Σύνδεση

View Full Version : Rev it Apache vs Forma Adventure

osevax
27/12/2013, 17:41
Χρόνια πολλά σε όλους με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο (,απαλαγμένο από λαμόγια , κατ'αρχάς....)!

Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να προχωρήσω στην αγορά μπότας...
Αυτές που εχω βάλει στο στόχαστρο είναι η "Rev'ιt Apache" και η "Forma Adventure"
Θα τις χρησιμοποιήσω για ελαφρια on off αδα και για ταξιδάκια...
Εάν κάποιος έχει ή είχε αυτές τις μποτες ,θα μπορουσε να αναφέρει τα "+" αλλα κυρίως τα "-" για να με βοηθήσει στην επιλογή...;

Τσιιιαρς που λεν και στο χωριό μ!!!!:beer:

spyrakos35
27/12/2013, 18:07
Eμενα οι ρεβιτ ξεκολησανε χωρις να φανε βροχη....... ποτε ξανα.....

osevax
27/12/2013, 18:51
Eμενα οι ρεβιτ ξεκολησανε χωρις να φανε βροχη....... ποτε ξανα.....

:eyepop:

simeon
27/12/2013, 19:05
απο ομορφια ομως σκιζουν!

osevax
30/12/2013, 18:30
Εναδύο,εναδύο ....
Κανας αλλος

:D

MikeG
30/12/2013, 18:43
Θα επέλεγα τις Forma. Ο λόγος; Μου φαίνονται ποιοτικότερες και πιο στιβαρές για σκληρή χρήση.

lykourgi
30/12/2013, 20:18
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία με κανένα από τα δύο μοντέλα, παρατηρώ ότι οι Revit έχουν φερμουάρ. Αυτό είναι σοβαρό μειονέκτημα για την 'off' χρήση.

Shiatman
30/12/2013, 23:33
306811

Θα σου πρότεινα να δείς και αυτές, τις έχω 3 χρόνια, δεν έχουν κάνει κίχ, χρήση σε όλα τα τερέν, πολύ άνετες και αξιόπιστες. Αδιάβροχες φούλ, εντάξει δεν τις λές και κατηγορία φτερού αλλά άμα στρώσουν λίγο τις φοράς όλη μέρα άνετα. Πολύ σημαντικό είναι το ότι έχουν άκαμπτη σόλα που βοηθάει τρελλά στο οφφ (όταν είσαι όρθιος βασικά) και πολύ καλή προστασία (δοκιμασμένο πολλές φορές :) ). Επειδή το έψαχνα αρκετά, νομίζω η καλύτερη επιλογή για ον-οφφ χρήση.
Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα χειρότερα. :wave2:

foogr01
31/12/2013, 00:37
Θα σου πρότεινα να δείς και αυτές, τις έχω 3 χρόνια, δεν έχουν κάνει κίχ, χρήση σε όλα τα τερέν, πολύ άνετες και αξιόπιστες. Αδιάβροχες φούλ, εντάξει δεν τις λές και κατηγορία φτερού αλλά άμα στρώσουν λίγο τις φοράς όλη μέρα άνετα. Πολύ σημαντικό είναι το ότι έχουν άκαμπτη σόλα που βοηθάει τρελλά στο οφφ (όταν είσαι όρθιος βασικά) και πολύ καλή προστασία (δοκιμασμένο πολλές φορές :) ). Επειδή το έψαχνα αρκετά, νομίζω η καλύτερη επιλογή για ον-οφφ χρήση.
Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα χειρότερα. :wave2:

Ποιο μοντέλο είναι; Και αν θες πες και μια τιμούλα.
Ευχαριστώωω!

Shiatman
31/12/2013, 10:26
Ποιο μοντέλο είναι; Και αν θες πες και μια τιμούλα.
Ευχαριστώωω!

Είναι το μοντέλο infinity. Για τιμή πρέπει να το ψάξεις, εξαρτάται από που θα αγοράσεις. Εγώ τις είχα πάρει προ 3ετίας από έναν Ιταλό στο e-bay περίπου 200 ευρά. Είναι παλιό μοντέλο οπότε σίγουρα παίζουν φτηνότερα τώρα. Δεν το μετάνιωσα καθόλου!! Καλό θα ήταν να τις δοκιμάσεις πρώτα, αλλά εμένα με βόλεψε που τις πήρα ένα νουμεράκι μεγαλύτερες, οπότε το χειμώνα παίζουν διπλές κάλτσες. Οι πόρπες (μπούκλες) είναι ρυθμιζόμενες οπότε τις σφίγγεις όσο θέλεις!!

road spirit
31/12/2013, 19:53
Έχω τις Φόρμα και τις συστήνω ανεπιφύλακτα.

Τις φορούσα σε όλο το ταξίδι στη νότια Αμερική όπου για 4 μήνες σερί και ~28.000 χλμ δεν δέχθηκαν καμία περιποίηση και υπεβλήθησαν σε κάθε βασανιστήριο και κακοποίηση που μπορείς να φανταστείς. Νερό δεν έμπασαν ποτέ (και έφαγαν πολύ βροχή) ούτε και οταν περπάτησα μέσα σε ριάκι. Έμπασαν μόνο όταν σε πέρασμα ποταμού το ύψος του νερού έφτασε πάνω απο την μπότα στο καλάμι.

Είναι πολύ άνετες, δεν έχουν καμία σχέση με εντουράδικες-μοτοκροσάδικες μπότες.

Στα συν σε σχέση με άλλες παρόμοιες μπότες ότι έχουν προστασία στο μετατάρσιο.

Στα μείον ότι η σόλα δεν είναι τόσο σκληρή όσο θα περίμενε ίσως κάποιος, άρα σε όρθια οδήγηση το πέλμα θα κουραστεί.

Έχουν καλύτερη προστασία συνολικά απο τουριστικές στρητάδικες, αλλά όχι και απο τις καθαρές χωμάτινες.

Δεν ξέρω πόσο τις βρίσκεις τώρα, αλλά στα 160 ευρώ που τις πήρα τις θεωρώ εξαιρετική αγορά, απο τις καλύτερες που έχω κάνει ποτέ σε μοτο-εξοπλισμό.

osevax
04/01/2014, 10:56
Ευχομαι σε ολους σας καλή χρονια και σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!

Οποτε Revit τρώνε άκυρο...
Χολι Σπιριτ :a05::a39: ευχαριστω και εσένα ποίο συγκεκριμένα για την απαντηση σου :D
Φοβερα τα ενχειρήματα σου ...!
Εχει τύχει να ταξιδέψω νοερά στα μέρη που εχεις πάει .
Οταν εχω χρονο παρακολουθώ και το ημερολόγιο σου...!

Τα μποτάκια σε τι κατάσταση βρίσκονται τώρα ;

Ευχαριστώ και πάλι ολους σας!
Ειμαι ανοιχτός και σε αλλες προτάσεις...

lykourgi
04/01/2014, 19:37
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Αφού συζητάς και άλλες προτάσεις δίνω και εγώ μία ψήφο στις TCX Infinity. Τις έχω επτά χρόνια (ως Oxtar). Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, δεν έχουν ανοίξει πουθενά και τα πρώτα πέντε χρόνια ήταν απόλυτα αδιάβροχες (μιλάμε για γαλότσα). Πλέον ψιλομπάζουν αλλά η χρήση που έχουν δεχτεί είναι πολύ άσχημη. Πολύ περπάτημα και κάμποση ορειβασία σε βράχια κλπ στα πλαίσια μοτοπεριηγήσεων. Περιποίηση μηδέν. Πλύσιμο με λάστιχο, σκούπα και τέλος.
Επίσης μου αρέσει που είναι και διακριτικές, πράγμα καλό στην all around χρήση.
Από προστασία είναι ικανοποιητικές (μου το έχουν αποδείξει) αλλά όχι και σαν τις εντουράδικες, οι οποίες όμως δεν κάνουν για τίποτε άλλο.
Εν κατακλείδι δεν είναι φθηνές, αλλά αξίζουν τα χρήματά τους.

road spirit
16/01/2014, 22:40
...
Τα μποτάκια σε τι κατάσταση βρίσκονται τώρα ;

...

ιδιαιτέρως βρώμικη ! :lol:

Μια χαρά είναι, έχουν να φάνε πολύ ψωμί ακόμα.

:beer:

MikeG
12/02/2014, 10:37
Ρίξτε μια ματιά και εδώ :

http://www.advpulse.com/adv-products/adventure-motorcycle-riding-gear/top-dual-sport-boots-for-less-than-250/

ggs
14/02/2014, 11:59
ειδα προχθες στο ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ και τις FORMA CAPE HORN που , απ οτι μου ειπαν ,ειναι ο αντικαταστατης των adventure...

τιμη γυρω στα 190...

309741

osevax
07/03/2014, 17:55
Ρίξτε μια ματιά και εδώ :

http://www.advpulse.com/adv-products/adventure-motorcycle-riding-gear/top-dual-sport-boots-for-less-than-250/

Ενδιαφερων site mikeg
Ωραιες φαινονται... οι Firstgear Kathmandu WP Boots ($153)
Τις εχεις πετύχει ελλαδα ;

ειδα προχθες στο ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ και τις FORMA CAPE HORN που , απ οτι μου ειπαν ,ειναι ο αντικαταστατης των adventure...

τιμη γυρω στα 190...

309741

Υπαρχουν ακόμα ρε συ οι Adventure σαν ADV και καλα ...
Τις εχει και το Μοτομαρκετ επανω (στην καλλιροης...).
Παιζουν και στη Makan ... Αλλα ποιο ακριβα (εννοηται)