View Full Version : ελα πολυ το κουράσαμε Δευτερα 20/1 λοιπόν.
Ετσι λες εσυ το χωμενο; πιατο ειναι.
πες τα!!! αν και για εκει ναι θα δωσουμε ραντεβου σε κεντρικο σημειο.... αλλα τι να τους κανω?? αυτοι χαθηκαν στην βουτα!
ωραία μπύρα-παρέα-μαγαζί 3 σελίδες στο post
μπιφτέκια-πίτσες-καντίνα 4 σελίδες στο post
:dizzy:
εχουμε και προτερεοτητες
tifoso4ever
22/01/2014, 17:49
το φλόρουμ ήπιε μπύρα στη Βούτα !!!
Είμαι βαθιά συγκινημένος ...
ΥΓ: ωραίο μαγαζί, καλή μουσική, καλός ήχος, καλές τιμές, βλέπεις το μηχανάκι σου, προσβάση σε μετρό, not bad ...not bad at all ...
ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΑΤΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.... ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΣ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ή ΣΤΟ FACEBOOK...
https://www.facebook.com/nicolas.gr.1069
theofilos888
22/01/2014, 17:49
ωραία μπύρα-παρέα-μαγαζί 3 σελίδες στο post
μπιφτέκια-πίτσες-καντίνα 4 σελίδες στο post
όλα στο φαι καταλήγουν τελικά :rolleyes:
Σκεψου μονο να βαζαμε κ γυναικες στην εξισωση.
amyroukai
22/01/2014, 17:51
Πιάτο δεν είναι. Αφού σε χαρτί τα φέρνει :)
Ρε ΕΓΩ αν έχω φάει εκεί; ΕΓΩ;;;;
Μαύρο διαμάντι τα βλέπεις, σιδερόκωλες με μονοψήφιο αριθμό συμμετοχών, μπύρες πίτσες φαγητά με "άπειρο" κόσμο. Το μοτο-τρως είναι άθλημα που τραβάει συμμετοχές. Τα λοιπά μοτο-κάτι προφανώς είναι σε μαρασμό. Σημεία των καιρών; Με χαρά συμμετέχουμε σε αμφότερα, όσοι.
Black Diamond
22/01/2014, 17:52
Σκεψου μονο να βαζαμε κ γυναικες στην εξισωση.
πάλι φαι θα κατέληγε μυρίζομαι :lol:
amyroukai
22/01/2014, 17:54
εξαρτάται τις γυναίκες. με μερικές απλά καταλήγεις φαγωμένος. :bawl:
theofilos888
22/01/2014, 18:20
Φαι απο φαι εχει διαφορα! Σπιτικο εχει αλλη χαρη!
το φλόρουμ ήπιε μπύρα στη Βούτα !!!
Είμαι βαθιά συγκινημένος ...
ΥΓ: ωραίο μαγαζί, καλή μουσική, καλός ήχος, καλές τιμές, βλέπεις το μηχανάκι σου, προσβάση σε μετρό, not bad ...not bad at all ...
+1000
απλα εγω θα ηθελα λιιιιγο-ελαχιστα πιο χαμηλα τη μουσικη (και οχι επειδη δεν ακουω δυνατα μουσικη, ισα-ισα, απλα για να μιλαω λιγο ευκολοτερα)
κατα τα αλλα.....:beer::beer::beer::beer:
Billymuse
22/01/2014, 19:35
+1000
απλα εγω θα ηθελα λιιιιγο-ελαχιστα πιο χαμηλα τη μουσικη (και οχι επειδη δεν ακουω δυνατα μουσικη, ισα-ισα, απλα για να μιλαω λιγο ευκολοτερα)
Συνφωνώ η μουσική ήταν λίγο τσίτα. Να προσθέσω επίσης ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω ποπ κορν γιατί 2 πιατάκια που έφαγα δε τα χόρτασα τα άτιμα
τι τους είχανε ρίξει μέσα ρε π@υστη μ :hypnotize:
amyroukai
22/01/2014, 20:34
τι τους είχανε ρίξει μέσα ρε π@υστη μ :hypnotize:χωνευτικό για να αντεχεις την καντίνα μετά.
tifoso4ever
23/01/2014, 19:31
+1000
ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΛΙΙΙΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ..... ;)
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ................
308248
tifoso4ever
23/01/2014, 19:36
Συνφωνώ η μουσική ήταν λίγο τσίτα. Να προσθέσω επίσης ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω ποπ κορν γιατί 2 πιατάκια που έφαγα δε τα χόρτασα τα άτιμα
τι τους είχανε ρίξει μέσα ρε π@υστη μ :hypnotize:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑ !!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΠΚΟΡΝ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ.... (Ε, ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΟΣ....) :beer::a014:
DimChios
24/01/2014, 11:06
Νικόλα... στα εχω πει πολλάκις...
ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Black Diamond
24/01/2014, 12:29
ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΛΙΙΙΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ..... ;)
308248
πολύ ωραία.......
η πλάτη μου!
:lol:
Billymuse
24/01/2014, 16:09
308248
Η φάτσα του Βελζεβούλη όλα τα λευτά... σαν σουρωμένος.. Ει παιδί πιάσε χικ,αλλό ένα χικ!!!
χωνευτικό για να αντεχεις την καντίνα μετά.
εσυ αλαξες αβαταρ μετα την καντινα. τυχαιο; δεν νομιζω :p
amyroukai
24/01/2014, 18:18
εσυ αλαξες αβαταρ μετα την καντινα. τυχαιο; δεν νομιζω :p
Συνειδητοποίησα πρόσφατα ότι έχω να καβαλήσω το bandit τρία χρόνια. Καιρός του ήταν να "φύγει" από εδώ τουλάχιστον, από το γκαράζ όχι.
Στην καντίνα δεν πήγα, τουλάχιστον όχι την Δευτέρα που πέρασε. Τυχαίο; Επίσης δεν νομίζω. :)