View Full Version : βοηθεια στο πως να βαψω μονος
supraman
25/01/2014, 20:17
καποια βοηθεια στο πως να βαψω μονος με σπρει νικελ ψαλιδι και κατι εχτρα μπορει να με βοηθησει κανεις πως να το κανω αυτο?
Takata Dome
25/01/2014, 20:19
Να μην το κάνεις,γιατί το νίκελ σε σπρέι έχει αστεία αντοχή.Να το πάς σε επαγγελματία να στο κάνει.
supraman
25/01/2014, 20:47
Να μην το κάνεις,γιατί το νίκελ σε σπρέι έχει αστεία αντοχή.Να το πάς σε επαγγελματία να στο κάνει.
δεν ξερω που εχουμε εδω αλλα και ποσο κοστιζει δεν εχω ακουσει καποιον να το πηγε σε μαστορα αλλα ολα τα νικελα τα αγοαραζουν ετοιμα γιαυτο ειπα μηπως το κανω μονος μου και μου βγει λιγο φθηνω
Takata Dome
25/01/2014, 20:50
δεν ξερω που εχουμε εδω αλλα και ποσο κοστιζει δεν εχω ακουσει καποιον να το πηγε σε μαστορα αλλα ολα τα νικελα τα αγοαραζουν ετοιμα γιαυτο ειπα μηπως το κανω μονος μου και μου βγει λιγο φθηνω
Kαταλαβαίνω,αλλά να το κάνεις μόνος σου δεν μπορείς δυστυχώς.Ναι μεν υπάρχει το σπρέι,αλλά η αντοχή του είναι πολύ μικρή για τέτοια εφαρμογή.Πες μας που είσαι μήπως σου προτείνει κάποιος έναν επαγγελματία στην περιοχή σου.
supraman
25/01/2014, 20:53
Kαταλαβαίνω,αλλά να το κάνεις μόνος σου δεν μπορείς δυστυχώς.Ναι μεν υπάρχει το σπρέι,αλλά η αντοχή του είναι πολύ μικρή για τέτοια εφαρμογή.Πες μας που είσαι μήπως σου προτείνει κάποιος έναν επαγγελματία στην περιοχή σου.
εγω μεσολογγι μενω και ειμαι
Takata Dome
25/01/2014, 20:57
Στο Μεσολόγγι δεν ξέρω κανέναν ούτε βρίσκω στο Χρυσό Οδηγό.Αν μπορείς να τα στείλεις Πάτρα,ξέρω το Nickelhouse
supraman
25/01/2014, 21:00
Στο Μεσολόγγι δεν ξέρω κανέναν ούτε βρίσκω στο Χρυσό Οδηγό.Αν μπορείς να τα στείλεις Πάτρα,ξέρω το Nickelhouse
μηπως ξερεις τηλεφωνο και διευθηνση ?
Takata Dome
25/01/2014, 21:02
μηπως ξερεις τηλεφωνο και διευθηνση ?
To site τους
http://www.nickelhouse.gr/
supraman
25/01/2014, 21:11
To site τους
http://www.nickelhouse.gr/
ευχαριστω φιλε μου
giorgos.bmw
25/01/2014, 21:33
έτσι όπως τα λέει είναι. :beer:
NIKOS132
26/01/2014, 11:48
φιλε μου πεταμενα λεφτα ειναι, δυστοιχος την πατησα και εγω.....μην το παρεις το σπρει.προσοπικα μου εμενε και στο χερι λιγο λιγο καθε φορα που το αγκιζα και εφευγε η γυαλαδα μεχρι που εγινε σαν να το χα περασει με γκρι σπρει :cry:, δεν ξερω αν φτεει η μαρκα... οσο για την εμφανιση ηταν πολυ καλη στην αρχη
supraman
26/01/2014, 12:00
φιλε μου πεταμενα λεφτα ειναι, δυστοιχος την πατησα και εγω.....μην το παρεις το σπρει.προσοπικα μου εμενε και στο χερι λιγο λιγο καθε φορα που το αγκιζα και εφευγε η γυαλαδα μεχρι που εγινε σαν να το χα περασει με γκρι σπρει :cry:, δεν ξερω αν φτεει η μαρκα... οσο για την εμφανιση ηταν πολυ καλη στην αρχη
aaa ωραια θα το παω σε ειδικο τοτε να μου το φτιαξει
supraman
26/01/2014, 12:01
έτσι όπως τα λέει είναι. :beer:
παλι καλα γιατι θα το επερνα ευτυχως
supraman
26/01/2014, 12:03
μηπως ξερεται τι λαδι περνουν οι μπουκαλες ελατηριου οι κλασικες
λαδι για ταχυτητες περνει γτ εχω bp gear oil ειναι για σασμαν διαφορικα και τετοια αμα βαλω αυτο στις μπουκαλες θα ειναι ενταξει ?
notakos600
27/01/2014, 07:57
μηπως ξερεται τι λαδι περνουν οι μπουκαλες ελατηριου οι κλασικες
λαδι για ταχυτητες περνει γτ εχω bp gear oil ειναι για σασμαν διαφορικα και τετοια αμα βαλω αυτο στις μπουκαλες θα ειναι ενταξει ?
Στις μπουκάλες θα βάλεις λάδι SAE10W, η βαλβολίνη είναι παχύρευστη και θα φράξουν οι δίοδοι του λαδιού στο εσωτερικό του πηρουνιού.
Da.Vintage
27/01/2014, 08:07
Όχι απλά δεν έχει αντοχή όπως είπαν τα παιδιά και έχουν απόλυτο δίκιο... το αποτέλεσμα πιο πολύ θα μοιάζει με ασημί παρά με νίκελ
supraman
02/02/2014, 15:33
Όχι απλά δεν έχει αντοχή όπως είπαν τα παιδιά και έχουν απόλυτο δίκιο... το αποτέλεσμα πιο πολύ θα μοιάζει με ασημί παρά με νίκελ
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια να ειστε καλα :)