PDA

View Full Version : Ο Γαμπρος

adam_tsouk
12/10/2005, 16:26
Μια μέρα μπαίνει ο πατέρας στο δωμάτιο και βλέπει την κόρη του με το δονητή στα χέρια.
- Τι κάνεις εκεί; τη ρωτά
- Να ξέρεις στη σημερινή εποχή δεν υπάρχουν άντρες και κατέληξα εδώ απαντα αυτή.
Την επόμενη μέρα γυρίζει η κόρη από το σχολείο και βλέπει τον πατέρα της να κάθεται στο σαλόνι έχοντας το δονητή δίπλα του πίνοντας ούζο.
- Τι κάνει εκεί πατέρα; τον ρωτά.
- Να πίνω ένα ουζάκι με το γαμπρό μου.

adam_tsouk
12/10/2005, 16:27
Μια κοπέλα που δεν έχει κάνει έρωτα στη ζωή της παντρεύεται! Πάει, λοιπόν, στη μητέρα της να της ζητήσει συμβουλές για την πρώτη νύχτα του γάμου της! Της λέει η μητέρα της: - 'Θα κάνεις ό,τι σου λέει ο άντρας σου! Αλλά προς θεού αν σου ζητήσει να γυρίσεις, εσύ δε θα δεχτείς με τίποτα! Αυτά είναι άρρωστα πράγματα!'. Παντρεύεται, λοιπόν, η κοπέλα και όλα πάνε μια χαρά! Πρώτη ημέρα κανένα πρόβλημα...δεύτερη μέρα κανένα πρόβλημα... πρώτη εβδομάδα κανένα πρόβλημα... οπότε κάποια στιγμή μετά από ένα μήνα και εκεί που ήταν στο κρεβάτι με το σύζυγο της και κάνανε αυτά που κάνανε... της λέει ο άντρας της:
- Δε γυρίζεις τώρα αγάπη μου;
- Ποτέ! του απαντάει!
- Έλα αγάπη μου γύρνα σε παρακαλώ!
- Όχι! επιμένει η κοπέλα! Αυτά που θες είναι άρρωστα πράγματα!
- Έλα αγάπη μου, γύρνα να κάνουμε και κανένα παιδάκι!

adam_tsouk
12/10/2005, 16:28
Ένας τύπος μετανιωμένος πηγαίνει στον παπά της ενορίας να εξομολογηθεί. Αρχίζει λοιπόν και λέει:
- Πάτερ αμάρτησα. Μια μέρα που ψιλόβρεχε και καθόμουν με την ξαδέλφη μου άρχιζα να την μπαλαμουτιάζω και τελικά την πήδηξα.
- Τέκνων μου, λέει ο παπάς, αυτό είναι πολύ μεγάλη αμαρτία, αλλά με προσευχές και μετάνοιες ο Θεός μπορεί να σε συγχωρήσει. Τίποτε άλλο;
- Ναι πάτερ, μια μέρα που ψιλόβρεχε και καθόμουν με την αδελφή μου άρχισα να την μπαλαμουτιάζω και τελικά την πήδηξα.
- Τέκνων μου, αυτό είναι μέγιστη αμαρτία αλλά ο Θεός μπορεί να σε συγχωρέσει αν μετανοήσεις προσευχηθείς και νηστέψεις. Τίποτα άλλο;
- Να πάτερ, λέει με τρεμάμενη φωνή αυτός, μια μέρα που ψιλόβρεχε και καθόμουνα με τη μάνα μου την πήδηξα κι αυτήν..
- Τέρας, φωνάζει τότε ο παπάς, γι αυτό που έκανες δεν υπάρχει συγχώρεση. θα ψηθείς στην κόλαση!
Τότε απαντά ο άλλος:
- Πρόσεχε παπά γιατί έξω ψιλοβρέχει...

adam_tsouk
12/10/2005, 16:28
Η δασκάλα του Τοτού ρωτάει τους μαθητές της:
- 'θέλω να μου φτιάξεται μια πρόταση που να έχει μέσα τη λέξη μάλλον.'
Σηκώνει το χέρι η Ελενίτσα.
- 'Πες μας Ελενίτσα,' λέει η δασκάλα.
- 'Χθες πήγαμε με τους γονείς μου σε μια ταβέρνα, μάλλον πεινούσαμε.'
- 'Μπράβο Ελενίτσα,' λέει η δασκάλα.
Σηκώνει το χέρι ο Κωστάκης.
- 'Πες μας Κωστάκη,' λέει η δασκάλα.
- 'Προχθές πήγα με την οικογένεια μου στη παραλία, μάλλον έκανε ζέστη.'
- 'Μπράβο Κωστάκη,' λέει η δασκάλα.
Απ` το τελευταίο θρανίο ο Τοτός σηκώνει το χέρι:
- 'Κυρία, κυρία να πω και εγώ;'
- 'Πες Τοτέ,' λέει η δασκάλα.
- 'Πριν μια βδομάδα πήγαμε με τους γονείς μου στο χωριό. Ξαφνικά βλέπω τη γιαγιά μου να βουτάει τους Ταϊμς του λονδίνου και να ανηφορίζει το βουνό. Μάλλον πήγαινε για χέσιμο,.... γιατί η γιαγιά μου δεν ξέρει αγγλικά!!'

adam_tsouk
12/10/2005, 16:29
Ο καμπούρης του χωριού περνά τα μεσάνυχτα έξω από το νεκροταφείο. Ξάφνου εμφανίζεται μπροστά του ο διάβολος, του δείχνει την καμπούρα του και τον ρωτά:
- 'Τι είναι αυτό που έχεις στην πλάτη σου ρε;'
- 'Καμπούρα.'
- 'Φέρτη εδώ.'
Και με μια κίνηση του εξαφανίζει την καμπούρα και μετά χάνεται στο σκοτάδι της νύχτας. Πάει την άλλη μέρα στο καφενείο ο πρώην καμπούρης και όλοι τον ρωτούσαν τι έγινε η καμπούρα του και το τους λέει αυτός τι είχε γίνει.
Τ` ακούει ο κουτσός σκέφτεται ότι είναι καλή λύση για να αποκτήσει το χαμένο πόδι του και σπεύδει τα μεσάνυχτα στο νεκροταφείο. Εμφανίζεται μπροστά και σ` αυτόν ο εωσφόρος και τον ρωτά:
- 'Καμπούρα έχεις ρε;'
- 'Όχι, απαντά ο κουτσός που τα `χει χαμένα με την εμφάνισή του.'
- 'Πάρε μια.'

adam_tsouk
12/10/2005, 16:30
Κάποτε δυο φίλοι είχαν ανοίξει απέναντι ο ένας απ τον άλλο σουβλατζίδικα. Ο ένας είχε πάρα πολύ δουλειά. Ο άλλος σχεδόν τίποτα και αυτό συνεχιζόταν για πολύ.
Ένας κοινός τους φίλος, θέλοντας να βοηθήσει αυτόν που δεν είχε δουλειά, ρώτησε τον άλλον με την πολύ δουλειά, τι υλικά χρησιμοποιεί και το σουβλάκι του είναι τόσο νόστιμο και το προτιμάει ο κόσμος.
Του λέει λοιπόν τη συνταγή:
- 'Βάζω μέσα στο κιμά και μια ποσότητα με σκατά και γι` αυτό το σουβλάκι μου είναι πεντανόστιμο.'
- 'Τι λες βρε παιδί μου;', λέει ο φίλος τους απορώντας.
- 'Ναι! σου λέω', του λέει ο σουβλατζής.
Τρέχει λοιπόν με ανυπομονησία στον άλλο σουβλατζή για να του μαρτυρήσει το μυστικό και του λέει:
- 'Ρε `συ ξέρεις τι βάζει ο άλλος απέναντι και το σουβλάκι του είναι τόσο νόστιμο;'
- 'Τιιι;', ρωτάει ο άλλος.
- 'Βάζει μέσα και λίγα σκατά μαζί με το κρέας.'
- 'Σώπα ρε, τι μου λες; Σοβαρά; Βάζει και κρέας μέσα;'

adam_tsouk
12/10/2005, 16:31
Άντε,τι περιμένετε; ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ!!!! :lol:

McGyver
12/10/2005, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Μια κοπέλα που δεν έχει κάνει έρωτα στη ζωή της παντρεύεται! Πάει, λοιπόν, στη μητέρα της να της ζητήσει συμβουλές για την πρώτη νύχτα του γάμου της! Της λέει η μητέρα της: - 'Θα κάνεις ό,τι σου λέει ο άντρας σου! Αλλά προς θεού αν σου ζητήσει να γυρίσεις, εσύ δε θα δεχτείς με τίποτα! Αυτά είναι άρρωστα πράγματα!'. Παντρεύεται, λοιπόν, η κοπέλα και όλα πάνε μια χαρά! Πρώτη ημέρα κανένα πρόβλημα...δεύτερη μέρα κανένα πρόβλημα... πρώτη εβδομάδα κανένα πρόβλημα... οπότε κάποια στιγμή μετά από ένα μήνα και εκεί που ήταν στο κρεβάτι με το σύζυγο της και κάνανε αυτά που κάνανε... της λέει ο άντρας της:
- Δε γυρίζεις τώρα αγάπη μου;
- Ποτέ! του απαντάει!
- Έλα αγάπη μου γύρνα σε παρακαλώ!
- Όχι! επιμένει η κοπέλα! Αυτά που θες είναι άρρωστα πράγματα!
- Έλα αγάπη μου, γύρνα να κάνουμε και κανένα παιδάκι!

:evil: :evil: :evil:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11287

Η κόντρα μεταξύ των καταδοτών μόλις ξεκίνησε!

25987

bartlal
12/10/2005, 17:18
Η δασκάλα του Τοτού ρωτάει τους μαθητές της:
- 'θέλω να μου φτιάξεται μια πρόταση που να έχει μέσα τη λέξη μάλλον.'
Σηκώνει το χέρι η Ελενίτσα.
- 'Πες μας Ελενίτσα,' λέει η δασκάλα.
- 'Χθες πήγαμε με τους γονείς μου σε μια ταβέρνα, μάλλον πεινούσαμε.'
- 'Μπράβο Ελενίτσα,' λέει η δασκάλα.
Σηκώνει το χέρι ο Κωστάκης.
- 'Πες μας Κωστάκη,' λέει η δασκάλα.
- 'Προχθές πήγα με την οικογένεια μου στη παραλία, μάλλον έκανε ζέστη.'
- 'Μπράβο Κωστάκη,' λέει η δασκάλα.
Απ` το τελευταίο θρανίο ο Τοτός σηκώνει το χέρι:
- 'Κυρία, κυρία να πω και εγώ;'
- 'Πες Τοτέ,' λέει η δασκάλα.
- 'Πριν μια βδομάδα πήγαμε με τους γονείς μου στο χωριό. Ξαφνικά βλέπω τη γιαγιά μου να βουτάει τους Ταϊμς του λονδίνου και να ανηφορίζει το βουνό. Μάλλον πήγαινε για χέσιμο,.... γιατί η γιαγιά μου δεν ξέρει αγγλικά!!'

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=6421

για δουμε ποιος θα βρει περισσοτερα!!!

25996

adam_tsouk
12/10/2005, 17:21
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μ'αρέσει η άμιλα μεταξύ σας!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zepp
12/10/2005, 17:49
Μια μέρα μπαίνει ο πατέρας στο δωμάτιο και βλέπει την κόρη του με το δονητή στα χέρια.
- Τι κάνεις εκεί; τη ρωτά
- Να ξέρεις στη σημερινή εποχή δεν υπάρχουν άντρες και κατέληξα εδώ απαντα αυτή.
Την επόμενη μέρα γυρίζει η κόρη από το σχολείο και βλέπει τον πατέρα της να κάθεται στο σαλόνι έχοντας το δονητή δίπλα του πίνοντας ούζο.
- Τι κάνει εκεί πατέρα; τον ρωτά.
- Να πίνω ένα ουζάκι με το γαμπρό μου.

Τρεις φίλοι κάθονται και τα πίνουν παρέα σε ένα μπαράκι, η κουβέντα έχει κρεμάσει και η παρέα δεν τραβάει, και για να σπάσει την μονοτονία πετάγεται ο ένας και λεει , παιδιά χτες που έκανα έρωτα στην γυναίκα μου μας άκουσαν μέχρι το ισόγειο. –καλά ρώτησαν οι άλλοι πως της το έκανες, -με τον κλασικό τρόπο απάντησε, -πετάγεται ο άλλος φίλος και λεει , εγώ με την γυναίκα μου χτες που το κάναμε με άκουσαν μέχρι την διπλανή πολυκατοικία , έλα ρε μεγάλε μην μας πεις και εσύ με τον κλασικό τρόπο, - ε, όχι ακριβώς την πήρα και από πίσω, Τότε ο τρίτος φίλος γελώντας τους λεει «Εμένα χτες όταν κάναμε ερωτά με την γυναίκα μου μας άκουσαν μέχρι το άλλο οικοδομικό τετράγωνο»,
Καλά ρε μεγάλε τι της έκανες ρωτάει ο ένας, την πήρες από παντού Ρώτα ο άλλος , έλα λέγε, ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ απαντά με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο της το έκανα , αλλά μόλις τελείωσα σκουπίστηκα στις κουρτίνες
Εκεί να δεις φωνές που έβαλε!
:rotflmao:

cityfly
13/10/2005, 09:19
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ψιλοβρέχει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gollum
13/10/2005, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ψιλοβρέχει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

.... ΤΗΕ BEST! ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!