/2013, 09:10
Μερικές μέρες ναι. Άλλες με πιάνει γέλιο.
Δεν εχουμε χασει το χιουμορ μας ακομα!
Καλο αυτο!!! :P
θα σκασω μυτη στο meeting point με ενα φιλαρακι. σι γιου δεαρ κουκλες:wave2:
Parasense
22/12/2013, 15:12
Μια χαρα βολτα!!!
αντε και στην επομενη!!
Οι φωτος δεν ανεβαινουν...μαλλον πρεπει να..χαμηλωσω λιγο...
Parasense
22/12/2013, 15:18
306278
306279
306280
Ζούπερ ήταν. Να μην έτρωγε και την ψιλή ο Βασίλης...:(
Αλλά με το παστέλι παρέα που πας Κύριος????:bawl:
theofilos888
22/12/2013, 16:52
Μια χαρα ηταν. Κριμα ρε βασιλη......... την αλλη φορα μακρια απο τη γκαντεμοσαυρα.......
Έχετε πάθει το: Δουλειά δεν είχε ο διάολος γ@μουσε τα παιδιά του!!
spyrakos35
22/12/2013, 17:02
ρε παιδιά σιγά.....
ένα μηχανάκι βγήκε προσωρινά οφφ (αμυρουκάι) παρουσία του, ένας ανορθωτής μετά της μπαταρίας (δικά μου - τώρα που το σκέφτομαι μετά από την "επαφή" μαζί με τον εν λόγω κύριο έγινε), δύο ποτήρια στο μπαρού (ποτέ μου δεν έχω ρίξει έστω ένα....), ενας συνταξιδιώτης του έπεσε.....
ε, μην το παρατραβάμε, δεν είναι και μητσοτάκης (φτου σκορδα) ο ανθρωπος.... το σκυλί δεν έπεσε από το πατέρι........ :lol:
όξω πουστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηη :a26:
amyroukai
22/12/2013, 17:29
Τη ντιζα του γλάρου; τον άλλο τον συνταξιδιωτη; ο μητσοτακοτζανης έχει φαει κοσμο...
AristidisZ
22/12/2013, 17:40
τι έγινε ρε παιδιά, χάλασε Γιαμάχα (τα λεφτά μου να χα)
amyroukai
22/12/2013, 17:47
Μπα. Κάποια στγμη θα σκορπίσει με τοσα χιλιομετρα που κάνει αλλά για την ώρα οκ. Του μπλόκαρε το ιμομπιλαϊζερ για λίγη ώρα.
AristidisZ
22/12/2013, 17:49
τι τον κατηγοράτε βρε τον χριστιανό τότε :p
Billymuse
22/12/2013, 18:13
τι τον κατηγοράτε βρε τον χριστιανό τότε :p
Αρίστο έφαγα σούπα σε μια στροφή,πάτησα ενα λιωμένο κουτάκι άμστελ και βρέθηκα να χάνω το μπρωστινό και να πέυτω σε λοφάκι με 60-70 χιλιόμετρα αφρενάριστος σχεδόν..
ευτηχώς δε χτύπησα αλλά έχουμε μερικές υλικες ζημιές στο μοτόρι... :(
Δν την απόλαυσα τελικά όπως θα ήθελα τη βόλτα αλλά αφου γύρισα σπίτι μ όπως έφυγα,τελός καλό όλα καλά.. προσοχή παίδες αμα δε σε θέλει η τύχη σου
καλύτερα μην την προκαλείς :beer:
Billymuse
22/12/2013, 18:18
Να και η αιτία... το πήρα για αναμνηστικό... :a52::a52::a52::a52:
306305
προσοχή παίδες αμα δε σε θέλει η τύχη σου
Ναι...
Και γι'αυτό αποφάσισες να κάνεις διαδρομή με τον ξύστετ'αρχίδιασαςγιατίθασαςκατασρέψωμ'έναμουβλέμα...: bawl:
AristidisZ
22/12/2013, 18:24
Αρίστο έφαγα σούπα σε μια στροφή,πάτησα ενα λιωμένο κουτάκι άμστελ και βρέθηκα να χάνω το μπρωστινό και να πέυτω σε λοφάκι με 60-70 χιλιόμετρα αφρενάριστος σχεδόν..
Δν την απόλαυσα τελικά όπως θα ήθελα τη βόλτα αλλά αφου γύρισα σπίτι μ όπως έφυγα,τελός καλό όλα καλά.. προσοχή παίδες αμα δε σε θέλει η τύχη σου
ωχ ωχ, τουλάχιστον πάλι καλά που δε χτύπησες !!!
Ναι...
Και γι'αυτό αποφάσισες να κάνεις διαδρομή με τον ξύστετ'αρχίδιασαςγιατίθασαςκατασρέψωμ'έναμουβλέμα...: bawl:
Ενταξει εσυ μου την λες δικαιολογιμενα γιατι εχεις ktm... οι αλλοι δεν καταλαβαινω:p
Τη ντιζα του γλάρου; τον άλλο τον συνταξιδιωτη; ο μητσοτακοτζανης έχει φαει κοσμο...
Τι λες παλι ρε? Ισα ισα που με ευχαριστησε ο Αριστειδης που τον γλυτωσα απο extra καυσιμα και οδηγηση!!
ρε παιδιά σιγά.....
ένα μηχανάκι βγήκε προσωρινά οφφ (αμυρουκάι) παρουσία του, ένας ανορθωτής μετά της μπαταρίας (δικά μου - τώρα που το σκέφτομαι μετά από την "επαφή" μαζί με τον εν λόγω κύριο έγινε), δύο ποτήρια στο μπαρού (ποτέ μου δεν έχω ρίξει έστω ένα....), ενας συνταξιδιώτης του έπεσε.....
ε, μην το παρατραβάμε, δεν είναι και μητσοτάκης (φτου σκορδα) ο ανθρωπος.... το σκυλί δεν έπεσε από το πατέρι........ :lol:
όξω πουστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηη :a26:
Φταιει που εχεις yamaha φιλε.... μην τα ριχνεις σε 'μενα!!
Εισαι και ζημιαρης αντρας...πως να το κανουμε δηλαδη??!:lol:
ωχ ωχ, τουλάχιστον πάλι καλά που δε χτύπησες !!!
Ασε ρε φιλε...με εχουν βαλει στη μεση και τα χωνουν απο παντου....!!
Αλλη φορα μονος μου θα πηγαινω για καφε!!!:lol:
Ενταξει εσυ μου την λες δικαιολογιμενα γιατι εχεις ktm... οι αλλοι δεν καταλαβαινω:p
Έχω και bandit:p
Έχω και bandit:p
Το bandit ειναι για ρεζερβα, οταν μενει το ktm ετσι?:lol:
Pan (dvs)
22/12/2013, 18:52
Αλλο ενα θυμα των πολυεθνικων.....θα ελεγε η Παπαρηγα.
Τελος καλο,ολα καλα.:beer:
spyrakos35
22/12/2013, 18:54
Φταιει που εχεις yamaha φιλε....
Πλακα πλακα μονο οσοι εχουν μπουζουκι σαν κι εσενα την εχουν γλυτωσει μονο.......
amyroukai
22/12/2013, 18:58
Κουτάκι Άμστελ.
Κουιζ: ποιά είναι η αγαπημένη μπύρα του Τζανή; ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει ενα ολοφρεσκο λοουσάιντ.
Billymuse
22/12/2013, 19:00
Αλλο ενα θυμα των πολυεθνικων.....θα ελεγε η Παπαρηγα.
Τελος καλο,ολα καλα.:beer:
o Aλβανός που το πέταξε σε καμια κοντινή οικοδομή θα φταίει δν εξηγείτε αλλιώς που βρέθηκε μεστο πουθενά το γαμ...ηδι
AristidisZ
22/12/2013, 19:11
o Aλβανός που το πέταξε σε καμια κοντινή οικοδομή θα φταίει δν εξηγείτε αλλιώς που βρέθηκε μεστο πουθενά το γαμ...ηδι
τα παλικάρια στην οικοδομή πίνουν αποκλειστικά γυάλινα μπουκάλια
amyroukai
22/12/2013, 19:23
Αμα σκάσει κανένα λάστιχο απο καφέ γυαλακι, θα σε μπιπ.
Αμα σκάσει κανένα λάστιχο απο καφέ γυαλακι, θα σε μπιπ.
Ρε amyroukai σε οτι παθαινει το yamaha κραζεις τους αλλους, γι'αυτο φτιαξε το bandit να εχεις το κεφαλι σου ησυχο:p
amyroukai
22/12/2013, 19:38
Το Γιαμάχα δεν παθαίνει τίποτα.
Ένα άλλο μηχανάκι θυμάμαι να διαλύθηκε φέτος...
Το Γιαμάχα δεν παθαίνει τίποτα.
Ένα άλλο μηχανάκι θυμάμαι να διαλύθηκε φέτος...
Μηπως ησουν και εσυ στην παρεα?...
ασε το κουρασαμε... βαλτε καμια foto...!
Δεν εχω σημερινη foto(μου την πεσατε στις μπηχτες κατευθειαν & ξεχαστηκα...)
306333
καθικια! επίτηδες τη κανονισατε τη βολταδα σημερα που δουλευα, για να μη μπορεσω να ερθω και σας τσαγιωσω ολους με το σουπερ ντουπερ ουαου εργαλειο μου και δεν ξερετε από που σας ηρθε εε??? αλλα θα σας φτιαξω εγω!
amyroukai
22/12/2013, 20:02
Ελα στο φαι εσύ. Στον Τζανή δεν θα πούμε πότε θα γινει, που να σπρωχνουμε με άλλο στομάχι;
το φαι δεν το χανω με την καμια!
amyroukai
22/12/2013, 20:15
Τζανή μπαγιάτικη φωτό ρε; αισχος.
Aπαπαπαπα και άμστελ και κουτάκι?Ρε βασίλη ποτέ ξανά ρε μαν....
Billymuse
23/12/2013, 20:54
Aπαπαπαπα και άμστελ και κουτάκι?Ρε βασίλη ποτέ ξανά ρε μαν....
να σαι καλά ρε φίλε ,είδες το άτιμο χρώμα ασφάλτου είχε και με την αντηλιά που να το δώ...
να σαι καλά ρε φίλε ,είδες το άτιμο χρώμα ασφάλτου είχε και με την αντηλιά που να το δώ... μαλλον την πατησες γιατι τα λαστιχα σου δεν ειχαν αρκετη προσφυση ωστε να περασουν πανω απο το κουτακι χωρις να το παρασυρουν! αυτο συνεβεη γιατι ισως ειναι παλια και εχουν ξεραθει! θες καινουρια λαστιχα! βαλε στη τσεπη ενα 500αρικο και περνα απο το μαγαζι! :p :lol:
περαστικα και ποτε ξανα...
Billymuse
27/12/2013, 19:39
μαλλον την πατησες γιατι τα λαστιχα σου δεν ειχαν αρκετη προσφυση ωστε να περασουν πανω απο το κουτακι χωρις να το παρασυρουν! αυτο συνεβεη γιατι ισως ειναι παλια και εχουν ξεραθει! θες καινουρια λαστιχα! βαλε στη τσεπη ενα 500αρικο και περνα απο το μαγαζι! :p :lol:
περαστικα και ποτε ξανα...
Τα λάστιχα ειναι καινουργια με 500 χιλιόμετρα χρήσης μόνο,άσε μη το ψάχνεις με τόση αντηλιά κόντρα θα πάτησα και τπτ άλλο που δε πήρα χαμπάρι,θενξ anyway
Τα λάστιχα ειναι καινουργια με 500 χιλιόμετρα χρήσης μόνο....
φτου ρε πστμ! κι ελεγα βρηκα να κονομησω... :lol: :lol: