PDA

View Full Version : Σχεδον Τζαμπα ανταλλακτικα για ολες τις μοτο.

Σελίδες : 1 [2]

stefanos
25/01/2014, 09:01
Συνεχίστε νά κάνετε τό κορόιδο.......οί κλοπές θά αύξάνονται,
έσείς θά άναρωτιέστε γιατί σάς σήκωσαν τό μοτόρι,καί άπό τήν άλλη
θά άγοράζετε εύκαιρίες μεταχειρισμένα άπό τό μάστορα τής γειτονιάς
χωρίς ΝΤΕΜΕΚ νά ξέρετε καί ούτε νά πηγαίνει τό άθώο καί άγαθό σας
μυαλουδάκι πού στό διάολο τό βρήκε τόσο φθηνό καί τόσο γρήγορα...!!!
Κι όλοι μετά έδώ μέσα θά κλαίμε τό παλικάρι πού τού σήκωσαν τό μοτόρι....

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Μέ κανένα βιολί δέ θέλω νά συμφωνήσει κανείς δικαίωμα του,
ΟΧΙ όμως καί νά μάς κάνει τό παγώνι...!!!!

Στην πρώτη σελίδα ήταν το πρεζάκι της γειτονιάς.....
τώρα έγινε το συνεργείο της γειτονιάς.....
:)

Α και ....terens ..... ο ΟΔΔΥ πουλάει κάτι μηχανάκια με χτυπημένα νούμερα...

Pan (dvs)
25/01/2014, 09:06
Δεν νομιζω...
Προσεξε, μην συγχεεις καποιο κυκλωμα που λειτουργει ετσι (σπασιμο κλεμμενων μηχανων και προωθηση ανταλλακτικων) με την πλειοψηφεια των μοτοσυκλετιστων. Κι αν ο μαστορας σε ρωτησει αν θες να βαλεις μεταχειρισμενο και αντι απο την λετζίτ μαντρα τελικα παρει απο λαμογια (κατι που δεν μπορεις να ελεγξεις) δε σημαινει οτι εσυ θα αγοραζες ποτε απο το κλεφτρονι ης γειτονιας.

Παλικαρι μου αυτο που λες το λεω αρκετα ποστ ποιο πισω.Φυσικα και δεν το αποκλειω.

Τι να πω... αν θελει καποιος ντε και καλα να συμφωνησω με το δικο του το βιολι, ή αν αναρωτιεται γιατι κανουμε συζητηση και το κουραζουμαι σε ενα νημα για συζητηση....
μπορει απλα να ειμαι σε λαθος μερος!

Ας πουμε ολοι ναι τοτε να τελειωνουμε να μην το κουραζουμε.

Σιγουρα αν σου τυχει και σου κλεψουν το οτιδηποτε μπορει να αποκτας μια αλλη οπτικη επι το θεματος, αλλα οι γενικευσεις και η απολυτοτητα δεν βοηθουν αν, λεμε τωρα, ειναι να κανουμε συζητηση.

Σε τι διαφωνουμε για να συμφωνησεις συναινετικα?Διαφωνεις στο οτι κλεβουνε τις μηχανες μας μονο και μονο για να μας τις ξαναπουλησουνε ολοκληρες η κοματι-κοματι.Διαφωνεις στο οτι καποια στιγμη,μπορει να αγορασεις ανταλλακτικο που καποτε ητανε δικο σου η του κολλητου σου.Διαφωνεις στο οτι υπαρχει ενα κυκλωμα,που κανει καλη ζωη εις βαρος μας?Διαφωνεις στο οτι πολυ απο εμας αδιαφορουνε,οταν αγοραζουνε ανταλλακτικα,απο που προερχονται?Διαφωνεις στο οτι παλι πολλοι απο εμας γνωριζουνε οτι ειναι κλεμμενα και παρολαυτα τα αγοραζουνε?
Αν διαφωνεις στα παραπανω εισαι σε λαθος μερος και νυχτωμενος αλλου.Αν καταλαβα λαθος αυτα που γραφεις, θα με συνχωρησεις.:)

Μπορώ να σου πώ ότι είναι και πολύ πετυχημένο επιχείρημα πώλησης στη χώρα μας :lol::lol:

Συγνωμη Στεφανε ,αλλα δεν το καταλαβα το παραπανω.

Pan (dvs)
25/01/2014, 09:09
Ξεστρατιζει το θεμα και χανουμε για μια ακομη φορα την ουσια.Οποιος απαντα ας διαβασει το αρχικο ποστ για να μην λεμε για να λεμε.

irinia
25/01/2014, 09:33
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝΕ........???

Αύριο θά κλαίνε όλοι μαζί γιά τό κλεμμένο,μέ άφορισμούς κατάρες καί εύχολόγια........
καί δέ θά τούς περνάει άπ'τό μυαλό ποτέ φυσικά γιατί βολεύει,ότι τό πράμμα
είναι προσφορά καί ζήτηση......
Άντε φτάνει τόσο, τό παρακουράσαμε κι αύτό,έτσι είναι ό άνθρωπος τό χειρότερο όν
στόν πλανήτη έπειδή έχει πολύ περισσότερο μυαλό άπό όλα τά άλλα όντα,μή πώ ζώα
καί παρεξηγηθεί κανείς, καί τό χρησιμοποιεί πάντα ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ...!!!

stynikop
25/01/2014, 10:37
Διαφωνεις στο οτι κλεβουνε τις μηχανες μας μονο και μονο για να μας τις ξαναπουλησουνε ολοκληρες η κοματι-κοματι.Διαφωνεις στο οτι καποια στιγμη,μπορει να αγορασεις ανταλλακτικο που καποτε ητανε δικο σου η του κολλητου σου.Διαφωνεις στο οτι υπαρχει ενα κυκλωμα,που κανει καλη ζωη εις βαρος μας?Διαφωνεις στο οτι πολυ απο εμας αδιαφορουνε,οταν αγοραζουνε ανταλλακτικα,απο που προερχονται?Διαφωνεις στο οτι παλι πολλοι απο εμας γνωριζουνε οτι ειναι κλεμμενα και παρολαυτα τα αγοραζουνε?

Συμφωνω ρε Pan οτι υπαρχει ενα κυκλωμα που λειτουργει εις βαρος μας, αλλωστε αυτο ακριβως ειπα παραπανω, αλλα διαφωνω για το ποσο πολλοι ειναι αυτοι απο μας τους μοτοσυκλετιστες που αγοραζουν ανταλλακτικα που ειναι προφανως κλεμμενα.

Και δεν μου κανει εντυπωση πως την επομενη ημερα μπορεις να βρεις οτι ανταλλακτικο θες γιατι, αν σου αρεσουν τα στατιστικα οπως παραπανω, ο αριθμος ποτοσυκλετων που τρακαρουν και πηγαινουν στην μαντρα καθημερινα μπορει να σου λυσει πολλες αποριες.

Αν μπεις σε μαντρα θα καταλαβεις, ειτε στην Αθηνα, ειτε στην Θεσσαλονικη, ειτε οπουδηποτε στην επαρχια.

Και TERENS ουτε το παγωνι θα σου κανω ουτε τιποτα... το μονο προβλημα μου ειναι η υπερβολη και το απολυτο, που αλλωστε ειναι τοσο εντονο και στο τελευταιο σου ποστ. Τα βαζεις με το ανθρωπινο ειδος που ειναι το χειροτερο απο ολα κλπ. Κι εσυ πριν ανεφερες πως οταν ησουν πιτσιρικας σου βρηκαν ανταλλακτικα και δεν ξερεις κι εσυ απο που. Ομως μετανιωσες εβαλες μυαλο και ποτε ξανα... ειναι καποιοι που θα κανουν τον κυκλο που εκανες κι εσυ και θα το μετανιωσουν, καποιοι που δεν θα τους πειραξει αν ειναι κλεμμενα, και καποιοι που δεν θα ασχοληθουν καθολου γιατι εχουν τον παρα για καινουρια ή ξερουν απο που αγοραζουν.

Απο που βγαινει πως οι περισσοτεροι απο δω θα παρουν το προφανως κλεμμενο, η οτι τα μεταχειρισμενα ειναι ως επι το πλειστον κλεμμενα;

Δεν θελω να διαφωνω για αντιπαραθεση, κι ελπιζω να μην δινω τετοια εντυπωση. Προσπαθω να καταλαβω αν ειμαι εγω νυχτωμενος και ρομαντικος....

Pan (dvs)
25/01/2014, 13:19
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝΕ........???

Nα σου πω την αληθεια οχι πολλα.

Εκανα μια προταση και περιμενα καποιοι πιο εμπειροι απο εμενα στα του Internet,να πουνε κατα ποσο ειναι εφικτο και αν μπορει να γινει κατι καλυτερο.

Κατεληξα οτι καλυτερο ειναι να κανω μια ασφαλεια για την παρτη μου και να ελπιζει ο καθενας μας ,στο Θεο που πιστευει,οτι δεν θα ειναι ο επομενος.:beer:

:a6:
Ειδατε ρε που χρειαζονται οι θρησκειες?Οταν εμεις δεν κανουμε κατι,αφηνουμε τους Θεους να καθαριζουνε.:D

spyrakos35
25/01/2014, 13:50
πόσο μπροστά είμαι ρπστμ....

:a13:

irinia
25/01/2014, 13:59
Συμφωνω ρε Pan οτι υπαρχει ενα κυκλωμα που λειτουργει εις βαρος μας, αλλωστε αυτο ακριβως ειπα παραπανω, αλλα διαφωνω για το ποσο πολλοι ειναι αυτοι απο μας τους μοτοσυκλετιστες που αγοραζουν ανταλλακτικα που ειναι προφανως κλεμμενα.

Και δεν μου κανει εντυπωση πως την επομενη ημερα μπορεις να βρεις οτι ανταλλακτικο θες γιατι, αν σου αρεσουν τα στατιστικα οπως παραπανω, ο αριθμος ποτοσυκλετων που τρακαρουν και πηγαινουν στην μαντρα καθημερινα μπορει να σου λυσει πολλες αποριες.

Αν μπεις σε μαντρα θα καταλαβεις, ειτε στην Αθηνα, ειτε στην Θεσσαλονικη, ειτε οπουδηποτε στην επαρχια.

Και TERENS ουτε το παγωνι θα σου κανω ουτε τιποτα... το μονο προβλημα μου ειναι η υπερβολη και το απολυτο, που αλλωστε ειναι τοσο εντονο και στο τελευταιο σου ποστ. Τα βαζεις με το ανθρωπινο ειδος που ειναι το χειροτερο απο ολα κλπ. Κι εσυ πριν ανεφερες πως οταν ησουν πιτσιρικας σου βρηκαν ανταλλακτικα και δεν ξερεις κι εσυ απο που. Ομως μετανιωσες εβαλες μυαλο και ποτε ξανα... ειναι καποιοι που θα κανουν τον κυκλο που εκανες κι εσυ και θα το μετανιωσουν, καποιοι που δεν θα τους πειραξει αν ειναι κλεμμενα, και καποιοι που δεν θα ασχοληθουν καθολου γιατι εχουν τον παρα για καινουρια ή ξερουν απο που αγοραζουν.

Απο που βγαινει πως οι περισσοτεροι απο δω θα παρουν το προφανως κλεμμενο, η οτι τα μεταχειρισμενα ειναι ως επι το πλειστον κλεμμενα;

Δεν θελω να διαφωνω για αντιπαραθεση, κι ελπιζω να μην δινω τετοια εντυπωση. Προσπαθω να καταλαβω αν ειμαι εγω νυχτωμενος και ρομαντικος....

ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...............

Άκριβώς άντίθετα μού τά πρόσφεραν καί δέν τά ΠΗΡΑ,άλλος είπε ότι τά έβαλε....!!!
Ούτε στατιστική έκανα λεβέντη μου.....ΑΛΛΑ όταν βλέπεις νά κλέβονται τόσα πολλά
νά ξέρεις ότι άρκετά άπό αύτά νά μήν πώ τά περισσότερα γίνονται ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ,
σέ μία μέρα μέσα...!!!
Έπίσης όταν μία μοτό τρακάρει τόσο πολύ καί πάει στά άνταλλακτικά πρέπει νά ύπάρχει
τιμολόγιο άγοράς,χαρτί άπό τήν άσφαλιστική κ.λ.π.....καί άν αύτός πού πουλάει είναι σωστός άλλά καί ό άγοραστής έπίσης
κρατιέται τό τρακαρισμένο καί άπό έκεί έπιτόπου άφαιρείται τό άνταλλακτικό βλέποντας
άριθμό πλαισίου καί κινητήρα.
Έτσι πρέπει νά γίνεται......
Τώρα ό ΚΑΘΕ άγοραστής όταν βρεί ΕΥΚΑΙΡΙΑ.....βολεύεται καί δέν θέλει νά σκεφτεί ότι αύτό
πού πήρε άμεσα σέ τόσο χαμηλή τιμή.........ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ....!!!
Άλλά είμαι σίγουρος πώς άν κάποιος έψαχνε γιά άνταλλακτικό καί εύρισκε 2 τό ένα άμφιβόλου
προελεύσεως καί σέ σκοτωμένη τιμή καί τό άλλο άπολύτως νόμιμο άλλά σέ τιμή 5-6 φορές έπάνω
ότι θά διάλεγε τό φτηνό ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ...!!
Έσύ τί λές ποιό θά έπαιρνες..??
Καταλαβαίνεις τώρα τί θίγω..??
Γιαυτό μίλησα γιά παγώνια.......γιαυτό μίλησα γιά Φαρισαίους πού μετά τήν κλοπή είναι
όλο συμπαράσταση σέ αύτόν πού τόν έκλεψαν.
Τί νά τό κάνω έγώ τό παραμύθι....
Άπό τίς άπαντήσεις έδώ μέσα κατάλαβα πώς άντε 2-3 τό πολύ νά μπούν στή διαδικασία νά σκεφτούν
ότι αύτό πού κάνουν όδηγεί στήν κλεψιά,έλπίζοντας βέβαια πώς δέν θά είναι αύτοί ποτέ τό θύμα
κατά τήν παροιμία μακρυά άπό τόν κώλο μας..!!
Αύτός είναι καί ό λόγος πού δήθεν δέν μπορούν νά δούνε τι άγοράζουν.....
ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΠΟΡΟΥΝ καί νά ψιλιαστούν μπορούν καί όλα.
Άλλά είπαμε τό χειρότερο ΟΝ στόν πλανήτη,γιατί σκοτώνει άπό ΑΠΛΗΣΤΙΑ,τό λιοντάρι βλέπεις
μόλις πεινάσει όρμάει,ό άνθρωπος γιά νά ΧΕΖΕΙ σέ χρυσή τουαλέττα...!!
Μεγάλο θέμα άς μή τό πιάσουμε.
Χωρίς διαφωνία δέ γίνεται κουβέντα......καί ούτε είναι ύποχρεωτικό νά συμφωνήσουμε.
Γιά μένα λοιπόν δέν ύπάρχει άγνοια,βλακεία,άδυναμία νά καταλάβει κάποιος τί άγόρασε
ΥΠΑΡΧΕΙ...............ΔΟΛΟΣ καί ΣΥΜΦΕΡΟΝ...!!!

Pan (dvs)
25/01/2014, 14:03
πόσο μπροστά είμαι ρπστμ....

:a13:

Φυλαξου ,οταν εισαι μπροστα εχεις πολλους απο πισω σου.Δεν θα ξερεις απο ποιον να φυλαχτεις.:D

spyrakos35
25/01/2014, 14:08
Άκριβώς άντίθετα μού τά πρόσφεραν καί δέν τά ΠΗΡΑ,άλλος είπε ότι τά έβαλε....!!!
Ούτε στατιστική έκανα λεβέντη μου.....ΑΛΛΑ όταν βλέπεις νά κλέβονται τόσα πολλά
νά ξέρεις ότι άρκετά άπό αύτά νά μήν πώ τά περισσότερα γίνονται ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ,
σέ μία μέρα μέσα...!!!
Έπίσης όταν μία μοτό τρακάρει τόσο πολύ καί πάει στά άνταλλακτικά πρέπει νά ύπάρχει
τιμολόγιο άγοράς,χαρτί άπό τήν άσφαλιστική κ.λ.π.....καί άν αύτός πού πουλάει είναι σωστός άλλά καί ό άγοραστής έπίσης
κρατιέται τό τρακαρισμένο καί άπό έκεί έπιτόπου άφαιρείται τό άνταλλακτικό βλέποντας
Έτσι πρέπει νά γίνεται......
Τώρα ό ΚΑΘΕ άγοραστής όταν βρεί ΕΥΚΑΙΡΙΑ.....βολεύεται καί δέν θέλει νά σκεφτεί ότι αύτό
πού πήρε άμεσα σέ τόσο χαμηλή τιμή.........ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ....!!!
Άλλά είμαι σίγουρος πώς άν κάποιος έψαχνε γιά άνταλλακτικό καί εύρισκε 2 τό ένα άμφιβόλου
προελεύσεως καί σέ σκοτωμένη τιμή καί τό άλλο άπολύτως νόμιμο άλλά σέ τιμή 5-6 φορές έπάνω
ότι θά διάλεγε τό φτηνό ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ...!!
Έσύ τί λές ποιό θά έπαιρνες..??
Καταλαβαίνεις τώρα τί θίγω..??
Γιαυτό μίλησα γιά παγώνια.......γιαυτό μίλησα γιά Φαρισαίους πού μετά τήν κλοπή είναι
όλο συμπαράσταση σέ αύτόν πού τόν έκλεψαν.
Τί νά τό κάνω έγώ τό παραμύθι....
Άπό τίς άπαντήσεις έδώ μέσα κατάλαβα πώς άντε 2-3 τό πολύ νά μπούν στή διαδικασία νά σκεφτούν
ότι αύτό πού κάνουν όδηγεί στήν κλεψιά,έλπίζοντας βέβαια πώς δέν θά είναι αύτοί ποτέ τό θύμα
κατά τήν παροιμία μακρυά άπό τόν κώλο μας..!!
Αύτός είναι καί ό λόγος πού δήθεν δέν μπορούν νά δούνε τι άγοράζουν.....
ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΠΟΡΟΥΝ καί νά ψιλιαστούν μπορούν καί όλα.
Άλλά είπαμε τό χειρότερο ΟΝ στόν πλανήτη,γιατί σκοτώνει άπό ΑΠΛΗΣΤΙΑ,τό λιοντάρι βλέπεις
μόλις πεινάσει όρμάει,ό άνθρωπος γιά νά ΧΕΖΕΙ σέ χρυσή τουαλέττα...!!
Μεγάλο θέμα άς μή τό πιάσουμε.
Χωρίς διαφωνία δέ γίνεται κουβέντα......καί ούτε είναι ύποχρεωτικό νά συμφωνήσουμε.
Γιά μένα λοιπόν δέν ύπάρχει άγνοια,βλακεία,άδυναμία νά καταλάβει κάποιος τί άγόρασε
ΥΠΑΡΧΕΙ...............ΔΟΛΟΣ καί ΣΥΜΦΕΡΟΝ...!!!

όταν μιλάς ξεκάθαρα και όχι με γρίφους, είναι πιο καλά για όλους μας....

σκέψου το ;)

spyrakos35
25/01/2014, 14:09
Φυλαξου ,οταν εισαι μπροστα εχεις πολλους απο πισω σου.Δεν θα ξερεις απο ποιον να φυλαχτεις.:D

έχω ειδικό βρακάκι που αντιστεκεται και στην καπότα-τρυπάνι..... ;)

stefanos
25/01/2014, 16:17
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...............

Καλά το πάς αλλά με την ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ :cry:
Γιατί αν έχω ένα σωρό παλιοσίδερα που κάνουν 30 λεπτά το κιλό θα βγάλω μεροκάματο.
Αν όμως έχω και μιά άδεια κυκλοφορίας νόμιμη στα χέρια μου τι μου λείπει μάστορα για να βγάλω μιά περιουσία?
Υπάρχει δόλος αλλά και άγνοια και βλακεία.

irinia
25/01/2014, 18:53
Καλά το πάς αλλά με την ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ :cry:
Γιατί αν έχω ένα σωρό παλιοσίδερα που κάνουν 30 λεπτά το κιλό θα βγάλω μεροκάματο.
Αν όμως έχω και μιά άδεια κυκλοφορίας νόμιμη στα χέρια μου τι μου λείπει μάστορα για να βγάλω μιά περιουσία?
Υπάρχει δόλος αλλά και άγνοια και βλακεία.

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΣΥ ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ...........

Γιατί σέ βλέπω ψάχνεις συνέχεια σενάρια......
Φιλαράκο τής θεωρίας
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ είσαι καί σύ..??
Κράτα τή γνώμη σου .....μπαίνε καί κλαίγε σέ κάθε κλεμμένο μηχανάκι
κι άσε έμάς τά κορόιδα νά τήν ψάχνουμε άλλιώς....
Παρεπιμπτόντως στά ύπό καταστροφήν όχήματα ή άδεια κυκλοφορίας παραδίδεται στή ΔΟΥ
καί ό ίδιοκτήτης παίρνει μιά βεβαίωση.
ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ...??

:whiteflag::whiteflag::whiteflag:

TROOPER
27/01/2014, 01:15
:plaf::plaf::wlae::wlae:

georgezzr600
20/03/2014, 09:03
δεν εχεις κι αδικο pan...

η το αλλο

ποσες φορες εχει τυχει να δειτε δυο ατομα μερα μεσημερι με εργαλεια πανω σε μια μηχανη να προσπαθουν να κοψουν λουκετο
αν εκεινη την ωρα του πεις εισαι ιδιοκτητης; τα χαρτια σου
αν ειναι κλεφτες θα φυγουν
αν ειναι ο ιδιοκτητης δεν νομιζω ναχε προβλημα να δειξη την αδεια του

μια μερα εχασα τα κλειδια μου 3 μεσημερι
πλ βαθης
φωναξα κλειδαρα
ουτε αδεια μου ζητησε
ουτε μας ενοχλησε κανενας περαστικος

:(

εχω τυχει και στις δυο περιπτωσεις..να μεινω εξω απο το σπιτι της πρωην μου με το κειδι μεσα απο τη πορτα και εγω ντυμενος στη τριχα...φωναξα κλειραδα 4 δευτερολετπα υποθεση 50€ και γεια σας και επισης με το συναδελφο μου και το πατερα του(δυο 30ρηδες και ενας 60ρης ) να ειμαστε πανω απο το παι του και να σκανε 6 διαδες φωναζοντας ακινητοι τα χερια στο κεφαλι και τετοια γιατι ο απεναντι τους ειδοποιησε οτι καποιοι παιδευονται πανω απο ενα παπι..
χαλια το πρωτο..αριστο το δευτερο συμβαν..
η απαντηση ειναι ομως πιο ρεαλιστικη...
εχω μεινει απο δουλεια,η γυναικα μου ειναι εγκυος,εχω αμαξι που ειναι μεγαλο και δεν μπορω να το κυκλοφορησω γιατι καει,δεν εχω πληρωσε ασφαλεια που σημαινει οτι δεν το βαζω ουτε μπρος για φορτιση της μπαταριας και εχθες μου καηκε ο ανορθωτης...αναθεμα με αν παω να παρω αυθεντικο απο τον ερμιδη(αντιπροσωπος)
αν βρω κλεμμενα με 10 ευρω θα τον παρω..
γιατι αν δεν τον παρω δε θα μπορω να πεταχτω στον ταδε γνωστο μπας και εχει ακουσειτιποτα για δουλεια,ουτ θα μπορεσω να παω στο ταδε μαγαζι που μου ειπε οτι θελει να κανει ενα Live κλπ..
μου εχουν κλεψει οχημα και ξερω τη πικρα...
ομως μου εχουν κλειε και την αξιοπρεπεια και ξερω τη γλυκα να μην εχεις ευρω στο πανντελονι σου με δυο πτυχια πανεπιστημιου και ενα μεταπτυχιακο...

nicksior
20/03/2014, 09:20
"....ομως μου εχουν κλεψει και την αξιοπρεπεια.... "

Αυτή κανεις δεν μπορεί να σου την κλέψει.

Αγάντα!
:wave2:

georgezzr600
20/03/2014, 09:43
"....ομως μου εχουν κλεψει και την αξιοπρεπεια.... "

Αυτή κανεις δεν μπορεί να σου την κλέψει.

Αγάντα!
:wave2:
ναι ρε νικολα..ελα ομως που σου τη κλεβουν...μεσα απο τα χερια μαλιστα.

irinia
20/03/2014, 11:16
ΤΖΟΡΤΖ..........ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ

Σήμερα ή λέξη άξιοπρέπεια είναι συνδεδεμένη μέ τόν όρο καλοπέραση,αύτοκίνητο,διακοπές,
μεζονέττα,κ.λ.π....κ.λ.π......κ.λ.π.....
Οί άξίες μεταλλάχθηκαν,ναί όσο τρελλό καί νά άκούγεται...!!!
Σέ αύτά τά πλαίσια,ναί σού κλέβουν τήν άξιοπρέπεια,άν είχες μέσα σου τίς άρχές καί τίς άξίες τού 1960
σίγουρα θά έφτυνες 'εκεί πού ίσως τώρα παρακαλάς.
Τί θέλω νά πώ,οί άνθρωποι σήμερα έγιναν μαλθακοί καλοπερασάκηδες,ή τεχνολογία μπήκε στή ζωή μας,
ό καταναλωτισμός τρέχει μέ τρελλούς ρυθμούς,όποιος δέν άκολουθεί είναι ΝΤΕΜΟΝΤΕ καί όπισθοδρομικός.
Κάποτε γιά νά στήσεις ένα σπίτι ήθελες πολύ λίγα,σήμερα άν δέν παραγγείλεις τήν έξτρα φούλ κρεβατοκάμαρα
ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ πλέον...!!!
Θά ήθελα νά γράψω πολλά,δέν είναι ό χώρος,νά ξέρεις όμως ότι έχει νά κάνει μέ ΑΞΙΕΣ
άν έσύ δέν θέλεις, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ...!!!!
Έξαρτάται άπό τίς άντιστάσεις σου,τίς άναστολές σου,τό πόσο θές τό καινούργιο αύτοκίνητο κ.λ.π...
Τό παιδί σου γιά νά τό ταίσεις,άν δέν είσαι ΤΕΜΠΕΛΗΣ, σίγουρα θά βρείς...!!

ego_o_idios
20/03/2014, 11:49
ela tora elines iste molis sas agkiksi to provlima gineste panagies....prin apo afto iste anetoi