Σύνδεση

View Full Version : Μια "διαφορετική" ερώτηση...

NLS
27/02/2004, 08:10
Απλή θα έλεγα.

Ποιός έχει ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ;

Προσοχή, δεν θέλω κοκορολογίες και μη γίνει διαμάχη.

Ποιά θα πει, αν του πουν πάρε ΜΙΑ μηχανή, αντί για αυτή που έχεις (ή κράτα αυτή που έχεις αν αυτή που θες έχεις βέβαια), όποια να'ναι και αυτή είναι το τελευταίο σου όνειρο (για το Φεβρουάριο του 2004 βέβαια χεχεχε - δεν λέω ότι την ίδια θα θέλετε σε 3 μήνες - από την άλλη, άλλοι έχουν το ίδιο όνειρο για χρόνια).

Προσοχή η ερώτηση δεν είναι "ποιά είναι η καλύτερη" ελπίζω να καταλαβαίνετε τη λεπτή διαφορά.

Εγώ ρωτάω, ποιός ΕΧΕΙ αυτή που θέλει (έφτασε το "πάνω όριο" του) και αυτός που δεν την έχει, ποιά είναι αυτή που θέλει (έστω και αν στην πραγματικότητα δεν την πάρει ποτέ ή θέλει 2-3 στάδια για να "φτάσει" σε αυτή).

Πάμε!

periklisk
27/02/2004, 08:18
xexe ZX12 ninja 8a h8ela na exw!!!! 8a mou pareis mia???

SpyrosTDM
27/02/2004, 08:42
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ CBR 1100 XX ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΚΥΦΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BMW 1200GS . ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ FAZER 1000 ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΗ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΩ SUPERBIKE.

GyPsy
27/02/2004, 08:44
...ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΘΕΛΩ [B][SIZE=3]ΟΛΕΣ!!!!!!![B][SIZE=3][COLOR=red]

Wizard13
27/02/2004, 08:55
21 και σήμερα!!!
:eyepop: :rotflmao: :look: :p :winka: :beer:

ήμουνα σαφής? :blush:

NLS
27/02/2004, 09:06
GyPSy πες ρε συ

wiz σαφέστατος... αλλά εκεί είναι το όνειρο; δεν έχει παραπέρα;

Wizard13
27/02/2004, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
GyPSy πες ρε συ

wiz σαφέστατος... αλλά εκεί είναι το όνειρο; δεν έχει παραπέρα;

Το όνειρο είναι εκεί. Απλά θα ήθελα και μια NR750 για λόγους γοήτρου και ένα χωματερό γιατί και αυτό μου αρέσει πολύ. Έτρεχα σε ΒΜΧ παλιά... πολύ παλιά... :blush:
Τώρα ποιό χωματερό, δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει, αλλά μάλλον Honda... :winka:

almalibera
27/02/2004, 09:19
:look: :look:

μια R6 δεν θα με χάλαγε καθόλου:rolleyes: :) , αλλα και τα ψηλόφτερα μ'αρεεεσουουυν....αεχμ :p ξανθια γαλανοματα Husaberg..με τακούνια ή χωρίς (motard) και πολλά λεφτα στην τσέπη....χιχιχιχι :eek: !!!
Αλλα άν παλι κατέληγα σε motard, ε ναι, θα γλυκοκοίταζα και τον duke..:blush:

Βέβαια αλλη φαση τα σκυφτα. Ενώ μ'αρεσουν τα νιντζάκια :ninja: θα τα απέρριπτα, για μενα, γιατι μου φαινονται δυσκολα στην οδήγηση και απότομα. Από την άλλη εχω αρχισει και κοιταζω με αλλο ματι τα CBR600...
'Αστα! Ειμαι μια αναποφάσιστη!! Εγω εδώ μπερδεύομαι!!!
Στο τελος θα καταλήξω με XX!!...:D

Βρε λες...:beer: :wave2: ????

cityfly
27/02/2004, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera

Στο τελος θα καταλήξω με XX!!

γούστα είναι αυτά
βέβαια συνήθως τα ζευγάρια απλά παίρνουν ίδια μπουφάν ή ίδια κράνη, αλλά και ίδια μηχανή πλάκα θα χει, ειδικά αν την πάρεις και μαύρη :wave2:

DUKASII
27/02/2004, 09:35
KAI MIA KALH AFALEIA ZOHS....:wave2:

898

cityfly
27/02/2004, 09:36
εγώ πάντως θέλω απλά κάτι μεγαλύτερο

μ αρέσει το KLE (το 500 έτσι;) το ΤΑ πλέον δεν ξέρω δεν με γεμίζει, ακόμα και η ΒΜW η Dakar (το 650) για την ώρα αν και είναι ακριβή
βέβαια αν μου την χαρίζανε μάλλον θα την προτιμούσα από τα άλλα δύο

Θάνος
27/02/2004, 09:48
Πάντα ήθελα μία supersport για την αίσθηση που προσφέρει στο δρόμο...

Μου αρέσουν όμως και οι τουριστάδικες για να πηγαίνω ταξίδια βασιλικά με τη γυναίκα μου και όλη την προίκα μας...

Θα ήθελα όμως να μπορώ να πηγαίνω και στις δουλειές μου κάθε μέρα στο κέντρο...

Υπάρχει τέτοιο είδος...;

Αυτή που έχω με καλύπτει κατά 80%, αλλά αφήνει και ένα 20% ανικανοποίητο για να μπορώ να ονειρεύομαι...

Από εμφάνιση όμως... καμία αμφιβολία! Αυτή που έχω!!

bikersonly
27/02/2004, 09:50
το μεγάλο μου όνειρο το έκανα πραγματικότητα αποκτώντας το ΧΧ.Αυτό ήταν το όνειρο μου και το πραγματοποίησα.Από εκεί και πέρα αν λέω αν πάρω κάτι άλλο θα είναι καταναλωτισμός και μόνο.Για αυτό δεν με βλέπω εκτός και αν πάρω το καινούργιο ΧΧ.Αλλά όσο αφορά τις μοτό τον μεγάλο στόχο μου- όνειρο τον πέτυχα!

Πρόσφατα μου έχει μπει ένας άλλος στόχος πιο μικρός βέβαια αλλά θα ήθελα εφόσον γίνεται να τον πραγματοποιήσω και αυτόν κάποια στιγμή γιατί όχι.Αυτός ο στόχος είναι να πάρω σαν 2η μοτό ένα μικρό Enduroειδές (όχι κάτι ακριβό απλά να μπορώ να πηγαίνω χώμα αλλά και για την καθημερινή μετακίνηση σπίτι-δουλειά για να μην βγάζω το "τέρας") έτσι ώστε να απολαμβάνω και την φύση που και που μαζί με την κοπέλα μου.Όπως εγώ της έδειξα-δείχνω τον κόσμο των "σκυφτών" έτσι και η ’ρτεμις θα μου δείξει τον κόσμο του χώματος και των μονοπατιών.Έτσι το σκέφτομαι.Και σαν σκέψη μου αρέσει. :winka:

GST
27/02/2004, 09:52
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:wave2:
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ ΤΟ MULTISTRADA ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ LC8 SUPER MOTO ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ PHOTO O DUKASII ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΒΛΩΜΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΦΤΕΡΟ!!!!!:winka:

GyPsy
27/02/2004, 10:02
MV AGUSTA MILLE TAMBURINI:rotflmao:
DUCATI 998SPS:rotflmao:
AYTA ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ...:D
ZX-10R
KTM LC8
TM 530 BLACK DREAM
TRIUMPH BONNENVILLE T100

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ROAD USE:beer:

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ?:D

GyPsy
27/02/2004, 10:03
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΤΟ ΧΧ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ OHLINS:rotflmao: :D :beer:

almalibera
27/02/2004, 10:26
[i]Όπως εγώ της έδειξα-δείχνω τον κόσμο των "σκυφτών" έτσι και η ’ρτεμις θα μου δείξει τον κόσμο του χώματος και των μονοπατιών.Έτσι το σκέφτομαι.Και σαν σκέψη μου αρέσει. :winka: [/B]

..και μενα..και μένα...:beer: :beer:

speedrider
27/02/2004, 10:43
Einai kalo na oneireuetai kaneis....etsi kai egw oneireuomai kapote na mporesw na odigisw ena Tiger kataprotimisi prasinou xromatos.
kala ipervalw!!!! estw ena KTM ????

Pros to paron eimai apo tous "anapirous" me ta scooter pou den xeroun na allaxoun taxitites. (kapos etsi den ipothike ???)

den kerdisame xthes mas vazeis kai diskola simera...

Julius
27/02/2004, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από speedrider
Pros to paron eimai apo tous anapirous me ta scooter pou den xeroun na allaxoun taxitites.

ta scooter den einai anapiria, einai idieterotita xa x a xa x a

ego thelo ena kalo enduro, ena kalo sm, ena street kai ena scooter na kykloforo sthn athina.

enduro KTM EXC525 :bawl:
SM Husqy SMR570R :hypnotize
Street Aprillia Tuono :cry:
Scooter Portokali thiella :smokin:

prospathisa alla den mporo na epilekso mono mia :winka:

:wave2:

Spazz
27/02/2004, 10:55
μμμμμμ εγω θα ηθελα μαλλον ετσι για αλλαγη ενα ΤΜ 124 ΜΧ για δρομο ενα husaberg 450 και street ενα cbr 600 το καινουριο ε

NLS
27/02/2004, 11:06
ας μου απαντήσω κι εγώ, με διευκολύνει μάλιστο ότι το μαμίσατε λίγο (γιατί ΕΝΑ όνειρο ζήταγα, όχι να κάνετε λίστα ο καθένας)

εγώ λοιπόν όταν είχα πάρει αυτό που πήρα ήταν το όνειρο που είχα - αυτό, κανένα άλλο

αν ήθελα να πάρω ίδιο ύφος, ίδιο επίπεδο, θα έπαιρνα πάλι αυτό (έχοντας δοκιμάσει τα άλλα αντίστοιχα, δεν έχει σχέση με αυτά - σόρρυ, δεν είναι το τόπικ σχετικό για να το εξηγήσω)

επειδή ΔΕ θέλω να αλλάξω ύφος, αλλά μόνο επίπεδο, υπάρχει ταβάνι στο είδος που ενδιαφέρομαι

αυτό είναι η on-off, λίτρου (ή περίπου), δικύλινδροι - και πιο πάνω δεν έχει

μέχρι πριν 1 μήνα η απάντηση ήταν ΜΙΑ

KTM LC8 Adventure

τώρα είναι κι άλλη μια

BMW R1200GS

και από τις δυο λείπουν πράγματα που θα άλλαζα, αλλά αυτό που θέλω απλά δεν υπάρχει

οπότε η απάντηση είναι η νεότερη υποθέτω, απλά αν κάποιος μου χάριζε όποια από τις δυο, εγώ θα την έπαιρνα έχοντας καλυφθεί

PALADIN
27/02/2004, 13:24
καλη η ερωτηση νικολακη..

εγω δεν ειχα κανενα ονειρο....με το μωρο μου εκπληρωσα, ανεκπληρωτους ποθους..και δεν σκοπευω να το αλλαξω για τα επομενα πολλα χρονια. (εκτος αν μου παραδωσει τα λισθια...)

TManiac
27/02/2004, 13:36
ego sas po pos eho thn motosykleta pou oneirevomouna tha pesete na me fate!...:cool: :look: :hypnotize :uplate

Opote den sas leo tpt...... :smokin: :smokin: :eyepop:

stefanos
27/02/2004, 14:13
Δεν θα σκάσω αν δεν την πάρω ποτέ μου αλλά θα την ήθελα με μια πίστα μαζί.

915

monstermind
27/02/2004, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Πάντα ήθελα μία supersport για την αίσθηση που προσφέρει στο δρόμο...

Μου αρέσουν όμως και οι τουριστάδικες για να πηγαίνω ταξίδια βασιλικά με τη γυναίκα μου και όλη την προίκα μας...

Θα ήθελα όμως να μπορώ να πηγαίνω και στις δουλειές μου κάθε μέρα στο κέντρο...

Υπάρχει τέτοιο είδος...;

Αυτή που έχω με καλύπτει κατά 80%, αλλά αφήνει και ένα 20% ανικανοποίητο για να μπορώ να ονειρεύομαι...

Από εμφάνιση όμως... καμία αμφιβολία! Αυτή που έχω!!

kai egw akribws etsi niwthw... eixa na apofasisw anamesa se varadero1000 kai cbr600rr...
to ena ekobe ti mourla to allo ta taksidia
protimisa to cbr600 san mesi lisi...
telika i mixani pou pistebw pos einai katalili gia ola einai to megalo VFR... auto tha einai mallon to epomeno... kathara gia xreistikous logous...
to oneiro tha eitan to rcv fiska

WHISPER
27/02/2004, 18:28
:sad:
ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

916

SeNNinhA
27/02/2004, 18:33
Αν ήταν να έχω μόνο μία, δεν το συζητώ....

BMW 1200 GS Adventure

.
.
.
.

Και το VFR800 το γουστάρω γιατί είναι all around μηχανή

.
.

Βέβαια αν ήταν να μπορώ να έχω και μερικές ακόμη τότε θα ήθελα επιπλέον από ένα από τα παρακάτω (όλα):

- MV Agusta σε ασημί που δείχνει και γαμάτο για να γουστάρουμε
- ZZR1200 για τα γρήγορα ταξιδάκια μας σε άσφαλτο
- Ένα οποιοδήποτε καθαρόαιμο χωματερό για εντουροβόλτες (μάλλον κάτι σε 450, δεν τα ξέρω τα μοντέλα τους)

και το καινούργιο
- Kawasaki Ζ750 έτσι επειδή είναι πολύ αλανιάρικο από μόνο του

anisoropos
27/02/2004, 19:04
Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 6-7 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η HUSABERG FS 650 E!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ....
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ...

pk
27/02/2004, 23:17
σιγα μην ειχε κανενας το δικο μου ονειρο!!!

λοιποοον, tdm900. Φυσικα και Tdm. Η δικια μου η χαρα ειναι να τα κανω ολα με την ιδια μηχανη. Δεν τα κανω ολα το ιδιο καλα οπωτε γιατι να μπορει να τα κανει η μηχανη μου??? Αθηναιος ειμαι τα ταξιδια μου αρεσουν (και το χωματακι καλο ειναι αλλα.... ;-)

τδμ900 mavro!!!

Electra
28/02/2004, 00:48
Το δικό μου όνειρο είναι το παρακάτω:

CB600F Hornet

918

milaber
28/02/2004, 01:51
Ένα και μοναδικό (ή μαλλον και δύο θα έλεγα)...
Υπέροχο, απόλυτο...
Αχ βαχ, μου στοίχειωσες τα όνειρα...
Θαυμάστε:
:( :( :(

921

milaber
28/02/2004, 01:54
Πάντως ρε συ NLS αν ήμασταν ικανοποιημένοι από τα μηχανάκια που ήδη έχουμε δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης πλέον οι εταιρίες παραγωγής!!!

Bikersonly Μιχάλη περίμενε ως τον Σεπτέμβριο που παρουσιάζεται το καινούργιο σου μωρό!!!
Πληροφορίες λένε για κάτι αυτοκολλητάκια "V-TEC" πάνω στο μηχανάκι!!!
Σε βλέπω να το πουλάς...

bikersonly
28/02/2004, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Bikersonly Μιχάλη περίμενε ως τον Σεπτέμβριο που παρουσιάζεται το καινούργιο σου μωρό!!!
Πληροφορίες λένε για κάτι αυτοκολλητάκια "V-TEC" πάνω στο μηχανάκι!!!
Σε βλέπω να το πουλάς...

Θόδωρα, καταρχήν χρόνια πολλά για την γιορτή σου! :beer:

Από εκεί και πέρα σημασία έχει να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.Το να πάρω το επόμενο ΧΧ θα το κάνω (που δεν νομίζω) μόνο και μόνο από καταναλωτισμό.Ούτε με ενδιαφέρει και πολύ να έχω το τελευταίο το πιο καινούργιο εργαλείο.Αν είναι να δώσω π.χ 1.000.000 + παραπάνω για να το αποκτήσω προτιμώ να τα βάλω πάνω σε αυτό που έχω τώρα.Αλλά περισσότερο θα προτιμήσω το 1.000.000 ή όσο είναι να το διαθέσω για κάτι άλλο ή γενικά για άλλα πράγματα.Π.χ διακοπές, ταξίδια κτλ:winka:

periklisk
28/02/2004, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Το όνειρο είναι εκεί. Απλά θα ήθελα και μια NR750 για λόγους γοήτρου και ένα χωματερό γιατί και αυτό μου αρέσει πολύ. Έτρεχα σε ΒΜΧ παλιά... πολύ παλιά... :blush:
Τώρα ποιό χωματερό, δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει, αλλά μάλλον Honda... :winka:

NR750???? ΜΗΧΑΝΑΡΑ!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ RC30 ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ!!!!

ΤΟ ΖΧ12 ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ....ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ BIKERSONLY ΤΟ ΧΧ!!!!

milaber
28/02/2004, 20:37
Σωστοοός
(και πρώτα απ' όλα να σε αυχαριστήσω για τα "χρόνια πολλά")

Κι αυτό που δεν γουστάρω (εκτός και αν το επόμενο μοντέλο είναι αριστούργημα και αυτό που έχεις μαούνα) είναι τους τύπους που κάθε χρόνο αλλάζουν μηχανή γιατί δεν τους φτάνουν π.χ. τα 120 άλογα, θέλουν 123. Λες και τα βαρέθηκαν...

Γι αυτό και εγώ το innova θα το κρατήσω για πάντα!!!
(εδώ πέφτουν τα γέλια)

Οι παραπάνω που λες είναι οι καταναλωτές (χωρίς αυτό να σημαίνει πως εμείς δεν είμαστε, απλά σε μικρότερο βαθμό θέλω να πιστεύω) με τα όλα τους!
Και όπως ξαναείπα οι εταιρίες αν είχαν μόνο πελάτες κοινούς τύπους που "παντρεύονται" μια μηχανή για καμιά πενταετία τουλάχιστον πριν αλλάξουν δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης!
Αλλά είναι και φαύλος κύκλος, γιατί χωρίς τους "καταναλωτές0 θύματα" δεν θα προχωρούσαμε και καθόλου, ε;

Συγνώμη ρε συ NLS που εκτός από όνειρα έχωσα και τις αμπελοφιλοσοφίες μου...

Και τέλος εμένα μπορεί να είναι το όνειρο μου η 999, αλλά και τα λεφτά να είχα να την πάρω θα τα λυπόμουν πολύ να τα δώσω...
Θα προτιμούσα ένα πιο πεζό όνειρο...
Αλλά όπως βλέπεις πέφτουμε και στο άλλο κόλπο των εταιριών και του marketing , αυτό των "πολλαπλών ονείρων"...

Και πρέπει να ομολογήσω πως ονειρέυομαι πολλές αυτόν τον καιρό απο 250 και 4000 ευρά μέχρι όπου πάει, από δρόμο και χώμα μέχρι πίστα...

’ντε πάρε την καλή σου και τα άλλα ρεμάλια από Αθήνα και ελάτε Θεσσαλονίκη να σας καμαρώσουμε, γιατί εδώ πάνω δεν μας βλέπω να μαζευόμαστε...

:beer: :winka: :beer: :D :beer: :rotflmao: :beer: :sun: :beer: ;) :beer:

wolfman13
29/02/2004, 22:04
xmm..........katarxin thelo na ftia3o ton elefanta mou kalitero kai apo oti vgike apo to ergostasio.meta tha pigena gia ena ktm950.ena mv agusta ena 996sp ena aprlia mile factory ena zx10r kai ena klasiko kai tha pigena gia kana ducati750ss tou 70

foti
29/02/2004, 23:00
γεια σας...:D :D

το ονειρο μου ειναι μια μεγαλυτερου κυβισμου μηχανη απο αυτη

που εχω....γενικα! ειχα ενα κολλημα με το transalp650 αλλα το

ξεπερναω σιγα σιγα. με τρελαινει το hornet και το CBR αλλα

προτιμω κατι ταξιδιαρικο! επομενως τωρα ετσι οπως ειμαι μαλλον

το transalp... :confused: :confused: :confused: :confused: :winka:

warm up
25/03/2004, 22:39
με πιθανοτητες 60%

1168

warm up
25/03/2004, 22:40
ή αυτή .....
με πιθανότητες 40%

1169

milaber
26/03/2004, 01:49
Το δεύτερο!
Το δεύτερο!

takiskan
26/03/2004, 01:59
Το 84 πήρα μια vespa 125
Το 90 ένα klr 250
Το 93 ένα vfr 750
Το 96 ένα cbr 1000 F
Το 02 ένα CBR 1100 XX που το έχω ακόμα
Όλα μου λείπουν !
Κι αυτά που είχα κι αυτό που έχω !

milaber
26/03/2004, 02:02
Όλα μου λείπουν !
Κι αυτά που είχα κι αυτό που έχω !

:confused: :confused: :confused:
Κάπου κολλάω...
Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ!

jimbar
26/03/2004, 06:59
Εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ αυτή που ΘΕΛΩ, αλλά, με τις γνώσεις που έχουν οι περισσότεροι στον Μοτοσικλετιστικό Κόσμο, ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ [για την απειρία μου]!!!

Εξηγούμε: έχω μηχανή στην ζωή μου 1 1/2 χρόνο. Ένα TransAlp-άκι 650 του 2002 με 55 «άλογα», 200 κιλά & 180 τελική [την οποία ΔΕΝ έχω πιάσει ακόμα] και θέλω,

Ένα BlackBird 1100 ΧΧ με 160 «άλογα», 300 κιλά και 300 τελική … [λες και εγώ είμαι ο ποιο πεπειραμένος αναβάτης επί γης… την τρέλα μου]

Αυτά NLS … εύχομαι φίλε, να κάλυψα την ερώτησή σου.

Τζίμης
6976 / 41 19 13

gmakris
26/03/2004, 08:57
Παρα το γεγονος οτι θεωρω ως καλυτερα μηχανακια SuperSport τα 600-αρια με ψηνει ο φιλος μου να αλλαξουμε το 636 (δικο του) και το R6 (δικο μου) με το νεο R1 (κατα προτιμηση σε βυσσυνι)

Σε 2 μηνες θα ξερω.....

Υahaha Rules (βλ. Rossi)

1174

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
26/03/2004, 09:30
Την γιαγια μου. ZZR 1100 και στο μελων BMW 1150 RT

almalibera
26/03/2004, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Την γιαγια μου. ZZR 1100 και στο μελων BMW 1150 RT

Αχχ βρε γιώργη και συ με BMW θα καταλήξεις???:)

periklisk
26/03/2004, 09:40
Αχχ βρε γιώργη και συ με BMW θα καταλήξεις???:)

ssssttt!!! Μη σε πάρει χαμπάρι ο νλσ!!!!:look:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
26/03/2004, 10:42
Αχχ βρε γιώργη και συ με BMW θα καταλήξεις???

η κατερινα θελη να παρουμε γκολτγουιν. φανταζεσε να θελω να παω στην αγια αννα με το θωρικτο? ακομα και εσυ με τα 225 κιβικα σου θα με αφηνης ενα μηνα πισω. τις λεω...κολπελα μου να σου παρω μια μερσεντες καμπριο αν σου αρεση η γκολτγουιν να κανεις το κοματι σου, και να με αφησης ησηχο να παρω μια μοτο να στριβω. .... οχι δεν θελω μερσεντες. μηχανη θελω.... οποτε????
με φανταζεσε σε τιποτα στροφιλικια να ξηνω τους κιληνδρους της γκολτγουιν κατω και να τρεχουν τα λαδια απο της φαγωμενες κεφαλες?... οποτε BMW για βολτες με την κατερινα και η γιαγια για να ξεδινω μονος μου:beer: :beer: :beer: :sun:

bikersonly
26/03/2004, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
η κατερινα θελη να παρουμε γκολτγουιν. φανταζεσε να θελω να παω στην αγια αννα με το θωρικτο? ακομα και εσυ με τα 225 κιβικα σου θα με αφηνης ενα μηνα πισω. τις λεω...κολπελα μου να σου παρω μια μερσεντες καμπριο αν σου αρεση η γκολτγουιν να κανεις το κοματι σου, και να με αφησης ησηχο να παρω μια μοτο να στριβω. .... οχι δεν θελω μερσεντες. μηχανη θελω.... οποτε????
με φανταζεσε σε τιποτα στροφιλικια να ξηνω τους κιληνδρους της γκολτγουιν κατω και να τρεχουν τα λαδια απο της φαγωμενες κεφαλες?... οποτε BMW για βολτες με την κατερινα και η γιαγια για να ξεδινω μονος μου:beer: :beer: :beer: :sun:

Καλά όχι και ότι ο Zouzouras δεν είναι άνετος!Μια χαρά ταξιδάκια κάνει.Η Goldwind δεν είναι μοτό καταρχήν!Σαλόνι με ρόδες είναι!!χαχα! :lol: BMW άντε η R1150 είναι άνετη ντάξει!Πολύ άνετη.Εκτός από αυτή δεν νομίζω να συγκρίνεται καμία BMW με ΖΖR,XX στο θέμα άνεσης! :winka:

almalibera
26/03/2004, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
Σαλόνι με ρόδες είναι!!χαχα!

:p :p

έτσι ακριβώς ειναι μωρο μου!!!

Αλλα καταλαβαινω.....Όπως και να το κανεις η RT ειναι πολυ πιο ανετη απο όλες τις sport touring μηχανες και η Κατερινα θελει πρωτα απ'ολα άνεση...:winka:
Αλλα και εσυ βρε γιαγια νομίζεις οτι θα στριβεις με δαυτη??

sas
26/03/2004, 10:54
Θα ήθελα ένα LC8 ή ένα 1200GS....με μεγαλύτερη τελική όμως:sick:

cityfly
26/03/2004, 10:56
νέα δεδομένα μετά την έκθεση,
τώρα πια καταστάλαξα θέλω τη μικρή v-strom τώρα πότε θα την πάρω θα δείξει.
Από ό,τι φαίνεται δεν κέρδισα την r1 (θα με είχαν ειδοποιήσει) οπότε το όνειρο να την δώσω και να πάρω την strom πάει πέταξε
:bigcry:
αλλά θα την πάρω, απλά λίγο αργότερα

Μικρή Λουλού
26/03/2004, 11:01
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ..:confused: :confused:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑDVENTURE ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ..!!
ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ !!
ΛΟΓΩ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ
Η ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ.....
Ο ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ.....
Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΙΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ.....
Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.....
Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ....
ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ.....:uplate: :uplate:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Natassa
26/03/2004, 11:05
Καλημέρααα!
Για αρχή...θα'θελα ένα XR-400...Ροπάκλα για την κατηγορία του, όμορφο, άνετο κ του στυλ μου...Φωνάζεϊ: "Νατάσσααα"smilea: :rolleyes: (με μίζα όμως κατά προτίμηση...):D :D :cool: :p :rotflmao: :rotflmao: :lol: :
Θα μου το πάρετε???? :D :D :D
Ν.

NLS
26/03/2004, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Θα ήθελα ένα LC8 ή ένα 1200GS....με μεγαλύτερη τελική όμως:sick:

γιατί τι σε χαλάει η τελική τους; πόσο θα ήθελες; έτσι κι αλλιώς είναι ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ από αυτό που έχεις (εγώ κοντεύω να σε περάσω με αυτό)