Σύνδεση

View Full Version : ανακατασκευη honda supra

Σελίδες : 1 2 [3] 4

supraman
22/06/2014, 14:11
αχαα οκ φιλε μου θα το πω στον πατερα μου να δουμε ;)

Dbnn
22/06/2014, 17:57
Σκέφτεσαι να βάλεις το μοτέρ του supra στο εξωλέμβριο??

Άνοιξε άλλο θέμα ρε :lol:

supraman
22/06/2014, 21:35
Σκέφτεσαι να βάλεις το μοτέρ του supra στο εξωλέμβριο??

Άνοιξε άλλο θέμα ρε :lol:

xaxaxaxaxaxax καμια σχεση οταν ξεκινησουμε το καλυτερο μερος (το χαλαγμα απο τα σαπια του δινεις και καταλαβενει :P ) θα ανοιφω καινουργιο θρεντ και θα βαζω ολοκληρη την διαδικασια κατασκευης του καινουργιου ξυλου αντικαθιστωντας το σαπιο αποτι ειδαμε σημερα που την βαλαμε να κατσει αναπαυτικα σε καδρονια βγαζοντας το τρειλερ το σημειο που ηταν χτυμημενη μονο σαπιο δεν ηταν ολη η μερια η αριστερη το πανω μερος ομως τα εξωτερικα ητανε σαπια θα βγαλω και φωτο να δειτε ολο το καλοκαιρι θα μεινει στο χειρουργιο για να ξαναβγει μετα το χειμωνα για καλαμαρια και χταποδια ;)

Bob_o_mastoras
22/06/2014, 22:52
Ασε και η δικια μας εχει κατσει καμποσα χρονακια εξω και τωρα θελει ξανακαρφωμα ολα τα μαδερια και μπολικα βαψιματα αλλα δεν παιζει χρονος και χρημα. Και δεν βρισκουμε και καλο μαστορα για το καρφωμα (θελει τεχνη).
Μονο το μοτερ δουλευει ρολοι ακομα (Lister-Peter). Αεροψυκτο diesel με τρυπιο σελανσιε. Εκει να δεις βαβουρα. Τι να κλασουν οι ακραπες.. :lol:
Επιφυλασομαι για το νεο θρεντ ανακατασκευης της βαρκας! :sun:

:beer:

supraman
22/06/2014, 22:54
Ασε και η δικια μας εχει κατσει καμποσα χρονακια εξω και τωρα θελει ξανακαρφωμα ολα τα μαδερια και μπολικα βαψιματα αλλα δεν παιζει χρονος και χρημα. Και δεν βρισκουμε και καλο μαστορα για το καρφωμα (θελει τεχνη).
Μονο το μοτερ δουλευει ρολοι ακομα (Lister-Peter). Αεροψυκτο diesel με τρυπιο σελανσιε. Εκει να δεις βαβουρα. Τι να κλασουν οι ακραπες.. :lol:
Επιφυλασομαι για το νεο θρεντ ανακατασκευης της βαρκας! :sun:

πωωωω τι ειπε τωρα λιστερ αααα θελω φωτο απο την μηχανη εεεε !!!
το θρεντακι θα το ανοιξω αλλα που να το ανοιξωανακατασκευες ?

Bob_o_mastoras
22/06/2014, 22:56
Θα ανεβασω αυριο εδω (αλλα παιζει να με κραξουν! θα πω οτι το φοραει ενα supra :lol:)
Ρωτα τους mods για το θρεντ.

supraman
22/06/2014, 22:57
χαχαχααχα :p
οκ φιλε μου ;)

Bob_o_mastoras
22/06/2014, 22:57
Μεθαυριο! Αυριο θα λοιπω ολη μερα για δουλεια και θα γυρισω βραδυ κατα τις 1.

supraman
22/06/2014, 22:58
αποτε μπορεις ;)

SHOOTER045
22/06/2014, 23:48
Θες να σου στείλω φώτο από 9μετρο mostro με 150αρες mercury?

Bob_o_mastoras
22/06/2014, 23:56
Εμεις ειμαστε της παραδοσης! :p

supraman
23/06/2014, 14:07
Θες να σου στείλω φώτο από 9μετρο mostro με 150αρες mercury?

αμε για παλιες μηχανες τρεελενομαι και παλια πραγματα αλλη νοοτροπια αλλα υλικα αλλος σχεδιασμος απλα στην χρηση ναι οπωσδηποτε

SHOOTER045
23/06/2014, 14:59
Ε ναι πλέον παλιωσαν και αυτα
Τα καβαλουσα πριν μια εικοσαετία

supraman
23/06/2014, 15:02
παλιοσαν αλλα αν τα ξαναβαλεις μπροστα θα δουλευουν αθανατες μηχανες

Bob_o_mastoras
24/06/2014, 13:54
H βαρκα μας η κουρελου, η χιλιομπαλωμενη :D

318969

318970

318971

Οπως βλεπεις θελει δουλεια για να ξαναπεσει στο νερο. :cry:

Bob_o_mastoras
24/06/2014, 14:00
Μερικες ακομα:

318972

318973

318974

Κατασκευασμενη απο καραβομαραγκο παλιο στη Συμη ολη στο χερι φυσικα. Μικρη αλλα πολυ καλο σκαρι και ανθεκτικο.

:sun:

supraman
24/06/2014, 14:21
ψψψψψ να το χερεσαι το εργαλειο να οργωνει τα κυματα ;) οι χειροποιητη ειναι η καλυτερη εμενα ο πατερας μ μπορει να μην ειναι μαραγκος αλλα το κανει χρονια αυτο και εχει φτιαξει ολες τις δικες του μονος του οπως και αυτην και αυτην που εδωσε καποτε

supraman
25/07/2014, 17:59
μετα απο πολυ ψαξιμο γιατι να αγοραζεις φλαντζοχαρτο συνεχεια για να φτιαξεις φλαντζες δεν λεει επειδη εδω αυτη το θελουν μια ετσι μια αλλιως επεσα πανω σε μια σελιδουλα που εχει σετ φλαντζες μαζι με τσιμουχακια κολοκυθακια και τα συναφη για ολο το μοτερ ολο ομως 4 ευρα και ξεχωριστα για καρτερ και λοιπα στα 3 ευρω και κυλινδροκεφαλης απο 2 μεχρι 3 ευρω εδω λοιπον πολυ ζητανε 7 για ξεχωριστα και ολο μαζι το σετ 14 και απο το να δωσω 14 ευρω σε αυτους εκανα ενα τηλεφωνακι τις παρηγκειλα μαζι με δισκακια φιλτρο λαδιου(την λεγομενη συτα) και φιλτρο αερα για το σουπρακι και την τριτη τα παραλαμβανω ολα μαζι με μεταφορικα 18 ευρω που εδω για ολα αυτα ηθελες ενα 25+ αυτα οσο αναμενουμε μοτερακι τωρα εχω παρει για την περιποιση κερι και σπρει αλυσιδας λαδακι αλυσιδας και διαφορα μπλιμπλικια παιδια το σουπρα θα βγει εργοστασιακο θα του βγαλω εκεινη την παπαρια φιλτρο που ειχα παρει και θα μπει το φιτροκουτι του κανονικα επανω αλισυδα καινουργια κουκλα θα βγει το σουπρα :) :D :cool:

supraman
28/07/2014, 21:14
προς αυτους που εχουν supra μια παρακληση αν ειναι ευκολο να μου βγαλουν μια φωτογραφια το αυτοκολητο που υπαρχει στο ψαλιδι για να το βγαλω και στο καλυμα της αλυσιδας εχει κατι αυτοκολητα και εκει αν εχει καποιος ας τα βγαλει :rolleyes:

motomaniac
29/07/2014, 15:26
προς αυτους που εχουν supra μια παρακληση αν ειναι ευκολο να μου βγαλουν μια φωτογραφια το αυτοκολητο που υπαρχει στο ψαλιδι για να το βγαλω και στο καλυμα της αλυσιδας εχει κατι αυτοκολητα και εκει αν εχει καποιος ας τα βγαλει :rolleyes:

τι τα θες μωρε? ασχημα ειναι...

supraman
29/07/2014, 20:05
τα θελω γιατι το κανω οπως το εβγαλε το εργοστασιο και θελω να τα εχει ολα

supraman
28/09/2014, 21:48
καλησπερα στα παιδια μπας και ξερει κανεις τον κωδικο χρωματος του σουπρα ? (χρωματος μπλε) για να το βαψω ?

supraman
22/11/2014, 11:55
κατι ετοιμαζεται εδω :D :cool:
327387
327389
327390

supraman
22/11/2014, 12:00
:cool:
327391
327392
327393

supraman
22/11/2014, 21:44
κιλυνδρος βαμενος
327399
327400

supraman
22/11/2014, 21:59
εδω ειχα ενα προβλημα με την κομενη βιδα της βασης του κινητηρα το πηγα στον τορνο σημερα αλλα μου ελεγε ελα σε 1 ωρα ελα σε 30 λεπτα ελα το απογευμα ελα στις εξι και δουλεια δεν ειδα να γινεται γιαυτο σπιτι υπογειο και το εβγαλα 30λεπτα δουλεια και με τα παρακατω εργαλεια
327401
327402
και ιδου το προβλημα αλατα και κολημα βαρη σε λεωω
327403

supraman
22/11/2014, 22:07
327404
την δευτερα θα παει για κολημα το συγκεκριμενο σημειο και ενα μικρο εχω παρει ηλεκτροδιο αλουμινιου και ραβδο αλουμινιο που λιωνει αυτα προς το παρων αυριο εχει καθαρισμο με πετρελειο τα λαδια και τις λασπες καληνυχτα μαγκες

supraman
23/11/2014, 12:02
επλυνα και καθαρισα τακαπακια και τις φετες αυριο θα το κολησω και πιστευω το βραδυ μετα το μαθημα να αρχιζω να δενω την μηχανη :rolleyes: μερικες φωτο
327424
327425
327426

supraman
23/11/2014, 12:06
327427
327428

supraman
23/11/2014, 17:25
παιδια που μπορω να βρω φις για το καλωδιο των ταχυτητων ?

notakos600
23/11/2014, 18:09
Το νούμερο του μοτέρ έφυγε με το πλύσιμο μάλλον ε;

supraman
23/11/2014, 18:25
το νουμερο σβηστιε απο την ανακυλωση απο οπου το πηρα αυριο θα του περασω τα δικα μου καρτερ

notakos600
23/11/2014, 18:27
Κάποιος κακοπροαίρετος θα σκεφτόταν διάφορα αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

supraman
23/11/2014, 18:34
δηλαδη τι φιλε μου ?

notakos600
23/11/2014, 18:39
Εγώ είδα στη φωτογραφία ένα μοτέρ με σβησμένα νούμερα.
Δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν ξέρω τι παίζει με την ανακύκλωση δικύκλων.
Κάποιος που γνωρίζει περισσότερα θα μπορέσει να μας διαφωτίσει.
Εμένα αν μου πούλαγαν μοτέρ χωρίς νούμερα δεν θα το αγόραζα.
Τι δεν καταλαβαίνεις;

supraman
23/11/2014, 18:42
κοιτα να δεις στην ανακυκλωση εγω ξερω πως πας κατι που ο αλλος δεν θελει πλεον ειτε εχει βγαλει προβλημα ειτε το παει για αποσυρση το συγκεκριμενο ητανε πανωσε τρακαρισμενο μηχανακι και ειχε χαρτια

notakos600
23/11/2014, 18:44
Όπως σου έγραψα και πιο πάνω, εσύ ξέρεις καλύτερα.

supraman
23/11/2014, 18:47

toyar
23/11/2014, 18:47
τι ειναι αυτη η ανακυκλωση ρε παιδια που μπορεις να παρεις μοτερ με χαρτια και γενικοτερα ανταλλακτικα να μαθαινουμε κι εμεις;:a014:

supraman
23/11/2014, 18:51
παντου αρκει να το πετυχεις να πετυχεις οκ ανθρωπους και να εχεις και λεφτα :lol:

Dbnn
23/11/2014, 21:16
κοιτα να δεις στην ανακυκλωση εγω ξερω πως πας κατι που ο αλλος δεν θελει πλεον ειτε εχει βγαλει προβλημα ειτε το παει για αποσυρση το συγκεκριμενο ητανε πανωσε τρακαρισμενο μηχανακι και ειχε χαρτια

Θελω να βλεπω την εκφραση του τροχαιου οταν θα του το λες αυτο οταν στο βρει με σβησμενα νουμερα..........

steliosp.
24/11/2014, 01:09
Δηλαδή στην ανακύκλωση, σβήνουν νούμερα πριν το λιώσουν; Αλλά κρατάνε τα χαρτιά με τα νούμερα που είχε;

Έδωσες λεφτά σε κάποιον για ένα μοτέρ που κατά πάσα πιθανότητα κάποιος που το πλήρωσε με ιδρώτα, το κλαίει (δε βρίσκω άλλο λόγο να τροχιστούν οι αριθμοί). Αύριο θα ποντάρεις τα δικά σου και έπειτα θα είσαι κύριος; Σου φαίνεσαι ΟΚ?

supraman
25/11/2014, 20:25
μα ποιος ειπε οτι θα τα πονταρω τα δικα μου νουμερα απο το δικο μου καρτερ θα βαλω

notakos600
25/11/2014, 20:40
μα ποιος ειπε οτι θα τα πονταρω τα δικα μου νουμερα απο το δικο μου καρτερ θα βαλω

Μάστορα, το μοτέρ που καβάτζωσες, πιθανόν εν αγνοία σου αποκτήθηκε με μη νόμιμο τρόπο (από αυτόν που στο πούλησε).
Σε κανένα νόμιμο μοτέρ δεν ποντάρει κανείς νούμερα.
Μην εκτίθεσαι περισσότερο.

supraman
25/11/2014, 20:53
Μάστορα, το μοτέρ που καβάτζωσες, πιθανόν εν αγνοία σου αποκτήθηκε με μη νόμιμο τρόπο (από αυτόν που στο πούλησε).
Σε κανένα νόμιμο μοτέρ δεν ποντάρει κανείς νούμερα.
Μην εκτίθεσαι περισσότερο.

λοιπον γιατι εχει παραγυνει το κακο το μοτερ ειναι ανταλακτικαα ... μηχανη με αριθμους εχω τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ

supraman
25/11/2014, 20:59
327556
οριστε αυτα ειναι τα νουμερα και πανω σε αυτα θα βαλω το σασμαν στροφαλομπιελες και λοιπα τωρα αν ειναι κακο ΚΑΙ αυτο οκ ενταξει τι ναπω

steliosp.
25/11/2014, 21:09
Τις κουμπάρες παίζουμε; Ή Κοροϊδευόμαστε;
O notakos πολύ σωστά είπε πως εκτίθεσαι και δε βλέπω να βελτιώνεις τη κατάσταση.

supraman
25/11/2014, 21:14
λοιπον γιατι μαλλον δεν καταλαβαται το μοτερ που πηρα το πηρα για ανταλακτικα για το αλλο μοτερ που εχω εγω δεν ειπα ουτε οτι θα πονταρω αριθμους ουτε οτι θα τυπησω ουτε τιποτα τωρα η φωτο ειναι απο το μοτερ που εχω αμα θελεται να βγαλω και την αδεια δηλαδη ελεος ειναι κακο να παρεις ανταλακτικα !!??

notakos600
25/11/2014, 21:17
Δεν ποντάρεις νούμερα αλλά βάζεις τις δικές σου κάσες.
Πάλι λαμογιά είναι ρε ξεφτέρι, τα εντόσθια είναι ξένα.

supraman
25/11/2014, 21:18
ααα δηλαδη θελεται να μου πειτε πως τα ανταλακτικα που περνουμε απο εξω δεν ειναι λαμογια καλος παιδια οκ αν σας πειραξε τοσο πολυ που πηρα ανταλακτικα για να φτιαξω το μηχανακι μου οκ παω πασο διαγραφο το θρεντ και τελος

giorgos.bmw
25/11/2014, 21:43
Τα μισά μοτέρ στα παλιατζίδικα έχουν σβησμένα νούμερα. Τα τρακαρισμένα μηχανάκια που η ασφάλεια τα έχει αποζημίωση εξ αποκλήρου για καταστροφή πρέπει να παταχτούνε για σκραπ και όχι για ανταλλακτικά (συνήθως το παραδίδεις στην ασφαλιστική).
Γιατί και καλά αν αγοράσεις μοτέρ χωρίς νούμερα (από κάποιο κατάστημα) πρέπει να είναι κλεμμένο δεν το καταλαβαίνω. Αν ο Χρήστος έχει απόδειξη αγοράς που είναι το πρόβλημα. Αν το αγόρασε μόνο και μόνο για τα έντερα γιατί να κοιτάξει αν έχει νούμερα το μοτέρ.
Ο Χρήστος είναι 17 χρονών αντί να τον συμβουλεύεται την επομένη φορά τη να προσέξει των δικάζεται…………. Στο φινάλε το αγόρασε από παλιατζή με απόδειξη δεν το έκλεψε.

relis
25/11/2014, 22:07
Ο Χρήστος είναι 17 χρονών αντί να τον συμβουλεύεται την επομένη φορά τη να προσέξει των δικάζεται…………. Στο φινάλε το αγόρασε από παλιατζή με απόδειξη δεν το έκλεψε.:beer:

steliosp.
25/11/2014, 23:01
επλυνα και καθαρισα τακαπακια και τις φετες αυριο θα το κολησω και πιστευω το βραδυ μετα το μαθημα να αρχιζω να δενω την μηχανη :rolleyes: μερικες φωτο
327424
327425
327426

Στο παραπάνω ποστ ο μικρός Χρηστάρας που κανείς δεν καταδικάζει, απλά δυστυχώς μερικοί (όπως εγώ) έχουμε χειρότερο τρόπο να εκφραζόμαστε, λέει πως θα αρχίσει να κολλάει το ξυσμένο κάρτερ και μετά πάει για δέσιμο.

Το ποστ #232 είναι επίσης edited (αν και δε του το χρεώνω).

Ο Χρήστος πόλυ καλά κάνει και μπράβο του κατσαβιδιάζει (με επιτυχία) πράγματα που άλλοι φοβούνται να αγγίξουν.

Αλλά επειδή μερικοί από εμάς κάθονται με μαύρους κύκλους μπροστά σε ένα pc και ψάχνουν το μηχανάκι τους, νομίζω πως κάποια αυτονόητα πράγματα πρέπει να λέγονται και όχι να χαϊδεύουμε αυτιά.
Όπως το :προσοχή σε ότι αγοράζουμε.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143490

Χρηστάρα μακάρι να μη σου φάνε το μηχανάκι σου ποτέ...

notakos600
26/11/2014, 07:19
Ο Χρήστος είναι 17 χρονών αντί να τον συμβουλεύεται την επομένη φορά τη να προσέξει των δικάζεται…………. Στο φινάλε το αγόρασε από παλιατζή με απόδειξη δεν το έκλεψε.

Την επόμενη, για την τωρινή δεν μας είπες τη γνώμη σου.

+600

Δεν δίκασε κανείς κανέναν.
Έγραψα πως το μοτέρ της ανακατασκευής του συγκεκριμένου θέματος είναι τουλάχιστον ύποπτο.
Δεν μπορούμε από τη μία να καταδικάζουμε την κλοπή και από την άλλη να βλέπουμε ένα ξυσμένο καπάκι και να κάνουμε πως δεν το είδαμε.
Ο Χρηστάρας και ο κάθε Χρηστάρας είναι 17 και όχι 5 και είναι υπεύθυνος των πράξεών του.
Ας επιληφθεί κάποιος mod να διαγράψει τα περιττά με την ανακατασκευή posts...

bruno
26/11/2014, 08:25
Εδω να πουμε την αληθεια,η μιση ,για να μην ολη η Ελλαδα αυτο εκανε.Τωρα τελευταια εχουν βγει τα lifan,αλλα και παλι βλεπεις σον και καλα ο Κινεζος να γινει honda.

giorgos.bmw
26/11/2014, 09:45
Στο παραπάνω ποστ ο μικρός Χρηστάρας που κανείς δεν καταδικάζει, απλά δυστυχώς μερικοί (όπως εγώ) έχουμε χειρότερο τρόπο να εκφραζόμαστε, λέει πως θα αρχίσει να κολλάει το ξυσμένο κάρτερ και μετά πάει για δέσιμο.

Το ποστ #232 είναι επίσης edited (αν και δε του το χρεώνω).

Ο Χρήστος πόλυ καλά κάνει και μπράβο του κατσαβιδιάζει (με επιτυχία) πράγματα που άλλοι φοβούνται να αγγίξουν.

Αλλά επειδή μερικοί από εμάς κάθονται με μαύρους κύκλους μπροστά σε ένα pc και ψάχνουν το μηχανάκι τους, νομίζω πως κάποια αυτονόητα πράγματα πρέπει να λέγονται και όχι να χαϊδεύουμε αυτιά.
Όπως το :προσοχή σε ότι αγοράζουμε.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143490

Το λάθος του είναι που δεν εξηγεί τη θέλει να κάνη. Το σπασμένο Κάρτερ θα προσπαθήσει να το κολλήσει για να μάθη να κολάι αλουμίνιο (εγώ του είπα να πειραματιστή αφού είναι άχρηστο) και όχι για να το χρησιμοποίηση. Ο Χρήστος με το μαστόρεμα το έχει αλλά με το γράψιμο όχι τι να κάνουμε.
Πάντα φιλικά και χωρίς ίχνος κακίας. :wave2:

giorgos.bmw
26/11/2014, 09:47
Έναρξη spam
Έμενα προσωπικά μου έχουν κλέψει ένα C50 – MB50 - RD200 και ξέρω πως πονάει.
Θέλω να μου πείτε πόσοι από όλους εμάς (βάζω και των εαυτό μου μέσα) όταν πάμε σε ένα συνεργείο - ανταλλακτικά – παλιατζή – ή όπου άλλου να πάρουμε ένα μπροστινό – μια κεφαλή – ένα ψαλίδι – ένα κουστούμι ή ότι άλλο που δεν έχει νούμερα πάνω πόσο πολλή το ψάχνουμε ότι δεν είναι κλεμμένο. Άλλα δεν έχει σημασία αφού δεν έχει ΝΟΥΜΕΡΑ είναι ένταξη.
Τέλος spam

M@kis
26/11/2014, 14:32
SPAM ON
Ρε παιδιά να πω και εγώ την γνώμη μου ώς παθών.Το αν μας έχουν κλέψει ένα μηχανάκι ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το πώς αγοράζουμε ανταλλακτικά.Ο νεαρός Χρίστος και ο καθένας μας θα πρέπει να γνωρίζει οτι το παραμικρό που αγοράζουμε μεταχειρισμένο μπορεί κάποιος να το κλαίει!Το θέμα είναι πως μπορούμε εμείς οι ίδιοι να μετριάσουμε αυτήν την πιθανότητα.Παράδειγμα όταν αγόρασα το δεύτερο Runner μου ο πωλητής μου έδωσε προίκα μισό μηχανάκι ακόμα στην ίδια τιμή.Εννοείται πως των ρώτησα που το βρήκε και όταν μου είπε ότι ήταν από διαγραφή λόγω ασφαλιστικής του ζήτησα να δώ το χαρτί της διαγραφής.Το μοτέρ που αγόρασα για να αλλάξω τα κάρτερ στο δικό μου το αγόρασα από μηχανάκι που είχε βγεί ΟΔΔΥ,πήρα απόδειξη με νούμερα κλπ.Ο οποιοσδήποτε πουλάει κάτι θα πρέπει στην ερώτηση "θα μου κάνεις υπεύθυνη δήλωση οτι μου πούλησες το τάδε ανταλλακτικό" να συμφωνεί και να μην κολλάει.Έχω βρεθεί με άπειρα "τζιμάνια" που πουλάνε ανταλλακτικά μόνο και μόνο για να δω αν είχαν κάτι δικό μου.Άρα προσοχή τι αγοράζουμε και απο που!
SPAM OFF
Χριστάρα μή μασάς δώσε πόνο στο Supra να το δούμε τελειωμένο!:beer:

supraman
27/11/2014, 13:45
SPAM ON
Ρε παιδιά να πω και εγώ την γνώμη μου ώς παθών.Το αν μας έχουν κλέψει ένα μηχανάκι ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το πώς αγοράζουμε ανταλλακτικά.Ο νεαρός Χρίστος και ο καθένας μας θα πρέπει να γνωρίζει οτι το παραμικρό που αγοράζουμε μεταχειρισμένο μπορεί κάποιος να το κλαίει!Το θέμα είναι πως μπορούμε εμείς οι ίδιοι να μετριάσουμε αυτήν την πιθανότητα.Παράδειγμα όταν αγόρασα το δεύτερο Runner μου ο πωλητής μου έδωσε προίκα μισό μηχανάκι ακόμα στην ίδια τιμή.Εννοείται πως των ρώτησα που το βρήκε και όταν μου είπε ότι ήταν από διαγραφή λόγω ασφαλιστικής του ζήτησα να δώ το χαρτί της διαγραφής.Το μοτέρ που αγόρασα για να αλλάξω τα κάρτερ στο δικό μου το αγόρασα από μηχανάκι που είχε βγεί ΟΔΔΥ,πήρα απόδειξη με νούμερα κλπ.Ο οποιοσδήποτε πουλάει κάτι θα πρέπει στην ερώτηση "θα μου κάνεις υπεύθυνη δήλωση οτι μου πούλησες το τάδε ανταλλακτικό" να συμφωνεί και να μην κολλάει.Έχω βρεθεί με άπειρα "τζιμάνια" που πουλάνε ανταλλακτικά μόνο και μόνο για να δω αν είχαν κάτι δικό μου.Άρα προσοχή τι αγοράζουμε και απο που!
SPAM OFF
Χριστάρα μή μασάς δώσε πόνο στο Supra να το δούμε τελειωμένο!:beer:

Ακριβως αυτο ρε γιωργο δεν γινεσαι κακος γιατι ετσι ειναι με τα λογια δεν τα παω πολυ καλα

Μακη σιγα σιγα προχωραει εχω παρει και ζμαραγδαλιφη για να τριψω βαλβιδες τσιμουχες καινουργιες και φλαντζουλες καινουργιες σαβατο ξεκιναω το δεσιμο ( ελπιζω αν ολα πανε καλα)

supraman
29/11/2014, 18:56
αυτα για σημερα αυριο θα επιχειρισω να βαλω βαλβιδες
327671
327672
327673

andreaspetr
30/11/2014, 03:48
Μαρεσει που εβαλες και τις ταπες στο καπακι του βολαν,αφου θα τις ξαναβγαλεις για να το χρονισεις :D
Καλυτερα να κλεισεις πρωτα απο την μερια του συμπλεκτη και μετα να πιασεις κεφαλη.
Με το καλο να βολταρεις!

toyar
30/11/2014, 06:30
μια φορα ειμαι στο σπιτι του ξαδελφου μου σε γειτονια της αθηνας ασχετη με τη δικια μου
οπως πινουμε καφε στο μπαλκονι βγαινει ο απεναντι γειτονας και αφηνει στα σκουπιδια ενα μοτερ απο παπι
η αποσταση ειναι τοσο μικρη που αναγνωριζω απο μακρυα μοτερ honda astrea με μιζα:eek:
εννοειται οτι πηδηξα απο το μπαλκονι και το καβατζωσα αφου πρωτα τον ρωτησα για να βεβαιωθω οτι το πεταει
σε οποιον εχω πει την ιστορια δεν την πιστευει κανεις και με κοιτουν ολοι πονηρα:look:

καλη συνεχεια στην ανακατασκευη:beer:

supraman
30/11/2014, 15:24
Μαρεσει που εβαλες και τις ταπες στο καπακι του βολαν,αφου θα τις ξαναβγαλεις για να το χρονισεις :D
Καλυτερα να κλεισεις πρωτα απο την μερια του συμπλεκτη και μετα να πιασεις κεφαλη.
Με το καλο να βολταρεις!

χαχαχα χρονισμενο ηταν αλλα τις εβαλα καλου κακου μην τις χασω γιατι γινεται ενα χαλι εκει περα :p :lol:

supraman
30/11/2014, 15:26
μια φορα ειμαι στο σπιτι του ξαδελφου μου σε γειτονια της αθηνας ασχετη με τη δικια μου
οπως πινουμε καφε στο μπαλκονι βγαινει ο απεναντι γειτονας και αφηνει στα σκουπιδια ενα μοτερ απο παπι
η αποσταση ειναι τοσο μικρη που αναγνωριζω απο μακρυα μοτερ honda astrea με μιζα:eek:
εννοειται οτι πηδηξα απο το μπαλκονι και το καβατζωσα αφου πρωτα τον ρωτησα για να βεβαιωθω οτι το πεταει
σε οποιον εχω πει την ιστορια δεν την πιστευει κανεις και με κοιτουν ολοι πονηρα:look:

καλη συνεχεια στην ανακατασκευη:beer:

αυτα ειναι και καφεδακι και μοτερακι ωραιος χαχα το εβαλα μπροστα τωρα κατι με τα ρευματα εχει απο το καπακι το κανονικο που εβαλα θα το ψαξω μπροστα το εβαλα με αλλα πινια ελεγξα μην υπαρχουν διαροες ολα οκ φλαντζες θα παω να παρω για την εισαγωγη για να εχω το κεφαλι μου ησυχο βολτα θα δουμε ποτε θα το παμε

supraman
30/11/2014, 18:21
327720
327721
327722

supraman
30/11/2014, 18:28
327723
αυτα σημερα μενει να αγορασω φλαντζες στην εισαγωγη και να βρω στο αλλο καπακι με τα πηνια την συνδεσμολογια των ρευματων αυτα και στο μελον θα παρω μια εξατμιση σε λιγο θα ανεβασω και βιντεο

supraman
30/11/2014, 18:42
https://www.youtube.com/watch?v=2GhR4HUZ-e8

andreaspetr
30/11/2014, 23:07
γιατι κατι μου ακουγεται να παιζει ξυλο εκει μεσα??
το εχεις χρονισει σωστα?

Bob_o_mastoras
30/11/2014, 23:37
Ωραιος μεχρι εδω!
Το πιστονι γιατι εχει τοση καπνα επανω;;

Flinis
01/12/2014, 14:24
Ακούγεται σαν να κτυπάει το πιστόνι στην κεφαλή. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν δουλεύει στρωτά.

supraman
01/12/2014, 20:41
λοιπον το πιστονι εχει καθαρισει δεν ειναι καπνα αυτο βασικα ειναι αλλα οχι ολοι που να το εβλεπες πριν πως ηταν το καθαρισα οσο μπορουσα 2ον δεν χτυπαει βαλβιδα πιστονι το κοκορακι χτυπαει γιατι μαλλον δεν εβαλα ο σωστο φιλερ και 3ον ειναι τελια χρονισμενο και 4ον δεν δουλευει στροτα γτ δεν εχουν πατησει καλα η φλατζες εισαγωγης θαλει αλλες και γιαυτο περνει αερα και δουλευει ετσι ;)

steliosp.
02/12/2014, 16:38
Η φλάντζα εισαγωγής, Οκ. Εύκολη. Ο ήχος όμως δεν ακούγεται για βαλβίδες σ'αυτό το μοτέρ. Παίζει χοντρή σφαλιάρα εκεί μέσα. Δες ξανά ΑΝΣ-φλάντζα κεφαλής-χρόνισμα και κοίτα να σιγουρευτείς πως ανεβάζει λάδια ικανοποιητικά και δεν έχει στραβοπατήσει κανένα o-ring.

supraman
06/12/2014, 20:20
παιδια καλησπερα τι γινεται οταν τομπουζι δεν δινει σπινθηρα οταν τραβας μανιβελα αλλα οταν τραβας μανιβελα παρα πολυ γρηγορα και ανοιξεις γκαζι θα παρει μπρος αλλα δεν θα δουλευει σωστα μηπως πολαπλασιαστης η ηλεκτρονικη παιζει τιποτα ?

dimzan
07/12/2014, 05:07
εμενα για καρμπυρατερ μου κανει, θελει ρυθμισμα.

απαξ και παιρνει μπρος εστω και λαθος σημαινει πως δινει σπινθηρα, αρα δεν ειναι στο συστημα αναφλεξης το προβλημα.

toyar
07/12/2014, 06:53
αν αναβει χωρις μπουζι και κανει τετοιο θορυβο μαλλον δουλευει με πυρακια:cry:

mankam
07/12/2014, 10:29
Γεια σου Χρηστο.
Δες τον χρονισμο σου ξανα, οταν δενεις μοτερ να ελενχεις 2 και 3 φορες οτι κανεις πανω σε αυτο, δεν χρειαζεται βιασυνη!
Στο 0.20 στο βιντεο εχω την εντυπωση οτι ξερναει το καρμπυρατερ.
Service Manual εχεις?

AXL954
07/12/2014, 10:38
Καλημέρα

Επειδή είχα και εγω supra πριν μερικά χρόνια για να πηγαίνω στη δουλειά, σίγουρα δεν ακουγόταν έτσι. Ακούγεται λίγο περίεργα, λίγο σαν να σέρνεται η καδένα του εκκεντροφόρου, λίγο σαν κάτι να χτυπά στην κεφαλή. Δεν ξέρω. Απλά όντως, δες και 2 και 3 και 5 τον χρονισμό. Αυτό που λέει ο mankam από πάνω, το πρόσεξα και εγώ. Κάτι φτύνει σε εκείνο το σημείο.

bruno
07/12/2014, 11:08
Βρε το εκανες diesel τελικα;:lol:

supraman
07/12/2014, 12:06
Καλημέρα

Επειδή είχα και εγω supra πριν μερικά χρόνια για να πηγαίνω στη δουλειά, σίγουρα δεν ακουγόταν έτσι. Ακούγεται λίγο περίεργα, λίγο σαν να σέρνεται η καδένα του εκκεντροφόρου, λίγο σαν κάτι να χτυπά στην κεφαλή. Δεν ξέρω. Απλά όντως, δες και 2 και 3 και 5 τον χρονισμό. Αυτό που λέει ο mankam από πάνω, το πρόσεξα και εγώ. Κάτι φτύνει σε εκείνο το σημείο.

Γεια σου Χρηστο.
Δες τον χρονισμο σου ξανα, οταν δενεις μοτερ να ελενχεις 2 και 3 φορες οτι κανεις πανω σε αυτο, δεν χρειαζεται βιασυνη!
Στο 0.20 στο βιντεο εχω την εντυπωση οτι ξερναει το καρμπυρατερ.
Service Manual εχεις?

δεν ξερω παιδια θα το ξανακοιταξω φλαντζες εχω παρει και γω αυτο πιστευω αλλα το εβαλα πριν μπροστα και μολις κουμπονω τα πλαστικα και παω να ξαναβαλω τιποτα τζιφος θα κοιταξω παλι το καρμπ και τον χρονισμο να δω

supraman
07/12/2014, 12:08
Βρε το εκανες diesel τελικα;:lol:

diesel δεν λες τιποτα ειχα πλουσιο μιγμα και μου εκαψε τον αμπακω την τριτη που μας περασε και εμεινα και σαν diesel ακουγεται :lol:

bruno
07/12/2014, 17:50
diesel δεν λες τιποτα ειχα πλουσιο μιγμα και μου εκαψε τον αμπακω την τριτη που μας περασε και εμεινα και σαν diesel ακουγεται :lol:
Καλο θα ηταν,αν δεν τα εχεις αλλαξει ηδη,να αλλαξεις και την καδενα,τα 3 ραουλα και το γραναζι του εκκεντροφορου,είναι φτηνα ακομα και γνησια.Αν και περνει ρυθμιση με την φλογερα τεντωτηρα από κατω,θα σου ελεγα να μην την σκαλισεις ποτε.

supraman
08/12/2014, 19:14
τα ραουλα καινουρια γνησια τα εχω παρει ειναι οκ την καδενα ομως δεν την εψαξα και θα δω το ελατηριο γιατι πεζει να χαλαρωσε πολυ γτ δεν σφιγει - τεντωνει καλα εχει χασει την ελαστικοτητα του και θα το αντικαταστησω με αλλο καινουριο και θα δω

supraman
08/12/2014, 21:06
πηρε μπροστα και δουλευει ειχε πεταξει δοντια ευτυχως δεν καρφωσε :eek: τωρα κατι αλλο μπορουμε να βρουμε την διαμετρο απο λαστιχακι απο το καρμπ αυτο που παταει στο λαιμο γτ εχω τις κοκαλινες τις φλαντζες και εχει λαστιχακια και μου λειπει απο το καρμπ

andreaspetr
09/12/2014, 01:12
να χασει δοντι μονο του χλωμο,μαλλον δεν το εχεις με το χρονισμα.

supraman
09/12/2014, 15:59
να χασει δοντι μονο του χλωμο,μαλλον δεν το εχεις με το χρονισμα.

Μπα δεβ νομιζω εχω χρονισει τοσα και τοσα γτ το θεωρεις απιθανο το ελατηριο του σε συγκριση με αυτο που του εβαλα ητανε μικροτερο κατα 5εκατοστα

andreaspetr
10/12/2014, 01:10
αρα οταν το χρονισες δεν γυρισες τον κινητηρα να δεις αν επανελθει στην σωστη θεση.
το ελατηριο γιατι να ειναι πιο κοντο?

supraman
12/12/2014, 14:08
αρα οταν το χρονισες δεν γυρισες τον κινητηρα να δεις αν επανελθει στην σωστη θεση.
το ελατηριο γιατι να ειναι πιο κοντο?

ειπα παραπανο γτ εχασε την ελαστικοτητα του

andreaspetr
12/12/2014, 17:42
χρονισμα χανει μονο αν στριψει το γραναζακι του στροφαλου.το εχω παθει.
το ελατηριο που εβαλες εκει ειναι αυτο που πρεπει?
μαλλον οταν τεντωσε μετα το χρονισμα πηγε σε αλλη θεση γιαυτο και δεν το πηρες χαμπαρι.

supraman
12/12/2014, 20:46
βρηκα τι ειναι καδενα ελυσα και εβγαλα κεφαλη και ειδα με σιγουρια πως δεν χτυπανε οι βαλβιδες στο πιστονι και η καδενα ειναι γτ δεν ακουγεται κατι αλλο και το ελενξα περνοντας το κατσαβιδι το εβαλα στο αυτι και το ακουσα αυτα

giannis173
12/12/2014, 23:53
Παιδιά, στο βίντεο που παρακολούθησα από προηγούμενο post, οι βαλβίδες ακούγονται καθαρά πως χτυπάνε, όμως, ΔΕΝ είναι αυτό που "κροκανίζει" έτσι εκεί μέσα, όπως δεν κάνει έτσι ούτε και η καδένα - κατά την άποψή μου πάντα - όσο χαλαρή κι αν είναι. (φυσικά, αλλιώς είναι να το ακούς από κοντά το μηχανάκι και αλλιώς από κάποιο βίντεο αμφιβόλου ποιότητας).

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μήπως δεν είναι καλά σφιγμένη η καμπάνα ή και το κόμπλερ. Αυτό που για μένα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες (θυμήσου πως σου πέταξε δόντι στο χρονισμό, αυτά τα μοτεράκια ΔΕΝ πετάνε δόντι, είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό όσο ζημιά κι αν έχει το ράουλο κυλίνδρου, καδένας, η το γρανάζι της τρόμπας λαδιού - με την προϋπόθεση πως το χρόνισες σωστά) είναι να έχει "κουρέψει" την σφήνα του βολάν, ίσως επειδή δεν το έσφιξες καλά (?), με αποτέλεσμα :

να έχει μετακινηθεί το βολάν απ' την θέση του και να σου δείχνει άλλα ντι άλλων στον χρονισμό

να γυρνάει το βολάν "τρελά" στο στρόφαλο ( αυτό ίσως εξηγεί και το βαρύ μεταλλικό θόρυβο)

και φυσικά πότε να δίνει ρεύμα και πότε όχι ( όχι στο σωστό timing τουλάχιστον)

Εννοείται, πως αν μπεις στον κόπο να κοιτάξεις το βολάν, να κοιτάξεις και τα πηνία αν είναι βιδωμένα καλά πάνω στο καπάκι!

Υ.Γ Παρεμπιπτόντως, καλώς σας βρήκα παίδες! :D

supraman
13/12/2014, 08:53
Παιδιά, στο βίντεο που παρακολούθησα από προηγούμενο post, οι βαλβίδες ακούγονται καθαρά πως χτυπάνε, όμως, ΔΕΝ είναι αυτό που "κροκανίζει" έτσι εκεί μέσα, όπως δεν κάνει έτσι ούτε και η καδένα - κατά την άποψή μου πάντα - όσο χαλαρή κι αν είναι. (φυσικά, αλλιώς είναι να το ακούς από κοντά το μηχανάκι και αλλιώς από κάποιο βίντεο αμφιβόλου ποιότητας).

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μήπως δεν είναι καλά σφιγμένη η καμπάνα ή και το κόμπλερ. Αυτό που για μένα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες (θυμήσου πως σου πέταξε δόντι στο χρονισμό, αυτά τα μοτεράκια ΔΕΝ πετάνε δόντι, είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό όσο ζημιά κι αν έχει το ράουλο κυλίνδρου, καδένας, η το γρανάζι της τρόμπας λαδιού - με την προϋπόθεση πως το χρόνισες σωστά) είναι να έχει "κουρέψει" την σφήνα του βολάν, ίσως επειδή δεν το έσφιξες καλά (?), με αποτέλεσμα :

να έχει μετακινηθεί το βολάν απ' την θέση του και να σου δείχνει άλλα ντι άλλων στον χρονισμό

να γυρνάει το βολάν "τρελά" στο στρόφαλο ( αυτό ίσως εξηγεί και το βαρύ μεταλλικό θόρυβο)

και φυσικά πότε να δίνει ρεύμα και πότε όχι ( όχι στο σωστό timing τουλάχιστον)

Εννοείται, πως αν μπεις στον κόπο να κοιτάξεις το βολάν, να κοιτάξεις και τα πηνία αν είναι βιδωμένα καλά πάνω στο καπάκι!

Υ.Γ Παρεμπιπτόντως, καλώς σας βρήκα παίδες! :D

καλως σε βρηκαμε και μεις φιλε μ :wave2: θα τα κοιταξω :)

Σπυρος
25/12/2014, 12:03
Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια!Αυτα που ανεφερε ο φιλος πιο πανω ειναι σωστα..Τσεκαρισε τα..Επισης τα διακενα των βαλβιδων ειναι σωστα..??Τι φιλερ εβαλες..??Να βρισκουν οι βαλβιδες στο πιστονι δυσκολο..Και αν ναι,θα πρεπει να εχει σημαδια το πιστονι σου..Να βρισκει το φλατ πιστονι στη κεφαλη αποκλειεται..Και αν ναι,παλι θα εχει σημαδι και η κεφαλη και το πιστονι..Μηπως ομως βρισκει το πιστονι στη μεταλικη φλατζα καυσεως που εχεις..??Οδηγους εχει ο κυλινδρος για να κατσει εκει που πρεπει η φλατζα..?Και αν εχεις οδηγους,ειναι σωστη η φλατζα..??Η ο κυκλος ειναι μετατοπισμενος σε σχεση με το πιστονι..??Ειχα παθει κατι τετοια κουφα. . Αστα!!! :p

supraman
25/12/2014, 14:12
Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια!Αυτα που ανεφερε ο φιλος πιο πανω ειναι σωστα..Τσεκαρισε τα..Επισης τα διακενα των βαλβιδων ειναι σωστα..??Τι φιλερ εβαλες..??Να βρισκουν οι βαλβιδες στο πιστονι δυσκολο..Και αν ναι,θα πρεπει να εχει σημαδια το πιστονι σου..Να βρισκει το φλατ πιστονι στη κεφαλη αποκλειεται..Και αν ναι,παλι θα εχει σημαδι και η κεφαλη και το πιστονι..Μηπως ομως βρισκει το πιστονι στη μεταλικη φλατζα καυσεως που εχεις..??Οδηγους εχει ο κυλινδρος για να κατσει εκει που πρεπει η φλατζα..?Και αν εχεις οδηγους,ειναι σωστη η φλατζα..??Η ο κυκλος ειναι μετατοπισμενος σε σχεση με το πιστονι..??Ειχα παθει κατι τετοια κουφα. . Αστα!!! :p

Φιλε σπυρο καλησπερα και χρονια πολλα και σε ολυς τους φιλους στο φορουμ το παπι το εχω φτιαξει και δουλευει ρολοι δεν ειχα αλλο θεμα απο οταν αλλαξα το ελατηριο και αμ θελεις στο βαζω και φωτο να καταλαβεται ;) και παλι χρονια πολλα με υγεια χαρα και ευτυχια

Σπυρος
25/12/2014, 16:02
Μια χαρα εισαι τοτε!!Λαδακια και μπουζι στην ωρα τους (αναλογα την χρηση του βεβαια...) και ολα θα ειναι οκ!!Καλα γκαζια!! :smokin:

supraman
30/12/2014, 11:33
329183
προχθεσινη φωτο και σε λιγο ερχεται και βιντεακι

supraman
30/12/2014, 11:48
https://www.youtube.com/watch?v=OBm9yOpsxLc

supraman
30/12/2014, 11:50
https://www.youtube.com/watch?v=MRI0HLJk_y8

giorgos.bmw
30/12/2014, 19:44
Δώσε Χρήστο.

supraman
31/12/2014, 11:07
Δώσε Χρήστο.

:beer: δινω δινω :D

supraman
31/12/2014, 20:08
καλη χρονια να εχουμε με υγεια ευτυχια περισσοτερες ανακατασκευες και βολτες ναμας μπει καλα το νεοετοςκαι να ειναι καλο για ολους μας καλη χρονια παιδια