Σύνδεση

View Full Version : Πίτα 2014

Σελίδες : 1 2 3 [4]

adam_tsouk
10/02/2014, 17:33
εμενα δε μου αρεσε αλλα θα ερθω και του χρονου για να σας πω παλι πως δε μου αρεσε και να γκρινιαξω! αμε!
:D:D

και να μη ξεχασω τη παραγκα με τα δωρα! ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑ :a014:

DimChios
10/02/2014, 18:19
telika re dim to toner paxeni e? :lol:

:moutza:

Ομορφαινει, δεν παχαίνει! :D

Julius
11/02/2014, 10:40
όχι ρε γυρίσαμε κατ' ευθείαν Πάτρα, είχα να δώσω μάχη εγώ με τις γ@μωκορίνες. Ακόμα τσούζουν τα μάτια μου από τις αντανακλάσεις, είχε ρίξει και νεράκι και ο δρόμος ήταν τσουλήθρα...
γμστα

Καπάκι πίσω!!! respect ρε vaska!

Πέρασα τέλεια, είδα ξανά φάτσες γνώριμες άλλα και άλλες που συνάντησα για πρώτη φορά από κοντά -επιτέλους- όπως julius, sapila, vaska, αυτός ο Βάντας πολύ παιδαράς κι όσοι δεν τον ξέρετε χάνετε, σίγουρα περίμενα να δω κι άλλες που δεν ήρθαν τελικά αλλά δεν μασάμε, σίγουρα θα βρεθεί η στιγμή. Για ένα πράγμα χαλάστηκα, κάτι μου λέει πως ήταν κι ο Βύρωνας εκεί και μέσα στον κόσμο δεν τον πήρα γραμμή για να τον γνωρίσω, Βύρωνα με βλέπεις, ελπίζω την επόμενη φορά και να'ναι σύντομα.:)
:beer:

Χάρηκα ρε Μάκη που μετά απο τόσα χρόνια.... επιτέλους σου χάιδεψα την καράφλα

:beer::beer::beer:

Καλά ψηλέ είσαι φαντομάς, όταν μπήκες και είπες «γεια σας» μας χαιρέταγες που έφευγες ρε???

vaska
11/02/2014, 10:53
Καπάκι πίσω!!! respect ρε vaska!

Άμα είχες κι εσύ την γκρίνια της να γυρίσεις να προλάβεις να πας στο γιορτάσι του αδερφού της την Κυριακή το μεσημέρι, πίστεψέ με θα γύριζες πίσω στα καπάκια ακόμα κι αν ήσουν στα σύνορα.

Χάρηκα ρε Μάκη που μετά απο τόσα χρόνια.... επιτέλους σου χάιδεψα την καράφλα

Και δεν ήσουν ο μόνος, πολύς κόσμος το έκανε και πήρε χαρά λέμε. Θετική ενέργεια να το πω....

Καλά ψηλέ είσαι φαντομάς, όταν μπήκες και είπες «γεια σας» μας χαιρέταγες που έφευγες ρε???

:bawl::bawl:

byron
11/02/2014, 10:58

Πήγα μια ψιλή το R26 του Sapila με το R25/3 του Da.Vintage να τα μετρήσουμε. :moutza:

McGyver
11/02/2014, 11:57
Και δεν ήσουν ο μόνος, πολύς κόσμος το έκανε και πήρε χαρά λέμε. Θετική ενέργεια να το πω....

To παρόν αποτελεί επίσημη κατοχύρωση του δικαιώματος για λογαριασμό του moto.gr στα κουκλάκια/αγαλματίδια παροχής θετικής ενέργειας επιπέδου ζεν εβδόμου ουρανού με τη μούρη του makis206 στα πρότυπα των αντίστοιχων του Βούδα...

Απλά αντί να τρίβετε κοιλιά θα τρίβετε κεφάλι...

:owned:

Da.Vintage
17/02/2014, 08:43
Πήγα μια ψιλή το R26 του Sapila με το R25/3 του Da.Vintage να τα μετρήσουμε. :moutza:

Και μιας και το είδαν όλοι το R25/3 ήταν 2 κολώνες μπροστά με ταχύτητα εξόδου 57,43 χαω!!! Για να μη λέμε και ψέματα

spyrakos35
17/02/2014, 08:57
Και μιας και το είδαν όλοι το R25/3 ήταν 2 κολώνες μπροστά με ταχύτητα εξόδου 57,43 χαω!!! Για να μη λέμε και ψέματα
Παιζει να τους τσιμπαγανε για κοντρες δηλαδη.....

sapila racing
17/02/2014, 09:13

Βγάζεις γλώσσα ε?
Παμε ρε Τατοι με τα 250 φέτος να δούμε τι θα γίνει? :D

byron
17/02/2014, 09:46
Βγάζεις γλώσσα ε?

Ναι,ναι να τα πάτε. Θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να περνάτε ψαρακωμένοι με 60 χλμ στο τέλος της ευθείας.

sapila racing
17/02/2014, 09:58
Ναι,ναι να τα πάτε. Θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να περνάτε ψαρακωμένοι με 60 χλμ στο τέλος της ευθείας.

Στην ανηφόρα καπως ετσι θα είναι, στην κατηφόρα όμως? :D

Το ξερεις οτι εχει ανηφόρα και κατηφόρα φαντάζομαι. Γιατί αλλος γνωστός μας (ducataκιας) δεν το είχε παρει καν χαμπάρι. :cry:
Το καταλάβε περσι που δεν ετρεχε κι εκανε βολτες με το ποδήλατο. :lol:

makis206
17/02/2014, 12:48
To παρόν αποτελεί επίσημη κατοχύρωση του δικαιώματος για λογαριασμό του moto.gr στα κουκλάκια/αγαλματίδια παροχής θετικής ενέργειας επιπέδου ζεν εβδόμου ουρανού με τη μούρη του makis206 στα πρότυπα των αντίστοιχων του Βούδα...

Απλά αντί να τρίβετε κοιλιά θα τρίβετε κεφάλι...

:owned:

Αργησα να το δω άλλα τώρα που το είδα 5 ευρώ το χάδι.:lol:

Προσοχή στη σφαλιάρα, κρατάει λιγότερο άλλα κοστίζει πολύ ακριβότερα λόγω βαρέων ενσήμων. Μην ΜΕ πείτε ότι δεν σας το είπα.,:D

Da.Vintage
18/02/2014, 14:20
Παιζει να τους τσιμπαγανε για κοντρες δηλαδη.....

Βγάζεις γλώσσα ε?

Θα κλάψεις φίλο.... πολύ γκάζι το αργαλείο! θα μας χρονομετράνε με ημερολόγια...! και μην πολυκωλοτρίβεσαι γιατί δε θέλω και πολύ να πας με το αργυρό μετάλλιο στο σπίτι!... :smokin: :lol:

Ρωτα τον byron πως πήγαινε... δε ξέρω αμα καβαλάς ...σου φεύγει απ'τα χέρια...δευτέρα αλλαγή λαμπάδα... πολλά νικελα... θα σε κάνω και εγώ μια βόλτα με το FX να κλάσεις μπάμιες! :bawl:

http://www.youtube.com/watch?v=HAbbb6M0uDs

giorgos.bmw
18/02/2014, 22:18
Θα κλάψεις φίλο.... πολύ γκάζι το αργαλείο! θα μας χρονομετράνε με ημερολόγια...! και μην πολυκωλοτρίβεσαι γιατί δε θέλω και πολύ να πας με το αργυρό μετάλλιο στο σπίτι!... :smokin: :lol:

Ρωτα τον byron πως πήγαινε... δε ξέρω αμα καβαλάς ...σου φεύγει απ'τα χέρια...δευτέρα αλλαγή λαμπάδα... πολλά νικελα... θα σε κάνω και εγώ μια βόλτα με το FX να κλάσεις μπάμιες! :bawl:

http://www.youtube.com/watch?v=HAbbb6M0uDs

Στην κόντρα να πάρω και εγώ μέρος; :rolleyes:

Da.Vintage
20/02/2014, 09:03
Στην κόντρα να πάρω και εγώ μέρος; :rolleyes:
Ναι αλλά θα βάλεις μία πρώτη και θα βγάλεις το λεβιέ

pektis
20/02/2014, 11:52
https://www.youtube.com/watch?v=TZtnthNUc-Y

:lol: