View Full Version : Σαββατο 28/12/13
Pan (dvs)
28/12/2013, 09:21
Καλημερα σε ολους.Τα νεα για τον καιρο ,τουλαχιστον στα Βορειοδυτικα ειναι καλα.Καλους δρομους.
306713
SHOOTER045
28/12/2013, 09:30
Καλημερα ετοιμαζω φορτωνω μπαγκαζια
Οικογενεια και αναχωρω για βολο
Αν πετυχετε ασημι impreza να σας χαιρεταει στην ρθνικη,εγω θα ειμαι
Καλημερα σε ολους!:wave2:
Καλημερα ετοιμαζω φορτωνω μπαγκαζια
Οικογενεια και αναχωρω για βολο
Αν πετυχετε ασημι impreza να σας χαιρεταει στην ρθνικη,εγω θα ειμαι
Καλο ταξιδι μαστορα.
zannisvel
28/12/2013, 10:29
Καλημερα σε ολους!!!
@SHOOTER45: Καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!!
RaGe_Raptor
28/12/2013, 10:35
καλημέρα σε όλους από τη βροχερή Ξάνθη..περιμένοντας την αυριανή λιακάδα για βολτάρα......@Pan (dvs) ωραία φωτό..
Red Rider
28/12/2013, 11:55
Καλημερα σε ολους.Τα νεα για τον καιρο ,τουλαχιστον στα Βορειοδυτικα ειναι καλα.Καλους δρομους.
306713
Ομορφιές :beer:
SHOOTER045
28/12/2013, 15:54
Εφτασα σε 2 ωρες και 25 λεπτα με ολιγολεπτη σταση για τσισα και καφε
Εκανα 282χλμ-απο σταση-σπιτι-ως τα πεθερικα μου-εκαψα κατι λιγοτερο απο 50ευρο πηγαινοντας 140-150 παντου_ανηφορα κατηφορα,στεγνο βρεγμενο
Βροχη ειχε κατα διαστηματα και ολιγον καταιγιδα αλλα το καρο μου βραχος
Συναντησα μονο εναν ΗΡΩΑ με gs 1100-1200 με αθηηναικα νουμερα τον οποιο αφηνα μπροστα μην τον κανω λουτσα απο τπ σπρει των ελαστικων μου μεχρι που μπηκε τεμπη
Teo ξεκουραζω το κορμι μου και ετοιμαζομαι για αυριο...
Συναντησα μονο εναν ΗΡΩΑ με gs 1100-1200 με αθηηναικα νουμερα τον οποιο αφηνα μπροστα μην τον κανω λουτσα απο τπ σπρει των ελαστικων μου μεχρι που μπηκε τεμπη
ΜΕ τριβάλιτσο πλαστικό και κόκκινο μπουφάν colori? τον πετυχα σήμερα πρωι στον περιφερειακό και πηγαίναμε παρέα για λιγο... μεχρι που έστριψα και αυτος συνέχισε προς αθήνα.
SHOOTER045
28/12/2013, 16:11
ΜΕ τριβάλιτσο πλαστικό και κόκκινο μπουφάν colori? τον πετυχα σήμερα πρωι στον περιφερειακό και πηγαίναμε παρέα για λιγο... μεχρι που έστριψα και αυτος συνέχισε προς αθήνα.
Α να γεια σου αυτος ηταν
Αρα θα περασε πολλααααααα κιλα βροχη
Εσυ τρελοπαιδο?παλι βολταριζες?η βγηκες για σσλιγκαρια?
Παντως αν εχει καλο καιρο αυριο και ψηνεσαι για βολτα θα μαι βολο με μερικα καλοπαιδα απο δω μεσα
Αν σε βγαλει ο δρομος κολ μη(εχεις το τηλ)να πιουμε κανενα...
ειχα κατι δουλειες το πρωι και γυρνουσα με τη μηχανη... σαλιγκαρια δεν πέτυχα περα απο αυτα στον περιφερειακο που πηγαιναν με 60 μην καψουν βενζινη!
Thanks για την προσκληση για αυριο αλλα δυστυχως με τις υποχρεωσεις τον γιορτων δεν μας περισσευει χρόνος. Την επόμενη!! Καλά να περάσετε!!