PDA

View Full Version : Tριπλό οδηγικό λάθος η πάγος?

Billymuse
25/01/2014, 19:03
http://www.youtube.com/watch?v=CF4KDLB7XX4 στο 1:38
πραγματικά δε βλέπω κάτι στην άσφαλτο ..το μυαλό μου πάει οτι ο πρώτος κάνει μαλακία και οι άλλοι το ίδιο επειδή είδαν τον πρώτο
να πεύτει..μήπως ειναι πάγος..? η κάτι άλλο δε ξέρω.. πάντως ειναι και Έλληνες.. :eek:

taisteal
25/01/2014, 19:07
κουλαμαρα...τσαρουχωσε το πισω φρενο ο πρωτος και οι αλλοι επεσαν απο τον πανικο τους.......

υ.γ πρεπει να παιζει υγρασια η κατι τετοιο....

Billymuse
25/01/2014, 19:16
κουλαμαρα...τσαρουχωσε το πισω φρενο ο πρωτος και οι αλλοι επεσαν απο τον πανικο τους.......

υ.γ πρεπει να παιζει υγρασια η κατι τετοιο....

Εντάξει πες ο πρώτος κάτι επάθε και αντεδρασε έτσι,ο δευτερός ήταν κολητά πίσω του οπότε αναμενόμενο, αλλα ο τρίτος είχε απόσταση και
οπτικό πεδίο..πως έφυγε έτσι.....

taisteal
25/01/2014, 19:18
επεσε για συμπαρασταση......

el_hymador
25/01/2014, 19:21
πάγος / υγρασία... έκει που γυρνάει και κοιτάζει πίσω τον δρόμο η κάμερα φάινονται οι γυαλάδες που τους στείλαν και τους τρεις χάμω.

taisteal
25/01/2014, 19:22
ναι αλλα δεν θα εφευγε το μπροστινο πρωτο σε περιπτωση παγου???

Pan (dvs)
25/01/2014, 19:42
Ειναι στην Παρνηθα,πριν απο κανενα μηνα.Ειναι μαυρος παγος 100% και σας το λεω απο πρωτο χερι.Τα παιδια ευτυχως δεν παθαναε τιποτε.

Το πρωτοτυπο.http://www.youtube.com/watch?v=oF-1-CTkOeQ

AristidisZ
25/01/2014, 19:48
στο 2:10 έχει και τον ξάδερφο της Βίκυς

Billymuse
25/01/2014, 19:54
Ειναι στην Παρνηθα,πριν απο κανενα μηνα.Ειναι μαυρος παγος 100% και σας το λεω απο πρωτο χερι.Τα παιδια ευτυχως δεν παθαναε τιποτε.

Το πρωτοτυπο.http://www.youtube.com/watch?v=oF-1-CTkOeQ

Ποιός απο τους 3είς είσαι αποκαλύψουυυ :cool:
Αριστίδη μην μου αλλάζεις θέμα :a07::a01:

AristidisZ
25/01/2014, 20:00
Αριστίδη μην μου αλλάζεις θέμα :a07::a01:

αφού δεν είδες τις γραμμές κάτω από τον πάγο που σου πε ο Κώστας βρε ;

Billymuse
25/01/2014, 20:05
αφού δεν είδες τις γραμμές κάτω από τον πάγο που σου πε ο Κώστας βρε ;

Ναι μωρέ αλλα δεν ήμουν δα και 100% σίγουρος,εγώ γέλασα πολυ με το 3:02 με το αεροπλανάκι :lol:

faraway
25/01/2014, 20:16
Βλέπω ο αισθητήρας πτώσης στα Bmw , έχει άλλη εφαρμογή στη μοτοσυκλέτα ... θεωρητική !! :lol::lol:

Corki
25/01/2014, 20:16
ναι αλλα δεν θα εφευγε το μπροστινο πρωτο σε περιπτωση παγου???

Οχι αν δεν το πατησε καθολου ! Νομιζω ο δευτερος χανει το μπροστα αμεσως απο "τσαρουχωμα" πανικου. Ο τριτος πραγματικα παιζει να επεσε απο συμπαρασταση γιατι ειχε χωρο. Ελπιζω παντως να μην τους κοστισε ....και να ειναι καλα τα παιδια!

el_hymador
25/01/2014, 20:22
Ναι μωρέ αλλα δεν ήμουν δα και 100% σίγουρος,εγώ γέλασα πολυ με το 3:02 με το αεροπλανάκι :lol:

Γενικά έχει πολύ γέλιο αυτός ο κατακερματισμ'ος των προσδοκιών σε λίγα δευτερόλπετα... θυμάμαι πριν χρόνια που η μάνα μου είχε ψωνίσει έναν ντολμαδοmaker από telemarketing, στην ουσία ήταν ένα μεγάλο μηχάνημα σαν αυτά που στρίβουν τα τσιγάρα όσοι είναι κουλάδια. Το θυμάμαι σαν τώρα με πόσο ενθουσιασμό έβαλε το αμπελόφυλλο και τη γέμιση στις ειδικές θέσεις, ρολάρισε το μηχάνημα και αντί ενός τέλειου "εργοαστασιακού" ντολμά, βγήκε κάτι που έμοιαζε σαν να είχε καταπιεί τα συστατικά ένας μυρμηγκοφάγος και να φτερνίστηκε στα καπάκια... ακόμα θυμάμαι τη φάτσα της απόλυτης απογοήτευσης της καϋμένης της μάνας μου και λιώνω στα γέλια... :lol:

οκ δεν έχει σχέση με το θέμα αλλά μου ΄ρθε συνειρμικά με το αεροπλάνο...

kostaskk
25/01/2014, 20:23
3 κουλα
οταν οδηγαμε κοιτάμε παντα στην έξοδο τις στροφής.
δεν πα να πευτουν βομβες....
την έξοδο τις στροφής κοιτάς...

ο τελευταίος λες και επεσε επίτηδες. ισιος χωρίς να εχει κίνδυνο μπλόκαρε το πισω και επεσε. που δεν πέφτεις με μπλοκαρισμενο πισω
ο μπροστα ουτε καν φρεναρε, ενο ειχε μετρα μπροστα του να παει ευθεια.. πόδι κάτω και βουτιά

faraway
25/01/2014, 20:25
Είχε χρόνο να φρενάρει που ? Πάνω στο πάγο ?

Να βρούμε ένα κομμάτι με πάγο ρε παιδιά , τώρα που χιονίζει , και να μαζευτούμε να το κάνετε .:D
Εγώ θα 'εχω τη κάμερα !! ;)

antsoar
25/01/2014, 20:31
Τα παιδιά έπεσαν από πάγο, τον έναν που γνωρίζω ξέρω ότι έχει πολύ εμπειρία στο χώμα.Είναι ο δρόμος στον Αγ. Μερκούριο στην Πάρνηθα.
Την προηγούμενη βδομάδα είχα περάσει με τα παιδιά που πήγαμε για καφέ στην Χαλκίδα, και ενώ φύγαμε με ωραία λιακάδα από την Βαρυμπόμπη, μόλις περάσαμε την διασταύρωση για την Ιπποκράτειο, ξεκίνησε ο πάγος. Ίδρωσα για να περάσω :eek::lol:

Πάντως είναι εντυπωσιακό :eyepop::p

spyrakos35
25/01/2014, 20:35
http://www.safedriver.gr/index.php?productID=153

Περι μαυρου παγου

KotsosDR
25/01/2014, 21:27
Μαυρος παγος ειναι το συγκεκριμενο ;)

byron
25/01/2014, 21:44
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πήγε να κάνει, ο τύπος με το ποδήλατο στο 0:20 ? :confused:

Bradipous
25/01/2014, 21:48
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πήγε να κάνει, ο τύπος με το ποδήλατο στο 0:20 ? :confused:

Αλμα με ποδηλατοκαιαλεξιπτωτο αλλα στραβωσε η δουλεια...

spyrakos35
25/01/2014, 21:53

πάντως πρέπει να πονεσε λιγότερο από αυτόν στο 0:45

:lol:

Pan (dvs)
25/01/2014, 23:00

Εγω δεν πεφτω ποτε ρε.Τα παιδια ειναι γνωστα και μας στειλανε το βιντεο αμεσως μετα,για να μαθαινουμε και να μην παθαινουμε.

3 κουλα
οταν οδηγαμε κοιτάμε παντα στην έξοδο τις στροφής.
δεν πα να πευτουν βομβες....
την έξοδο τις στροφής κοιτάς...

ο τελευταίος λες και επεσε επίτηδες. ισιος χωρίς να εχει κίνδυνο μπλόκαρε το πισω και επεσε. που δεν πέφτεις με μπλοκαρισμενο πισω
ο μπροστα ουτε καν φρεναρε, ενο ειχε μετρα μπροστα του να παει ευθεια.. πόδι κάτω και βουτιά

Εσενα παλικαρι μ ,για θαλασσινο σε κοβω.:D

Ασκησεις επι παγου δεν γινονται,στα λογια ολα γινονται,οταν βρεθεις στον παγο..... μην την ψαχνεις.Την εχουνε πατησει και οι καλυτεροι.

ΥΓ Καποιος ρωτησε για τα παιδια.Το ειπα και πριν,δεν παθανε εντελως τιποτε,μαθανε ομως τι θα πει μαυρος παγος.

GKN
26/01/2014, 00:21
θελει τεχνικη το θεμα του παγου και των αντιδρασεων εαν δεν ξερετε δειτε .. http://youtu.be/yIR5xwi9L5c

sober
26/01/2014, 01:45
Γενικά έχει πολύ γέλιο αυτός ο κατακερματισμ'ος των προσδοκιών σε λίγα δευτερόλπετα... θυμάμαι πριν χρόνια που η μάνα μου είχε ψωνίσει έναν ντολμαδοmaker από telemarketing, στην ουσία ήταν ένα μεγάλο μηχάνημα σαν αυτά που στρίβουν τα τσιγάρα όσοι είναι κουλάδια. Το θυμάμαι σαν τώρα με πόσο ενθουσιασμό έβαλε το αμπελόφυλλο και τη γέμιση στις ειδικές θέσεις, ρολάρισε το μηχάνημα και αντί ενός τέλειου "εργοαστασιακού" ντολμά, βγήκε κάτι που έμοιαζε σαν να είχε καταπιεί τα συστατικά ένας μυρμηγκοφάγος και να φτερνίστηκε στα καπάκια... ακόμα θυμάμαι τη φάτσα της απόλυτης απογοήτευσης της καϋμένης της μάνας μου και λιώνω στα γέλια... :lol:

οκ δεν έχει σχέση με το θέμα αλλά μου ΄ρθε συνειρμικά με το αεροπλάνο...

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::cry::rotflmao::rotflmao:

DimChios
27/01/2014, 11:30
θελει τεχνικη το θεμα του παγου και των αντιδρασεων εαν δεν ξερετε δειτε .. http://youtu.be/yIR5xwi9L5c

ΖΩΑ!

cityfly
21/02/2014, 16:13

το σκέφτηκαν πολύ πριν το κάνουν αυτό;

PetranGR
21/02/2014, 16:36
φαίνετε και απο πίσω αν δεν κάνω λάθος.

Μαύρος πάγος ...