View Full Version : Σάββατο 15/10/2005 : Εκδρομή "μικρών" στη Β. Εύβοια...
Αδέρφια μου, αλήτες, μηχανόβιοι...
Δυο "μικροί" τούτου εδώ του forum, αποφασίσαμε να πάμε μια εκδρομούλα στους καταράκτες στη Βόρεια Εύβοια, το Σάββατο 15/10/2005...
Ο καιρός προβλέπεται σύμμαχός μας, τουλάχιστον την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές...
Εγώ με τον oulas (και πιθανότατα τον Billy Filth) θα ξεκινήσουμε στις 09:00 από τα διόδια της Κατεχάκη...
Από τις 08:45 να είμαστε εκεί, για να ξεκινήσουμε στις 09:00...
Στάσεις υπολογίζουμε:
1. Μετά τα πρώτο διόδια της Εθνικής (για να βρούμε και όποιον άλλο θέλει να έρθει, 09:30 με 10:00)...
2. Στη γέφυρα της Χαλκίδας, για ξεμούδιασμα, φωτό, ανασυγκρότηση, κλπ...
3. Αλεξίου για καφέ, λουκουμάδες, ξεμούδιασμα, φωτό, κλπ...
4. Καταράκτες Δρυμώνα, τελικός προορισμός...
Ανεφοδιασμός (τεπόζιτου) μετά τη Χαλκίδα, στο δρόμο προς Β. Εύβοια...
Ανεφοδιασμός (στομαχιού) στην επιστροφή, όπου γουστάρουμε...
Επιστροφή αυθημερόν, σίγουρα θα έχουμε φύγει από Χαλκίδα πριν νυχτώσει (στροφιλίκια βράδυ ούτε με φώτα HID)...
Όποιος άλλος μικρός (και όχι μόνο) επιθυμεί να ακολουθήσει, είναι ευπρόσδεκτος...
Παρακαλώ στείλτε pm σε μένα και τον oulas με το κινητό σας για συννενοήσεις εκτός forum...
Θέλω να επισημάνω τα εξής:
Η βόλτα θα είναι εκνευριστικά "αργή": Εθνική max 100km/h, στροφιλίκια Β. Εύβοιας max 60km/h.
Είμαστε "μικροί" και άπειροι...
Απαγορεύεται ρητά να έρθει κάποιος χωρίς επαρκή εξοπλισμό.
Καλό θα είναι να έχετε μαζί σας αδιάβροχα...
Η μοτοσικλέτα σας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση (λάδια, ξύδια, φρένα, λάστιχα, κλπ).
Δεν είμαστε μηχανικοί (αν και το σουγιαδάκι μου θα το έχω)...
Όποιος θέλει να σταματήσει η παρέα για οποιονδήποτε λόγο (κατουριέμαι, θέλω φωτό, διψάω, κλπ) κορνάρει δύο φορές και βγάζει δεξί φλασάκι.
Στο πρώτο σημείο που μπορούμε να σταματήσουμε με ασφάλεια, το κάνουμε...
Πάμε εκδρομή, για να ευχαριστηθούμε τη διαδρομή και να γνωριστούμε μεταξύ μας...
Δε θέλουμε να αποδείξουμε τίποτε σε κανέναν, ούτε να διακινδυνεύσουμε σωματική και μηχανική ακεραιότητα...
26040
Ο καιρος στην Χαλκιαδα συμφωνα με την συμερινη προβλεψη:
26042
Φωτογραφια απο τον Τελικο προορισμο, Καταρακτες Δρυμωνα.
Εκει κοντα υπαρχει ενα μικρο αναψυκτηριο, αλλα δεν ξερω αν ειναι ανοιχτο τωρα το φθινοπορο.
26043
θα πάρει κανένας κοπέλα μαζί?
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
θα πάρει κανένας κοπέλα μαζί?
Δε θα στη φάμε βρε, παρ' τη μαζί σου...
:lol: :rotflmao: :lol:
Εχω θα πω στην δικια μου, αλλα το κοβω δισκολο να ερθει, μιας και ειχαμε κανει την ιδια διαδρομη πριν ενα μηνα αλλα κουραστηκε τοσο πολυ σε σημειο να ζαλιζετε στην μηχανη!
(Δεν ειχε κανει ποτε 400χλμ σε μηχανη μεσα σε μια μερα)
Δεν εχω Veradero kardia μου!
Πιασοκολικο CBFaki διαθετω:lol: :lol:
(Παιδια μπαινει και διαβαζει τα ποστ μου ανεληπως)
Εως τωρα ειμαστε σιγουρα:
1) McGyver
2) Billy Filth
3) oulas
Cpt. Haddock
13/10/2005, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Να προσέχουμε δλδ τι λέμε !!! Μη σε δώσουμε !!!! :evil:
:lol: :lol: :lol:
:beer:
Με βλέπω μέσα για την εκδρομή σας... καλώς εχόντων
:beer: :beer: :beer:
:wave2:
Makari na mporousa re gmt :(
Εννοειτε, κρυβε λογια:)
Εως τωρα ειμαστε σιγουρα:
1) McGyver
2) Billy Filth
3) oulas
4) Cpt.Haddock
Εχω θα πω στην δικια μου, αλλα το κοβω δισκολο να ερθει, μιας και ειχαμε κανει την ιδια διαδρομη πριν ενα μηνα αλλα κουραστηκε τοσο πολυ σε σημειο να ζαλιζετε στην μηχανη!
(Δεν ειχε κανει ποτε 400χλμ σε μηχανη μεσα σε μια μερα)
Δεν εχω Veradero kardia μου!
Πιασοκολικο CBFaki διαθετω:lol: :lol:
Δηλαδή υπολογίζουμε 400 χλμ? Οπότε με μέση ταχύτητα 100 χαω έχουμε 2 ώρες πήγαινε και 2 ώρες έλα? Αμα είναι έτσι ίσως να την ψήσω...
Αλλά να πεις κι εσύ στην κοπέλα σου ρε...
Δηλαδή υπολογίζουμε 400 χλμ? Οπότε με μέση ταχύτητα 100 χαω έχουμε 2 ώρες πήγαινε και 2 ώρες έλα? Αμα είναι έτσι ίσως να την ψήσω...
Μέση ταχύτητα 100km/h ;;;
Cpt. Haddock
13/10/2005, 11:47
:D
Και εμείς οι μπάκουροι (δηλ. εγώ :a024: ) τί θα κάνουμε
:bigcry: :bigcry:
(θα πάρω καμία ωτοστόπ !! :ZZZ: )
:rotflmao: :rotflmao:
Πλάκα κάνω εννοείται, φέρτε τις κοπέλες σας, κι εγώ αν είχα (και μπορούσα να πάω δικάβαλο τόσα χλμ :( :( ) θα την έφερνα
:wave2: :beer: :wave2:
Cpt. Haddock
13/10/2005, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μέση ταχύτητα 100km/h ;;;
Η ταχύτητα της μέσης μας μόλις γυρίσουμε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(ωχ τα νεφρά μου... :cry: )
Μου εξηγεί κανείς πού είναι το αστείο? μέση ταχύτητα είναι αδόκιμο?
Τελοσπάντων πόση ώρα θα το κάνουμε χοντρικά ρε Ούλα? 2.30 ας πούμε?
Cpt. Haddock
13/10/2005, 12:22
όχι ρε συ, απλά είναι λίγο δύσκολο με τελικές 100 να έχουμε και μέση ωριαία 100 (με δεδομένο οτι στις στροφές θα κόψουμε).
Αυτό ήθελε να πει ο Mc.
:wave2: :beer: :wave2:
Η έκφραση είναι απόλυτα σωστή...
Στο νούμερο έχουμε κολλήσει...
Η βόλτα θα είναι εκνευριστικά "αργή": Εθνική max 100km/h, στροφιλίκια Β. Εύβοιας max 60km/h.
Είμαστε "μικροί" και άπειροι...
Μη μας παρεξηγείτε κ. Συντονιστά...
100 θα ειναι η μεγιστη ταχυτητα, στις στροφες στο βουνο πιθανο να αναιβενουμε με την εξωφρενικη ταχυτητα των 40χλμ αρα ο μεσος ορος, καπου στα 70.
εντάξει, ελήφθη! :beer:
Δηλαδή χοντρικά μαζί με στάσεις υπολογίζουμε κανα 3ώρο...
Αναλογα ποσο κατσουμε σε λαθε σταση. Η διαδρομη χωρις καμια σταση, με το ρυθμο των 70 χλμ μεσο ορο ειναι καπου 2.30 ωρες.
Η κοπελα μου δεν θα ερθει, μιας και πρωτιμαει να παει για ψωνια με τις φιλες της το πρωινο του Σαββατου, παρα να παθει εγκεφαλικο παλι!
Θα ρθεις ρε Jonpan; Αν ειναι φερε την κοπελα σου, θα ειμαστε υσηχοι, καλα παιδια, δεν θα καπνιζουμε, δεν θα πινουμε, δεν θα τρεχουμε, και στον Αλεξιου, θα παραγγειλουμε ολοι ζεστο Γαλατακι!
Σοβαρα τωρα, ελατε!
...δεν θα καπνιζουμε...
...παραγγειλουμε ολοι ζεστο Γαλατακι!...
Και κυρίως δε θα λέμε βλακείες!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Cpt. Haddock
13/10/2005, 13:40
δεν θα καπνιζουμε
Να διευκρινίσουμε τι ΔΕΝ θα καπνίζουμε ;;;;
:smokin: :smokin:
:a39:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να διευκρινίσουμε τι ΔΕΝ θα καπνίζουμε ;;;;
:smokin: :smokin:
:a39:
Δεν πιστεύω να έχω μπλέξει με μη καπνίζοντες...
Για normal τσιγάρα εννοώ (και αφήστε τις μ@λακίες)...
:( να ποσταρετε φωτο για ολους εμας που δε μπορουμε να ακολουθησουμε :(
να περασετε τελεια παιδακια και να προσεχετε!! :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
Cpt. Haddock
13/10/2005, 13:51
Για normal τσιγάρα εννοώ (και αφήστε τις μ@λακίες)...
Να διευκρινίσουμε τι είναι normal τσιγάρα;;;
:a39: :a39:
(το χέσαμε πάλι)
:lol: :lol: :lol: :lol:
ναι ρε Mc, καπνίζουμε (έστω και λίγο...)
:beer: :beer:
Δεν είμαι στην Ολλανδία βλέπεις, όταν ήμουν....
αααααχχχ :a44:
Κι ομως εχεις μπλεξει!:wave2:
Κι ομως εχεις μπλεξει!:wave2:
Όλο σε καλό μου βγαίνει αυτό το forum...
Πήρα μηχανή, τώρα θα κόψω και το κάπνισμα...
Cpt. Haddock
13/10/2005, 14:01
Όλο σε καλό μου βγαίνει αυτό το forum...
Πήρα μηχανή, τώρα θα κόψω και το κάπνισμα...
Ιδέα:
Να προσαρμόζαμε ναργιλε στην πλάτη και να καπνίζαμε οδηγώντας με σωληνάκι στο κράνος
:a21: :a24:
(πάει με χάνετε...)
:rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ιδέα:
Να προσαρμόζαμε ναργιλε στην πλάτη και να καπνίζαμε οδηγώντας με σωληνάκι στο κράνος
:a21: :a24:
(πάει με χάνετε...)
:rotflmao: :lol:
Το Σάββατο θυμίσου να το συζητήσουμε, για ένα καινούριο "Do it yourself" project...
Να κόψεις τα meetings, σε χαλάνε...
ούτε εγώ καπνίζω...
όσο για τη συμμετοχή μου, ακόμα ψήνεται, θέλει σιγανή φωτιά!!
Δυστηχως μονο αυτο εχουμε για να σε ζεστανουμε.:a015: :a015:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ελα ρε να μαστε 3 τα CBFakia, μην μας παρουν τον αερα τα eKLErakia, και τα Veraderakia!:lol:
εγώ σου λέω ψήθηκα, αλλά αν δε συμφωνήσουμε θα ψάξουμε να κάνουμε τίποτα άλλο....:smokin: έτσι δεν πάει?
Μπα...εγω την δικια μου την αφησα να παει για Ψωνια! Σιγα μηνν χασω την βολτιτσα μου...:a48:
Δεν τις στέλνετε μαζί για ψώνια;
Θα σας έρθουν και πιο φτηνά τα τηλέφωνα όταν δίνετε αναφορά...
Αντε ουτε ενα 24ωρο δεν εμεινε,,,και βουρρρρ, φυγαμε.
Αν ο καιρος ειναι οπως σημερα, θα περασουμε τζαμι αυριο!
Η τελευταια προβλεψη λεει για Αθηνα:
26164
Στην κεντρικη Ευβοια
26165
Πάμε όλοι μαζί...
"Θα τα περάσουμ' όμορφα, όμορφα, όμορφα...
Θα τα περάσουμ' όμορφα, στην Εύβοια παιδιά..."
Στον γυρισμο μετα τους καταρακτες, μπορουμε να παμε απο Λιμνη, που στην πολλες ταβερνες, και να μασαμπουκοσουμε οτι βρουμε!
Μονο σε Ψαροταβερνα μην πλησιασουμε, γιατι εχω αλλεργια με τα ψαρια!
Cpt. Haddock
14/10/2005, 09:08
Πάμε όλοι μαζί...
"Θα τα περάσουμ' όμορφα, όμορφα, όμορφα...
Θα τα περάσουμ' όμορφα, στην Εύβοια παιδιά..."
Πέντε παληκάρια στήσανε χορό
με τα δίτροχά τους το Σαββααααατο
Πέντε παληκάρια ανεβήκανε
Με καιρό ως φαίνεται γαμαααατο
CBF και Kawa μα και Varader'
όλα τα καλά είχε η μέεεερα
ψεκασμοί, βαλβίδες και καρμπυρατέρ
όλα ελεγμένα πέρα ως πέεεεερα
(ρεφρέν - δις)
Κι όλη μέρα τρέχανε, αλλά μεχρι τα εκατό
κι όλη μέρα λέγανε "σιγά μη βγούμε στον αγρό"
:a49:
BILLY FILTH
14/10/2005, 09:22
telika poioi eimaste mesa kai poy tha synantithoyme?
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
telika poioi eimaste mesa kai poy tha synantithoyme?
oulas, CBF 250
McGyver, Varadero 125
BILLY FILTH, CBF 250
Cpt. Haddock, KLE 400
johnpan, CBF 250 (μόνο αν τα βρει με την κοπελιά)
Συνάντηση 08:45, μετά τα διόδια της Κατεχάκη στην Αττική Οδό...
Αναχώρηση 09:00...
TheOneAB
14/10/2005, 09:31
paidia psinomai kai egw gia tin voltitsa alla mehri ti wra kovete epistrofes?8a maste pisw kata tis...16:00?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
paidia psinomai kai egw gia tin voltitsa alla mehri ti wra kovete epistrofes?8a maste pisw kata tis...16:00?
Δύσκολο το βλέπω για τόσο νωρίς...
Δε νομίζω πριν τις 4.
Παιδιά σόρυ, εγώ είμαι εκτός. Με την άλλη όμως θα έρθω έστω και μόνος μου :bigcry:
Χοντρικα θα φυγουμε κατα τις 17:00 απο εκει, ωστε μεχρι τις 19:30 που θα εχει νυκτωση να ειμαστε πισω.
TheOneAB
14/10/2005, 10:03
Χοντρικα θα φυγουμε κατα τις 17:00 απο εκει, ωστε μεχρι τις 19:30 που θα εχει νυκτωση να ειμαστε πισω. :( :( :( kai psinomouna askima na parw tis 8ilikes mou kai na r8w alla douleia to apogevma ara...distixws...
Σύμφωνα με όσα έχουν γραφεί παραπάνω, έχουμε τις κάτωθι συμμετοχές:
oulas, CBF 250
McGyver, Varadero 125
BILLY FILTH, CBF 250
Cpt. Haddock, KLE 400
Για ώρα και σημείο συνάντησης, δεν έχει αλλάξει κάτι...
Λοιπον ολα οκ, παιδια, μαζευοαμαστε αυριο στα προκαθορισμενα σημεια. Απο οτι ειπε ο καιρος, μαλλον θα παιζουν καποια μποφορια, αλλα πιστευω να μην εχουμε προβλημα συμαντικο!
καλά να περάσετε παιδιά και με ασφάλεια.
Με το καλό να φτάσετε σπίτια σας και ...φωτο:wave2:
Και τωρα Γυρισαμε...
Πολλη καλη η εκδρομη, αλλα δυστηχως εμενα θα μου μεινει η ασχημη εικονα, που στο τελος της διαδρομης, και αφου ειχαμε χωρισει με τα αλλα παιδια, ενα ταξιτζης που περασε με κοκκινη πηγε να με κανει κομματια.
Κατεβενοντας την μικρη γεφυρα που ειναι λιγα μετρα πριν πλατεια καραισκακι ερχομενος απο καβαλας, στο τερμα της γεφυρας (κατηφορα) και ενω ειμουν, με καμια 70 αρα, πεταχτηκε ενα ταξι καθετα προς τα εμενα. (κοκαλωσε και μες την μεση πιανοντας ολη την δεξια και την μιση αριστερη λωριδα).
Εγω πηγαινα στην δεξια πλευρα, μεσα σε λιγα μετρα μου κλεισε τα παντα απο μπροστα μου, λεω μεσα μου σκωτωθηκα, δινω κλιση στο μηχανακι και το γερνω τερμα αριστερα, (ουτε σε ολη την Β Ευβοια ολη μερα δεν εστριψα ετσι) περναω σιρυζα απο τον μπροστινο προφυλακτηρα του, οντας γερμενος προς τα αριστερα την ορα που ελγυφα τον προφυλακτηρα του, και πηγενοντα καρφι για την νισιδα( ενα πεζοδρομιο δηλαδη) και το αντιθετο ρευμα. Αλλη αγωνιωδης προσπαθεια, πριν καν ισιωσω πλαγιαζω παλι αποτομα δεξια, περναω διπλα απο το πεζοδρομιο, και την γλιτωνω. Σταματησα λιγο πιο περα, κανω ενα τεταρτο σταση να ηρεμισο, αλλα τπτ, ξεκιναω να φυγω, και απο αλλαγη πρωτη σε δευτερα, μπηκε νεκρα και βαρεσε 9000 στροφες.:a31:
Μετα πηγα στην κοπελα μου και ηρεμισα. Ας στο διαλο, θα σκοτοθουμε χωρις να φαιμε σε αυτην την κολοπολη. Βαρεθηκα, αυτην την ζουγλα, με τα τροχαια και τα θανατηφορα.
Η ημερα εκλεισε με τον χειροτερο τροπο!:(
Παντος τωρα που το σκεφτομαι, ολες αυτες οι στροφες στην Ευβοια, ισως να με φεραν σε εγρηγορση, και να συντελεσαν στο γεγονος οτι καταφερα να αντιδρασω σωστα και να γλιτωσω το ατυχημα .Φυσικα ειχα και απειρη κολοφορδια.
Σκεφτομαι, ισως αν ειχα ενα μηχανακι με ABS, να εκανα δοκιμη να φρεναρω, παρα να κανω το τρελοφιδο μες το κεντρο της Αθηνας.
Κρίμα ρε Δημήτρη...
Πήγαινε στην ανταπόκριση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=208806) από την εκδρομή μας, μήπως και ξεχαστείς λιγάκι...
Kostas NL
15/10/2005, 23:16
Και τωρα Γυρισαμε...
Πολλη καλη η εκδρομη, αλλα δυστηχως εμενα θα μου μεινει η ασχημη εικονα, που στο τελος της διαδρομης, και αφου ειχαμε χωρισει με τα αλλα παιδια, ενα ταξιτζης που περασε με κοκκινη πηγε να με κανει κομματια.
Κατεβενοντας την μικρη γεφυρα που ειναι λιγα μετρα πριν πλατεια καραισκακι ερχομενος απο καβαλας, στο τερμα της γεφυρας (κατηφορα) και ενω ειμουν, με καμια 70 αρα, πεταχτηκε ενα ταξι καθετα προς τα εμενα. (κοκαλωσε και μες την μεση πιανοντας ολη την δεξια και την μιση αριστερη λωριδα).
Εγω πηγαινα στην δεξια πλευρα, μεσα σε λιγα μετρα μου κλεισε τα παντα απο μπροστα μου, λεω μεσα μου σκωτωθηκα, δινω κλιση στο μηχανακι και το γερνω τερμα αριστερα, (ουτε σε ολη την Β Ευβοια ολη μερα δεν εστριψα ετσι) περναω σιρυζα απο τον μπροστινο προφυλακτηρα του, οντας γερμενος προς τα αριστερα την ορα που ελγυφα τον προφυλακτηρα του, και πηγενοντα καρφι για την νισιδα( ενα πεζοδρομιο δηλαδη) και το αντιθετο ρευμα. Αλλη αγωνιωδης προσπαθεια, πριν καν ισιωσω πλαγιαζω παλι αποτομα δεξια, περναω διπλα απο το πεζοδρομιο, και την γλιτωνω. Σταματησα λιγο πιο περα, κανω ενα τεταρτο σταση να ηρεμισο, αλλα τπτ, ξεκιναω να φυγω, και απο αλλαγη πρωτη σε δευτερα, μπηκε νεκρα και βαρεσε 9000 στροφες.:a31:
Μετα πηγα στην κοπελα μου και ηρεμισα. Ας στο διαλο, θα σκοτοθουμε χωρις να φαιμε σε αυτην την κολοπολη. Βαρεθηκα, αυτην την ζουγλα, με τα τροχαια και τα θανατηφορα.
Η ημερα εκλεισε με τον χειροτερο τροπο!:(
Eutuxos omos eisai safe kai oloklnros.
Elpizo va perasate kala pavtos.
Be good :beer: