View Full Version : θελω να θιξω...
nikos force
13/10/2005, 11:55
καλημερα σε ολους σας,θελω να θιξω ενα θεμα που που με ενοχλει και θ το κανω ξεκινωντας με την αναφορα σε ενα πολυ προσφατο προσωπικο συμβαν.ειμαι προχθες στο φαναρι μπροστα στο παναθηναικο σταδιο στο ρευμα προσ πειραια και σκαει διπλα μου ενα cbr600rr δικαβαλο.στεκομενοι διπλα μου ανοιγουν καταματα μου ενα πολυ ειρωνικο και χλευαστικο διαλογο του στυλ''παρε και συ ρε ενα τετοιο ,δε σπανε,χαχαχα'' ''ναι ρε καλα μπουρδελ... ειναι χιχιχι'' και μου αρχιζουν τισ ξερογκαζιες.μεχρι τη φρατζη φαγανε τρελη πικρα.το ρεζουμε τισ υποθεσης ειναι οτι ολοι κανουμε κοντριτσες κλπ και δε παινευω τισ οδηγικες μου ικανοτητες απλα λεω οτι καλο θα ηταν οτι ο καθε βλακασ σαν τουσ προαναφερομενουσ τυπουσ να κρατανε το παπακι που ειχαν πριν το 600αρι η το 1000αρι που εχουν παει και εχουν παρει και να σεβομαστε τισ προσωπικεσ επιλογες και την καυλ... ο ενασ του αλλου.Υ.Σ.το μηχανακι μου ειναι ενα husaberg 650 '05:bigcry:
γειααααααα
κοιτα να δεις... εσυ εχεις ΤΡΕΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που ζηλευω οσους μπορουν να εχουν και να το συντηρουν..... και απο την αλλη..... αυτοι ενα ακομα honda.... :a029: :a029: :a029: :a029: :a029:
κοιτα μια στο φορουμ ποσο κραξιμο τρωνε οσοι μιλανε για Honda ... (το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τους επιχείρημα ειναι οτι τα μηχανακια τους «δε σπανε» ενω ΟΛΑ τα αλλα σπανε...)
enjoy... :beer: :smokin:
nikos force
13/10/2005, 12:34
δε κραζω τοθσ χοντακιδες αλλα οσους καβαλανε ενα μηχανακι ,που συνηθως δεν ξερουν και νατο οδηγησουν.και νομιζουν οτι αυτοι ειναι και αλλοσ κανενας
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
δε κραζω τοθσ χοντακιδες αλλα οσους καβαλανε ενα μηχανακι ,που συνηθως δεν ξερουν και νατο οδηγησουν.και νομιζουν οτι αυτοι ειναι και αλλοσ κανενας
πλακα κανω
αλλα να ξερεις οτι οσοι ΞΕΡΟΥΝ ... ΔΕ κανουν "μουρη"... οι αλλοι... ξερεις... :wave2:
Τυπάκια ξεκράνωτα, γιατί πρέπει να φαίνεται ποιος οδηγεί το "εργαλείο"...
Μπουφάν όμως Dainese γιατί είναι μουράτο και ακριβό...
Βόλτα μόνο με καλό καιρό, γιατί όταν βρέχει γλιστράει...
Λάστιχα τετράγωνα, γιατί...
ktm640lc4
13/10/2005, 12:43
ναι αλλα οταν τους γαμ.....ες τα ματια , μετα τους κοπηκε το χαμογελο, ειμαι σιγουρος.!!! ::wave2:
μεσα στην κινηση δεν τα βαζεις ποτε με husaberg 650!!!!!!!!!!!!
καλα του εκανες και του εσκισες τον κ...ο.
δεν μιλαω για honda εγω εδω τωρα, αλλα για τον οδηγο.
:beer: :beer:
George610sms
13/10/2005, 13:05
Καλά τους έκανες κ τους :a021:
Οπως είπε κ ο ktm640lc4 δεν τα βάζεις με Husaberg 650 σε κίνηση:winka:
:a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από George610sms
Καλά τους έκανες κ τους :a021:
Οπως είπε κ ο ktm640lc4 δεν τα βάζεις με Husaberg 650 σε κίνηση:winka:
:a19:
Εγω σας εχω φορ δε πουτς αμα λαχει.
Στις Διαμαχες τωρα:lol: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στις Διαμαχες τωρα:lol: :evil:
εγω να δεις εσενα και ολους , μα ολους
αντε να αναβουν τα αιματα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ερχεται
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
husaberg και και μπεργκκκκκκκκκ..[οππς σορυ..ρευτηκα..] και κτμακια μονοκυλινδρα να πουμε και v-2 ktm [που νε αυτος ο ΖΑΝΤΑΜΠΑΝΤΑΝΤΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ??]
γενικα γαμαω πολυ εγω το νου σας.
πηρατε ενα μονοκυλινδρο της πουτσας να πουμε και μου την ειδατε και γρηγοροι...
οσο για κατι japan v-2...τα γαμω και κλανω κιολας. παρταλια -μπρικια του κώλου...
επισης γαμω ενα μελαχροινο..ενα κοκκινομαλικο και που και που ..κατουαω και λιγο..
George610sms
13/10/2005, 13:18
ντουουουουουουουουουοου
:evil: :a29: :a30: :a30: :a30: :a017: ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από George610sms
ντουουουουουουουουουοου
:evil: :a29: :a30: :a30: :a30: :a017: ;)
Εγω καθάρισα με ενα απλό edit λεμε
:ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
husaberg και και μπεργκκκκκκκκκ..[οππς σορυ..ρευτηκα..] και κτμακια μονοκυλινδρα να πουμε και v-2 ktm [που νε αυτος ο ΖΑΝΤΑΜΠΑΝΤΑΝΤΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ??]
οσο για κατι japan v-2...τα γαμω και κλανω κιολας. παρταλια -μπρικια του κώλου...
επισης γαμω ενα μελαχροινο..ενα κοκκινομαλικο και που και που και τον κώλο TOY JULIUS.
Χαχα καλα-καλα.
Εσυ κοιτα μην σχισεις κανα καλσον γιατι το θελω πισω:evil:
επισης γαμω ενα μελαχροινο..ενα κοκκινομαλικο και που και που και τον κώλο μου
αμα λαχει μου τραβάει και κανα μανικάκι το Julius
γαμας γαμας... κατουρα και λιγο ... θα το καψεις το εργαλειο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
stavrogin
13/10/2005, 13:26
Εγω συναντησα στην Κηφισιας κατεβαινωντας προς αθηνα με αρκετη κινηση ,με το Ζ750 ενα duke640 ,μαλλον το πιο καινουργιο και βαλαμε μια ατυπη κοντριτσα.Για να ξεκινησει αξιοπρεπως το Ζ θελει καλο τσιμπιμα ο συμπλεκτης.
Δεν το εκανα για τον φοβο του καπακιου (ειμαστε και καινουργιοι) Μου εριχνε στις εκινησεις 50+ μετρα,τον περναγα μετα απο 6+δευτερα με 40+ χιλιομετρα.Για να κρατηθω μπροστα επρεπε να διατηρω το πλεονεκτημα της ταχυτητας στις σφινες και να προδιαγραφω την πορεια μου,και στο πρωτο μποτιλιαρισμα που δεν σηκωνε σφινα με περνουσε χαλαρα απ'το αλλο ρευμα και ξανα μανα κυνιγι προσπεραση ,κολημα ,ξαναμπροστα το duke.
Κοινως:
Αυτος ειχε την δυνατοτητα να διορθωνει,να αλλαζει πορεια και να ξαναανακτα την ταχυτητα του σχεδον παντα,ενω εγω με το Ζ κολουσα πιο ευκολα.
Στο παρελθον ειχα και ΧΤ600 του 86'πειραγμενο και bros 700 κωλοπειραγμενο.αυτα ειναι μηχανακια για κινηση στην πολη.Κακως κοκορευονται με τα τετρακυλινδρα,εκτος κι αν ειναι 1000
Στο τελευτεο φαναρι τα λεγαμε σα φιλοι,χωρις το ηφακι,σου ριχνω σε σκιζω και τετοια.Ωραια πραγματα.:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Εγω καθάρισα με ενα απλό edit λεμε
:ninja:
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :rotflmao:
ΡΕ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ V-STROM ΓΑΜΩ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ..
ΡΕ...
καλα ντε πως κανεις ετσι
παντως πρεπει να παραδεχτεις ηταν καλο:lol: :wave2:
ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...
:D :lol: :rotflmao: :wave2:
ΡΕ...
η μαλλον ,
ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΘΑ
ΚΑΝΕΙΣ
Αντε αργουμε ακομη για τις ΔΙΑΜΑΧΕΣ?
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΑΛΛΟΝ διχασμενη προσωπικοτητα ειμαι
δουκα ειναι πολυ οπλο , η μηχανη σου
για ΜΠΡΙΚΙ βεβαια:evil: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στις Διαμαχες τωρα:lol: :evil: ,
Ωραια και τωρα που ειμαστε στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ τι κανουμε?
Μπραβο ρε grook ωραια τα καταφερες
ναι δε ρε παιδια, οταν στουκαρετε με τις κοντρες στην κινηση να δω μετα ποιος θα ειναι ο γ@μημενος!
Οταν κανετε κοντρα στην κινηση, και με την φορα που ερχεστε περιμενετε να σας δει το κουτι, με τοσες αλλαγες κατευθυνσης, μεσα στην κινηση;
Το κουτι θα δει στον καθρεφτη ελευθερο, θα κανει καμια αλλαγη λωριδας, και σε ενα second, θα ακουσει το bam, της μηχανης σας, πανω του.
Ημαρτον, κοντρακιδες, περιφανευεστε κιολας...
oτε μια διαμαχη της προκοπης δε μπορειτε να αναψετε:smokin:
26062
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
oτε μια διαμαχη της προκοπης δε μπορειτε να αναψετε:smokin:
για να δουμε , για να δουμε
:smokin: :smokin: :smokin:
ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΗΓΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΟΥ ΖΑΝΤΑΜΠΑΜΠΟΥΣΤΟΥ???
ΡΕ ...
ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΣΟΥΖΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΛΕΜΕ..
ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΗΓΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΟΥ ΖΑΝΤΑΜΠΑΜΠΟΥΣΤΟΥ???
ΡΕ ...
ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΣΟΥΖΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΛΕΜΕ..
νομιζεις:lol: :lol: :lol:
κατσε ρε μαλακα με τη κουβεντα με περασε στη στροφη....το κερατο μου:lol:
26066
ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...
:D :lol: :rotflmao: :wave2:
:wave2: :wave2: :wave2:
26067
Ρε Πεφτούλιε..... πιο μαλακά ρε συ....
Είναι και τρυφερό αγόρι :lol:
:eek: :eek: κεντερης στο φευγα:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
.Για να κρατηθω μπροστα επρεπε να διατηρω το πλεονεκτημα της ταχυτητας στις σφινες και να προδιαγραφω την πορεια μου,και στο πρωτο μποτιλιαρισμα που δεν σηκωνε σφινα με περνουσε χαλαρα απ'το αλλο ρευμα και ξανα μανα κυνιγι προσπεραση ,κολημα ,ξαναμπροστα το duke.
Τα έκανα κι εγώ και τα έκοψα...ποοοολύ μεγάλο ρίσκο ρε συ η όλη φάση.
:sick:
stavrogin
13/10/2005, 14:39
Ε αμα σου κατσει η στραβη..............................
ktm640lc4
13/10/2005, 15:30
ωραιος ο stavrogin.
ετσι. και εγω το κανω αυτο συχνα πυκνα.
τα motard δεν πιανονται σχεδον πουθενα μεσα στην κινηση.
αυτη ειναι η δουλεια τους και ειναι επαγγελματιες.
:wave2:
με ασφαλεια παντα ορε. Αμα δω τα σκουρα ή δω τιποτα άλλο, ειμαι προληπτικος μιλαμε γαμ....α, κοβω στα καπακια.
Ρε το μ@λ@κ@ τι έγραψε:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γειααααααα
κοιτα να δεις... εσυ εχεις ΤΡΕΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που ζηλευω οσους μπορουν να εχουν και να το συντηρουν..... και απο την αλλη..... αυτοι ενα ακομα honda.... :a029: :a029: :a029: :a029: :a029:
κοιτα μια στο φορουμ ποσο κραξιμο τρωνε οσοι μιλανε για Honda ... (το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τους επιχείρημα ειναι οτι τα μηχανακια τους «δε σπανε» ενω ΟΛΑ τα αλλα σπανε...)
enjoy... :beer: :smokin:
λογικο ειναι οταν εχουν 10-15 αλογα λιγοτερα απο αυτα που λενε.....
παίδες δεν σας κατακρίνω , καλά κάνετε και το διασκεδάζετε και γω γελάω, αλλά άλλον το γαμήσατε το ποστ του ανθρώπου.!
Απλά ήθελε να κατακρίνει τους κάγκουρες που μαγκιά και καλά και ξέρω γω και κωλοτρίβονται για κόντρα και παπαριές , κάτι που είναι επικίνδυνο μεσα στην πόλη για εμάς και για τους Άλλους πολίτες ,οδηγούς κουτιών ή περαστικούς κτλ κτλ
και
καταλήξατε στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ
ΧΕ ΧΕ ΧΕ
αυτό είναι φόρουμ! ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ!!!:beer: :beer: :ninja:
la_villa
13/10/2005, 21:08
περιμένετε
ζεσταίνω το μηχάνημα1!!
:lol: :lol: :lol:
stavrogin
13/10/2005, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
παίδες δεν σας κατακρίνω , καλά κάνετε και το διασκεδάζετε και γω γελάω, αλλά άλλον το γαμήσατε το ποστ του ανθρώπου.!
Απλά ήθελε να κατακρίνει τους κάγκουρες που μαγκιά και καλά και ξέρω γω και κωλοτρίβονται για κόντρα και παπαριές , κάτι που είναι επικίνδυνο μεσα στην πόλη για εμάς και για τους Άλλους πολίτες ,οδηγούς κουτιών ή περαστικούς κτλ κτλ
και
καταλήξατε στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ
ΧΕ ΧΕ ΧΕ
αυτό είναι φόρουμ! ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ!!!:beer: :beer: :ninja:
Ναι ........πολυ ηθελε να τους θιξει...γιαυτο και τον κερασε τσαγια τον.."καγκουρο":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: