View Full Version : προετιμασια διαχημανσης...... κουφαθηκα......
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
31/12/2013, 19:04
εαν και ειναι για γελια πραγματικα σκευτικα να σας το γραψω.
απο τον οκτωμβριο μου ερχοντουσαν μηνηματα στο κινητο μου απο αντιπροσοποιες BMW που ελεγαν το εξεις .
προετιμασια διαχημανσης (καπος ετσι το λεγανε τα εχω σβησει) για τηςμοτοσικλετες bmw σε ειδικες μιωμενες τιμες.
και αναρωτιεμαι..
δηλαδη οι ιδιοκτητες bmw μοτοσικλετων με το που πιανει το φτινοπωρο και τα προτοβροχια αραζουν της μηχανες τους για τον χημωνα?????
κατι δηλαδη σαν τα κοπαδια που οι βοσκοι τα βαζουν στα χημαδια για να ξεχημωνιασουν?
βαζουν και σανω για να εχουν να τρωνε και να κραταει της μηχανες τους ζεστες?
τι σκατα κανουν?
τη σημενει διαχημανση μοτο?
ρε πανε καλα?
θα δωσω ενα σκασμο λευτα να παρω bmw και θα την βαλω στο παχνι μην κρυωσει και την πιασει βηχαλακι?
θα τρελαθουμε.
υπαρχουν τοσο ξενεροτοι οδηγοι μοτο? η μονο η περισοτεροι ξενεροτοι αναβατες μοτο ειναι μπεμβεδακιδες?
Στο μυαλό μου μέχρι το '00 είχαν αποτυπωθεί οι αναβάτες bmw σαν ταξιδιάρηδες και λάτρεις της περιπέτειας...τότε τελείωνα λύκειο,οδηγούσα μηχανάκια από δημοτικό (παθογένεια της επαρχίας)...
Μετά όμως θες κάτι το χρηματιστήριο,θες οι πιστωτικές,τα εύκολα δάνεια,το πικ του ψευτοlifestyle του Κωστόπουλου,το ευρωπαικό όχημα και δη το γερμανικό έδινε status στον κάτοχο του...Έτσι πολύ τύποι αγόραζαν bmw και έως σήμερα δεν έχουν κόψει διόδιο...και μάλιστα adventure για τους κακοτράχαλους δρόμους του Κολωνακίου και της Γλυφάδας αλλά και όλων των πλατειών ανά την Ελλάδα....Εσύ πιστεύεις ότι εκεί στην bmw δεν ξέρουν τι σόι πελάτες έχουν;τα γράφουν αυτά γιατί είναι άσχετοι;
Υ.Γ: Εννοείται ότι υπάρχει ισχυρή μειοψηφία bmwδάκηδων, που παίρνει την σκυτάλη από τους ιδιοκτήτες των ηρωικών διβάλβιδων, χρησιμοποιούν τα μηχανάκια τους γι'αυτό που ακριβώς φτιάχτηκαν, τουρισμό.Και είναι περιττό να πούμε ότι οι Γερμανοί το θέμα "άνεση" σε ταξίδι το μελετούν εδώ και 40 χρόνια....
Pan (dvs)
31/12/2013, 19:29
Η αληθεια ειναι οτι οι μπεμπεδες,εκτος των μεγαλων αστικων κεντρων,συντηρουνε τον θρυλο της bmw.
nicksior
31/12/2013, 19:39
Γιαγιά Αρκούδα.
Μου θυμίζεις την "προδωμένη γκόμενα". :lol:
Ασβεστο το μίσος.
Αλοίμονο στον αποδέκτη!
Ξεσκισέ τους.
:beer:
Εχεις βέβαια τα δίκια σου.
Stergios69
31/12/2013, 19:51
Γιαγιά Αρκούδα.
Μου θυμίζεις την "προδωμένη γκόμενα". :lol:
Ασβεστο το μίσος.
Αλοίμονο στον αποδέκτη!
Ξεσκισέ τους.
Εχεις βέβαια τα δίκια σου.
Δηλαδη, μια μοτο καποιων αρκετων χιλιαδων ευρω, καποιες μαλιστα ¨σκληρης¨ περιπετειας, χρειαζεται διαδικασια συντηρησης για να βγαλει τον χειμωνα; :D:beer:
nicksior
31/12/2013, 19:55
Δηλαδη, μια μοτο καποιων αρκετων χιλιαδων ευρω, καποιες μαλιστα ¨σκληρης¨ περιπετειας, χρειαζεται διαδικασια συντηρησης για να βγαλει τον χειμωνα; :D:beer:
Αυτά διαβάζω και δεν μπορώ να κόψω το τσίπουρο.:wave2:
Pan (dvs)
31/12/2013, 19:55
H bmw δεν χρειαζεται συντηρηση.Το κυκλωμα της bmw ψαχνει συνεχεια νεα κολπα για να συντηρειτε.
Allst@rf
31/12/2013, 20:20
Δλα ρε μαγκες σας φαινεται περιεργο το οτι οι ασφαλτινες μοτο πρεπει να προετοιμαζονται για το χειμώνα;
Pan (dvs)
31/12/2013, 20:25
Δλα ρε μαγκες σας φαινεται περιεργο το οτι οι ασφαλτινες μοτο πρεπει να προετοιμαζονται για το χειμώνα;
Αυτο που λες δεν ειναι παραξενο.
Παραξενο ειναι μια μηχανη περιπετειας,η οποια ειναι μονιμα φωτογραφημενη μεσα σε ποταμια,λασπες,γκρεμους και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις να θελει τοσο χαιδεμα.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
31/12/2013, 20:26
οχι το οτι πρεπει να κανουν προετιμασια διαχημανσης δηλαδη να της προετιμασουν για να της αποθυκευσουν με ασφαλεια και καλα δεν ειμαι κουφο? δηλαδη την μοτο την χρησιμοποιουνε καποιοι μονο οταν εχει ηλιο και θερμοκρασια ανω των 25 βαθμων? και θεωρουνται μοτοσικλετιστες?
εαν και ειναι για γελια πραγματικα σκευτικα να σας το γραψω.
απο τον οκτωμβριο μου ερχοντουσαν μηνηματα στο κινητο μου απο αντιπροσοποιες BMW που ελεγαν το εξεις .
προετιμασια διαχημανσης (καπος ετσι το λεγανε τα εχω σβησει) για τηςμοτοσικλετες bmw σε ειδικες μιωμενες τιμες.
και αναρωτιεμαι..
δηλαδη οι ιδιοκτητες bmw μοτοσικλετων με το που πιανει το φτινοπωρο και τα προτοβροχια αραζουν της μηχανες τους για τον χημωνα?????
κατι δηλαδη σαν τα κοπαδια που οι βοσκοι τα βαζουν στα χημαδια για να ξεχημωνιασουν?
βαζουν και σανω για να εχουν να τρωνε και να κραταει της μηχανες τους ζεστες?
τι σκατα κανουν?
τη σημενει διαχημανση μοτο?
ρε πανε καλα?
θα δωσω ενα σκασμο λευτα να παρω bmw και θα την βαλω στο παχνι μην κρυωσει και την πιασει βηχαλακι?
θα τρελαθουμε.
υπαρχουν τοσο ξενεροτοι οδηγοι μοτο? η μονο η περισοτεροι ξενεροτοι αναβατες μοτο ειναι μπεμβεδακιδες?
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ παρανόησες!
Τα μηνύματα για το hibernation δεν ήταν για τη μοτό σου, αλλά για σένα...
Allst@rf
31/12/2013, 20:37
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ παρανόησες!
Τα μηνύματα για το hibernation δεν ήταν για τη μοτό σου, αλλά για σένα...
Γαματο.. .
:lol:
el-Gatto
31/12/2013, 20:40
οχι το οτι πρεπει να κανουν προετιμασια διαχημανσης δηλαδη να της προετιμασουν για να της αποθυκευσουν με ασφαλεια και καλα δεν ειμαι κουφο?
δηλαδη την μοτο την χρησιμοποιουνε καποιοι μονο οταν εχει ηλιο και θερμοκρασια ανω των 25 βαθμων? και θεωρουνται μοτοσικλετιστες?
Όχι.
Αυτοί απλά θεωρούνται υπερήφανα μέλη της παγκόσμιας οικογένειας κατόχων Μπεμπέ.
Απλά η Μπεμπέ θέλει να μην κάνει διακρίσεις ,παρέχοντας σε όλους τους πελάτες της τις ίδιες υπηρεσίες.
Οποιος δεν θέλει να λαμβάνει τέτοιου είδους ενημερωτικά μυνήματα ,θα πρέπει να στείλει σουμουσου διαγραφής από τη λίστα πληκτρολογώντας το ακόλουθο κείμενο:
"Παρακαλώ πολύ να με διαγράψετε από την λίστα των χειμερινών ΜπεΜπε νιούς-λέτερς ,μπηκώζ τη Μπεμπέ μου την χρησιμοποιώ για τον λόγο που την πήρα. Ευχαριστώ."
Είναι τόσο απλό. :D
.
.
.
.
.
Sorry ....αλλά.....δεν άντεξα.....:blush:
Ακούστε ένα νέο Ελληνες :a014:
Η bmw δεν πουλάει μόνο στο Ελλαδιστάν του Γενάρη των 17 βαθμών κελσίου ,
αλλά και στη Σουηδία των -15 και του μισού μέτρου χιόνι .
Αν δεν καταλάβαινετε τι λέω ,
πάτε στην επαρχία να δείτε κάτι ταξιδευτές να τρίβεται τα μάτια σας .
Εξάλλου το λέει και το τραγούδι " πλούσιοι επαρχιώτες μηχανόβιοι" :lol::lol:
notakos600
01/01/2014, 07:50
Σε άλλες εποχές θα τις έκαναν σωρό στη πλατεία του χωριού και θα τους έβαζαν φωτιά. :lol:
Άκου διαχείμανση. :lol:
Σιγά - σιγά, θα προσπαθήσουν να πουλήσουν και
λαμπάδες γιά το πάσχα...........................
Joyrider
01/01/2014, 09:27
Ρίξ'της ένα κουβερλί εκεί πέρα και είσαι κομπλέ :cool:
306874
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ...........ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
Τό μάρκετιγκ.........τό παραμύθι, ό πρόλογος, ή μούρη...!!!
Κι έπειδή ό Νεοέλληνας έχει μεγάλη ροπή σέ αύτά,βλέπετε τό Κολωνάκι
γεμάτο προπέλλες.
Δέ μέ έκπλήσσει καθόλου,ούτε καί τό βλέπω δύσκολο στή χώρα πού βγήκε
δεύτερη άναλογικά μέ τόν πληθυσμό της σέ καγιέν άπό όλη τήν Εύρώπη...!!!
Τούς βγάζω όμως τό καπέλλο γιατί πουλάνε φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες
σέ όλο τόν κόσμο.........
Μεταξύ μας τώρα μή πάρει κανένας μηχανάκι καί πάει νά κάνει αύτά πού βλέπει
στά προσπέκτους,γιατί τόν κόβω νά τραβάει βίντεο όπως αύτό μέ τούς
Ίταλούς καί τά ΚΤΜ.....:cry::lol:
Πάρτε άριθμητήριο καί μετράτε άνακλήσεις.
Χιλιοειπωμένα πράμματα,μεταξωτά βρακιά πού ψάχνουν
έκτός άπό τά κορόιδα τού μάρκετιγκ............
κουτούς, ύπερφίαλους ,ψωριάρηδες, νεόπλουτους κώλους...!!!
Λιγοστεύει τό πράμμα όμως,κρίση βλέπετε πού χτύπησε προπαντός
όλους αύτούς πού είχαν τά μουράτα γενικώς,αύτά βρέ πού άπό τίς 4 ρόδες
χρωστούσαν τίς 3,5 καί τώρα γέμισαν τίς μάντρες στή Μαγούλα....
Τέλος πάντων ή άπάντηση είναι άπλή......ζηλεύουμε τά φοβερά μηχανάκια
πού δέν θά πάρουμε ποτέ έμείς τά φτωχαδάκια,έπίσης ό καθένας κουμάντο στή τσέπη του,
τά γούστα πληρώνονται,άς τό έχω στό γκαράζ γουστάρω νά τό βλέπω κ.λ.π.......
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ.............δύο διαφορετικοί κόσμοι
nicksior
01/01/2014, 09:46
Χρόνια πολλά Τέρενς.
Ενας κουτός , υπερφίαλος, ψωριάρης , νεόπλουτος , κώλος..:wave2:
AUFGEBRACHT
01/01/2014, 09:56
Kαταρχάς για να μαθαίνουμε και κάτι, διαχήμανση δεν υπάρχει, ούτε διαχείμανση, διαχείμαση υπάρχει και σημαίνει ξεχειμώνιασμα.
Για την απορία τώρα εάν θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά να πάρεις BMW και να την βάλεις στο παχνί μην την πιάσει βηχαλάκι ή εάν μόνο οι οδηγοί BMW είναι ξενέρωτοι, την απάντηση πρέπει να την δώσεις εσύ που και ένα σκασμό λεφτά έδωσες για να πάρεις BMW και αναβάτης BMW είσαι. Όσα δεν πιάνει η αλεπού (μπορεί και η αρκούδα) τα κάνει κρεμαστάρια, αναρωτιέμαι εάν δεν είχε συμβεί η στραβή εάν θα είχες τις ίδιες απορίες ή η μηχανή σου θα ήταν το σούπερ ντούπερ ταξιδιάρικο απόλυτο μηχάνημα οδήγησης... ;)
Για να λυθούν λοιπόν οι κακόβουλες και φαιδρές "απορίες" , αυτό ήταν μια προωθητική ενέργεια εν όψει του χειμώνα, με έλεγχο 7 σημείων στη μοτοσυκλέτα και έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά για τις απαιτούμενες ενέργειες και το ίδιο ακριβώς πράγμα έκαναν και κάνουν εδώ και χρόνια και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων όπως η Opel. Γκέκε;
http://www.bmw-motorrad.co.uk/service-and-maintenance/hints-and-tips/winter.html
http://www.opel.gr/empeiria/sxetika-me-tin-opel/opel-nea/2013/october/open-winter-inspection-2013.html
Χρόνια πολλά Τέρενς.
Ενας κουτός , υπερφίαλος, ψωριάρης , νεόπλουτος , κώλος..:wave2:
ΣΥ ΕΙΠΑΣ...................
Έγώ έγραψα καί άλλες έπιλογές......
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Kαταρχάς για να μαθαίνουμε και κάτι, διαχήμανση δεν υπάρχει, ούτε διαχείμανση, διαχείμαση υπάρχει και σημαίνει ξεχειμώνιασμα.
Για την απορία τώρα εάν θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά να πάρεις BMW και να την βάλεις στο παχνί μην την πιάσει βηχαλάκι ή εάν μόνο οι οδηγοί BMW είναι ξενέρωτοι, την απάντηση πρέπει να την δώσεις εσύ που και ένα σκασμό λεφτά έδωσες για να πάρεις BMW και αναβάτης BMW είσαι. Όσα δεν πιάνει η αλεπού (μπορεί και η αρκούδα) τα κάνει κρεμαστάρια, αναρωτιέμαι εάν δεν είχε συμβεί η στραβή εάν θα είχες τις ίδιες απορίες ή η μηχανή σου θα ήταν το σούπερ ντούπερ ταξιδιάρικο απόλυτο μηχάνημα οδήγησης... ;)
Για να λυθούν λοιπόν οι κακόβουλες και φαιδρές "απορίες" , αυτό ήταν μια προωθητική ενέργεια εν όψει του χειμώνα, με έλεγχο 7 σημείων στη μοτοσυκλέτα και έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά για τις απαιτούμενες ενέργειες και το ίσιο πράγμα έκαναν και κάνουν εδώ και χρόνια και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων όπως η Opel. Γκέκε;
http://www.bmw-motorrad.co.uk/service-and-maintenance/hints-and-tips/winter.html
http://www.opel.gr/empeiria/sxetika-me-tin-opel/opel-nea/2013/october/open-winter-inspection-2013.html
ΡΕ ΣΥ...........ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
Κι άς μήν τόν κρίνουμε γιά τήν ΩΡΘΩΓΡΑΦΕΙΑ του...........
Τό ότι κάποτε τόν ήπιε δέ σημαίνει ότι δέν μετάνοιωσε καί ότι άπαγορεύεται
νά έχει άποψη σήμερα.
Έξάλλου ούτε ό πρώτος ούτε ό τελευταίος είναι πού έκανε λάθος έπιλογή,
είπαμε ή δύναμη τού μάρκετιγκ είναι πολύ μεγάλη.
Έδώ άλλοι προσπαθούν νά μάς πείσουν ότι δέν ύπήρξε Άουσβιτς ποτέ.
Τί νά κάνουμε θαμπώθηκε ό άνθρωπος,παραμυθιάστηκε καί άντί νά πάει
νά πάρει ένα Πανγιουρόπειαν ή τό άλλο τό θεριό τής Χόντα έκανε τή μαλακία.
Πού είναι τό μεμπτόν ....??
Νά μήν ένημερώσει τόν κοσμάκη...???
ΤΩΡΑ...........λέξη πομπώδης μεταφορικά,πού άφορά κοπάδια πρόβατα καί γίδια
έμένα μόνο ΓΕΛΙΟ άφθονο μού φέρνει,μή κάνω καί τό συνειρμό γιατί μετά θά
πάω νά μέ άρμέξουν.
Τώρα νοιώθω καί λίγο μαλάκας πού πρίν ξεχειμωνιάσω δέν πήγα τό μηχανάκι μου γιά
έλεγχο 7 σημείων,έλπίζω νά πάρει μπροστά,μιά φορά τό μήνα πάω καί τό βολτάρω.
Άν μιά βίδα άντί γιά ένα κάνει είκοσι...........χέστηκα γιά τό 20%,λέμε τώρα...!!
Κάτι τελευταίο,έπειδή οί κώλοι έσφιξαν ναί γίνονται έλεγχοι άπό έταιρείες αύτοκινήτων,
μού 'εστειλαν μήνυμα άπό Νισσάν μέ μία λεπτομέρεια σημαντική είναι
ΔΩΡΕΑΝ......
Καλή χρονιά
AUFGEBRACHT
01/01/2014, 10:30
ΡΕ ΣΥ...........ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
Κι άς μήν τόν κρίνουμε γιά τήν ΩΡΘΩΓΡΑΦΕΙΑ του...........
Τό ότι κάποτε τόν ήπιε δέ σημαίνει ότι δέν μετάνοιωσε καί ότι άπαγορεύεται
νά έχει άποψη σήμερα.
Έξάλλου ούτε ό πρώτος ούτε ό τελευταίος είναι πού έκανε λάθος έπιλογή,
είπαμε ή δύναμη τού μάρκετιγκ είναι πολύ μεγάλη.
Έδώ άλλοι προσπαθούν νά μάς πείσουν ότι δέν ύπήρξε Άουσβιτς ποτέ.
Τί νά κάνουμε θαμπώθηκε ό άνθρωπος,παραμυθιάστηκε καί άντί νά πάει
νά πάρει ένα Πανγιουρόπειαν ή τό άλλο τό θεριό τής Χόντα έκανε τή μαλακία.
Πού είναι τό μεμπτόν ....??
Νά μήν ένημερώσει τόν κοσμάκη...???
ΤΩΡΑ...........λέξη πομπώδης μεταφορικά,πού άφορά κοπάδια πρόβατα καί γίδια
έμένα μόνο ΓΕΛΙΟ άφθονο μού φέρνει,μή κάνω καί τό συνειρμό γιατί μετά θά
πάω νά μέ άρμέξουν.
Τώρα νοιώθω καί λίγο μαλάκας πού πρίν ξεχειμωνιάσω δέν πήγα τό μηχανάκι μου γιά
έλεγχο 7 σημείων,έλπίζω νά πάρει μπροστά,μιά φορά τό μήνα πάω καί τό βολτάρω.
Άν μιά βίδα άντί γιά ένα κάνει είκοσι...........χέστηκα γιά τό 20%,λέμε τώρα...!!
Κάτι τελευταίο,έπειδή οί κώλοι έσφιξαν ναί γίνονται έλεγχοι άπό έταιρείες αύτοκινήτων,
μού 'εστειλαν μήνυμα άπό Νισσάν μέ μία λεπτομέρεια σημαντική είναι
ΔΩΡΕΑΝ......
Καλή χρονιά
Δεν κρίνω ποτέ κάποιον από την ορθογραφία του, ρωτάει τί σημαίνει διαχείμαση και του απαντάω τόσο ερμηνευτικά όσο και ορθογραφικά, δεν είναι υποχρεωμένος να το ξέρει ούτε να είναι Μπαμπινιώτης ο άνθρωπος, αλίμονο...
Τα υπόλοιπα τα έχουμε θίξει πολλάκις και είναι ανούσιος ο ίδιος αντίλογος, είπαμε, το 2014 να έχουμε λιγότερες αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς, καλή χρονιά σε όλους μας και πάλι!!!
MG-KTiNoS
01/01/2014, 10:40
Για να λυθούν λοιπόν οι κακόβουλες και φαιδρές "απορίες" , αυτό ήταν μια προωθητική ενέργεια εν όψει του χειμώνα, με έλεγχο 7 σημείων στη μοτοσυκλέτα και έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά για τις απαιτούμενες ενέργειες και το ίδιο ακριβώς πράγμα έκαναν και κάνουν εδώ και χρόνια και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων όπως η Opel. Γκέκε;
-ρε καλά τους κάνουν-
:D
Δεν κρίνω ποτέ κάποιον από την ορθογραφία του, ρωτάει τί σημαίνει διαχείμαση και του απαντάω τόσο ερμηνευτικά όσο και ορθογραφικά, δεν είναι υποχρεωμένος να το ξέρει ούτε να είναι Μπαμπινιώτης ο άνθρωπος, αλοίμονο...
Τα υπόλοιπα τα έχουμε θίξει πολλάκις και είναι ανούσιος ο ίδιος αντίλογος, είπαμε, το 2014 να έχουμε λιγότερες αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς, καλή χρονιά σε όλους μας και πάλι!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.............ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ
Οί λέξεις δέν είναι χυδαίες άλλά οί άνθρωποι......
Παρεπιμπτόντως χωρίς νά θέλω νά πώ κάτι,έτσι γιά νά μαθαίνουμε.....
τό.........
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.....μέ οι γράφεται μέ δύο Λ καί
ΑΛΙΜΟΝΟ .....μέ ι γράφεται μέ ένα Λ....
Πολύ κουλτουριάρικη ή ταινία μέ τόν τίτλο στά Γερμανικά,τήν είδα στό Βερολίνο.....
Όντως καί γώ εύχομαι οί άντιπαραθέσεις καί οί διαξιφισμοί,δέν μέ πειράζει νά ύπάρχουν,
νά μάς βοηθήσουν νά ένημερωθούμε περισσότερο,νά γίνουμε πιό σοφοί,καί νά
άνεβάσουμε τό κοινωνικό μας έπίπεδο ώστε νά μή μάς θεωρούν αύτοί πού μάς
κυβερνούν.........ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ....!!!
Διότι άν συνεχίσουμε έτσι μάς βλέπω Άρζεντίνα...!!
nicksior
01/01/2014, 11:25
ΣΥ ΕΙΠΑΣ...................
Έγώ έγραψα καί άλλες έπιλογές......
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Τι να κάνουμε ? Ο καθένας , κατά πως φαίνεται , πιστεύει ότι ο δικός του κώλος είναι ο καλύτερος .
Κάτι σαν τις ομάδες ένα πράμα …
devil's animal
01/01/2014, 11:27
παλι με τα 'ρδελα ασχολειστε??
:a55:
nicksior
01/01/2014, 11:35
παλι με τα 'ρδελα ασχολειστε??
:a55:
Όχι ρε..
Ανεβήκαμε επίπεδο !
Ασχολούμαστε με τους κώλους που τα καβαλάνε.
AUFGEBRACHT
01/01/2014, 12:33
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.............ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ
Οί λέξεις δέν είναι χυδαίες άλλά οί άνθρωποι......
Παρεπιμπτόντως χωρίς νά θέλω νά πώ κάτι,έτσι γιά νά μαθαίνουμε.....
τό.........
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.....μέ οι γράφεται μέ δύο Λ καί
ΑΛΙΜΟΝΟ .....μέ ι γράφεται μέ ένα Λ....
Όντως έτσι είναι, όπως βλέπεις διορθώθηκε πάραυτα, ευχαριστώ :wave2:
MG-KTiNoS
01/01/2014, 13:56
Όχι ρε..
Ανεβήκαμε επίπεδο !
Ασχολούμαστε με τους κώλους που τα καβαλάνε.
AristidisZ
01/01/2014, 15:16
το 2014 να έχουμε λιγότερες αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς
γιατί ρε μάστορα ;
:bawl:
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
01/01/2014, 21:39
εγω παντος εκτος απο την bmw εχω και ενα τανσαλπ 600 ο γιος μου εχει ενα zx636rr oμικρος ενα gilera sr50 ο τασος τωρα ενα παπι λιφαν και ενα cb400 αλλα ποτε κανενα απο αυτα αλλα και οσο ειχαμε και ειχα εδω και 40 χρωνια δεν το αραξα για τον χημωνα.
το οτι καποιος μου λεει οτι πρεπει να παω την μοτο μου για να την βαλο στο παχνι νομιζο οτι με προσβαλει εγω ειμαι μηχανο-βοιος οχι χριστης μηχανης μονο οταν εχει ιδανικες θερμοκρασιες περιβαλοντος και πανω απο 25 βαθμους θερμοκρασια.
εαν θεωρουν οτι η μοτο θελει ελεγχο 7-17-27 σημειων για να βγαλει τον χειμονα και πρεπει να πληροσω κατι που οι αλλοι το κανουν δορεαν .....
η θεωρουν τους οδηγους των bmw μαλακες και ετσι θα τους τα περνουν . η
ειναι παρταλια τα μηχανακια που κατασκευαζουν και πρεπει να πληρωνεις να σου αλαζουν καποια πραγματα για να κηνουνται τον χειμωνα και αλλα για το καλοκαιρι
el_hymador
01/01/2014, 22:50
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες προωθητικές ενέργειες απευθύνονται (ευρέως) στους κατόχους αυτοκινήτωνΕ γενικά και τώρα και μηχανώνΕ συγκεκριμένης εταιρείας... όπου άσχετος και τάληρο... δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία, έχει να κάνει με την ογκώδη άγνοια και το παχυλό προτοφόλι που όσο και αν θέλουμε να αποφύγουμε τις στερεοτυπικές αγκυλώσεις, αποτελλούν κοινά σημεία πολλών εξ αυτών...
SHOOTER045
01/01/2014, 22:53
Οι αρκουδες τομ χειμωνα πεφτουν σε χειμερια ναρκη,ετσι δεν ειναι?
Τι σας ξενιζει λοιπον?
Δεν αναφερομαι στον γιαγια αρκουδα
Desperado
01/01/2014, 23:23
Oι αρκούδες εντάξει, οι δράκοι όμως??
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
02/01/2014, 09:11
306919
Η συγκεκριμενη γιαγια αρκουδα δεν καταλαβενει τιποτε ειναι παντος καιρου
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
02/01/2014, 09:13
σιγα μην το βαλω στο παχνι εγω το χρισιμοποιο για παγοθραυστικο παντος.....
nikonian
02/01/2014, 09:56
Πάντα απορούσα:
Τι δουλειά έχεις εσύ χιλιομετροφάγος άνθρωπας πάνω σε μηχανάκι σαλονιού;
Καλή χρονιά ρε Γιώργη:beer:
pipe_smoker
02/01/2014, 10:02
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες προωθητικές ενέργειες απευθύνονται (ευρέως) στους κατόχους αυτοκινήτωνΕ γενικά και τώρα και μηχανώνΕ συγκεκριμένης εταιρείας... όπου άσχετος και τάληρο... δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία, έχει να κάνει με την ογκώδη άγνοια και το παχυλό προτοφόλι που όσο και αν θέλουμε να αποφύγουμε τις στερεοτυπικές αγκυλώσεις, αποτελλούν κοινά σημεία πολλών εξ αυτών...
ΓενικώςΕ και ειδικώςΕ, ακριβώς όπως το'πες.
Άλλο το να ζεις στον αφιλόξενο Βορρά και να θέλει το τουτού άλλα λάστιχα το χειμώνα κι άλλα το καλοκαίρι κι άλλη η βαβούρα του ελέγχου των 7 σημείων και ερωτογενών ζωνών του οχήματος. (εκτός κι εάν αυτός ο έλεγχος είναι free οπότε kein problem*. Αν θεωρείς ότι κάτι χρειάζεται μαζεματάκι ή βαριέσαι/δεν ξέρεις να συμπληρώνεις λάδια και παραφλού το πας μια βόλτα και τελειώνει η υπόθεση.)
*Κι αυτό απόλυτο δεν είναι βέβαια, γιατί με τον έλεγχο σκοπός είναι να βγει ένα κουστουμάκι αναλωσίμων κι εργασίας και με μια εκπτωσούλα να τα τσιμπήσεις κι αυτά και να πας στην ευχή του Οσίου Ευρωσίου (μεγάλη η χάρη του).
Κοινώς, η σαρδέλα τσάμπα και το νερό δεκάρικο.
MG-KTiNoS
02/01/2014, 10:10
λ7 εχουν...
:D
Vstrommer71
02/01/2014, 11:24
Η bmw δεν πουλάει μόνο στο Ελλαδιστάν του Γενάρη των 17 βαθμών κελσίου ,
αλλά και στη Σουηδία των -15 και του μισού μέτρου χιόνι .
Κριμα ρε πστμ που δεν εχω το ΚΤΜ να κοβω βολτες φετος,που εχει 7 βαθμους εξω και ακομη να δουμε χιονι,Γεναρη μηνα χαχα.
Μην ανησυχειτε,εδω ειναι πιο προχω.Νοικιαζουνε και θερμαινομενα γκαραζ για να βαζετε μεσα το μηχανακι σας τον χειμωνα!
LOUKILOUK
02/01/2014, 11:31
Κριμα ρε πστμ που δεν εχω το ΚΤΜ να κοβω βολτες φετος,που εχει 7 βαθμους εξω και ακομη να δουμε χιονι,Γεναρη μηνα χαχα.
Μην ανησυχειτε,εδω ειναι πιο προχω.Νοικιαζουνε και θερμαινομενα γκαραζ για να βαζετε μεσα το μηχανακι σας τον χειμωνα!
:D pare Kai esu ema Yamaha...mporeis...;)
:beer::wave2:
AUFGEBRACHT
02/01/2014, 20:23
Ο Ιονέσκο θα ήταν περήφανος...
AUFGEBRACHT
02/01/2014, 20:26
το οτι καποιος μου λεει οτι πρεπει να παω την μοτο μου για να την βαλο στο παχνι νομιζο οτι με προσβαλει εγω ειμαι μηχανο-βοιος
Κάντους μήνυση και γιαυτό τώρα που έχεις πάρει το κολάϊ...
Pan (dvs)
02/01/2014, 20:32
Ο Ιονέσκο θα ήταν περήφανος...
Kαι αυτος μπε-μπες?
nikonian
02/01/2014, 22:19
Kαι αυτος μπε-μπες?
Μπα ! Κι ο παραλογισμός έχει τα όριά του