View Full Version : Ηλεκτρικα
Bradipous
24/12/2013, 14:10
Παρολο που εχω καινουρια μπαταρια συνεχως πεφτει η ταση της, σκεφτηκα μηπως φταιει το κρυο αλλα λεω κατσε να μετρησω κ ολας.
Μετραω λοιπον την μπαταρια (χωρις να την αποσυνδεσω) και μου βγαζει 11.9ν.
Βαζω μπροστα τη μηχανη μετραω στο ρελαντι 13,2ν η ταση και στα 14,1 περιπου με γκαζι...
Η μπαταρια ηταν σαφως πεσμενη αλλα οι τιμες που πηρα με την μηχανη να δουλευει ηταν σωστες ή εχω θεμα με κανεναν ανορθωτη κλπ;
Καλές είναι εφόσον το πολυμετρο σου μετράει σωστα.
Το πολυμετρο μου θέλει μπαταρία και μετράει την μπαταρία του αυτοκινήτου 16volt.
Mέτρα και κατι άλλο π.χ. το αυτοκίνητο σου ή καμια μπρίζα στο σπιτι να δείς για 230volt
Bradipous
24/12/2013, 21:40
Το πολυμετρο καλα μετραει, αρα επιστρεφω στο 1ο σεναριο, χανει την ταση της λογω κρυου...
Ευχαριστω καλα Χριστουγεννα!!
Μπορει να εχει καπου διαρροη και να χανει την ταση σιγα σιγα,μου φαινεται δυσκολα να ωφειλεται στο κρυο,καλες γιορτες!
Pan (dvs)
25/12/2013, 12:41
Το πολυμετρο καλα μετραει, αρα επιστρεφω στο 1ο σεναριο, χανει την ταση της λογω κρυου...
Ευχαριστω καλα Χριστουγεννα!!
Δεν νομιζω να ειναι αυτο.Κανε λιγο υπομονη,να φαει τη γαλοπουλα του ο Βορειος μαστορας και να σου πει μια γνωμη.
Δεν νομιζω να ειναι αυτο.Κανε λιγο υπομονη,να φαει τη γαλοπουλα του ο Βορειος μαστορας και να σου πει μια γνωμη.
Φτάνει να πεί την γνώμη του πρίν αρχίσει τα τσιπουράκια......................
Pan (dvs)
25/12/2013, 17:50
Φτάνει να πεί την γνώμη του πρίν αρχίσει τα τσιπουράκια......................
Δεν το αντεχει,εεεεεε?
Μπουρπ...:a55:
Το λΕπόν, όσο κι αν δεν το πιστεύετε (και στα απαυτάρια μου κιόλας..), η τάση της μπαταρίας ανεβαίνει με το κρύο...
(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυξάνεται η ικανότητά της στην παροχή ρεύματος..)
Τα 11,9 Volts δεν είναι κάτι περίεργο εαν το μηχανάκι έσβησε με μη πλήρως φορτισμένη μπαταρία...
Pan (dvs)
27/12/2013, 14:02
Μπουρπ...:a55:
Το λΕπόν, όσο κι αν δεν το πιστεύετε (και στα απαυτάρια μου κιόλας..), η τάση της μπαταρίας ανεβαίνει με το κρύο...
(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυξάνεται η ικανότητά της στην παροχή ρεύματος..)
Τα 11,9 Volts δεν είναι κάτι περίεργο εαν το μηχανάκι έσβησε με μη πλήρως φορτισμένη μπαταρία...
Γιατι γινεται αυτο?Ανεβαινει η ταση και πεφτουνε τα αμπερ?
Γιατι γινεται αυτο?Ανεβαινει η ταση και πεφτουνε τα αμπερ?
Τσου...