PDA

View Full Version : πολλα και ενδιαφεροντα για τα διοδια..

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

low pass
06/02/2016, 09:52
Μπορεί να το καλύψει αν ξέρει πως καταγράφεται. Πόσα πρεζόνια όμως έχουν το νου τους για κάμερα;

Billymuse
06/02/2016, 09:55
Δε ξέρω που μένεις φίλε αλλα ελάχιστα ειναι τα περιστατικά στο κέντρο της Αθήνας απο κλοπές με πρεζόνια το να μου στήνεις κάμερα καθε 5 μέτρα με την αιτιολογία της ρύθμισης κυκλοφορίας ειναι απλα αστεία. Σιγα σιγά ενα ενα τα ατομικά(μετα τα εργασιακά) εξαφανίζονται στο βωμό της ''ασφάλειας''.

ggs
06/02/2016, 09:58
Α, γι αυτό δεν έχει κίνηση και μποτιλιαρισμα στον δρόμο... Οι κάμερες...

nicksior
06/02/2016, 10:00
Κάμερες παντού , γιατί , όπως μου εξηγούσε φίλος , ουρολόγος , αν υπήρχαν , θα είχαμε πλήρη στατιστικά στοιχεία για τον μέσο όρο ηλικίας εμφάνισης συμπτωμάτων «προστάτη»

spyrakos35
06/02/2016, 10:26
Παντως τα homemade videos κανουν θραυση......

stefanos
06/02/2016, 10:49
Στο μόνο που χρησιμεύουν οι κάμερες είναι στις κλήσεις και στην οδική ασφάλεια.
Από εκεί και πέρα για λόγους ασφαλείας δεν έχουν καμιά χρησιμότητα (εκτός του διορίζουμε ένα κοπάδι σε ειδική υπηρεσία να ξύνεται).
Ε μπορεί να προκύψει και κάνα ενδιαφέρον βίντεο κλοπής (που ποτέ δεν θα διαλευκανθεί βέβαια)

gior-gos
06/02/2016, 12:57
Παντως τα homemade videos κανουν θραυση......

Ακριβως ;)

Μη σου πω οτι θα ξηλωσουν και τις ηδη υπαρχουσες αφου ετσι κι αλλιως... προθυμοποιουμαστε μονοι μας.

Ohm
06/02/2016, 12:59
κάμερες; οδική ασφάλεια;

βλέπετε/ακούτε να οδηγάνε καλύτερα;

για στατιστικά κ για κλήσεις είναι._

Pan (dvs)
06/02/2016, 13:27
Στο μόνο που χρησιμεύουν οι κάμερες είναι στις κλήσεις και στην οδική ασφάλεια.
Από εκεί και πέρα για λόγους ασφαλείας δεν έχουν καμιά χρησιμότητα (εκτός του διορίζουμε ένα κοπάδι σε ειδική υπηρεσία να ξύνεται).
Ε μπορεί να προκύψει και κάνα ενδιαφέρον βίντεο κλοπής (που ποτέ δεν θα διαλευκανθεί βέβαια)

Στεφανε,το εχω ξαναγραψει σε καποιο θεμα, προσφατα μου ζητηθηκε απο την αστυνομια να τους δωσω τα αντιγραφα απο τις καμερες μου,για να δουνε καποια στοιχεια για ατυχημα με εγκαταλειψη θυματος.

Το θυμα απο το σοκ,δεν θυμοτανε σε ποιο ακριβως σημειο ειχε γινει το ατυχημα.Τελικα οι καμερες ειχανε παρει ολο το συμβαν και ο αλητης που χτυπησε τον ποδηλατη εντοπιστηκε και μπουζουριαστηκε.

leo1964
06/02/2016, 15:39
Στεφανε,το εχω ξαναγραψει σε καποιο θεμα, προσφατα μου ζητηθηκε απο την αστυνομια να τους δωσω τα αντιγραφα απο τις καμερες μου,για να δουνε καποια στοιχεια για ατυχημα με εγκαταλειψη θυματος.

Το θυμα απο το σοκ,δεν θυμοτανε σε ποιο ακριβως σημειο ειχε γινει το ατυχημα.Τελικα οι καμερες ειχανε παρει ολο το συμβαν και ο αλητης που χτυπησε τον ποδηλατη εντοπιστηκε και μπουζουριαστηκε.

Γουστάρω τρελά!!!!!!

George_Sp
06/02/2016, 21:45
Θάνατος στις κάμερες δηλαδή;
Αν σε περίπτωση σου φάνε τη μηχανή δεν θα ψάξεις να βρεις υλικό απο κάποια κοντινή κάμερα;
Δεν θα κάνεις το ίδιο αν πέσεις θύμα τροχαίου κ σε εγκαταλείψουν;
Αν αποπειραθούν να σε ληστέψουν-χτυπήσουν-μαχαιρώσουν στο δρόμο για 20 γιούρω;
ΑΝ... κ πάει λέγοντας.

όπως είπε κ ένας σύντροχος νωρίτερα, δε μας πειράζει που ανεβάζουμε όλα τα στοιχεία μας στο fb κ τα βλέπει ο καθένας, οι κάμερες του δρόμου μας πείραξαν;

Ρε καλά μου παιδιά γιατί μια πρόταση κάποιου την κάνετε λάστιχο?

Είπα εγώ πουθενά κατάρα στις κάμερες και να ξηλωθούν όλες? Είπα οτι πρέπει να μπει ένα όριο στην αυθαιρεσία των δυνατών να κοντρολάρουν τις ζωές μας κουμπώνοντας παντού κάμερες
"τήρησης της τάξης"
(παράνομης είσπραξης διοδίων σε δρόμου που ακόμα χτίζονται από τον καιρό του Νώε ενώ τους πλήρωναν οι πατεράδες μας και θα τα πληρώνουν και τα εγγόνια μας και ακόμα δρόμος δε θα έχει τελειώσει)

Οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας καλά κάνουν και υπάρχουν και σε προειδοποιούν για τροχαίο που έχει γίνει παρακάτω σε συνεργασία με τις φωτεινές επιγραφές για παράδειγμα.
Τόσο δυσνόητα είναι τα πράγματα?

Ohm
07/02/2016, 07:28
όπως είπε κ ένας σύντροχος νωρίτερα, δε μας πειράζει που ανεβάζουμε όλα τα στοιχεία μας στο fb κ τα βλέπει ο καθένας, οι κάμερες του δρόμου μας πείραξαν;

Τα άλλα που είπες είναι οκ, αλλά αυτό δεν είναι οκ.

Αν εγώ τη βρίσκω να σφαλιαρίζω τον εαυτό μου όποτε εγώ θέλω, αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να με σφαλιαρίσει... και πολύ περισσότερο δεν δίνει το δικαίωμα στο κράτος να πάρει λεφτά από εμένα, εσένα και όλους, για να αγοράσει μπράβους να μας σφαλιαρίζουν όλους, όποτε το κράτος θέλει.

edit: α, και παρεπιπτόντως, καλώς ήρθες!

(είναι δω ο blitzy?)

duke200
07/02/2016, 08:35
ας βαλουν χίλιες καμερες σε όποιο δημόσιο χώρο θέλουν, δεν με πειράζει καθόλου, όποιον κανει βλακείες πειράζει.

και μιας και θιχτηκε το θεμα, το fb/instag/κλπ και οι μυστικές υπηρεσίες συνεργάζονται, οποτε προσεχετε τι ανεβάζετε μέσα. Έχουν γεμίσει και με εφαρμογες "cloud" που καλό είναι να απενεργοποιείτε. Ακόμα και οι καμερες στα ταμπλετ/κινητα/λαπτοπ εχουν cloud εφαρμογες που είναι δυνατό αμα θέλει κάποιος να στελνουν εικόνα ακόμα και αν δεν το ξερετε

notakos600
07/02/2016, 08:39
Για σιγά ρε σύντροχοι.
Τρομοκράτες είμαστε και δεν θέλουμε κάμερες;
Έχουμε να κρύψουμε κάτι;

7Tolis
07/02/2016, 08:57
Η συχνότητα που παραγγελνω πιτόγυρα μπορεί να τους τρομάξει πάντως.

Αλλά αυτά που λέτε εδώ τα έχει πει και Παλιότερα η Σαμπρινα στη eurovision.

amyroukai
07/02/2016, 09:26
Για σιγά ρε σύντροχοι.
Τρομοκράτες είμαστε και δεν θέλουμε κάμερες;
Έχουμε να κρύψουμε κάτι;

Μπα. Μόλις θα πέσει η πρώτη λούτσα για διήθηση και γιατί πέρασες τα 50χαω μέσα στην πόλη, ξαναπές.

DrEvil
07/02/2016, 16:59
Αλλά αυτά που λέτε εδώ τα έχει πει και Παλιότερα η Σαμπρινα στη eurovision.

Υπηρξε τρελο τεμαχιο.
Αραγε καμμια καμερα την εχει ´πιασει'προσφατα, να δουμε πως ειναι τωρα;

spyrakos35
07/02/2016, 17:01
Υπηρξε τρελο τεμαχιο.

Μια χαρα ειναι

Σα να μην περασε μια μερα

7Tolis
07/02/2016, 17:24
Υπηρξε τρελο τεμαχιο.

Μόνο τρελλό;
Τραγουδάει στις 3 γέφυρες πλέον.Grand souxe.

Ichigo
07/02/2016, 18:01
Μπα. Μόλις θα πέσει η πρώτη λούτσα για διήθηση και γιατί πέρασες τα 50χαω μέσα στην πόλη, ξαναπές.

Πάντως καμερούλες σε φάση αλά Schweiz,Suisse,Svizzera που φλασάρει με τη βοήθεια επαγωγικού βρόχου όποιον περνάει με κόκκινο + ποντάκια στο δίπλωμα του επίδοξου θεριακλή που τα χει όλα γραμμένα στα αρχοντοπ@π@ρια, του εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου. Μπας και γίνουμε άνθρωποι στο θέμα οδική ασφάλεια :wave2:

Τώρα όσον αφορά το θέμα καμερών κυκλοφορίας αυτό που κάνουν είναι να καταγράφουν ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ ταχύτητες κυκλοφορίας με ειδικό αισθητήρα αλλά και φυσικά να ελέγχουν οι χειριστές διασταυρώσεις εθνικές κλπ για μποτιλιαρίσματα ή τυχόν ατυχήματα. Ακόμα και ο χειριστής να στρέψει την κάμερα σε άλλο σημείο πέραν του προκαθορισμένου (πχ να ζουμάρει σε ένα μπαλκόνι σπιτιού) συνήθως εμφανίζεται ένα ειδικό παραπέτασμα που δεν τον αφήνει να κάνει μπανιστήρι γιατί μετά προκύπτπουν θέματα αρμοδιότητας ΑΔΑΕ και δε θα ρισκάρουν να φάνε πρόστιμο για κανένα λόγο. Βέβαια μη νομίζετε ότι λειτουργούν και πολλές απ αυτές. Όσες δεν έχουν καμμένα KV πρέπει να ναι ακόμα αφημένες στην τύχη τους όπως και όλα τα ολυμπιακά έργα :rolleyes:

Ohm
07/02/2016, 18:14
ας διορθώσουν πρώτα την άσφαλτο που είναι αχαρακτήριστη

ας διορθώσουν μετά τη σήμανση (αυτό περιλαμβάνει και λογικά όρια ταχύτητας) και τη διαγράμμιση που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου

και αφού κάνουν τους δρόμους να ικανοποιούν διεθνή πρότυπα, τότε ας βάλουν κάμερες όπου θέλουν

DrEvil
09/02/2016, 17:40
http://www.zougla.gr/greece/article/a8oa-kri8ikan-ta-meli-tou-kinimatos-den-plirono-gia-ta-diodia

DrEvil
09/02/2016, 17:42
http://www.zougla.gr/greece/article/a8oa-kri8ikan-ta-meli-tou-kinimatos-den-plirono-gia-ta-diodia

Δεν με καιει ουτε με αφορα το θεμα, ειπα να το βαλω ομως προς ενημερωση.

duke200
09/02/2016, 17:51
που ζουνε αυτοι οι βρωμοδικηγόροι? Ζήταγαν 500.000 ευρω απο τον καθένα? Μόνο γι αυτό θα τρωγαν ούτως η άλλως πόρτα.
Φαντασου ακόμα και ο εισαγγελέας πρότεινε αθώωση.

Βεβαια οι δικηγόροι θα τα πήραν τα λεφτά τους. είμαι σίγουρος οτι δεν είχαν βάλει αποζημιωση επι ποσοστού δεδικασμένης αποζημίωσης.. Τωρα να δεις που θα κανουν και έφεση, να τους φανε κι άλλα λεφτά.

stefanos
09/02/2016, 17:55
Δεν με καιει ουτε με αφορα το θεμα, ειπα να το βαλω ομως προς ενημερωση.

Για "δράσεις" λέει... αυτό σημαίνει διελεύσεις?:confused:

DrEvil
09/02/2016, 17:57
Για "δράσεις" λέει... αυτό σημαίνει διελεύσεις?:confused:

Θεωρω πως τους ειχαν καταγγειλει ως πρωτοστατες και υποκινητες, οχι για διελευσεις.

PortisHead
10/02/2016, 07:58
Μιας και εγινε αναφορα σε καμερες που καταγραφουν ταχυτητα....
Αν στο σημειο που υπαρχει η καμερα, εγω κινουμε με 50χλμ/ωρα και με προσπερασει
καποιος με 150χλμ/ωρα και στο καρε της φωτογραφιας ειμαστε και οι 2, πως αποδυκνυεις οτι δεν εισαι ελέφαντας ???

DrBig
10/02/2016, 08:02
Μιας και εγινε αναφορα σε καμερες που καταγραφουν ταχυτητα....
Αν στο σημειο που υπαρχει η καμερα, εγω κινουμε με 50χλμ/ωρα και με προσπερασει
καποιος με 150χλμ/ωρα και στο καρε της φωτογραφιας ειμαστε και οι 2, πως αποδυκνυεις οτι δεν εισαι ελέφαντας ???

Ίσως παιρνουν δυο φωτο με πολύ μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους.

nikos_abel
10/02/2016, 08:04
Ίσως παιρνουν δυο φωτο με πολύ μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους.

Όχι ρε, αφού η κάμερα ενεργοποιείται με τη υπέρβαση*, η φωτό θα είναι για τον παραβάτη.

Ο άτυχος που έτυχε να περνάει και μπήκε στο καρέ, πως τη γλυτώνει

*δεν το ξέρω, το υποθέτω

PortisHead
10/02/2016, 08:08
Απλα το εφαρμοζω στον Κηφισσο,εκει που εχει τις καμερες.
Λογικα "μετα" μπορεις να ισχυριστεις οτι ο αλλος εκανε την υπερβαση και οχι εσυ ε?
(Λαμογια, το ξερω αλλα 23:00 το βραδυ ποιος παει με 80 στον Κηφισσο ???)

Billymuse
10/02/2016, 08:12
Απλα το εφαρμοζω στον Κηφισσο,εκει που εχει τις καμερες.
Λογικα "μετα" μπορεις να ισχυριστεις οτι ο αλλος εκανε την υπερβαση και οχι εσυ ε?
(Λαμογια, το ξερω αλλα 23:00 το βραδυ ποιος παει με 80 στον Κηφισσο ???)

Oι ποδηλάτες :tooth:

DrBig
10/02/2016, 08:13
Όχι ρε, αφού η κάμερα ενεργοποιείται με τη υπέρβαση*, η φωτό θα είναι για τον παραβάτη.

Ο άτυχος που έτυχε να περνάει και μπήκε στο καρέ, πως τη γλυτώνει

*δεν το ξέρω, το υποθέτω
Πιες κι αλλο καφέ :p
Αν παίρνει δύο φώτο με πολύ μικρή καθυστέρηση, τότε φαινετι πολύ εύκολα ποιος εκ των δύο ήταν ο πατημένος.

PortisHead
10/02/2016, 08:20
Αν παίρνει δύο φώτο με πολύ μικρή καθυστέρηση, τότε φαινετι πολύ εύκολα ποιος εκ των δύο ήταν ο πατημένος.

2 φωτογραφίες ?
Μιλαμε για κλασμα δευτερολέπτου.
Αποκλειεται να εχουμε τετοια τεχνολογια....ουτε οι mythbusters να ειμασταν :)

DrBig
10/02/2016, 08:24
2 φωτογραφίες ?
Μιλαμε για κλασμα δευτερολέπτου.
Αποκλειεται να εχουμε τετοια τεχνολογια....ουτε οι mythbusters να ειμασταν :)

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Άσε που στην Αγγλία πχ, έτσι δουλεύει το σύστημα εδώ και δεκαετιες. Μαλιστα ο δρόμος έχει παράλληλες γραμμές ώστε να υπολογιζεται το διανυθεν διάστημα μεταξύ των δύο φώτο επακριβως, και συνεπώς και η ταχύτητα.

Billymuse
10/02/2016, 08:33
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Άσε που στην Αγγλία πχ, έτσι δουλεύει το σύστημα εδώ και δεκαετιες. Μαλιστα ο δρόμος έχει παράλληλες γραμμές ώστε να υπολογιζεται το διανυθεν διάστημα μεταξύ των δύο φώτο επακριβως, και συνεπώς και η ταχύτητα.

Φαντάσου εδω τον μπαλούρδο να βγάζει τον χάρακα και αναλύει την απόσταση-ταχύτητα με μαθηματικούς τύπους..

bros400pgm
10/02/2016, 08:53
Θυμαμαι διαφημιση της kawasaki με φλασαρισμα απο καμερα, οταν προσπερνουσε ενα τρακτερ, και φαινοταν μονο το τρακτερ :lol:

notakos600
10/02/2016, 08:59
Φαντάσου εδω τον μπαλούρδο να βγάζει τον χάρακα και αναλύει την απόσταση-ταχύτητα με μαθηματικούς τύπους..

:bawl:

amyroukai
10/02/2016, 09:01

Θα μετράει με το επιστημονικό μακρύ νυχάκι στο μικρό δάχτυλο. Κανείς δεν ξεφεύγει από τα νύχια της δικαιοσύνης.

nikos_abel
10/02/2016, 09:08

:a55:

Σόρρυ, τώρα κατάλαβα τι εννοείς, να παίρνει πάντα 2 φωτό ώστε να υπάρχει σύγκριση της σχετικής θέσης.

Νόμισα ότι έπαιρνε φωτό κάθε όχημα που περνάει

bros400pgm
10/02/2016, 09:29
Θα μετράει με το επιστημονικό μακρύ νυχάκι στο μικρό δάχτυλο. Κανείς δεν ξεφεύγει από τα νύχια της δικαιοσύνης.

Aμα εισαι τσεος, ξεφευγεις. Συνηθως δεν εισαι το τσιρακι τους :lol:

Bladerunner
10/02/2016, 10:27
Αν θυμάμαι καλά, οι κάμερες των ραντάρ εστιάζουν με ακρίβεια στο όχημα που έχουν "επιλέξει". Η εστίαση καθοδηγείται από τη δέσμη που χρησιμοποιούν για να υπολογίσουν την ταχύτητα. Ραδιοκύματα ή lazer.

andreaspetr
10/02/2016, 15:08
Θυμαμαι διαφημιση της kawasaki με φλασαρισμα απο καμερα, οταν προσπερνουσε ενα τρακτερ, και φαινοταν μονο το τρακτερ :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=a6Jpcy2GZ1Q

:lol:

leo1964
10/02/2016, 17:50
Ρε καλά μου παιδιά γιατί μια πρόταση κάποιου την κάνετε λάστιχο?

Είπα εγώ πουθενά κατάρα στις κάμερες και να ξηλωθούν όλες? Είπα οτι πρέπει να μπει ένα όριο στην αυθαιρεσία των δυνατών να κοντρολάρουν τις ζωές μας κουμπώνοντας παντού κάμερες
"τήρησης της τάξης"
(παράνομης είσπραξης διοδίων σε δρόμου που ακόμα χτίζονται από τον καιρό του Νώε ενώ τους πλήρωναν οι πατεράδες μας και θα τα πληρώνουν και τα εγγόνια μας και ακόμα δρόμος δε θα έχει τελειώσει)

Οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας καλά κάνουν και υπάρχουν και σε προειδοποιούν για τροχαίο που έχει γίνει παρακάτω σε συνεργασία με τις φωτεινές επιγραφές για παράδειγμα.
Τόσο δυσνόητα είναι τα πράγματα?

Το κράτος έχει μόνο δικαιώματα,όχι υποχρεώσεις!!!!
Εμείς φυσικά μόνο υποχρεώσεις και καθόλου δικαιώματα

MG-KTiNoS
10/03/2016, 16:54
Να ρωτήσω κάτι?

Προχτές που κατέβαινα από τη μπίτα κατάλαβα ότι μετά τη Λαμία το επόμενο βενζινάδικο είναι πια στο 90...
Κάτι άλλα που είχε πριν τα έχουν κλείσει απ έξω και έχουν μαντρώσει και την πρόσβαση μη βγει κανένας και πάρει με κανά μπετόνι και χάσουν το χρήμα...
Αναγκάστηκα λοιπόν να βγω από την εθνική στην έξοδο για Λάρυμνα και βρήκα βενζινάδικο με 33 χλμ στη ρεζέρβα.
Άσε που πριν είχα κόψει στα 80...
Στα επόμενα διόδια λοιπόν που βρήκα, τους άρχισα στις χριστοπαναγίες και δε μπλήρωσα τίποτα.
Πόσο θα μου κοστίσει αυτό λέτε?
:cool:

υγ
ήθελαν και φάπες αλλά τι φταίει ο χάζουλας που είχαν εκεί ???
Τέσπα

DrEvil
10/03/2016, 16:57
Κι εσυ απ' αυτους τους τζαμπατζηδες εισαι, που εχουν καταστρεψει τον τοπο, ε;

Τι παει να πει δεν ειχες ΜΠενζινΑ;
Να υπολογιζες καλυτερα η να εμενες αντρικια και να φωναζες την οδικη να σου φεριει 5 λιτρα χρεωνοντας σε το ΑΕΠ της Μαλτας.
Ανθελληνα!

MG-KTiNoS
10/03/2016, 17:04
Κι εσυ απ' αυτους τους τζαμπατζηδες εισαι, που εχουν καταστρεψει τον τοπο, ε;

Τι παει να πει δεν ειχες ΜΠενζινΑ;
Να υπολογιζες καλυτερα η να εμενες αντρικια και να φωναζες την οδικη να σου φεριει 5 λιτρα χρεωνοντας σε το ΑΕΠ της Μαλτας.
Ανθελληνα!

Τα πήρα στο κρανίο λέμε....

devil's animal
10/03/2016, 17:04
Στα επόμενα διόδια λοιπόν που βρήκα, τους άρχισα στις χριστοπαναγίες και δε μπλήρωσα τίποτα.
Πόσο θα μου κοστίσει αυτό λέτε?
:cool:

αν ειχες πινακιδα πανω:
περα απο το οποιο προστιμο ή/και προσαυξηση πανω στο ποσο των διοδιων, δεν θες να ξερεις ποσο μπορεις να τραβηχτεις αν φας μηνυση για εξυβριση των Θειων...(αν οντως εβρισες χριστοπαναγιες)...

οντως αυτο που λες ισχυει..απο Αθηνα μεχρι Λαμια εχει μονο το 90...την ειχα πατησει και εγω φευγοντας απο Αθηνα που δεν εφτανε επ'ουδενι το ντεποζιτο για 200χλμ (Λαμια)...και αναγκαστηκα να βγω καπου πριν τον Αγ. Κωνσταντινο...

το ιδιο ισχυει και για Εγνατια απο Θεσ/νικη προς Γιαννενα...πρεπει να βγεις για να βαλεις βενζινη...
δεν ειναι moto friendly οι μεγαλοι οδικοι αξονες, δυστυχως...

MG-KTiNoS
10/03/2016, 17:06
αυτό το προσαυξηση όμως δε γκζέρουμε πόσα είναι ε???
:D

devil's animal
10/03/2016, 17:08
αυτό το προσαυξηση όμως δε γκζέρουμε πόσα είναι ε???
:D

ενταξει μωρε..πόσο να ειναι?...χαλαρος να εισαι και να στοκαρεις βαζελινη...:p

MG-KTiNoS
10/03/2016, 17:22
...χαλαρος να εισαι και να στοκαρεις βαζελινη...:p

Έχω κανα κιλό εδώ φτάνει???

leo1964
10/03/2016, 17:34

Μμμμμ έτσι κι έτσι...οριακά είσαι!!!

bulmont
10/03/2016, 17:34

Για την πρώτη βδομάδα..........................'ισως

Ohm
10/03/2016, 18:36
αυτό μου θύμησε ένα περιστατικό τις προάλλες
πληρώνω τα διόδιά μου καθώς πρέπει
και συνεχίζω το δρόμο μου προς σαλαμίνα
κατά λάθος, βγαίνω στην προηγούμενη έξοδο από αυτή που πρέπει
κάνω 50 μέτρα και πριν καν φτάσω στο πρώτο σταυροδρόμι καταλαβαίνω το λάθος μου... ώπα, τζαντούμπ λέω και στρίβω για να ξαναμπώ στον δρόμο
προχωράω και βλέπω ένα από αυτά τα αυτόματα μηχανήματα. η μπάρα κατεβασμένη, αλλά χώραγα να περάσω.
σταματάω, πατάω το κουμπί να εξηγήσω τι συνέβη
-γειά σας
-γειά σας
-τάδε λέγομαι, βγήκα καταλάθος σε αυτή την έξοδο, γίνεται να περάσω χωρίς να ξαναπληρώσω διόδια;
-λυπάμαι, δεν μπορώ να σας βοηθήσω
-...
-ναι; με ακούτε;
-σας ακούω. ευχαριστώ για τον χρόνο σας. καλές γιορτές.

φεύγω, με μούτζα στην κάμερα

ε μα πια!

alex k8
10/03/2016, 18:43
εγω με το αμαξι περασα τα διοδια της ελευσινας χωρις να πληρωσω 15/8/14 η κληση μου ηρθε με φωτο τον 7/15 στα 150 μεσα σε δεκα μερες αν τη πληρωνα ή 300
τελικα δεν επαιζαν ευρω για πληρωμη κλησης και ετσι αποφασισα να τη πληρωσω οτα θα μου ερθει στην εφορια.πριν ενα μηνα περιπου μου στειλανε απο τον δημο της μανδρας 200 να πληρωσω για κληση και αν δεν τη πληρωσω παιρνει προσαυξηση 1% καθε μηνα.
η πλακα ειναι οτι δεν γραφει για ποια κληση ειναι τα 200 που πρεπει να πληρωσω
τα διοδια της ελευσινας υπαγονται στην αστυνπμια της μανδρας?

BLiTzER
10/03/2016, 19:10
αν ειχες πινακιδα πανω:
περα απο το οποιο προστιμο ή/και προσαυξηση πανω στο ποσο των διοδιων, δεν θες να ξερεις ποσο μπορεις να τραβηχτεις αν φας μηνυση για εξυβριση των Θειων...(αν οντως εβρισες χριστοπαναγιες)...

Πριν 5-6 χρόνια, πλησιάζοντας τα πρώτα διόδια (τότε) προς Λαμία, με βλέπει κάποιος υπεύθυνος (ή ό,τι σκατά ήταν) από μακρυά, μάλλον τον είχε πηδήξει μοτοσυκλετιστής το πρωί και τσέκαρε να δει από ποια πύλη θα περάσω για να με ανακόψει. Δεν ξέρω πώς με μυρίστηκε. Έχω ήδη κόψει ταχύτητα, επιλέγω την πύλη που φαίνεται πιο χαλαρή (δεν είχα προσέξει τον τύπο, προφανώς) και οδηγάω σιγά-σιγά, δεξιά από τα αυτοκίνητα, με σκοπό, φυσικά, να περάσω χωρίς να πληρώσω, όπως πάντα. Ο τύπος έχει φτάσει ήδη στην πύλη μου και στέκεται δεξιά (όπως βλέπω) από τη μπάρα, ακριβώς μπροστά στο κενό, από το οποίο θα περνούσα (με μπάρα ή χωρίς).

Σταματάω, του λέω να κάνει άκρη. Αυτός εκεί, ακίνητος. Το επαναλαμβάνω 2-3 φορές. Τίποτα. Ανοίγω γκάζι, ακουμπάω το πόδι του, κάνω πίσω. Τίποτα. Επαναλαμβάνω. Τίποτα. Του λέω "άσε με και πάρε μου την πινακίδα". Με ρωτάει "έχεις πινακίδα;". Του λέω "όχι, βέβαια". Ακίνητος. Ανοίγω το γκάζι απότομα, του πατάω το παντελόνι, τον σπρώχνω με τη μοτοσυκλέτα. Αυτός εκεί. Κάνω μπρος-πίσω 2-3 φορές, με δύναμη. Του πατάω το πόδι κάθε φορά και τον σπρώχνω. Δεν παίρνει χαμπάρι. Ανοίγω ζελατίνα, του λέω "αν πάθει οποιαδήποτε ζημιά το μηχανάκι, θα σου γ*μήσω τον/τη/το [συμπληρώστε ΟΛΕΣ τις λέξεις που σας έρχονται στο μυαλό εδώ]". Καμία κίνηση. Τελικά μαζεύτηκαν 2-3 άτομα ακόμα, τον έκαναν στην άκρη και πέρασα κάνοντας κωλοδάχτυλα.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έκανε. Πόσο χαζός μπορεί να είναι κάποιος υπάλληλος;

basiliss13
10/03/2016, 19:23
Αθηνα, αττική οδό είχα παρα πολύ καιρό να πάω με μηχανάκι....αν και ξέρω ότι πολλοί με μηχανές δεν πληρώνουν,μου το επιβεβαίωσε και η υπάλληλος όταν σταματώντας με ρώτησε αν πληρώσω!!!!

leo1964
10/03/2016, 19:40
Γιατί βρε παιδιά δεν πληρώνετε;;;
Ποια τα κινητρά σας;;;

taisteal
10/03/2016, 19:41
Ποια τα κινητρά σας;;;

Τα μαζευουμε για να αγορασουμε Ευρωπαικο μηχανακι,μην γυρναμε με τα χρεπια ;)

amyroukai
10/03/2016, 19:46
Κάτσε ρε Νικολάκη μας...

Εσύ είσαι λίγο λάρτζ να ουμ και δεν έβαλες μπεντζίνα στην Λαμία. Και προφανώς Καλαμπάκα-Αθήνα δεν την βγάζεις. Και θεώρησες ότι φταίει ο υπάλληλος που άκουσε το μπινελίκι, ο εκμεταλλευόμενος την ΕΟ, ο γιαχβέ, ο εξαποδώ, όλοι πλην εσού και πέρασες μαγκιά τα διόδια... Που ΚΑΙ θα έμενες σαν μλκς έτσι και αλλιώς λίγο παρακάτω (θεωρητικά πάντα) ΚΑΙ θα την φας στον γκώλο τώρα επειδή πέρασες.

Και περιμένεις τι...; Μπαζελίνο και υπομονή και λίγο προσοχή... Ή πάρε μιά GS ADV να έχεις 500χλμ αυτονομία :)

Ichigo
10/03/2016, 20:06
Ε ναι αν ειχε ομως autobahn Polizei ή autostrada Carabinieri εκει θα ταν μοκο και αυτος και τοσοι αλλοι στο μπιλιετο που θα τους μοστραριζε το οργανο το επομενο λεπτο μετά τη κλαινμαινμαγκια. οταν ειναι Ελλαδα φυσικα κρεμανε φωτο με τον Μαντελα στο τεποζιτο και αισθανονται επαναστατΑΙ. Περιμενεις να βρεις λογική για την καταντια μας μετά amyrou; Και τωρα θ αρχίσουμε τα γνωστα "κλισε" "ειναι δουλειά του υπαλληλου ν ακουει τα παραλογα μπινελικια μας" "δουλεύουμε ηλιο με ηλιο και δε μας περισσευουν για τα μπομπολοδιοδια" και αλλα τετοια χαριτωμενα κομμουνιστικα :bawl:

DrEvil
10/03/2016, 20:12
Και σου εχει τυχει ποτε στην Autobahn η στην Autostrada να βλεπεις το βενζιναδικο στα λιγα μετρα πισω απο την μπαριερα και να μην μπορεις να πας;

Η στις προαναφερθεισες να μην εχει βενζιναδικο προσβασιμο για πανω απο 150 χλμ;

Κλισε ακουμε, δικιο εχεις

BLiTzER
10/03/2016, 20:20
Ποια τα κινητρά σας;;;

Προτιμώ να τα τρώω. Βασικά προτιμώ ακόμα και να τα καίω από το να τους τα δίνω.

Αναφέρθηκαν οι autobahn και autostrada σε συζήτηση για τα ελληνικά διόδια;! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

devil's animal
10/03/2016, 20:23
Προτιμώ να τα τρώω. Βασικά προτιμώ ακόμα και να τα καίω από το να τους τα δίνω.

δεν καιγονται ρε τα κερματα....:p

Ichigo
10/03/2016, 20:39
Και σου εχει τυχει ποτε στην Autobahn η στην Autostrada να βλεπεις το βενζιναδικο στα λιγα μετρα πισω απο την μπαριερα και να μην μπορεις να πας;

Χαχαχαχ δηλαδή να σας απολογηθουν και για το αν δεν έχουν υπογράψει σύμβαση με τα κατα τοπους πρατηρια?? Δηλαδη στην Ανθηλη δεν παίζει βενζιναδικο για να γεμισει οποιος θελει και να παει παρακατω?? :rolleyes: Μηπως να σας πιασουν και απο το χερακι για να υπολογισετε την αυτονομια του δικου σας οχηματος;; Οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια λεει ο σοφος λαος

DrEvil
10/03/2016, 20:47
Χαχαχαχ δηλαδή να σας απολογηθουν και για το αν δεν έχουν υπογράψει σύμβαση με τα κατα τοπους πρατηρια?? Δηλαδη στην Ανθηλη δεν παίζει βενζιναδικο για να γεμισει οποιος θελει και να παει παρακατω?? :rolleyes: Μηπως να σας πιασουν και απο το χερακι για να υπολογισετε την αυτονομια του δικου σας οχηματος;; Οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια λεει ο σοφος λαος

Ετσι.
"Να μας".
"Εσεις κι εμεις".
Γεια σου ρε Oliver Queen..."You've failed this city"

Οταν θα εχεις ορεξη να σκεφτεις αυτα που ευαγγελιζεσαι, κανοντας αλματα λογικης, να το συζητησουμε.
Απο την Autobahn, την χωρις διοδια, και την Autostrada, η οποια εχει προσβαση σε βενζιναδικα απο εξοδους οπου μπορεις να γυρισεις χωρις να πληρωσεις ξανα διοδια, μεχρι το "εσεις" κι "εμεις", εσυ ξερεις πως φτανει κανεις.
Και σε παρακαλω, μην το μοιραστεις "με εμας".

Ουτε πλακα δεν εχεις.

amyroukai
10/03/2016, 20:54

Για την Γερμανία δεν ξέρω, Ιταλία όμως δεν έχει βενζίνη κάθε τρεις και λίγο.
Όπως γράφτηκε ήδη, ο μόνος 100% ηλίθιος δρομος σε αυτό τον τομέα είναι η Εγνατία. Παθών με χιονόπτωση, με το mazda.

Την έχω πατήσει παρομοίως με το bandit όταν ξέχασα να βάλω έξω από τον Βόλο και έφτασα βενζινάδικο που ήταν ακριβώς σε διόδια με ατμούς γιατί όντως δεν είχε προς Αθήνα άλλο για πολλά χλμ. Αν είχα μείνει, θα έφταιγαν οι υπάλληλοι;

Το Καλαμπάκα Λαμία είναι 160; Μαζί με την βόλτα ταβέρνα πες 200 ετσι γιατί είμαι λαρτζ και εγώ. Btw επειδή ο κόμβος Λαμίας προς Αθήνα ήταν κλειστός λόγω έργων και σε έβγαζαν κοντά Στυλιδα για να μπεις ΕΟ, περνάς πολλά βενζινάδικα όλων των εταιριών. Που ήταν ανοιχτά. Ευκαιρίες για φουλαρισμα πολλές. Απροσεξία του φίλτατου κυρ Νικου ήταν, απλά. Μην το κάνουμε ταξική πάλη.

DrEvil
10/03/2016, 21:02
Ρε φιλουι...
Ιταλια εχεις παει. Δις, οσες εγω γνωριζω.
Ποτε επρεπε να σου τσιτωσει ο σφιγκτηρας για το αν θα μεινεις απο βενζινη;
Γιατι απο Βενετια μεχρι το κωλο-Ριμινι που κατεβηκα με τον κουβα, καθε 150; 100; χλμ ειχε σταθμους να ανεφοδιαστεις.

Για Γερμανια, απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΔΙΑ κι εχει και ενα τσουβαλι σταθμους ανεφοδιασμου, οπου κι να πας. Επι της Autobahn.

Το τι επαιξε με εκτροπες κι ποσες ευκαιριες υπηρξαν, αδιαφορο.

Το οτι εχετε συμβιβαστει με τις εργοληπτικες κι εργολαβικες συνδιαλλαγες, δεν παει να πει οτι εινιαι και το δεον.

amyroukai
10/03/2016, 21:20
Ρε αγάπη, μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε.

Ξεκινάς μιά διαδρομή πες 400 με τα μπρος πίσω. ΚΑΠΟΥ θα βάλεις εκτός αν έχεις GS ADV. Φτάνεις Λαμία, περνάς 10 βενζινάδικα, σου έχει μείνει βενζίνη για άλλα 70-80 χιλιόμετρα και μπαίνεις ΕΟ. Και το επόμενο βενζινάδικο είναι στο 90; Δηλαδή αν έχεις φροντίσει να βάλεις Λαμία δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αν δεν έχεις φροντίσει, ναι την πάτησες. Η απόσταση 110 χιλιομέτρων από το βενζινάδικο στην Λαμία ως το ΣΕΑ μετά την Υλίκη δεν είναι εκτός των προδιαγραφών που εσύ μόλις είπες. Δεν γίνεται την αφηρημάδα ενός χρήστη της οδού να την κάνουμε εθνικό ζήτημα, πως θα γίνει τώρα;

MG-KTiNoS
10/03/2016, 21:24
Κάτσε ρε Νικολάκη μας...

Εσύ είσαι λίγο λάρτζ να ουμ και δεν έβαλες μπεντζίνα στην Λαμία. Και προφανώς Καλαμπάκα-Αθήνα δεν την βγάζεις. Και θεώρησες ότι φταίει ο υπάλληλος που άκουσε το μπινελίκι, ο εκμεταλλευόμενος την ΕΟ, ο γιαχβέ, ο εξαποδώ, όλοι πλην εσού και πέρασες μαγκιά τα διόδια... Που ΚΑΙ θα έμενες σαν μλκς έτσι και αλλιώς λίγο παρακάτω (θεωρητικά πάντα) ΚΑΙ θα την φας στον γκώλο τώρα επειδή πέρασες.

Και περιμένεις τι...; Μπαζελίνο και υπομονή και λίγο προσοχή... Ή πάρε μιά GS ADV να έχεις 500χλμ αυτονομία :)

1 εΓΏ ήξερα ότι έχει αλλά 2 (και έχει ) αλλά τα έχουν μαντρώσει....
2 Ξέρεις πολλές εθνικές να μην έχουν μπενζ για 130 χλμ???
:smokin:

3 θα δούμε ΑΝ και πότε θα τη φάω... (μπορεί να βγει ο Λαφαζανόφ στις επόμενες...)

DrEvil
10/03/2016, 21:28
Ερωτα, ενα δικιο το εχεις....
Αλλα λεει η θεια μου κι αλλα ακουνε τα αυτια μου.

Α> Τι σχεση εχει αυτο που εσυ λες, με αυτο που ελεγε ο "απο τους αλλοι"; Ο οποιος εβγαλε και την κατηγορια "εσεις".
Β> Ναι. Και η αφηρημαδα του χρηστη ειναι μεσα στον σχεδιασμο. Του οτιδηποτε. Ε; Ετσι δεν ειναι; η οχι;
Γ> Θελω και ΠΡΕΠΕΙ να μπορω να βαλω και βενζινη χωρις προγραμματισμο. Οπως συμβαινει παντου. Γιατι σε χαλαει να συμβαινει και στην Ελλαδα;

Corki
10/03/2016, 21:30
4 the record:

Απο Λαμια μεχρι "90" έχει πολλα βενζινάδικα...................οδικές στασεις βεβαια δε εχει.

Το οτι δεν πληρωσες..........ακομα και το οτι το εκανες για λογο που δεν πολυ-ισχυει.........υπάρχουν ακόμα 100 λογοι για να εχεις δικιο....οποτε μια χαρα ξηγηθηκες .....απλα ελπιζω να μην ειχες πινακιδα "ευδιακριτη"

MG-KTiNoS
10/03/2016, 21:35
και πινακίδα είχα και μπινελίκια τους έριξα.
και απ ότι κατάλαβα θα μου κοστισει 150 σε κάνα χρόνο....
(τώρα έξω απ την εθνική έχει πολλά σίγουρα.... ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Γ.... ΕΘΝΙΚΗ !!!!!!)

DrEvil
10/03/2016, 21:38
και πινακίδα είχα και μπινελίκια τους έριξα.
και απ ότι κατάλαβα θα μου κοστισει 150 σε κάνα χρόνο....
(τώρα έξω απ την εθνική έχει πολλά σίγουρα.... ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Γ.... ΕΘΝΙΚΗ !!!!!!)

Μαστρε...

Τα ειπανε, τα συμφωνησανε:
You've failed this city...

Τι δεν καταλαβαινεις;
Πληρωσες διοδια ρε; Μεινε απο ΜΠενζινΑ αντρικια ειπαμεεεεεεεε.
Αχαπαρος εισαι ρε ανθρωπε.

MG-KTiNoS
10/03/2016, 21:43
(για 150 όμως έπρεπε να τους ρίξω και δυό σφαλιάρες... Λίγα είναι τα μπινελίκια...)
:rolleyes:

DrEvil
10/03/2016, 21:44
(για 150 όμως έπρεπε να τους ρίξω και δυό σφαλιάρες... Λίγα είναι τα μπινελίκια...)
:rolleyes:

Οι μαλακιες πληρωνονται :p

amyroukai
10/03/2016, 21:47
Α> Τι σχεση εχει αυτο που εσυ λες, με αυτο που ελεγε ο "απο τους αλλοι"; Ο οποιος εβγαλε και την κατηγορια "εσεις".
Β> Ναι. Και η αφηρημαδα του χρηστη ειναι μεσα στον σχεδιασμο. Του οτιδηποτε. Ε; Ετσι δεν ειναι; η οχι;
Γ> Θελω και ΠΡΕΠΕΙ να μπορω να βαλω και βενζινη χωρις προγραμματισμο. Οπως συμβαινει παντου. Γιατι σε χαλαει να συμβαινει και στην Ελλαδα;

Α> Δεν το κατάλαβα αρχικά, αλλά τώρα είδα ότι είχε πέσει και αυτό το ποστ πριν την δική μου απάντηση... Το ότι όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια δεν είναι πολύ άδικο, λίγο σκληρό γιατί τον κυρ Νίκο τον ξέρουμε και τον αγαπάμε με τις παραξενιές του. Αν μείνει από αφηρημάδα, το είπες κι εσύ, 4ψήφιο της οδού και βενζίνη με ότι κόστος, shit happens. Και αν θέλεις ακόμα μιά οπτική, όταν περνάς 10 φτηνά βενζινάδικα μέσα στην Λαμία και φεύγεις για να βάλεις με +10 σεντ μέσα στην ΕΟ είναι λίγο ανοησία να συζητάς για τα ληστρικά διόδια μετά. Είσαι λαρτζ τύπος αφού, άρα γιατί να μην πλερώκεις;

Β> Είσοδος/έξοδος προς δρόμο ταχείας κυκλοφορίας κάθε 20 χιλιόμετρα ασούμε επειδή υπάρχουν και αφηρημένοι ΔΕΝ είναι προδιαγραφή αυτοκινητόδρομου και αν θέλει κάποιος κάτι τέτοιο καλύτερα να πάει από επαρχιακό. Δεν θα χάσει πάνω από μισή ώρα.

Γ> ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο σε σοβαρό δρόμο δεν έχει "παντού και πάντα" βενζινάδικα. Οι επιχειρήσεις δεν θα είναι βιώσιμες (μεγάλη διασπορά πελατών, φαντάζομαι όχι φτηνά ενοίκια) και αναγκαστικά θα πρέπει να κατεβάσουν τα όρια ταχύτητας λόγω των ανασχέσεων και ΑΥΤΟ με χαλάει πολύ. Βενζινάδικα στην οτοστράντα είδες κάθε "100 ως 150" και ξαναματαλέω στον συγκεκριμένο ελληνικό δρόμο έχει μετά από 110, άρα ΔΕΝ είναι μαλακία του εργολάβου/συμβασιοπάροχου, ταιριάζει με τις εμπειρίες σου από το εξωτερικό.

DrEvil
10/03/2016, 22:05
Α> Δεν το κατάλαβα αρχικά, αλλά τώρα είδα ότι είχε πέσει και αυτό το ποστ πριν την δική μου απάντηση... Το ότι όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια δεν είναι πολύ άδικο, λίγο σκληρό γιατί τον κυρ Νίκο τον ξέρουμε και τον αγαπάμε με τις παραξενιές του. Αν μείνει από αφηρημάδα, το είπες κι εσύ, 4ψήφιο της οδού και βενζίνη με ότι κόστος, shit happens. Και αν θέλεις ακόμα μιά οπτική, όταν περνάς 10 φτηνά βενζινάδικα μέσα στην Λαμία και φεύγεις για να βάλεις με +10 σεντ μέσα στην ΕΟ είναι λίγο ανοησία να συζητάς για τα ληστρικά διόδια μετά. Είσαι λαρτζ τύπος αφού, άρα γιατί να μην πλερώκεις;

Β> Είσοδος/έξοδος προς δρόμο ταχείας κυκλοφορίας κάθε 20 χιλιόμετρα ασούμε επειδή υπάρχουν και αφηρημένοι ΔΕΝ είναι προδιαγραφή αυτοκινητόδρομου και αν θέλει κάποιος κάτι τέτοιο καλύτερα να πάει από επαρχιακό. Δεν θα χάσει πάνω από μισή ώρα.

Γ> ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο σε σοβαρό δρόμο δεν έχει "παντού και πάντα" βενζινάδικα. Οι επιχειρήσεις δεν θα είναι βιώσιμες (μεγάλη διασπορά πελατών, φαντάζομαι όχι φτηνά ενοίκια) και αναγκαστικά θα πρέπει να κατεβάσουν τα όρια ταχύτητας λόγω των ανασχέσεων και ΑΥΤΟ με χαλάει πολύ. Βενζινάδικα στην οτοστράντα είδες κάθε "100 ως 150" και ξαναματαλέω στον συγκεκριμένο ελληνικό δρόμο έχει μετά από 110, άρα ΔΕΝ είναι μαλακία του εργολάβου/συμβασιοπάροχου, ταιριάζει με τις εμπειρίες σου από το εξωτερικό.
Σοβαρα τωρα;
Ειναι να κανουμε επι λεξεως αντιπαραθεση;
Ας την κανουμε λοιπον, σημερα χρονο εχω.

Α> Γιατι το προσωποποιεις;
Θα βρεις κατι ευσχημο να αντιπαραβαλεις, αλλα κι οι 2 γνωριζουμε οτι δεν αφορα μονο τον κυρ-Νικο.
Τον οποιο δεν γνωριζω καν.
Κι αν δεν πουλαγε 'φυτικα' η μη, μαλλον δεν θα με ενδιεφερε να γνωρισω κιολας :p

Β> Το καθε 20χλμ ειναι τοσο πολυ αυθαιρετο, που δεν το σχολιαζω καν. Ασσουμε.

Γ> ΠΑΝΤΟΥ στον κοσμο (εκτος Βαλκανιων που δεν γνωριζω) εχει "παντου και παντα" βενζιναδικα.
Το επιχειρηματικο γιατι και πως δεν με απασχολει. Ειμαι απασχολουμενος σε αλλη "βιομηχανια" κι γι' αυτην μονο γνωριζω (δυστυχως).
Αλλα και παλι το επιχειρημα που ανεφερε ο βιτζιλαντε, ηταν κατι με συναφεια των συμβασεων; Μα ποσο στα παπαρια μου οι συμβασεις με τις οποιες τοσο ασχολειστε!

Το τι εγινε στην συγκεκριμενη, δεν το γνωριζω. Μεσες-ακρες με αφηνει αδιαφορο. δε.
Το μενος ομως ανθρωπων προς ανθρωπο για τα διοδια, δεν με αφηνει αδιαφορο.
Με κανει να με αφηνουν οι μαινομενοι αδιαφορο προς αυτους.

amyroukai
10/03/2016, 22:35
Το βλέπουμε διαφορετικά, δεν πειράζει. :beer:

DrEvil
10/03/2016, 22:44
Το βλέπουμε διαφορετικά, δεν πειράζει. :beer:

Ποτε δεν πειραξε ρε συ.
Διαλογο τον λενε και διαφορα αποψεων κι ειναι ομορφο.

(κι κρατω οτι εχω μια κερασμενη γυρα του γλυκοπιοτου ποτου :) )

devil's animal
10/03/2016, 23:30
ενταξει μαγκες...να'χαμε να λεγαμε...

εννοειται οτι ο φαρμακοτριφτης επραξε λαθος να βρισει και να φυγει χωρις να πληρωσει...βασικα το κυριοτερο λαθος ηταν που ειχε πινακιδα πανω...
αλλα και παλι δεν φταινε οι υπαλληλοι για την ανυπαρξια μπεντζιναδικων...

απο την αλλη αν ξεκινησεις με ss απο Αθηνα και δεν θες να σταματησεις στο 90, τον ηπιες...απλα...

και ειναι τερμα ηλιθιο να σταματας καθε 90-100χλμ για βενζινη γιατι εκτος των αλλων βγαινουν πανευκολα αυτα τα χλμ σε εθνικη 4 λωριδων με μηχανακι >130hp...

για την εγνατια παλι πολλοι το εκαναν γαργαρα οτι δεν εχει τιποτα και πρεπει παλι να βγεις εκτος και να ψαχνεσαι σαν τον μ@λακα μεσα στα χωρια...
αν δε ειναι και καμια Κυριακη και ο πρατηριουχος εκκλησιαζεται τον ηπιες δις...

ενταξει δικο τους το μαχαιρι με τις συμβασεις, δικο τους και το καρπουζι με τα εργα...αλλα και εμεις δεν θα επρεπε να σιγονταρουμε και να το θεωρουμε σωστο...
αντιθετως θα πρεπει να τους χτυπησουμε εκει που πονανε...στην εισπραξη δλδ...;)

amyroukai
11/03/2016, 00:22
Ποτε δεν πειραξε ρε συ.
Διαλογο τον λενε και διαφορα αποψεων κι ειναι ομορφο.

(κι κρατω οτι εχω μια κερασμενη γυρα του γλυκοπιοτου ποτου :) )

E ναι γιατί και αυτή φυτική είναι :p

LogOutGoRide
11/03/2016, 00:52
Μια φορά στην εγνατία κόντεψα να μείνω γιατί διάλεγα πρατήρια. Όχι εδώ είναι ακριβή, όχι εκεί είναι shell, ούτε και εκεί είναι άσχημη η κοπέλα. Στο τέλος δεν πρόσεχα τον δρόμο γιατί έκανα υπολογισμούς. Τόση η ρεζέρβα και τόση η κατανάλωση, άρα.... Δεν κάνουμε μαλακίες με τέρμα γκάζι.
Στην Ιταλία έχει αρκετά βενζινάδικα, άσχετα που εκεί έψαχνα τον manhunter...
Μπαίνεις, παίρνεις χαρτάκι, κάνε ότι θες, σταματά φάε πιες, κατούρα και λίγο και στο βγες, πλερώ.
Εδώ τσιγάρο ανάβεις στο αυτοκίνητο και πριν το κάνεις όλο, έχεις πληρώσει σε τρία διόδια.

Ohm
11/03/2016, 00:56
έχεις πληρώσει σε τρία διόδια.

... για το πολύ ένα δρόμο που να αξίζει διόδια...

LogOutGoRide
11/03/2016, 00:58
... για το πολύ ένα δρόμο που να αξίζει διόδια...

Αυτό ξέχασα να το γράψω.
Το σταματά ξεκινά που σου σκίζει την αυτονομία σκεφτόμουν μόνο :lol:

alex k8
11/03/2016, 09:19
εγω με το αμαξι περασα τα διοδια της ελευσινας χωρις να πληρωσω 15/8/14 η κληση μου ηρθε με φωτο τον 7/15 στα 150 μεσα σε δεκα μερες αν τη πληρωνα ή 300
τελικα δεν επαιζαν ευρω για πληρωμη κλησης και ετσι αποφασισα να τη πληρωσω οτα θα μου ερθει στην εφορια.πριν ενα μηνα περιπου μου στειλανε απο τον δημο της μανδρας 200 να πληρωσω για κληση και αν δεν τη πληρωσω παιρνει προσαυξηση 1% καθε μηνα.
η πλακα ειναι οτι δεν γραφει για ποια κληση ειναι τα 200 που πρεπει να πληρωσω
τα διοδια της ελευσινας υπαγονται στην αστυνπμια της μανδρας?

μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο το 200αρι που μου στελνει ο δημος της μανδρας να πληρωσω.
εχω να πατησω στο δημο μανδρας πανω απο 8 χρονια
εχει καμια σχεση τα διοδια της ελευσινας με το δημο μανδρας?

μη τρωγεστε ρε με τα διοδια, απλα κρυβεται πινακιδες και περνατε χαλαρα, ετσι αντρικα οπως περνανε ολοι αυτοι στη βουλη αντρικα τους νομους καθε τρεις και λιγο

το θεμα βενζιναδικα ειναι αλλη ιστορια, ειναι τρελά τα ποσα που πρεπει να δινει η εταιρια για να εχει προσβαση στους αυτοκινητοδρομους

WiSe
11/03/2016, 09:24
απλα κρυβεται πινακιδες και περνατε χαλαρα,

ΧΑΛΑΡΑ!

alex k8
11/03/2016, 09:34
χαλαρα διπλα απο τα αυτοκινητα

τι να πω ρε φιλε παμε κατα διαολου.......οχι τριτοκοσμικοι γινομαστε αλλα τεταρτοκοσμικοι....

leo1964
11/03/2016, 09:48
Ε ναι αν ειχε ομως autobahn Polizei ή autostrada Carabinieri εκει θα ταν μοκο και αυτος και τοσοι αλλοι στο μπιλιετο που θα τους μοστραριζε το οργανο το επομενο λεπτο μετά τη κλαινμαινμαγκια. οταν ειναι Ελλαδα φυσικα κρεμανε φωτο με τον Μαντελα στο τεποζιτο και αισθανονται επαναστατΑΙ. Περιμενεις να βρεις λογική για την καταντια μας μετά amyrou; Και τωρα θ αρχίσουμε τα γνωστα "κλισε" "ειναι δουλειά του υπαλληλου ν ακουει τα παραλογα μπινελικια μας" "δουλεύουμε ηλιο με ηλιο και δε μας περισσευουν για τα μπομπολοδιοδια" και αλλα τετοια χαριτωμενα κομμουνιστικα :bawl:

Θα σταθώ σε μια λέξη σου που τα λέει όλα...ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ohm
11/03/2016, 09:56
εγώ πάντως ντρέπομαι να κάτσω δίπλα από το αμάξι του αλλουνού και να περάσω χωρίς να πληρώσω...

devil's animal
11/03/2016, 09:58
εγώ πάντως ντρέπομαι να κάτσω δίπλα από το αμάξι του αλλουνού και να περάσω χωρίς να πληρώσω...

αν φορας κρανος δεν φαινεται τιποτα...

alex k8
11/03/2016, 10:00
και εγω ντρεπομαι.το κακο ειναι οτι οι της βουλης δεν ντρεπονται που μας κοροιδευουν και αυτο θα επρεπε να μας εξοργιζει.....

alex k8
11/03/2016, 10:01
παμε τωρα να το παιξουμε ολοι επαναστατες στο φατσοβιβλιο

BLiTzER
11/03/2016, 10:02

Μπορείς πάντα να περνάς πίσω του, για να μην παρεξηγηθεί. Να, κάπως έτσι: https://www.youtube.com/watch?v=99gCGzfSuSk

lonerider
11/03/2016, 10:09
αν φορας κρανος δεν φαινεται τιποτα...
Μα δεν ντρέπεστε τον άλλον, πρώτα τον εαυτό σου πρέπει να ντρέπεστε. ...όχι εσύ προσωπικά. ..:)

leftos
11/03/2016, 10:16
Ολο το απο κατω δεν ειναι για παροτρυνση για να περναμε free....
Πλαινα δεν ηταν τα διοδια Απ'οτι καταλαβα.
Αν δεν σε εχει γραψει καμερα του ελληνικου δημοσιου ( οχι αττικης ιονιας κτλ. ) η περιπολικο δεν σου κανουν τιποτα.
Σε πλευρικα διοδια δεν εχει "σχεδον" σε κανενα καμερα δημοσιου.
Ο υπαλληλος δεν μπορει να κανει τιποτα νομικα. Θα πει οτι δεν πληρωσε το ταδε οχημα στην ¨εταιρια¨του. Αν παρεις τηλ στην εκαστοτε εκμεταλλευτρια του δρομου ¨οδο¨ θα σου πουνε το ταδε οχημα χρωσταει ταδε διελευσεις ταδε ποσο. Το ποσο χωρις προσαυξησεις δεν μπορουν να επιβαλλουν ουτε προσαυξησεις ουτε προστιμο.Ουτε θα σ'ενημερωσουν ποτε... Ουτε εχουν δυνατοτητα να τα στειλουν στην τροχαια.
Καμερες ελληνικου δημοσιου εχει στα μαλγαρα στην εγνατια οπου τα διοδια τα εκμεταλλευεται το ελληνικο δημοσιο. Και σε ολη την αθηνων πατρων γιατι δεν πληρωνε κανενας.
Αυτα σιγουρα μεχρι το 2014. Απο εκει και περα δεν μπορω να σας πω σιγουρα κατι μετεπειτα. Οι καμερες γραφουν το εμπρος μερος του οχηματος και συγκεκριμενα χαμηλα στον προφυλακτηρα αρα δεν πιανουν μηχανες. Και τραβανε βιντεο οχι φωτογραφια . Οποτε αν πας πισω απο τον αλλον με το epass π.χ. χτυπαει πανω στην ταινια σημα και μετα το βλεπουν οι υπευθυνοι και σου ραβουν το κοστουμι.
Στα διοδιο ελευσινας θα προσεξετε οτι αριστερα χαμηλα εχει μια καμερα διαφορετικη απο τις αλλες αυτες ειναι που γραφουν.....

chillipf
11/03/2016, 10:18
Μπορείς πάντα να περνάς πίσω του, για να μην παρεξηγηθεί. Να, κάπως έτσι: https://www.youtube.com/watch?v=99gCGzfSuSk
Εγώ πάντως ακριβώς έτσι το κάνω

leftos
11/03/2016, 10:32
@ Alex k8
Τα διοδια ελευσινας ανηκουν στην μανδρα ναι.
Και ο σταθμος τους ειναι στην εξοδο μεγαλο πευκο νεα περαμος.
Το ποσο αν δεν περασεις τα διοδια ειναι 200 και σε 10 μερες 100.
Το ποσο ναι παει στον δημο ΜΑνδρας.
Αν θες θα σου πω κατι και ακουσε με.
Αν εχεις περασει πανω απο ενα καταρχην σταματατο. ΠΑρε τηλ στην ολυμπια οδο και ρωτα ποσα χρωσταει το οχημα. Ζητα να σου στειλουν με mail αναλυτικα ποσα και διελευσεις και αριθμο λογαριασμου να καταθεσεις τα χρηματα. Αφου το κανεις ζητα να σου στειλουν τις αποδειξεις.
Μετα με τις αποδειξεις πηγαινε πληρωσε την κληση και πηγαινε στην τροχαια εκει στην περαμο. Ειναι κατι κοπελες δεξια οπως μπαινεις που βλεπουν τα βιντεο.
Και δωστους να καταλαβουν οτι πληρωσες και οτι δεν θα ξαναπερασεις. Γιατι ειναι πιθανον οτι θα σου ερθουν και οι επομενες...

Manalishi
11/03/2016, 10:37
Ο αλλος τελικά πλήρωσε?? Που είχε γίνει ντόρος και στα κανάλια..?

DrEvil
11/03/2016, 10:45
Ο αλλος τελικά πλήρωσε?? Που είχε γίνει ντόρος και στα κανάλια..?

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147993&p=2720228&viewfull=1#post2720228

VANDA
11/03/2016, 11:01
Είστε ερασιτέχνες (https://www.youtube.com/watch?v=BotXcuF8YOU)..