Σύνδεση

View Full Version : Μου Έκλεψαν τη βενζίνη......

zannisvel
30/12/2013, 14:56
Ρε παιδια ειναι μ@λ@κι@ το ξερω αλλα καποιος μου εκλεψε τη βενζινη για δευτερη φορα!! Το μηχανακι, ΧΤ600 το αφηνω κατω απο τη δουλεια. Την πρωτη φορα δεν ημουν σιγουρος οτι οντως ειχε κλαπει. Τωρα ειμαι σιγουρος. Το γεμισα πριν ερθω, κατεβηκα να παω σε μια δουλεια και στο φαναρι σβηνει. Κανω δεξια, το σωληνακι τραβηγμενο και βενζινη 0. Το εσπρωξα κανα 2 χιλιομετρα και ξαναεβαλα. Υπαρχει τροπος να ασφαλισω το σωληνάκι, ειναι πολυ εκτεθειμένο πανε το τραβανε γεμιζουνε, φευγουνε.

Τα νευρα μου ειναι ετοιμα να σπασουν.... Δηλαδη να φοβαμαι μεχρι και για τη βενζινη.... :evil::evil::evil:

AristidisZ
30/12/2013, 14:59
για όλα υπάρχει λύση

www.airtickets.gr

:bawl:

zannisvel
30/12/2013, 15:02
για όλα υπάρχει λύση

www.airtickets.gr

:bawl:

Μη το γελας καθολου..... Αν δεν ημουν και λιγο εγωιστης θα τα ειχα παρατησει απο την ωρα που ηρθα. Αλλα ασε μη πω και τιποτα και δε μπορω να το παρω πισω με τα νευρα που εχω.

Bradipous
30/12/2013, 15:02
Το βαζεις σε χωρο που εχεις οπτικη επαφη ή τουλαχιστον δεν εχουν αυτοι διαφορετικα κυκλοφορεις με λιγη βενζινη μεσα.

TROOPER
30/12/2013, 15:05
Μη το γελας καθολου..... Αν δεν ημουν και λιγο εγωιστης θα τα ειχα παρατησει απο την ωρα που ηρθα. Αλλα ασε μη πω και τιποτα και δε μπορω να το παρω πισω με τα νευρα που εχω.

εμεις δεν το γελαμε καθολου!

zannisvel
30/12/2013, 15:05
Οπτικη επαφη δε μπορω να εχω αλλα ειναι μπροστα στο δρομο οσοι περασαν τον/τους ειδαν σιγουρα αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια.

nathair
30/12/2013, 15:52
Παλιότερα έβλεπα κάτι βιντεάκια με το πόσο εύκολο είναι να κλέψεις ενα ποδήλατο, καταστρέφοντας την κλειδαριά. Μαγνητοσκοπούσανε λοιπόν με κρυφή κάμερα, σε κεντρικό σημείο. Οι περαστικοί αδιαφορούσαν πλήρως. Σε μια περίπτωση δε, ο περαστικός προσέφερε βοήθεια στον 'κλέφτη'... Προφανώς θα του είπε "ε δικό μου είναι και μπλόκαρε η κλειδαριά". Ε, δικό μου είναι και τραβάμε λίγη βενζίνη για το μηχανάκι του φίλου μου εδω δίπλα...

faraway
30/12/2013, 15:56
Άδειαζε το εσύ με ένα μπετόνι κάθε βράδυ και το πρωί το γεμίζεις πάλι . :rolleyes:

zannisvel
30/12/2013, 15:59
Αν άδειαζε όσο γρήγορα γεμίζει, θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα, αλλα μαλλον το να μην εχω βενζινη ειναι ο μονος τροπος, εκτος αν κανω καμια πατεντα με σωληνακι ηψυλης και το εχω βιδωτό. Θα το ψαξω.

ggs
30/12/2013, 16:02
δεν τσεκαρεις μια και τα λαδια ?

virus
30/12/2013, 20:44
δεν τσεκαρεις μια και τα λαδια ?

μωρ εγω θα τα αλαζα :(

zannisvel
30/12/2013, 20:54
Τα λαδια ειναι μια χαρα. Κοιταξα ση σταθμη τους και αφησα να τρεξει και λιγο απο τη βιδα της εξαερωσης. Ο λογος για να τα αλλαξω ποιος ειναι;

MikeG
30/12/2013, 21:11
Μήπως να έβαζες ένα πολύ ευαίσθητο συναγερμό; Αν και πάλι να κάνεις έξτρα έξοδα επειδή κάποιοι θέλουν απλά σπάσιμο στα χέρια είναι μη λογικό.. Αλλά εδώ είναι Greece! Τα μαύρα μας τα χάλια..

virus
30/12/2013, 21:16
Ο λογος για να τα αλλαξω ποιος ειναι;

ενταξει τωρα το χοντραινουμε το παιχνιδι. δηλαδη δεν πιστευω να φτανει ο αλλος μεχρι εκει. ενταξει παρε την βενζινη κι αει χασου.

ο φοβος δεν ειναι αν λειπουν λαδια αλλα αν μπηκε τιποτα ;)

πολυ πιο φθηνο ειναι να αλαξεις λαδια. 20 ευρω τα δυο λιτρα μαξιμουμ να πουμε;

αλλιως ελατηρια πιστονιου :(

nihristo
30/12/2013, 21:34
γέμισε το ρεζερβουάρ πετρέλαιο και αστους να στο κλέψουν.... :P

Pardalotzatziki
31/12/2013, 01:37
Ετυχε και σε μενα, δυσκολο να το αποφυγεις. Υπαρχουν και χειροτερα. Το βρισκουν ευκολα το σωληνακι και γλυτωνεις ζημιες. Σε γειτονα με αφρικα του κοψανε πολλα σωληνακια μεχρι να βρουν της βενζινης. Αλλαξε θεση σταθμευσης. Βαλε το ΧΤ διπλα σε τοιχο, με το σωληνακι προς τον τοιχο.
Αν βρεις πατεντα με υψηλης πες το και σε εμας.

Και φροντισε να εχεις εξτρα σωληνακι μαζι σου...για να μην μεινεις..
Αυτο που εκανα μεχρι να σταματησουν να κλεβουν ηταν να παρω μπετονακι 5 λιτρα στο σπιτι και να βαζω λιγο-λιγο.
Τουλαχιστον να κλεβουν λιγο...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=112479

spyrakos35
31/12/2013, 05:31

πετρέλαιο???

τότε είναι που θα κάνουν πάρτυ..... :lol:

vaska
31/12/2013, 06:15

Μωρέ αν μπορούσε μετά ν' αδειάσει όλο το ρεζερβουαρ του, θα του έλεγα να ρίξει και 2-3 κουταλιές ζάχαρη, έτσι να γουστάρει. Να δεις μετά ξανακλέβουν βενζίνη???