View Full Version : ΑιΒασιλης μια μερα νωριτερα
Ο Αι Βασίλης (Δημητρης κατα κοσμον) με θημηθηκε μια μερα νωριτερα (αν και ειμαι λιγο σητεμενος) και μου εστειλε ενα .......... πεσκεσι , για να με ευχαριστησει η να με τηρανησει , θα διξει.
Γιωργο δεν ειναι τιποτα το φοβερο αλλα απ το ολοτελα καλο και το παπακι. 306793
RaGe_Raptor
30/12/2013, 18:52
μεγειές...να το 'φχαριστηθείς όπως σ'αρέσει...!!!:beer:
Ωραιο το vj21..:cool: Μισο vj21 το αλλο μισο ................ , για κοιτα την εξατμηση καλυτερα :ninja::lipssealed:
Βαλε καμια φωτο ντε..Καμια αμαρτια παιζει εκει..:bawl:
Γιωργο δεν ειναι τιποτα το φοβερο αλλα απ το ολοτελα καλο και το παπακι. 306793
να το γλεντησεις!!! :beer:
τι μου θυμισες εξαβολτο γλαρακι :)
το πρωτο μου ηταν και σε μπλε :a07:
kostakis125
31/12/2013, 00:38
καλα την ειδα την εξατμιση εγω..εχει γινει τετραχρονο το δισμοιρο ε?
καλη ανακατασκευη με το γλαρακι!
Μοντέλο 70 πόσο ??? (έτος κατασκευής εννοώ )
sapila racing
31/12/2013, 09:08
μεγειά σου! :beer:
Γιατι μου φαινεται το φτερο εμπρος ξενο:confused: εκτος αν δεν εχει μπει σωστα.
Καλα ξεβιδωματα και μπολικες φωτο:beer:
motomaniac
31/12/2013, 11:14
για πες για το rgv?
καλομουτζουρωτο 2014 λοιπον!!
βοηθος εν οψη , απο κει που τον παρακαλαγαμε να μας επισκευτει τωρα δηλωσε και εθελοντης σε καθημερινη βαση (την μανα του τι ρωτησε που οταν τον βλεπει με μηχανακι βγαζει καντηλες;)
307119
Ρε αμα εισαι κ@βλωμ3νος ουτε σπασμενα λαστιχα σε κρατανε ουτε τιποτα για μια τσαρκα.
307118
KostasV2
06/01/2014, 18:00
Μισο vj21 το αλλο μισο ................ , για κοιτα την εξατμηση καλυτερα :ninja::lipssealed:
DR μήπως; ;-)
Προβλημα με την άδεια , εχει να ανανεωθεί απ το 1997 , υπάρχει τροπος που μπορεί να παρακάμψει αυτή την διαδικασία;
Προβλημα με την άδεια , εχει να ανανεωθεί απ το 1997 , υπάρχει τροπος που μπορεί να παρακάμψει αυτή την διαδικασία;
δεν νομιζω να σου παρει πολλα λεφτα η τροχαια. κι εγω τετοια φαση δεν ανανεωνα στην τροχαια μαζευτηκαν καμποσα χρονια (την δεκαετια στο νερο αν θυμαμαι) και καθαρισα με κανα 100ευρω.
αυτη η ιστορια πριν καμια τριετια.
δεν νομιζω να σου παρει πολλα λεφτα η τροχαια. κι εγω τετοια φαση δεν ανανεωνα στην τροχαια μαζευτηκαν καμποσα χρονια (την δεκαετια στο νερο αν θυμαμαι) και καθαρισα με κανα 100ευρω.
αυτη η ιστορια πριν καμια τριετια.
Ειναι αρκετά τα χρονια που εχει να ανανεωθεί η άδεια και το χρηματικό πόσο που χρειάζεται φτάνει περίπου τα 300 ευρώ .
motomaniac
15/01/2014, 16:29
αναλογα με την πολη στην οποια βγηκε η αδεια. καθε πολη εχει αλλη χρονια πρωτη φορα ηλεκτρονικο αρχειο οποτε ισως γλιτωσεις καποια χρονια...
ωχ τριακοσαρι ε;
εγω θα τα εδινα :(
δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να το πας με πινακιδες κλασσικου (αν μπορει να βγαλει) διοτι θα το εχεις συνεχεια στο γκαραζ σε ακινησια και θα το βγαζεις πεντε φορες το χρονο.
απο κει και περα παμε σε παρανομιες.
κι αφου θα το κανεις ανακατασκευη καλο θαναι να το εχεις και μαχιμο για να το χαιρεσαι. (με κανονικες πινακιδες)
kostakis125
15/01/2014, 22:24
εχω και εγω το ιδιο προβλημα με ενα 50αρι που εχει να ανανεωθει απο το 98. Αν πεις οτι εχασες την αδεια λογικα θα σε βαλουν να πληρωσεις οσα εχουν στο ηλεκτρονικο αρχειο
motomaniac
16/01/2014, 09:34
εχω και εγω το ιδιο προβλημα με ενα 50αρι που εχει να ανανεωθει απο το 98. Αν πεις οτι εχασες την αδεια λογικα θα σε βαλουν να πληρωσεις οσα εχουν στο ηλεκτρονικο αρχειο
ετσι.... ;)