View Full Version : μηχανη για γυναικα;;;
SHOOTER045
03/01/2014, 12:11
Ολόσωμη ή τύπου διαβατηρίου..??
Ολοσωμη κατα προτιμηση...
:rotflmao::rotflmao:
Φιλε spyroylinako53 πρεπει να καλεσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την loukia4 στην "βολτα"......
SHOOTER045
03/01/2014, 12:20
:rotflmao::rotflmao:
Φιλε spyroylinako53 πρεπει να καλεσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την loukia4 στην "βολτα"......
Γκουχ γκουχ
Θα με πνιξεις μεσημεριατικα...
harris_x
03/01/2014, 12:27
αρκετά με το σπαμ ε...
Trolling trolling trolling.. Ψάρια..
αρκετά με το σπαμ ε...
Δεύτερη φορά που θα ψυχρανθούμε...
Κανόνισε...:D
Δεν σΕ είπε είτε γιατί δεν είναι παιδί είτε γιατί δεν είναι Σαλλλλλονικιός για...
θελεις να αναλυσουμε αν το "σε", "με", "τον/την ειπα" ειναι γραμματικα πιο σωστο; :p πως εμπλεξα εγω με εσας;;
θελεις να αναλυσουμε αν το "σε", "με", "τον/την ειπα" ειναι γραμματικα πιο σωστο;
Γιατί όχι..??
(σάμπως πρόκειται να πάρεις μηχανακι..??)
Γιατί όχι..??
(σάμπως πρόκειται να πάρεις μηχανακι..??)
πω πω πωωω κακια!οχι..η αληθεια ειναι πως δεν ψαχνομαι για μηχανακι!εγω για μηχανη ενδιαφερομαι.
δεν χρειαζεται να γινεσαι κακος ομως..και μην κρινεις χωρις να ξερεις παλικαρι!:)
AristidisZ
03/01/2014, 13:25
παλικαρι
:bawl:
Για το "κακός" κουβέντα όμως...:D
zannisvel
03/01/2014, 13:36
Την ορεξούλα μας δεν τη χάνουμε όμως. I like moto.gr :)
Africaptan
03/01/2014, 14:12
Βρε Λουκια, δε καθησα να διαβασω 8 σελιδες και δεν ξερω τι εχει παιχτει, αλλα να, ξερεις, πολυ θα ηθελα να δω μια γυναικα με Africa... :lipssealed:
SHOOTER045
03/01/2014, 14:25
Την ορεξούλα μας δεν τη χάνουμε όμως. I like moto.gr :)
Αυτο το φορουμ ξεχειλιζει ορεξεις και τεστοστερονη...
SHOOTER045
03/01/2014, 14:27
Βρε Λουκια, δε καθησα να διαβασω 8 σελιδες και δεν ξερω τι εχει παιχτει, αλλα να, ξερεις, πολυ θα ηθελα να δω μια γυναικα με Africa... :lipssealed:
Που να βλεπες την δικια μου οταν παλευα να της μαθω να οδηγαει το super tenere
Africaptan
03/01/2014, 14:36
Που να βλεπες την δικια μου οταν παλευα να της μαθω να οδηγαει το super tenere
Βρε και μενα καβαλαει η δικια μου την Africaνα σε καμια εθνικη, αλλα αλλο αυτο κι αλλο η κατοχη στην καθημερινοτητα...
Lioulios
03/01/2014, 14:40
Καλώστηνε την κοπελιά την πέρδικα , που περπατεί λεβέντικα . Αφού σας άντεξε και δεν έφυγε ακόμα ....Παίζει και να κάτσει .
Λουκία , καλά το πήγαινες στην αρχή .... Μετά μας τα χάλασες . Τί BMW και μ@λ@κιες ?
...Σπάστα και ξαναρίχτα .
Εδώ μέσα είναι όλοι Vs ΒΜW , Vstrom , Tdm . Όλα τα υπόλοιπα είναι αποδεκτά . Ακόμα και τα ΚΤΜ .
Εγώ , αν ήμουνα εσύ , θα έπερνα αυτό που μου αρέσει καλύτερα . Αν δεν το πάρεις , μετά θα το βλέπεις στο δρόμο και θα κλαις .
Αν δεν το πάρεις , μετά θα το βλέπεις στο δρόμο και θα κλαις .
Και συγκινείσαι σφόδρα βλέποντας γυναίκες να κλάινε...
SHOOTER045
03/01/2014, 15:09
Καλώστηνε την κοπελιά την πέρδικα , που περπατεί λεβέντικα . Αφού σας άντεξε και δεν έφυγε ακόμα ....Παίζει και να κάτσει .
Λουκία , καλά το πήγαινες στην αρχή .... Μετά μας τα χάλασες . Τί BMW και μ@λ@κιες ?
...Σπάστα και ξαναρίχτα .
Εδώ μέσα είναι όλοι Vs ΒΜW , Vstrom , Tdm . Όλα τα υπόλοιπα είναι αποδεκτά . Ακόμα και τα ΚΤΜ .
Εγώ , αν ήμουνα εσύ , θα έπερνα αυτό που μου αρέσει καλύτερα . Αν δεν το πάρεις , μετά θα το βλέπεις στο δρόμο και θα κλαις .
Γιατι οι μισοι εδω μεσα ειναι μαστορια και εχουν πελατακια χρυσα μαλιστα αυτους με τα ΚΤΜ...χαχαχαχα
Γεια σου γιαννη και καλη χρονια
Lioulios
03/01/2014, 16:34
Δεν είναι να τους ακούς αυτούς κοπελιά ...Θα χάσεις την μπάλα .
Εμένα με βάλανε να πουλήσω τη μηχανή γιατί δεν είναι λέει φιλική προς τον αναβάτη και διάφορα άλλα .
Από τότε που μπήκα εδώ μέσα έχω βρει τον μπελά μου .
Έκοψα και το μουστάκι για χάρη τους .
MG-KTiNoS
03/01/2014, 17:06
Κατσε τωρα γιατι το'χασα!
Ο ντινος ειναι ο MG;
:lol:
Δε με λένε ... Ντίνο....
Νίκο με λένε.
Κτίνος είναι το καλλιτεχνικό μου !
(ΧΤΧ 660 το φτάνεις ?)
Απο προβληματα απο οσο ξερω, χωρις να ειμαι σιγουρος, δεν βγαζουν κατι σοβαρο. Κυκλοφορει μια σουπια εδω μεσα που θα σε κατατοπισει πληρως για το εν λογω μηχανακι.
Με φώναξε κανείς? :cool:
Bradipous
03/01/2014, 18:16
Με φώναξε κανείς? :cool:
Αμ τι να σε καμω που ηρθες καθυστερημενος και μας το φαγανε το μωρο οι προπελοφοροι... :lol:
καταρχην... MG-KTiNoS συγνωμη!!!οχι το χτ δεν το φτανω με την καμια!
κατα δευτερον.. Lioulios εμενα περισσοτερο τα BMW μ αρεσουν απο ον οφ (αυτο που ψαχνω δηλαδη). νταξει η moto guzzi ειναι ενας "Α" ερωτας, αλλα σε σχεση με αυτο που ζηταω πολυ αβολη..(και ευτυχως δεν πολυκυκλοφορουν εδω τετοιες για να τις βλεπω και να κλαιω). σημερα πηγα και ειδα τη μπεμπα g650 και μ αρεσε πολυ!!ανετη, επιβλητικη, μπορεις να μπεις σε χωματακια (για να κοψεις δρομο, οχι για πιστα εντουρο), και τσιμπισα και κοπλιμεντα με μια 20λεπτη βολτα!! εμενα καλη μ ακουγεται!αχαχα :p
παντως ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ...
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 18:54
Για λεπτομερειες θα απευθυνθεις σε κατοχους μπεμβεδακηδες
Καπου εδω γυρω περιφερεται ενας ακατανομαστος αουγκενταλερ
Ρωτα τον
Παρών!!!
Lioulios
03/01/2014, 18:56
Απλά , όλα τα λιγούρια εδώ μέσα ...Μόλις μπει γυναίκα ... μπερδεύονται και την μπερδεύουν και εκείνη . Δεν είναι τίποτα .
AUFGEBRACHT ποιο μοντελο ειναι καλυτερο για αρχαρια, κοντη (1.70) και λιγο ον οφ; g650 ή f650;
Lioulios αν καταλαβα πρεπει να εισαι κρητικος;απο ποιο μερος αν επιτρεπεται; εγω ειμαι απο ανωγεια.γι αυτο ρωταω.
Lioulios
03/01/2014, 19:23
Οι μισοί εδώ μέσα είμαστε από Κρήτη .Από Σητεία είμαι γω , αλλά μένω χρόνια στον Άγιο .
Λόγω και της περιοχής σου ...Καλύτερα ον οφ . Πάρτο το ΜπεΜπε και θα το ευχαριστηθείς .
Και άμα κανονίσετε και καμιά βόλτα με τα άλλα τα τσογλάνια , ελάτε να πιούμε καφεδάκι . Γίνεται και το ανάποδο αν θες .
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:28
AUFGEBRACHT ποιο μοντελο ειναι καλυτερο για αρχαρια, κοντη (1.70) και λιγο ον οφ; g650 ή f650;
Lioulios αν καταλαβα πρεπει να εισαι κρητικος;απο ποιο μερος αν επιτρεπεται; εγω ειμαι απο ανωγεια.γι αυτο ρωταω.
To F650 είναι πιο off από την άποψη ότι έχει ακτίνες και όχι χυτές ζάντες, αλλά φαντάζομαι πως δεν έχεις σκοπό να του κάνεις hardcore χρήση, οπότε δε σε πολυνοιάζει... Η άλλη τους διαφορά είναι πως η συναρμολόγηση του κινητήρα γινόταν στη Γερμανία, ενώ του G650 στην Κίνα στο εργοστάσιο της Loncin, όπως και πως ο κινητήρας του G650 έχει χάσει 2-3 άλογα σε σχέση με το F650. Αμφότερα είναι υπερκατάλληλα για το ύψος σου.
λοιπον..να περιμενετε φωτο μου απο την μπεμπα μου (χωρις εμενα)! απο δευτερα την παω στον μηχανικο μου την βλεπει και αν ειναι οκ την χτυπαω!αντε γιατι..!!
SHOOTER045
03/01/2014, 19:31
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ...
Εγω τοσο καιρο δεν τα χω καταφερει
Αουγκενταλερ για ξηγησου περι μπε μβε της δεσποινιδας
Δεν με λες λουκια τι κοπλιμαν σου εκαναν?
Ψαλιδι στην τιμη θα παιξει?
Πως σου φανηκε?
Αντε προλαβαινεις και την ευβοια...
SHOOTER045
03/01/2014, 19:33
To F650 είναι πιο off από την άποψη ότι έχει ακτίνες και όχι χυτές ζάντες, αλλά φαντάζομαι πως δεν έχεις σκοπό να του κάνεις hardcore χρήση, οπότε δε σε πολυνοιάζει... Η άλλη τους διαφορά είναι πως η συναρμολόγηση του κινητήρα γινόταν στη Γερμανία, ενώ του G650 στην Κίνα στο εργοστάσιο της Loncin, όπως και πως ο κινητήρας του G650 έχει χάσει 2-3 άλογα σε σχέση με το F650. Αμφότερα είναι υπερκατάλληλα για το ύψος σου.
Με προλαβες
καλυτερα γιατι δεν ειμαι και για πολλα αλογακια εγω!αμα τα μαθω δυσκολα τα αφηνω μετα και θα θελω και αλλα και αλλα και αλλα...ας αρχισω απο σχετικα λιγα..και βλεπουμε στο μελλον.. :) σε ευχαριστω πολυ!!!
spyrakos35
03/01/2014, 19:34
λοιπον..αντε γιατι..!!
Μου τα κανατε τσουρεκια.....
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:34
λοιπον..να περιμενετε φωτο μου απο την μπεμπα μου (χωρις εμενα)! απο δευτερα την παω στον μηχανικο μου την βλεπει και αν ειναι οκ την χτυπαω!αντε γιατι..!!
Χμμμ, έχεις προσωπικό μηχανικό χωρίς να έχεις ποτέ μηχανή; :hmm:
Χμμμ, έχεις προσωπικό μηχανικό χωρίς να έχεις ποτέ μηχανή; :hmm:
δικος μου οχι.πατερα, αδελφου, μανας!! ;)
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:36
καλυτερα γιατι δεν ειμαι και για πολλα αλογακια εγω!αμα τα μαθω δυσκολα τα αφηνω μετα και θα θελω και αλλα και αλλα και αλλα...ας αρχισω απο σχετικα λιγα..και βλεπουμε στο μελλον.. :) σε ευχαριστω πολυ!!!
Μη φοβάσαι, δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο...
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:37
δικος μου οχι.πατερα, αδελφου, μανας!! ;)
Έχεις μηχανόβια οικογένεια και δεν έχεις απευθυνθεί σε αυτούς για βοήθεια αλλά ρωτάς εδώ; :hmm:
Δεν με λες λουκια τι κοπλιμαν σου εκαναν?
Ψαλιδι στην τιμη θα παιξει?
Πως σου φανηκε?
Αντε προλαβαινεις και την ευβοια...
αντιγραφη επικολληση εκανα για να μην κανω βλακεια ξανα!μην νομιζεις..
η μηχανη ειναι πολυ στα γουστα μου και καναμε πολυ ανετη βολτα.την ζορισα και λιγακι αλλα μια χαρα!δινει οσο θελω να δωσει!δεν την φοβηθηκα ουτε στιγμη!πολυ ωραια!νομιζω θα ψοφαω στο μελλον ακομα και για βολτες μεχρι το περιπτερο που λεει ο λογος
Bradipous
03/01/2014, 19:41
Φανταζομαι αν τιτλος ηταν "μηχανη για αντρα;;;" και υπεγραφε καποιος λουκας, οχι 9 σελιδες ουτε 9 ποστ δεν θα ειχε, ισοτητα σου λεει μετα... :tooth:
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:43
Είναι γνωστό ότι το όνομά μου συναγωνίζεται το Supercalifragilisticexpialidocious που έλεγε η Μαίρυ Πόπινς :lol:
Έχεις μηχανόβια οικογένεια και δεν έχεις απευθυνθεί σε αυτούς για βοήθεια αλλά ρωτάς εδώ; :hmm:
ο πατερας africa (γι αυτο ειπα σε καποοιον οτι δεν με κανει), η μανα ενα σκουτερακι (μονο για να με σπαει τα νευρα) και ο αδερφος μοτοκροσας με τα μυαλα πανω απο το κεφαλι.
πιστεψε με.ειναι πολυ πιο μπερδεμενη η κατασταση οταν τετοιες συζητησεις γινονται με την οικογενεια!
και το ειπα και στην αρχη!ειστε η τελευταια μου ελπιδα για συμβουλες!
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:45
Φανταζομαι αν τιτλος ηταν "μηχανη για αντρα;;;" και υπεγραφε καποιος λουκας, οχι 9 σελιδες ουτε 9 ποστ δεν θα ειχε, ισοτητα σου λεει μετα... :tooth:
Το ακόμα πιο ύποπτο (εκτός του ότι δεν προτάθηκαν Africa και VStrom) είναι ότι κανείς άντρας κάτοχος F650 δεν προθυμοποιήθηκε να δανείσει τη μηχανή του στη Λουκία...
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:47
και το ειπα και στην αρχη!ειστε η τελευταια μου ελπιδα για συμβουλες!
Σώθηκες... η τελευταία σοφή συμβουλή που δώσαμε εδώ μέσα ήταν σε κάποιον Μισέλ που ρώταγε πως να φορτίσει τη μπαταρία στο τζίπ του.
spyrakos35
03/01/2014, 19:47
Το ακόμα πιο ύποπτο (εκτός του ότι δεν προτάθηκαν Africa και VStrom) είναι ότι κανείς άντρας κάτοχος F650 δεν προθυμοποιήθηκε να δανείσει τη μηχανή του στη Λουκία...
Για δεν της πουλας την δικια δου?
εσυ δεν συγκαταλεγεσαι μεσα σε αυτους και τα ριχνεις ολα στους αλλους;:p
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:49
Για δεν της πουλας την δικια δου?
Γιατί η δικιά μου είναι τεφαρίκι και την πουλάω ακριβά...θα είναι εκτός μπάτζετ.
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:49
εσυ δεν συγκαταλεγεσαι μεσα σε αυτους και τα ριχνεις ολα στους αλλους;:p
Aφού βρήκες μηχανή δεν έχει νόημα να καβαλήσεις τη δικιά μου...
ουτως η αλλως δεν ενδιαφερομαι για f650! και εκτος αυτου δεν θελω να στη στερησω!μαλλον ειναι πολυ αξιοπιστη!! το λεω για καποιους που βογγανε οταν ακουνε bmw
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:53
ουτως η αλλως δεν ενδιαφερομαι για f650!
Ε τότε εγώ περισσεύω... ειδικεύομαι μόνο σε F650
μην το παιρνεις και κατακαρδα! γυναικα ειμαι!αλλαζω γνωμη οποτε γουσταρω!!χαχα
σε ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες σχετικα με την συγκριση.
akis_trevor
03/01/2014, 19:58
μην το παιρνεις και κατακαρδα! γυναικα ειμαι!αλλαζω γνωμη οποτε γουσταρω!!χαχα
οι δυσκολες μερες του μηνα;;; :bawl:
αστειος......
θα ελεγα εαν ησουν!!
θα επρεπε να ξερεις οτι δεν παει συμφωνα με το ημερολογιο η μ@@@κια των γυναικων!
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 20:00
οι δυσκολες μερες του μηνα;;; :bawl:
Έχει προνοήσει και για αυτό η Touratech :lol:
taisteal
03/01/2014, 20:02
και συμφωνα με τι παει???:eek:
SHOOTER045
03/01/2014, 20:02
Μιλας σοβαρα αουγκενταλερ???
με ολο το χρονο!!! εκτος αν βρεις κανενα γατακι που δε μιλαει δε λαλαει και κανει κολοτουμπες οποτε το ζητησεις!
taisteal
03/01/2014, 20:07
μαλιστα...να μαθαινουμε και τιποτα....
:smokin:
MG-KTiNoS
03/01/2014, 20:08
με ολο το χρονο!!! εκτος αν βρεις κανενα γατακι που δε μιλαει δε λαλαει και κανει κολοτουμπες οποτε το ζητησεις!
ή... Εκτώς αν είσαι κάτι σαν το Λούκι Λουκ και δεν έχεις διάθεση ν ακούς...
(παίζει κι αυτό το σενάριο ξέρεις)
:)
υγ
να μαθαίνει και η Λουκία τίποτα.
akis_trevor
03/01/2014, 20:08
αρα το διλλημα ειναι η γατακι που δεν σου ζαλιζει τα @@@ η γυναικα που αλλαζει ολο τον χρονο αποψεις και κανει οτι γουσταρει..:hypnotize:
ktinos δεν εριξα στο τραπεζι το χαρτι τυπου "αν ο αντρας ειναι μαγκας".πολυ σωστο το Point σου!
akistrevor αμα καταφερεις να βρεις το ενδιαμεσο (αν δεν το εχεις ηδη) μην τυχον και το αφησεις!!
να μη δινετε μονο εσεις συμβουλες!αφου ειμαι ασχεστη απο μηχανες εστω να προσφερω στην αρχη καπως αλλιως μεχρι να μαθω!
SHOOTER045
03/01/2014, 20:12
Για να σπαει η μονοτονια βρε δεν το καταλαβατε?
Εγω μαζι σου λουκια....
Bradipous
03/01/2014, 20:14
ktinos δεν εριξα στο τραπεζι το χαρτι τυπου "αν ο αντρας ειναι μαγκας"
Τι θες να πεις γυναικα, οτι δεν ειναι ετσι; :mad:
Τι θες να πεις γυναικα, οτι δεν ειναι ετσι; :mad:
μαζι σου!εγω υποστηριζω "λουκι λουκ" που ειπε και ο παραπανω! ειμαι κατα της μονοτονιας!
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 20:22
ειμαι κατα της μονοτονιας!
Ε τότε κάτι θα γίνει με εκείνη τη βόλτα ;)
Πολυμήχανος
03/01/2014, 20:24
ή... Εκτώς αν είσαι κάτι σαν το Λούκι Λουκ και δεν έχεις διάθεση ν ακούς...
(παίζει κι αυτό το σενάριο ξέρεις)
υγ
να μαθαίνει και η Λουκία τίποτα.
Εγώ πάλι, για Ραν-τα-πλαν την βλέπω την δουλειά, 8 σελίδες τώρα βρε συ Κτήνε... :D
http://2.bp.blogspot.com/_MTUQU4ymWgw/SZ056aY1XNI/AAAAAAAAACc/2mwuePTo8a0/s320/ΡΑΝΤΑΠΛΑΝ
Ε τότε κάτι θα γίνει με εκείνη τη βόλτα ;)
Μόνο αν οδηγήσω εγώ!
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 20:33
Μόνο αν οδηγήσω εγώ!
Εσύ μπροστά εγώ πίσω σου
SHOOTER045
03/01/2014, 20:33
Φανταζομαι δεν θα ειναι ο μονος εθελοντης για βολτα τοτε....
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 20:40
Φανταζομαι δεν θα ειναι ο μονος εθελοντης για βολτα τοτε....
Οι υπόλοιποι με νουμεράκι όπως στις τράπεζες...
ε ρε κατι συνειρμοι που μου 'ρχονται στο μυαλο απο εποχης δελεαρ....:tooth::tooth::tooth:
δεν παιζει η τακτικη "γκαζι-φρενο" το λεω απο τωρα!
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 20:48
Δε χρειάζεται, υπάρχει η τακτική "βηξίματα ψεκασμού" :D
ε ρε κατι καμενοι που περιμενανε θυσαυρους και σκασανε ανθρακες......!
:lol::bawl::lol::bawl:
ε ρε κατι καμενοι που περιμενανε θυσαυρους και σκασανε ανθρακες......!
:lol::bawl::lol::bawl:
Και λέει να εμφανιστεί ο Τσίου με ψηλοτάκουνα...:bawl:
βρε πολλα λεει αλλα....:yawn:
SHOOTER045
03/01/2014, 21:11
Υπαρχει η τακτικη<αγκαλιαζω σφιχτα γιατι κρυωνω και φοβαμαι....>
SHOOTER045
03/01/2014, 21:12
Εγω θα ανεβαινα....
παιδια...μην τρελαινεστε και τρολαρετε συνεχεια!!! TROOPER !!! για σενα παει..επειδη θα εισαι και ηλικιακα "πιο ωριμος" (διορθωσε με αν κανω λαθως σε παρακαλω) θα επρεπε να ξερεις οτι δεν μιλας χωρις να ξερεις!εγω δεν ζητησα απο κανεναν να μου δωσει μηχανακι η να με παει βολτα κλπ..στην πλακα μιλαω!ουτε εχω αναγκη τους 5-6 αντρες απο εδω μεσα!δεν μπηκα για αυτο στο φορουμ!ηρεμηστε !
παιδια...μην τρελαινεστε και τρολαρετε συνεχεια!!! TROOPER !!! για σενα παει..επειδη θα εισαι και ηλικιακα "πιο ωριμος" (διορθωσε με αν κανω λαθως σε παρακαλω) θα επρεπε να ξερεις οτι δεν μιλας χωρις να ξερεις!εγω δεν ζητησα απο κανεναν να μου δωσει μηχανακι η να με παει βολτα κλπ..στην πλακα μιλαω!ουτε εχω αναγκη τους 5-6 αντρες απο εδω μεσα!δεν μπηκα για αυτο στο φορουμ!ηρεμηστε !
δε μΕ λες ρε ''φιλεναδα'' μηπως αν ξαναδεις ποιος τρολαρει θα ξανασκεφτεις αυτο που εγραψες?
SHOOTER045
03/01/2014, 22:30
Σαν τα παιδακια που εχουν τα κλειδια του γηπεδου
Αλλα δεν τους παιρνουν οι αλλοι στην ομαδα τους και απειλουν με κλεισιμο του γηπεδου
Billymuse
03/01/2014, 22:44
What day is it today??? ohh yes of course it's friday it's trolls day
Lioulios
04/01/2014, 10:25
Λουκία , υπάρχει ένα καλό 650 με ελάχιστα αληθινά χλμ στον Άγιο Νικόλαο και πουλιέται . Είναι χαρτί το μηχανάκι . Το έχει μηχανικός φιλαράκι .Αν θες παραπάνω ινφο πμ
Τελικά σου βρήκαν τα παιδιά μηχανάκι ή ακόμα???? Μην το κάνεις όπως κάποια άλλη κοπελιά παλιότερα έψαχνε για μοτο και μετά από 1 χρόνο μοτο δεν είχε πάρει.
ΠΣ
Φιλική συμβουλή: Γράψε ότι είσαι παντρεμένη με 3 παιδιά και ασχημόφατσα, να πάψουν να τρολάρουν τα λιγούρια του φόρουμ που με υποψία φούστας γεμίζουν σελίδες.
Μάγκες σεμνά και ταπεινά, θα τα κακαρώσει ο σέρβερ και μετά το μπινελίκι θα πάει γόνα από τον Μακ Γκάιβερ
Εγω θα σου προτεινω να περιμενεις λιγακι.
Να περιμενεις να δεις τι ανταλακτικα θα βγαλει ακομα ο dlabrakis απο το μηχανακι του http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139119
τα χτυπας και φτιαχνεις το μηχανακι που θες!
:tooth:
Η αληθεια ειναι οτι τα τοπικ με γυναικα εχουν πολυ περαση εδω μεσα..:bawl:
Pan (dvs)
04/01/2014, 13:04
Kαι πολλους λες.
Kαι πολλους λες.
Μόνο για μένα μιλάει, τι δεν καταλαβαίνεις???
:D
δε μΕ λες ρε ''φιλεναδα'' μηπως αν ξαναδεις ποιος τρολαρει θα ξανασκεφτεις αυτο που εγραψες?
λοιπον για να τελειωνουμε!δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω μεσα και ευχαριστω παρα πολυ αυτους που διαβασαν το θεμα μου και με βοηθησαν σχετικα με αυτο που ζητουσα!
TROOPER δεν ειμαι φιλεναδα σου ουτε καν σε εισαγωγικα και ειρωνειες και υποννοουμενα σε μενα δεν περνανε!σε μιλησα ξεκαθαρα !εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και να παω και για καφε μαζι σου που λεει ο λογος!αυτα στα λεω και τα ξεχναω τωρα ετσι..οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα να μας ακουνε (τροπος του λεγειν). και αν θελεις να ειρωνευεσαι συνεχεια και να μιλας πισω απο φουστανια να πηγαινεις σε αλλα θεματα να το κανεις (γιατι στο κατω κατω στο δικο μου δεν εδωσες και καμια συμβουλη σχετικη με το θεμα μου). τον αερα εδω μεσα δεν προκειται να τον δωσω ευκολα και στον οποιονδηποτε! και αν εχεις προβλημα μαζι μου, δεκτο!γι αυτο υπαρχουν αλλα χιλιαδες ατομα εδω μεσα για να ασχοληθεις μαζι τους! αυτα ειχα να πω! χιλια συγνωμη για τους υπολοιπους που αναγκαστηκαν να το διαβασουν αυτο..δεν ειναι και οτι καλυτερο για μενα, αλλα δεν μπορω τα ανθρωπακια που σηκωνουν την φουστιτσα και κρυβουν το στομα για να μιλησουν!
και παλι ευχαριστω πολυυυυ αυτους που με βοηθησαν!!:)
λοιπον για να τελειωνουμε!δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω μεσα και ευχαριστω παρα πολυ αυτους που διαβασαν το θεμα μου και με βοηθησαν σχετικα με αυτο που ζητουσα!
TROOPER δεν ειμαι φιλεναδα σου ουτε καν σε εισαγωγικα και ειρωνειες και υποννοουμενα σε μενα δεν περνανε!σε μιλησα ξεκαθαρα !εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και να παω και για καφε μαζι σου που λεει ο λογος!αυτα στα λεω και τα ξεχναω τωρα ετσι..οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα να μας ακουνε (τροπος του λεγειν). και αν θελεις να ειρωνευεσαι συνεχεια και να μιλας πισω απο φουστανια να πηγαινεις σε αλλα θεματα να το κανεις (γιατι στο κατω κατω στο δικο μου δεν εδωσες και καμια συμβουλη σχετικη με το θεμα μου). τον αερα εδω μεσα δεν προκειται να τον δωσω ευκολα και στον οποιονδηποτε! και αν εχεις προβλημα μαζι μου, δεκτο!γι αυτο υπαρχουν αλλα χιλιαδες ατομα εδω μεσα για να ασχοληθεις μαζι τους! αυτα ειχα να πω! χιλια συγνωμη για τους υπολοιπους που αναγκαστηκαν να το διαβασουν αυτο..δεν ειναι και οτι καλυτερο για μενα, αλλα δεν μπορω τα ανθρωπακια που σηκωνουν την φουστιτσα και κρυβουν το στομα για να μιλησουν!
και παλι ευχαριστω πολυυυυ αυτους που με βοηθησαν!!:)
σιγα τα καλσον μικρο μου τρολακι :a17:
πες μας τωρα οτι θυμασαι και τι γινοτανε στο δελεαρ...:lol:
Pan (dvs)
04/01/2014, 13:17
Μόνο για μένα μιλάει, τι δεν καταλαβαίνεις???
:D
Μετρησα εμενα,εσενα και αλλους δυο.Οσο και να το ζοριζω πεντε δεν βγαινουμε.
Pan (dvs)
04/01/2014, 13:22
Ρε Λουκια ο Τρουπερ δεν ειναι εδω για να δινει συμβουλες.Ειναι εδω για να ερεθιζει το μυαλο των υπολοιπων.Με τη βοηθεια του ολοι μας βγαζουμε τον καλυτερο μας εαυτο.
Μετρησα εμενα,εσενα και αλλους δυο.Οσο και να το ζοριζω πεντε δεν βγαινουμε.
Τον Vanda τον μετρησες;:D
Ρε Λουκια ο Τρουπερ δεν ειναι εδω για να δινει συμβουλες.Ειναι εδω για να ερεθιζει το μυαλο των υπολοιπων.Με τη βοηθεια του ολοι μας βγαζουμε τον καλυτερο μας εαυτο.
και ομως στα ποστ #50 και #65 εδωσα και συμβουλη. οταν αργοτερα αποφασιτηκε το ''κωλεμα'' του θρεντ ειπα να συνεισφερω κι εγω τα δεοντα :sun:
"Κοπελιά", πήρες πολλές απόψεις, υπάρχουν πολλά ανάλογα thread στο forum όπου μπορείς να κοιτάξεις, οπότε φτάνει ως εδώ. Εξάλλου πλέον μπήκε το ΣΚ.