PDA

View Full Version : δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω....

spyrakos35
24/01/2014, 19:10
κλαφτε, γελάστε, ότι θέτε κάντε άφοβα.....

http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/sthles/aiwnia_dilhmmata/aytokinhto-h-mhxanaki.2609986.html

AristidisZ
24/01/2014, 19:15
κλαφτε, γελάστε

μάλλον για γράψιμο στα τσέκια πάνε...

taisteal
24/01/2014, 19:16
οπως νιωθει ο καθενας...αλλα ο βλακας που θελει να εξαφανισει ολες τις μοτο του κοσμου...:moutza:

AristidisZ
24/01/2014, 19:19
οπως νιωθει ο καθενας...αλλα ο βλακας που θελει να εξαφανισει ολες τις μοτο του κοσμου...:moutza:

ο καλύτερος είναι ο Πάνος Κοκκίνης

προσπαθώντας να μη μου χυθεί ο καφές Starbucks που είχα δίπλα μου, έπεσα πάνω σε ένα σκουπιδοτενεκέ

Εκτός από το να μου πάρει την Virago που ήθελα

Θεός

teo_g7
24/01/2014, 19:44
Εντάξει το διαβασα κι εγώ.Απόψεις οτι να ναι απο ατομα που τα μισά είναι κουλαδια τα αλλα μισά δεν εχουν καβαλησει ποτε!Ο καλυτερος είναι εκείνος που λεει για τις βόλτες με το αμάξι στο Σούνιο για να χαλαρωσει.Αλήθεια έχει δοκιμασει να το κανει με μηχανη;;;

akis_trevor
24/01/2014, 20:28
ο αλλος δηλωνει μηχανακι και λεει οτι ανεβαινει στου συγκατοικου του αλλα δεν εχει οδηγησει ο ιδιος ποτε!!!οτι να ναι!!
ψηνεστε να μπουμε ολοι να γραψουμε τα δικα μας απο κατω;:a39::a39::a39:

devil's animal
24/01/2014, 20:29
μονο λυπηση νοιωθω για τετοια ατομα...
αποστειρωμενα ανθρωπαρια που ζουν στον μικροκοσμο τους, χωρις να εχουν εστω την απορια να ανακαλυψουν πραγματα και καταστασεις...

http://www.youtube.com/watch?v=wrDCadrfOu4

bulmont
24/01/2014, 20:29
Τι είναι ρε παιδιά αυτό;;;;;;;;;;;;;;
Δεν μπορώ να το δώ (βγάζει: Blocked URL......)

Πάλι τσόντες βλέπετε;;;;;;;;;;;

spyrakos35
24/01/2014, 20:33
ψηνεστε να μπουμε ολοι να γραψουμε τα δικα μας απο κατω;:a39::a39::a39:
Εμενα μου το κοψανε το σχολιο...
:lol:

akis_trevor
24/01/2014, 20:35
Εμενα μου το κοψανε το σχολιο...
:lol:
Αλήθεια;έγραψες τίποτα περιεργο;

vaska
24/01/2014, 20:38
Μωρέ με τι ασχολείστε....

el_hymador
24/01/2014, 20:45
Γ@μηστε αυτά που γράφουνε, εγώ έψαξα το site... ε λοιπόν τι γαμάτο site είναι αυτo; Ποιήμα! Τα νόθα της Κωστοπούλειας γραφής και αντίληψης επιβιώνουν ακόμα... :yuck:

virus
24/01/2014, 20:47
αποστειρωμενα ανθρωπαρια που ζουν στον μικροκοσμο τους,

ευτυχως που καποιοι τολμησαν... και για μενα αμειφθηκαν γεναιοδωρα. δεν μιλαω για τους κατ αναγκη(παω δουλεια και σπιτι να γλυτωσω λεφτα) και τους καφετεριαν bikers (να με δουν τι βασταω). μιλαω για καποιους που με sp1 πηγαινοερχονται στην δουλεια, με παπι τσαλαβουταν στα χωματα, με μοτοκρος κανουν τις δουλειες τους, με τδμ κανουν ταξιδια, με xr τραβαν κατι ινδιες.

χαιρομαι την καθε στιγμη που ειμαι εκει εξω εκτεθειμενος :beer:

Billymuse
24/01/2014, 20:50
Γιδοβοσκοί δημοσιγραφίσκοι κάνανε ένα αιώνιο δίλλημα και ρώτησαν τους εαυτούς τους και το μόνο που βγάζουν ειναι αρνητισμό και φόβο για τις μηχανές.
Αν φοβούνται τόσο γενικά με τα πάντα, μπορούν να κάτσουν σπίτι τους σε μια γωνία και να περιμένουν να παιθάνουν κάποια στιγμή να μη μας σπαταλάνε και
το οξυγόνο :moutza:

spyrakos35
24/01/2014, 20:57
Αλήθεια;έγραψες τίποτα περιεργο;

όχι ρε.... απλά οτι είναι καμμένοι οι τύποι.....

Milky
24/01/2014, 20:58
Ένας και ένας...

RaGe_Raptor
24/01/2014, 21:06
δε μπορεί να ασχολείστε σοβαρά με τους τύπους...όχι δε μπορεί...

pipe_smoker
24/01/2014, 21:24

Κάτι τέτοιο.

Αντέξατε να το διαβάσετε ρε παλουκάρια?
Δυο γραμμές διάβασα και πήρε πούλο η σελίδα.

Άμα θέτε πείτε μου κι εμένα, που ως γνωστόν πάσχω από πολυγραφία, να σας κατεβάσω μερικά σεντόνια με τις απόψεις της γιαγιάς μου για τις μηχανές κι έτσ':D

amyroukai
24/01/2014, 21:51
Λολ. Λολ. Λολ. Αυτοί είναι εντελώς καμμενοι και καμμενες. Όπως το 'πες, χωρίς τίτλο...

akis_trevor
24/01/2014, 21:59
όχι ρε.... απλά οτι είναι καμμένοι οι τύποι.....

το οφθαλμοφανες δηλαδη....

KAWAMANRIDER
24/01/2014, 22:36
εμενα δεν με πειραζει ας πουνε οτι θελουνε για τις μηχανες αποψη τους ειναι , στην τελικη & να τους απαντησεις δεν προκειται να καταλαβουν , η εμπειρια με μηχανη ειναι βιωματικη & οπως οτι μαθαινεις απο την ζωη με το βιωμα & μονο ετσι μπορεις να καταλαβεις τον μηχανοβιο , αλλωστε ειχα παντοτε την υποψια οτι τις μηχανες δεν τις διαλεγουμε μας διαλεγουν , αυτους μπορει η μηχανες & να τους εχουν στο φτυσιμο

αυτο που με φοβιζει & θεωρω εγωιστικο & επικινδυνο για οποιον κυκλοφορει στον δρομο , ειναι οτι καποιοι απο αυτους λενε για συχνα ατυχηματα που προκαλουν , αφηρημαδες κτλ & καταληγουν στο συμπερασμα οτι αν εμπλακουν σε ατυχημα τουλαχιστον θα ειναι αυτοι προστατευμενοι & ασφαλεις , δεν σκεφτονται τον οποιοδηποτε αλλο χρηστη του δρομου πεζο , αναβατη κτλ , οχι ρε φιλε δεν μπορεις να εισαι ουτε αφηρημενος ουτε να σκεφτεσαι οτιδηποτε αλλο οταν οδηγας κατι που ζυγιζει 1 τονο & μπορει να λιωσει εναν ανθρωπο , ουτε να σκεφτεσαι μην παθεις κατι εσυ , ελεος ρε π@υστη μου , μπορει να μας λενε πολλες φορες αληταραδες με τις μηχανες αλλα αυτα ειναι κ@λοπαιδια του κερατα οταν τους νοιαζει μονο η παρτη τους

teogtp
24/01/2014, 22:54
Ειμαι ο μονος που εχω την εντυπωση οτι απλα καποιοι εγραψαν μια μαλακια ετσι
για να δικαιολογισουν το "μεροκαματο" τους στον ιντερνετοεκδοτη τους;

blackbusa
24/01/2014, 23:08
οι τυποι δεν ειναι καμμενοι...ειναι επικινδυνοι...δεν θα επρεπε να εχουν διπλωμα για κανενα οχημα...

Allst@rf
24/01/2014, 23:18
Δε ξερω εχετε υπόψιν σας ενα electropop κομματι με τιτλο "cars" που το εχουν διασκευασει και οι Fear Factory...

Ε αυτο μου θυμιζουν οι τυποι αυτοι...

:look:

Bradipous
24/01/2014, 23:36
οι τυποι δεν ειναι καμμενοι...ειναι επικινδυνοι...δεν θα επρεπε να εχουν διπλωμα για κανενα οχημα...

Βασικα ουτε με τα ποδια θα επρεπε να κυκλοφορουν αυτοι. Σιγουρα ειναι απο αυτους που πεταγοντε αναμεσα απο τα κολημμενα στην κινηση αυτοκινητα. Κρατοντας το κινητο στο ενα χερι τον καφε στο αλλο και τα ακουστικα στα αυτια, την ωρα που εσυ κανεις διηθηση και αναγκαζεσαι να γινεις κοπερφιλντ για να τους αποφυγεις, γιατι βαριουντε να πανε 20 μετρα πιο περα που ειναι η διαβαση.

amyroukai
25/01/2014, 08:08
Καβαμαν, μας ειπαν και βρωμιαρηδες, αυτό το ξεχασες, χαχαχαχα

MG-KTiNoS
25/01/2014, 08:34
αποστειρωμενα ανθρωπαρια που ζουν στον μικροκοσμο τους, χωρις να εχουν εστω την απορια να ανακαλυψουν πραγματα και καταστασεις...

+1 :rolleyes:

makis206
25/01/2014, 10:13
δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω...

Κάτι σε "Top Gear" θα ταίριαζε μου φαίνεται..:lol:

DimChios
25/01/2014, 12:39

Μωρέ με τι ασχολείστε....

Γ@μηστε αυτά που γράφουνε, εγώ έψαξα το site... ε λοιπόν τι γαμάτο site είναι αυτo; Ποιήμα! Τα νόθα της Κωστοπούλειας γραφής και αντίληψης επιβιώνουν ακόμα... :yuck:

εμενα δεν με πειραζει ας πουνε οτι θελουνε για τις μηχανες αποψη τους ειναι , στην τελικη & να τους απαντησεις δεν προκειται να καταλαβουν , η εμπειρια με μηχανη ειναι βιωματικη & οπως οτι μαθαινεις απο την ζωη με το βιωμα & μονο ετσι μπορεις να καταλαβεις τον μηχανοβιο , αλλωστε ειχα παντοτε την υποψια οτι τις μηχανες δεν τις διαλεγουμε μας διαλεγουν , αυτους μπορει η μηχανες & να τους εχουν στο φτυσιμο

αυτο που με φοβιζει & θεωρω εγωιστικο & επικινδυνο για οποιον κυκλοφορει στον δρομο , ειναι οτι καποιοι απο αυτους λενε για συχνα ατυχηματα που προκαλουν , αφηρημαδες κτλ & καταληγουν στο συμπερασμα οτι αν εμπλακουν σε ατυχημα τουλαχιστον θα ειναι αυτοι προστατευμενοι & ασφαλεις , δεν σκεφτονται τον οποιοδηποτε αλλο χρηστη του δρομου πεζο , αναβατη κτλ , οχι ρε φιλε δεν μπορεις να εισαι ουτε αφηρημενος ουτε να σκεφτεσαι οτιδηποτε αλλο οταν οδηγας κατι που ζυγιζει 1 τονο & μπορει να λιωσει εναν ανθρωπο , ουτε να σκεφτεσαι μην παθεις κατι εσυ , ελεος ρε π@υστη μου , μπορει να μας λενε πολλες φορες αληταραδες με τις μηχανες αλλα αυτα ειναι κ@λοπαιδια του κερατα οταν τους νοιαζει μονο η παρτη τους

ΟΛΑ αυτα + οτι εχουμε γεμισει ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ που ανηκουν μονο κατ "ονομα" στο ανδρικο φυλο!

soter3gm
25/01/2014, 14:05
ΟΛΑ αυτα + οτι εχουμε γεμισει ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ που ανηκουν μονο κατ "ονομα" στο ανδρικο φυλο!

ΚΑΙ Που το παντελόνι είναι μόνο για να κρύβουν αυτά που δεν χρησιμοποιούν

Mits-fz6
25/01/2014, 16:15
Για να είμαι ειλικρινής και εγώ ένας από αυτούς ήμουν. Πρωτοπήρα αμάξι στα 18, το αγάπησα το αμάξι για τα ταξίδια και την άνεση του με μια μικρή υπόνοια καγκουριάς στην οδήγηση μου. Λόγο οικονομικής κρίσης όμως και για ευχρηστία στα 21 μου, πήρα το δίπλωμα για μηχανάκι και πήρα ένα σκουτεράκι. Με το ζόρι έβγαλα απο πάνω τις φοβίες μου περί κινδύνου και σιγά σιγά το συνήθισα. Εντυπωσιασμένος δεν ήμουν καθόλου, ούτε η οδήγηση έλεγε πολλά αλλά ούτε και από αξιοπιστία. Ήμουν κάθε βδομάδα στα συνεργεία. Αυτό μέχρι που μια ανοιξιάτικη μέρα μου κάθεται μια ευκαιρία περί ανταλλαγής του κουρασμένου σκουτερ μου με ένα bandit του 98. Και από την πρώτη στιγμή που το καβάλησα ένιωσα ένα μικρόβιο να μπαίνει μέσα μου. Ξαφνικά άρχισε να μου αρέσει η οδήγηση μοτοσικλέτας, άρχισε να μου αρέσει να στρίβω, το γλυκό της γκάζι, άρχισε να μου αρέσει το στυλ και κάθε προκατάληψη που είχα για τις μοτοσικλέτες εξαφανίστηκε. Την ημέρα όμως που αυτό το μικρόβιο μπήκε για τα καλά στον οργανισμό μου, ήταν όταν πραγματοποίησα το πρώτο μου ταξιδάκι με το bandit (Αθήνα - Ναύπλιο από Επίδαυρο). Εκεί πραγματικά διαπίστωσα τις ουσιαστικές διαφορές μηχανής και αυτοκινήτου. Στην συνέχεια ανέβηκα λίγο κατηγορία (παίρνοντας το φειζεράκι) και το μικρόβιο της μηχανής μπήκε στο DNA. Διαπίστωσα πως η μοτοσικλέτα από μόνη της δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς, αλλά εμπειρία. Εμπειρία που ούτε το πιο γρήγορο αμάξι δεν μπορεί να σου προσφέρει. Επίσης η μοτοσικλέτα διαπίστωσα πως με έκανε καλύτερο οδηγό. Είτε οδηγούσα μηχανή είτε αμάξι.

YianPep
26/01/2014, 17:31
Διαβάζοντας ολα τα κείμενα των "αρθρογράφων" μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι αντιμετωπίζουν το θέμα οδήγηση-συμπεριφορά στο δρόμο σαν αστείο παιχνιδάκι.Σαν τα συγκρουόμενα στο λούνα πάρκ για παράδειγμα

Ενας λόγος ακόμα να προσέχουμε όσο μπορούμε περισσότερο εκει έξω με ότι κι αν κινούμαστε.

Το τραγικό της υπόθεσης (ταπεινή μου γνώμη)είναι οτι αυτά μπορεί να τα διαβάζουν και άνθρωποι νεαρής ηλικίας και παιδιά και να επηρεάζονται λίγο-πολύ .

pipe_smoker
26/01/2014, 17:43
Το τραγικό της υπόθεσης (ταπεινή μου γνώμη)είναι οτι αυτά μπορεί να τα διαβάζουν και άνθρωποι νεαρής ηλικίας και παιδιά και να επηρεάζονται λίγο-πολύ .

Σωστή είναι η ταπεινή σου γνώμη, αλλά τα παιδιά επηρεάζονται κι από ένα κάρο άλλες μαλακίες.
Δεν είναι το πρόβλημα ένα "άρθρο".
Το πρόβλημα είναι γενικό.

Η Κωστοπούλεια νοοτροπία καλά κρατεί όπως πολύ σωστά έγραψε ο Χυμα.
Και το πρόβλημα είναι ότι βλέπεις να την υιοθετούν μερικώς και άτομα που κατά τα άλλα είναι οκ.
Είναι το guilty pleasure τους (μη χέσω).
Διαλέχτε και πάρτε.
Μάγκας και με τον κώλο τρύπιο δε γίνεται.

ΥΓ.(μεταφορικά πάντα. Δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους)

YianPep
26/01/2014, 17:48
μια χαρά τα λές smoker όπως και ο χύμα δε διαφωνώ σε τίποτα.
είχα μια ελπίδα οτι θα τελείωνε καποια στιγμη αυτη η νοοτροπία του life style αλλα είναι σαν τη λερναία ύδρα δυστυχώς

alexxxcbr
26/01/2014, 18:24
:a31::a31::a31:

Μεγαλα Τρομπονια.....

SHOOTER045
26/01/2014, 18:43
Πες τα ρε πες τα

tsompanis
26/01/2014, 21:00

:a46::a46::a46:

Aνεμος
26/01/2014, 22:35

νομιζω πως με καλυψες ... :a013:

cityfly
27/01/2014, 07:55
Κάτι τέτοιο.

Αντέξατε να το διαβάσετε ρε παλουκάρια?
Δυο γραμμές διάβασα και πήρε πούλο η σελίδα.

διάβασα τον πρώτο που δήλωσε ότι έχει αμάξι γιατί είναι αφηρημένος και οδηγεί μηχανικά και είναι οκ γιατί έχει μάθει πια το δρομολόγιο το τακτικό του αλλά μέχρι τότε το στούκαρε 4-5 φορέςε οπότε στο αμάξι είναι ασφαλής αλλά επίσης λέει ότι επειδή έκανε δύο μαθήματα για να πάρει δίπλωμα μηχανής το έχει και με τη μηχανή ........

εγώ λέω αν γράψουμε σχόλια να τον ρωτήσουμε το δρομολόγιό του και τις ώρες που κυκλοφορεί να μην κυκλοφορούμε εμείς

TROOPER
02/02/2014, 14:38
σιγα κοριτσια...χαλαρωστε λιγο την τεστοστερονη γιατι πλημμυρισαμε!

ουτε εμενα με βρισκει συμφωνο το αρθρο (για την ακριβεια με βρισκει εντελως στην απεναντι πλευρα) αλλα απο αυτο μεχρι το ''οσοι τα λενε αυτα ειναι φλωροι-αδερφες-μαλακες'' (και ενδεχομενως να ειναι κι ολας) λες και οταν πηγα να τους γαμησω και να τους δειρω, τους πετυχα ενω παιζανε το πουλακι τους, εχει διαφορα.

Pan (dvs)
02/02/2014, 14:47

ΚΑΙ Που το παντελόνι είναι μόνο για να κρύβουν αυτά που δεν χρησιμοποιούν

Ρε,παλι ξεχασατε να παρετε τα χαπια?Τζαμπα τα πηγαινελα στις κλινικες?

harris_x
02/02/2014, 14:50
κλαφτε, γελάστε, ότι θέτε κάντε άφοβα.....

http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/sthles/aiwnia_dilhmmata/aytokinhto-h-mhxanaki.2609986.html
ό,τι να 'ναι....