ggs
03/01/2014, 10:38
Καιρός δείχνει καλός ….
Να κάνουμε ποδαρικό με καμιά βόλτα?
Τελευταία στιγμή ,στο ποδαρι και ανοργάνωτα (όπως μ αρέσει δηλαδή ) Εγώ ρίχνω μια πρόταση …
λέω να πάω να γυρίσω προς την παρακάτω περιοχή. – STOP
Διανυκτέρευση (τσάμπα) παίζει στα Καμένα Βούρλα. – STOP
Αποφεύγω εθνικές οδούς – STOP
Γουστάρουμε χωματακι ,άλλα δεν θα πάθουμε και τίποτε αν δεν το πατήσουμε- STOP
306965
Η κεντρική Ιδέα είναι αυτή .
Ακριβής διαδρομή δεν έχει βγει μιας και ψάχνω διάφορα μέρη και διαδρομές στην περιοχή.
Καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις και ελπιζω μεχρι αυριο να έχω κατασταλάξει σε μια περιπου διαδρομη.
Το σπίτι που έχω στην διάθεση μου στα Καμένα Βούρλα (ουσιαστικά μια γκαρσονιέρα) είναι διαθέσιμο για όλο το τριήμερο αλλά λόγο εμβαδού μπορεί να φιλοξενήσει 3-4 άτομα (που πρέπει να έχουν sleeping bag).
Κατά τα α άλλα έχει όλα τα κομφορ … ζεστά νερά , τζακούζι , καθρέφτες στους τοίχους και κρεβάτι σε
σχήμα καρδούλας..:a01::bawl:
Γενικα , τρωω , πινω , καπνιζω , χαζευω , οπου μου άρεσει χωρις αγχος αρκεί να μην με πιασει και η αγρια νυχτα στον δρόμο…
Άλλες προτάσεις , spam , χαβαλες , γκρινια ευπρόσδεκτα ....
αν δεν πεσει καμια αλλη προταση , Αύριο κατά τις 09:00 θα είμαι στο περίπτερο και κατά τις 09:30 θα την κάνω…
Να κάνουμε ποδαρικό με καμιά βόλτα?
Τελευταία στιγμή ,στο ποδαρι και ανοργάνωτα (όπως μ αρέσει δηλαδή ) Εγώ ρίχνω μια πρόταση …
λέω να πάω να γυρίσω προς την παρακάτω περιοχή. – STOP
Διανυκτέρευση (τσάμπα) παίζει στα Καμένα Βούρλα. – STOP
Αποφεύγω εθνικές οδούς – STOP
Γουστάρουμε χωματακι ,άλλα δεν θα πάθουμε και τίποτε αν δεν το πατήσουμε- STOP
306965
Η κεντρική Ιδέα είναι αυτή .
Ακριβής διαδρομή δεν έχει βγει μιας και ψάχνω διάφορα μέρη και διαδρομές στην περιοχή.
Καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις και ελπιζω μεχρι αυριο να έχω κατασταλάξει σε μια περιπου διαδρομη.
Το σπίτι που έχω στην διάθεση μου στα Καμένα Βούρλα (ουσιαστικά μια γκαρσονιέρα) είναι διαθέσιμο για όλο το τριήμερο αλλά λόγο εμβαδού μπορεί να φιλοξενήσει 3-4 άτομα (που πρέπει να έχουν sleeping bag).
Κατά τα α άλλα έχει όλα τα κομφορ … ζεστά νερά , τζακούζι , καθρέφτες στους τοίχους και κρεβάτι σε
σχήμα καρδούλας..:a01::bawl:
Γενικα , τρωω , πινω , καπνιζω , χαζευω , οπου μου άρεσει χωρις αγχος αρκεί να μην με πιασει και η αγρια νυχτα στον δρόμο…
Άλλες προτάσεις , spam , χαβαλες , γκρινια ευπρόσδεκτα ....
αν δεν πεσει καμια αλλη προταση , Αύριο κατά τις 09:00 θα είμαι στο περίπτερο και κατά τις 09:30 θα την κάνω…