PDA

View Full Version : πολυμορφικό

MG-KTiNoS
25/01/2014, 11:02
http://www.moto-accessories.gr/products/krane_modular/kranos_polumorpiko_acerbis_sunrise_white

http://www.moto-accessories.gr/products/full_face/kranos_polumorpiko_nolan_n43_air_special_white

γνώμες ?
(μόνο για πόλη)

teogtp
25/01/2014, 11:08
Εχεις την δυνατοτητα να τα δεις απο κοντα;
Στο ρωταω γιατι αυτο το συστημα αφαιρουμενης "προσοψης"και στα δυο
πρεπει να "μελετηθει" απο κοντα.

MG-KTiNoS
25/01/2014, 11:12
Ναι ρε έχω... Αλλά τι μελέτη να κάνω?
(Να βάλω το κράνος και να ρίξω κουτουλιά στα μούτρα του Σαββίδη.
Αν ζήσει πληρώνω αν πεθάνει καβαλάω το μηχανάκι και την κάνω..?)
:lol:

teogtp
25/01/2014, 11:21
Οχι ρε παλαβε!:lol:
Να δεις τους μεντεσεδες,τα κουμποματα τον τροπο που θυληκονουν
τα δυο κομματια μεταξυ τους.
Εχω δει Flip κρανη που ειναι για γελια τα κουμποματα τους.
Α!
Και κατι αλλο αυτο το στην πολη τι το γραφεις;
Αθηνα και κατω απο 80χλμ στο κοντερ εισαι "μελλοθανατος".

Bradipous
25/01/2014, 11:23
Πολλες εταιριες βγαζουν πλεον τετοια κρανη.

http://www.coloriposto.gr/web/?id=9&sub=91&title=multi

http://www.giassaris.gr/prodcat.php?cat=22

Ειδικα το hjc που ντεμεκ ειναι 7 σε ενα εμενα μου αρεσει, σαν δευτερο κρανος για μεσα στην πολη μια χαρα μου φαινεται.

Sapadak
25/01/2014, 11:32
Και κατι αλλο αυτο το στην πολη τι το γραφεις;
Αθηνα και κατω απο 80χλμ στο κοντερ εισαι "μελλοθανατος".

Ακριβως αυτό.
Πόλη με πόλη εχει τεράστια διαφορά.
Σε αθήνα θα κυκλοφορούσα μονο με φουλφεϊς

makis206
25/01/2014, 11:50
Έχω το N43 air και δεν ξέρω τι να σου πω..:lol:

Καλούτσικο θα σου έλεγα, για τα λεφτά του οκ.. το πρόσθετο κομμάτι στο σαγόνι θεωρώ ότι κουμπώνει πολύ καλά και η ζελατίνα κάθεται επάνω πολύ όμορφα όταν την έχεις κατεβασμένη.. έχει και το πρόσθετο φυμέ ζελατινάκι που εμένα με βόλεψε πολύ..

Θέμα φασαρίας δεν έχω ιδιαίτερο, με Transalp και ψηλή ζελατίνα όλα καλά θα έλεγα, εσύ το θες και για πόλη οπότε..

Μόνο μελανό σημείο του, μην περιμένεις ότι θα αισθανθείς τον αέρα να μπαίνει ακόμα κι αν το όνομα αλλά κι ο τεράστιος αεραγωγος του στο πάνω μέρος λένε άλλα.. μπούρδες. Δεν ξέρω βέβαια αν λειτουργούσε καλύτερα σε ένα μηχανάκι με πιο σκυφτή θέση οδήγησης, εγώ με τη μπαχαντέλα που οδηγώ..:lol:
Α και κάτι άλλο, στην μπροστινή εισαγωγή αέρα "έσπασε" λίγο το χρώμα και δεν ξέρω από που προήλθε, ίσως επειδή στο στριμώχνω στη μπαγκαζιέρα με πολλά πράγματα ορισμένες φορές. Πάντως δεν το έχω χτυπήσει πουθενά ούτε και μου έχει πέσει ποτέ κάτω, τα κράνη μου τα προσέχω πάντα σαν μανιακός. Μπορεί απλά να ήταν λόγω κακής βαφής και να έφυγε το χρώμα από τον αέρα, δεν έδειχνε κάτι περίεργο στο σημείο πάντως..
Δες και τις φωτο.

Να πω την αλήθεια για τα λεφτά που έδωσα (το πήρα σε προσφορά από Χανιά στα 170 σε συλλεκτικό χρώμα - μαύρο ματ unniversary για τα 40 χρόνια της Nolan είναι) μια χαρά κρανάκι είναι και για τη δουλειά που το ήθελα με υπερκάλυψε, μόνο καλύτερο αερισμό να είχε και θα σου έλεγα να το πάρεις με κλειστά τα μάτια!
Έχοντας φάει τα χρόνια μου στα Shoei όμως, το να το βλέπω λίγο "κάπως" είναι λογικό νομίζω..

Αν θες να το δεις από κοντά κανονίζουμε ραντεβού στου Χίου από βδομάδα :p

308342
308343

DimChios
25/01/2014, 12:45
Αν θες να το δεις από κοντά κανονίζουμε ραντεβού στου Χίου από βδομάδα :p

αντε παλι... αμερικαν μπαρ το καναμε εδω μεσα! :smokin:

makis206
25/01/2014, 12:51
αντε παλι... αμερικαν μπαρ το καναμε εδω μεσα! :smokin:

Δημήτρης μικρογεύματα με τόσους καφέδες :p

SHOOTER045
25/01/2014, 12:55
Φανταζομαι εχεις μπαρα για poll dancing μεσα στο μαγαζι για τους απαιτητικους...

paramedic
25/01/2014, 12:59
Αν σε πνίγει το full face ή θες πολύ αέρα το καλοκαίρι και αρκετά ζεστό τον χειώνα(οχι σαν full face αλλά ενα κλικ πιο κάτω) πήγαινε σε dual sport κράνος. Εγω πήρα ενα AGV AX-8 DS και βρήκα το είδος τους κράνους που με βολεύει πια.

Pan (dvs)
25/01/2014, 18:59
Δεν παιρνεις ενα flip up καλυτερα?Πιο ασφαλες πρεπει να ειναι απο το πολυμορφικο.

montechristo
25/01/2014, 19:19
Πιο ασφαλες το flip up ειναι μονο αν ειναι κλειστο (οπως πρεπει να ειναι, οταν ειμαστε σε κινηση).

Οσο αφορα τα κρανακια που συζηταμε, απεφυγε τις φθηνες (ABS υλικο κατασκευης κρανους) αν σε περνει οικονομικα. Καμια σχεση σε αντοχη το ABS σε συγκριση με το Polycarbonate (εχω αποτελεσματα δοκιμων που αν τις δεις, θα καταλαβεις), πολυ περισσοτερο δε αν συγκριθει με Composite υλικα...