PDA

View Full Version : Φιλόζωος, ναι είμαι, αλλά ...



Ασωτος
26/01/2014, 12:48
Υπάρχουν και κάποιες -κόκκινες- γραμμές ...

Και εξηγώ :

Σε υπόγειο πάρκινγκ, με μία μόνο είσοδο, εδώ και λίγες μέρες έγινε "εισβολή" γάτας. Ποντίκια ΔΕΝ υπάρχουν, οπότε η παρουσία της είναι ανεπιθύμητη - εκτός από αυτοκίνητα και μηχανές, στο χώρο υπάρχουν ρούχα, συσκευασμένα τρόφιμα, εργαλεία, ανταλλακτικά της δουλειάς μου κλπ.

Οι ενδείξεις κλασικές : κάποια μικροπράγματα πεσμένα στο πάτωμα και ίχνη από πατούσες σε παρμπρίζ και σέλλες ...

Η κλασική μέθοδος, σκουπόξυλο και φωνές τύπου ξουτ, ουστ κλπ δεν απέδωσαν.

Αφήνω την πόρτα του γκαράζ ανοικτή, μήπως και φύγει μόνη της, όπως μπήκε.

Το βράδυ αφήνω ένα κουτί με γατοτροφή, μην ψοφήσει από πείνα αλλά και να δω αν είναι ακόμη μέσα....Το άλλο πρωί ή γατοτροφή εξαφανισμένη

Την επόμενη μέρα. λόγω δουλειάς, μία από τα ίδια. Αφήνω το ανοικτό κουτί με τη τροφή, φεύγω, ξαναγυρνάω σε μισή ώρα, η γάτα είναι ήδη στη χώνεψη ..

Πήγα παρακάτω, ξανά whiskas από το σούπερ μάρκετ, για να τη δελεάσω να βγει από την κρυψώνα της, άδειασμα του χώρου από αυτοκίνητα και μηχανές για να τη δω και υπομονή μια ώρα. Δεν άντεξε τη μυρωδιά, έσκασε μύτη, οπότε με το σκουπόξυλο βγήκε έξω ευγενικά και γρήγορα, και πίστεψα ότι ησύχασα ..

Καλού κακού, αφήνω τη γατοτροφή σε κάποιο σημείο. Ξαναπάω μετά από τέσσερις-πέντε ώρες. η γατοτροφή όπως την είχα αφήσει ...

Τέλος λέω ...


Αμ δε

Σήμερα το πρωί, η γατοτροφή είχε εξαφανιστεί ....


Επειδή ο χώρος δεν έχει άλλη είσοδο

Επειδή δεν μπορώ να είμαι φύλακας κάθε φορά που ανοιγοκλείνει η πόρτα του γκαραζ

Επειδή η λύση της φόλας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ....

ΚΑΙ επειδή το απόγευμα θα γεμίσω το χώρο με ναφθαλίνη και φλούδες πορτοκαλιών και λεμονιών ...

Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο ;


Σας ζάλισα λίγο αλλά μου την έχει δώσει ...


ΥΓ. Ζητείται σκύλος για ολιγόλεπτη βοήθεια. Αμοιβή εξαιρετική (μπριζολάκια, κόκαλα, ότι γουστάρει)

rider
26/01/2014, 13:17
google.... "cat repellent"... pet shop.... problem solved! :wave2:

spyrakos35
26/01/2014, 13:34
Την υιοθετεις στο γκαραζ για να μην εχεις ποτε ποντικια

taisteal
26/01/2014, 13:39
θα του κανει ζημιες μεσα στο γκαραζ...κατι που να την διωξει χωρις να της κανει κακο χρειαζεται

Bradipous
26/01/2014, 13:59
Την υιοθετεις στο γκαραζ για να μην εχεις ποτε ποντικια

Μετα απο τοσο φαϊ υιοθετηθηκε μονη της, σιγα μην φυγει τωρα

tsompanis
26/01/2014, 14:01
Ρε φιλε αμα την ταισες μεσα στο γκαραζ τον ηπιες....εσυ θα εφευγες μετα?για μλκ ψαχνεις?:lol:
Κοψε το φαι και οπου την βρεις κυνηγησε την

pipe_smoker
26/01/2014, 15:59
google.... "cat repellent"... pet shop.... problem solved! :wave2:


Τα οποία (τα περισσότερα) έχουν αποτελεσματικότητα κατά ένα 60% και βγάλε.

Και κυρίως είναι για να τα ψεκάσεις/ρίξεις/whatever σε συγκεκριμένα σημεία σε μέρη που δε θες να πηγαίνει η γάτα.
(πχ έχω γάτα και δε θέλω να μου ανεβαίνει στον καναπέ οπότε ψεκάζω λίγο γύρω γύρω στην "ποδιά" και χαμηλά στα μπράτσα)


@Άσωτος

Οι γάτες αυτή την εποχή είναι στις μέρες τους.

Δε θέλω να σε αγχώσω περισσότερο αλλα ποντάρω τα λεφτά μου (και την άδεια άμα λάχει), ότι το γατί τρύπωσε στο γκαράζ σου γιατί ψάχνει μια καλή γωνιά για να γεννήσει τα μικρά της.
Μου έχει συμβεί κι εμένα σε αποθήκη/πάρκινγκ.

Δεν ξέρω πώς θα καταφέρεις να τη διώξεις, πάντως αν είναι να το κάνεις κάν'το τώρα πριν γεννήσει (αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχει γεννήσει ακόμα, αν και αν είχε γεννήσει θα άκουγες το κλάμα απ'τα μικρά).
Αν "νικήσεις" (ψιλοδύσκολο, μιας κι όπως τα περιγράφεις ήδη έχει βρει τη σκοτεινή κρυψώνα της και την έχει βολευτεί και δε θα θέλει να ξεσπιτωθεί) πιθανότατα θα πάει να γεννήσει κάπου αλλού.
Αν χάσεις, θα γεννήσει εκεί, θα θηλάσει τα μικρά της, και κανά μήνα (βαριά) μετά τη γέννα θα σε χαιρετήσουν και θα φύγουν όλα μαζί παρέα.

Στην περίπτωση που χάσεις, ή που έχει γεννήσει ήδη, μη διανοηθείς να πας να πειράξεις (ή έστω και να πλησιάσεις καλοπροαίρετα) τη φωλιά της, τα μικρά της ή την ίδια. Κινδυνεύεις απο το να σου κάνει λουρίδες ό,τι φοράς και σε γεμίσει γρατζουνιές μέχρι να σου γδάρει μούτρα μάτια κλπ.

Τα λέω όλα αυτά μιας και είπες ότι φόλες (και υποθέτω και άσκηση βίας) δεν είναι στο μενού, γιατί δε θέλω να διανοηθώ ότι θα πλακώσεις στις κλωτσιές ζώο (και μάλιστα γκαστρωμένο) για να σου αδειάσει τη γωνιά.

Το να της κόψεις το φαΐ δε θα την κάνει να φύγει.
Θα βρίσκει φαΐ έξω και θα ξανάρχεται.

Οπότε τώρα που είναι νωρίς (αν δεν έχει γεννήσει δηλαδή το ξαναλέω) είτε την κυνηγάς ελπίζοντας να φύγει, είτε βρίσκεις που έχει κάνει τη φωλιά της και της τη "χαλάς" (μάλλον θα έχει βρει κάποιο σημείο σκοτεινό, "κλειστό"/στενόχωρο, πίσω από τίποτα ράφια κλπ) αλλάζοντας λίγο το χώρο, είτε πας στην τρίτη επιλογή*

*Της ρίχνεις καμιά κουβερτούλα σε καμιά γωνιά (αν τη θέλει θα την τραβολογήσει μόνη της στη γωνιά της για να γεννήσει), της έχεις ένα μπολάκι με νερό κι ένα με φαΐ για να μη χρειάζεται να αφήνει μόνα τα μικρά της να βγει να ψάξει για τροφή, κι αποφασίζεις να το παίξεις λίγο "μπαμπάς" για ένα μικρό διάστημα μέχρι να μεγαλώσουν λίγο τα μικρά όπως σου είπα και να την κοπανήσουν όλα μαζί.

Να σου σκίσει ρούχα, σέλες, πράγματα κλπ δεν παίζει. Στη φάση που είναι η γάτα το μόνο που την απασχολεί είναι να γεννήσει αφενός κι έπειτα να προστατεύσει τα μικρά της.
Δε θα κάτσει να μαλακιστεί με τα πράγματα που έχεις στην αποθήκη.


Διαλέγεις και παίρνεις:wave2:

ΥΓ. Δεν ξέρω τις ευαισθησίες σου σαν άνθρωπος και τί απόφαση θα πάρεις, απλά να σε ενημερώσω ότι το να δεις μια μέρα 5-6 χνουδωτές μπαλίτσες νεκρές στο υπόγειό σου περιτριγυρισμένες από μυρμήγκια, είναι πολύ πιο φρικτό σα θέαμα απ'όσο μπορεί να σου φαίνεται τώρα σαν ιδέα.

AristidisZ
26/01/2014, 16:03
.......

το λεγόμενο "γατοσέντονο"

:bawl:

pipe_smoker
26/01/2014, 16:12
το λεγόμενο "γατοσέντονο"

:bawl:

Μη μιλήσω για το γλαροσέντονο:moutza:
:lol:

Dant3
26/01/2014, 16:16
Θα συμφωνησω και εγω.
Μαλλον να γεννησει ψαχνει.
Οπως πολυ σωστα ειπε ο pipe smoker αν εχεις ορεξη βαλε ενα ρουχο και λιγο νερο-φαι και σε ενα μηνα θα εχουν την εχουν κανει.
Και θα εχεις βοηθησει και ενα ζωντανο.

Takata Dome
26/01/2014, 16:25
Όπως σου τα είπαν είναι. Έχει σταμπάρει το χώρο για να γεννήσει εκεί τα μικρά της.Μάλλον θα πρέπει να την ανεχτείς μέχρι να γεννήσει και να μεγαλώσουν λίγο τα μούλικα,μετά θα πάρουν δρόμο όλα μαζί.Το οτι την τάισες πάντως θα την κάνει να σε έχει στα υπ'οψιν της...

taisteal
26/01/2014, 16:28
μουλικα..

:rolleyes:

Takata Dome
26/01/2014, 16:30
μουλικα..

:rolleyes:

Αφού δεν ξέρουν ποιόν έχουνε πατέρα :p
Δεν το λέω με απέχθεια προς τα ζωντανά!

paramedic
26/01/2014, 16:39
Αφου την υιοθέτησες άθελα(ίσως και να το ήθελες μέσα σου) βάζοντας της φαγητό σε έχει ήδη αγαπήσει και δεν πρόκειται να φυγει. Κάνε οτι είπε στο σεντόνι πιο πάνω και θα βγείς πολύ ψυχικά κερδισμένος απο την αγάπη που μπορεί να σου δώσει μια μικρή ψυχούλα.

yianyian
26/01/2014, 16:50
Αφού της έβαλες φαγητό, δύσκολο να μην ξανάρθει. Φαντάσου δηλαδή να έμπαινες λαθραία σε μια βίλα και ο ιδιοκτήτης αντί να σε διώξει με τις κλωτσιές να σου έδινε και ένα 500εύρω δώρο. Ε μάλλον θα ξαναπήγαινες και την άλλη μερα..:lol:

Δεν κοιτάς μήπως συμφιλιωθείτε στο χαλαρό και χωρίς δεσμεύσεις? Βάζε της που και που νεράκι ή κάνα φαγώσιμο και όλα καλά.
Ασφάλισε καλά τα τρόφιμα στη αποθήκη και όσο για ζημιές στο αυτοκίνητο και τη μηχανή, χλώμο το βλέπω. Προστάτευσε τη σέλα το πολύ πολύ με ένα κάλυμα και 2-3 βιβλία πάνω ώστε να μην έχει χώρο να ανέβει ή να τροχίσει τα νύχια της και όλα καλά.

Άμα η γάτα ήξερε ότι κουβεντιάζουμε για αυτήν στο moto, παίζει να μας κατούραγε ολονών τις ρόδες από η χαρά της :bawl:

duk duk
26/01/2014, 17:04
αν την αφησεις να γενηση εκει μεσα ετοιμασου για μετακομοιση γιατι η βρομα δεν παλευται
σηνηθος ολο και καπιο ψοφαει στη γενα χορια οτι θα πρεπει να μπενεις με παναπολοια εκει μεσα
στο λεω μιας και ειμαι παθων
καλητερα αδεισε τον χορο για να την βρεις και να την διοξεις

Acacius
26/01/2014, 18:55
Οι γάτες δεν καταλαβαίνουν από απωθητικά και απειλές. Το μόνο ίσως την πείσει για λίγο είναι το συστηματικό μπουγέλωμα, αλλά ακόμα κι αν το καταφέρεις να την πετυχαίνεις κάθε φορά μην περιμένεις πολλά, ειδικά αν ψάχνει μέρος να γεννήσει. Η υιοθεσία περισσότερα προβλήματα θα σου δημιουργήσει, τουλάχιστον μέχρι (ΑΝ) αποφασίσει να φύγει μόνη της αργότερα[edit: τώρα που την τάισες π@πάρια θα κάνει...]. Εκτός κι αν υιοθετήσεις κανένα ροτβάιλερ.

manhunter
26/01/2014, 19:37
Να την υιοθετήσεις και να την προσέξεις όσο μπορείς. Αν αποφύγεις να σου προκαλέσει και ζημιές (στο χέρι σου είναι), να είσαι σίγουρος ότι με κάποιο τρόπο θα στο ανταποδώσει.

Pan (dvs)
26/01/2014, 19:59
Φιλοζωος εισαι,την ταισες,δεν μπορεις να την παρεις με τις κλωτσιες,εχεις αποθηκη με κρυφα σημεια.
Τι αλλο να μας ζησουνε,ξεκινα απο τωρα να τους βρισκεις ονοματα.:D

Θα φυγει καποια στιγμη μονη της.Αφου μπαινοβγαινει ελευθερα δεν θα σου κανει ζημιες.Δεν ειναι τοσο κακο οσο φαινετε.:beer:

pipe_smoker
26/01/2014, 20:13
Παίδες, σεβαστές όλες οι απόψεις, και προσωπικά με χαροποιεί που βλέπω ότι πολλοί προτρέπουν τον άνθρωπο να κρατήσει το γατί κλπ.

Συγκινητικό μεν, αλλά...

Η γάτα έχει πάει για να γεννήσει.
Αν κρατήσει τη μαμά θα κρατήσει και τα μικρά, θα τα στείλει αδέσποτα στο δρόμο μακριά από τη μάνα τους, ή θα βάλει αγγελία "χαρίζονται 5-6 νεογέννητα γατάκια" (ανταπόκριση πιθανότατα μηδέν)?

Οι γάτες είναι ανεξάρτητα ζώα.
Κι όλα αυτά περί αγάπης επειδή την τάϊσε κλπ δεν είναι ακριβώς έτσι. Μην προσπαθούμε να μεταφέρουμε δικά μας συναισθήματα στα ζώα.

Το καλύτερο θα ήταν να κρατήσει και τη γάτα, να κρατήσει και τα μικρά, να τα στειρώσει κιόλας για να μην έχει άλλα θέματα αργότερα και μετά ξυπνήσαμε.

Τhe next best thing θα ήταν (αν φυσικά μπορεί και θέλει ο άνθρωπος) να παρέχει "στέγη" στη γάτα για όσο αυτή θα τη χρειαστεί και μετά θα του πει από μόνη της bye bye.
Ναι θα βγουν στο δρόμο ξανά αδέσποτα κάποια ζωάκια αλλά θα τους έχει δοθεί τουλάχιστον η ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Α και btw, δε θα του φορτωθεί ες αεί η γάτα στο υπόγειο. Αν ήταν έτσι θα βρίσκαμε όλοι μέσα στα σπίτια μας γάτες να συχνάζουν όπως βρίσκουμε το καλοκαίρι τις κατσαρίδες.
Η γάτα είναι ανεξάρτητο ζώο.
Η γάτα ΘΕΛΕΙ να είναι έξω. (εδώ κόσμος παλεύει να τις κρατήσει μες στο σπίτι και την κοπανάνε είτε γιατί έχουν κ@υλες, είτε γιατί έτσι τους τη βίδωσε)
Μέσα θέλει να είναι μόνο όταν πρόκειται να γεννήσει (ή σε άλλες περιπτώσεις αν έχει χτυπήσει, να προστατευτεί από κάτι κλπ αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το θέμα)

Lioulios
26/01/2014, 20:44
Η λύση είναι μία , αλλά ... θα μας πάρουν με τις πέτρες ποι φιλόζωοι . Και δεν μιλάω για φόλες κτλ .

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή απο το ... αγαπάω τα ζώα και έχω και ναι , αγαπάω αυτό που έχω , από το " Δεν θέλω αυτό το ζώο στο χώρο μου "

Όπως ειπώθηκε το γατί πάει ντουγρού για γέννα . ΔΕΝ θα φύγει από εκεί . Την βρήκε την καβάτζα του και θα παλέψει για αυτήν .


Ψάξε βρες κάποιον γνωστό με σκυλί που δεν γουστάρει τις γάτες και βάλτε το στο χώρο . Κάποια στιγμή θα την εντοπίσει και τότε θα ξεκινήσει ο χαμός .
Το σκυλί θα προσπαθεί να ορμιξει ,το γατί θα ταμπορωθεί και όταν νιώσετε πως έχετε την προσοχή της γάτας , τραβήξτε πίσω και σχετικά μακρυά το σκυλί . Φροντίστε να έχετε δημιουργήσει κάτι σαν διάδρομο από τον οποίο θα περάσει το γατί και που φυσικά θα οδηγεί προς την έξοδο (μην ταμπουρωθεί σε άλλο σημείο του χώρου) και αφήστε το να φύγει μακρυάαααα...

spyrakos35
27/01/2014, 06:00
Η γάτα ΘΕΛΕΙ να είναι έξω. (εδώ κόσμος παλεύει να τις κρατήσει μες στο σπίτι και την κοπανάνε είτε γιατί έχουν κ@υλες, είτε γιατί έτσι τους τη βίδωσε)

αυτό δεν παλεύεται.....

pipe_smoker
27/01/2014, 07:22
αυτό δεν παλεύεται.....

Που ζεις ρε Σπυρακο???

Εμπα και ξαλαφρωσε youporn (http://youporn)


:lol::lol::lol::lol:

spyrakos35
27/01/2014, 08:23
Που ζεις ρε Σπυρακο???

Εμπα και ξαλαφρωσε youporn (http://youporn)


:lol::lol::lol::lol:

ρε φίλε εγώ ναι, το γατί τι να κάνει???

________________________________________

τότε που μέναμε με τον αδελφό μου μαζέψαμε ενα γατάκι από το δρόμο.... ελα όμως που λίγο καιρό μετά ήθελε να γ@μηθεί...... μόνο σε μας δεν την έπεσε, τριβόταν απο δώ, τριβόταν από κει, τούμπες έκανε, νάζια έκανε, ότι θες έκανε.... και από φωνή, ξύπναγε όλη την πολυκατοικία.....
ατάκα του αδελφού: "τι να σου κάνω που δεν έχεις ανακαλύψει την μ@λακία?".....

ε, στο τέλος την κοπάνησε και ησυχασε και αυτή και εμείς και οι γειτόνοι..... :lol:

bocaros
27/01/2014, 08:39
παθών των ημερών του γενάρη να υποθέσω?

MG-KTiNoS
27/01/2014, 08:58
Μετα απο τοσο φαϊ υιοθετηθηκε μονη της, σιγα μην φυγει τωρα

:lol:

Άρχισε να αφήνεις φαί έξω...
Τώρα που φτιάνει ο καιρός δεν θα θέλει να μπαίνει στο γκαράζ.
:lol:

SHOOTER045
27/01/2014, 09:04
αν ειναι θυληκια φερε εναν(γαμπρο)απ εξω και ωρα τους καλη

spyrakos35
27/01/2014, 09:22
παθών των ημερών του γενάρη να υποθέσω?

προφανώς.....

αλλά και φέτος κάθε βράδυ πάρτυ είχαν στους κήπους της γειτονιάς......

;)

bocaros
27/01/2014, 09:29
προφανώς.....

αλλά και φέτος κάθε βράδυ πάρτυ είχαν στους κήπους της γειτονιάς......

;)

παιδιά δεν έχω και ξενυχτάω από τις φωνές της γάτας.

skylaros
27/01/2014, 09:37
Προσπάθησε να την πιάσεις, επισκέψου τον τοπικό κτηνίατρο ή δες αν ο Δήμος σου έχει προγράμματα στειρώσεων, κάνε της στείρωση, ρίξε και κάποιο απωθητικό για ψύλλους, κυπελλάκι για νερό και τροφή μια κούτα με 1-2 παλιά ρούχα και να σου ζήσει :) To να την απομακρύνεις από τη γειτονιά της ή να τη βρέχεις χειμώνα το πιο πιθανό είναι να τη σκοτώσει.

bikas
27/01/2014, 10:39
λοιπόν.
καλοπιασέ την και βαλε της μια κουτα με ζεστα παλιοπανα καπου κοντα στη μηχανη σου.οταν περασει ο καιρος και δεν σε φοβαται πλέον θα βγαλεις τις εξατμισεις απο την μηχανη και οταν θα την δει να κοιμαται ήρεμη και ανεμελη θα βαλεις μπρος τη μηχανη και θα πιασεις κοφτες για 1 λεπτο.
μετα θα δουμε αν θα ξαναμπει.καλου κακου φορα και το κράνος γιατι δεν μπορεις να φανταστει μεχρι τι υψος φτανουν.

ψαξε το ενδεχομενο να μπαινει απο αλλου κι οχι απο την γκαραζομορτα.της αρκει ενα μικρο ανοιγμα 5 εκατοστων γι αυτο και ανηκει και στα αιλουροειδη.

el_hymador
27/01/2014, 10:56
Πως το δέσατε σχοινί κορδόνι ότι είναι θυληκό το γατί και γκαστρωμένο δεν το καταλαβαίνω... παίζει βέβαια αλλά δεν είναι και σίγουρο. Από εκεί και έπειτα, σε πόρτα γκαράζ που ανοιγοκλείνεί μόνο με είσοδο - έξοδα οχημάτων λίγο δύσκολο να μπει γάτα, μήπως έχει βρει άλλη είσοδο - έξοδο και σας δουλεύει κανονικότατα;

Bradipous
27/01/2014, 10:58
ψαξε το ενδεχομενο να μπαινει απο αλλου κι οχι απο την γκαραζομορτα.της αρκει ενα μικρο ανοιγμα 5 εκατοστων γι αυτο και ανηκει και στα αιλουροειδη.

Παιζει να βρει και καμια τιγρη δηλαδη; :uplate:

Bradipous
27/01/2014, 11:02
Πως το δέσατε σχοινί κορδόνι ότι είναι θυληκό το γατί και γκαστρωμένο δεν το καταλαβαίνω... παίζει βέβαια αλλά δεν είναι και σίγουρο. Από εκεί και έπειτα, σε πόρτα γκαράζ που ανοιγοκλείνεί μόνο με είσοδο - έξοδα οχημάτων λίγο δύσκολο να μπει γάτα, μήπως έχει βρει άλλη είσοδο - έξοδο και σας δουλεύει κανονικότατα;

Τι θες να πεις, οτι εκεινα που κρεμοντουσαν δεν ηταν βυζΓια; :bigcry:

OldMan
27/01/2014, 13:40
Αμαν ρε Ευάγγελε....

Και ότι θα σ'επαιρνα τηλέφωνο αν θέλεις κανα δυό γατακια...:(
(4 έχω στο μπαλκόνι + την μαννα τους..)

spyrakos35
27/01/2014, 13:46
λοιπόν.
καλοπιασέ την και βαλε της μια κουτα με ζεστα παλιοπανα καπου κοντα στη μηχανη σου.οταν περασει ο καιρος και δεν σε φοβαται πλέον θα βγαλεις τις εξατμισεις απο την μηχανη και οταν θα την δει να κοιμαται ήρεμη και ανεμελη θα βαλεις μπρος τη μηχανη και θα πιασεις κοφτες για 1 λεπτο.
μετα θα δουμε αν θα ξαναμπει.καλου κακου φορα και το κράνος γιατι δεν μπορεις να φανταστει μεχρι τι υψος φτανουν.


http://www.youtube.com/watch?v=QCYG554otV8

:lol:

Ασωτος
27/01/2014, 13:54
Καλησπέρα σας

Ευχαριστώ όλους όσους διάβασαν και μπήκαν στον κόπο να πουν τη γνώμη τους ...

Όπως είπα και χθες, έριξα ναφθαλίνη και φλούδες εσπεριδοειδών, μια και αυτές ήταν οι προτάσεις του γκούγκλη, και περιμένω ..

Η γάτα σίγουρα δεν είναι σε ενδιαφέρουσα, όσο την είδα, ήταν λεπτή και ευκίνητη. Αν είναι γατούλης πάλι, δεν πρόλαβα να το ψάξω ...

Όσο για τη γατοτροφή, την έβαλα αφενός για να μην ψοφήσει από πείνα και αφετέρου για να σιγουρευτώ αν είναι μέσα ή έφυγε..


Και όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, απλά δεν θέλω γάτα μέσα στο γκαράζ, για πολλούς λόγους.

Εξακολουθώ να ψάχνω σκυλάκο, για βοήθεια

Τα λέμε πάλι ....

pipe_smoker
27/01/2014, 14:02
http://www.youtube.com/watch?v=QCYG554otV8

:lol:

Στο τέλος είναι το καλύτερο με το σκύλο.

Πρέπει να έπαιξε φάση: Τί γουστάρεις εσυ τώρα? Τί κοιτάς έτσι? Τρέχει κάτι? Είπες κάτι, δεν άκουσα. Κάτσε να'ρθω εκεί να μου το πεις απο κοντά.

Πούλο ο σκύλος....:lol:

stynikop
27/01/2014, 15:10
Προσπάθησε να την πιάσεις, επισκέψου τον τοπικό κτηνίατρο ή δες αν ο Δήμος σου έχει προγράμματα στειρώσεων, κάνε της στείρωση, ρίξε και κάποιο απωθητικό για ψύλλους, κυπελλάκι για νερό και τροφή μια κούτα με 1-2 παλιά ρούχα και να σου ζήσει :) To να την απομακρύνεις από τη γειτονιά της ή να τη βρέχεις χειμώνα το πιο πιθανό είναι να τη σκοτώσει.

Fair play απο skylaro για γατί... δεν το περιμενα, ανέλπιστο! :lol:

:a013: ;)

rider
27/01/2014, 15:56
για τους πατεντιάρηδες του forum


http://www.youtube.com/watch?v=uIbkLjjlMV8

αν εχεις όρεξη.... :)

Acacius
27/01/2014, 18:47
Καλησπέρα σας
Η γάτα σίγουρα δεν είναι σε ενδιαφέρουσα, όσο την είδα, ήταν λεπτή και ευκίνητη. Αν είναι γατούλης πάλι, δεν πρόλαβα να το ψάξω ...

Αν ήταν αρσενικός θα το είχες καταλάβει από τη μπόχα, αφού μαρκάρουν τα πάντα. Για να μη ζέχνει ακόμα το σύμπαν μάλλον είσαι τυχερός κι έπεσες σε θηλυκιά. Από ζημιές η σέλα θα αποκτήσει μικρές τρύπες από τα νύχια και ίσως σου σκίσει την όποια κουκούλα, αλλά δύσκολα θα σου βρομίσει το μέρος εκτός κι αν βρει χώμα/τσιμεντόσκονη ή εγκλωβιστεί και δε μπορεί να ξαναβγεί.

Lioulios
28/01/2014, 11:05
Aν είναι θηλικό και δεν περιμένει γατάκια , το κόλπο με το σκυλί που σου είπα παραπάνω , θα γίνει πιο εύκολο .

mikes
28/01/2014, 20:20
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΓΑΤΑΣ, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Εξολόθρευση με χρήση του 1ου νόμου του Newton
Μία από τις απλούστερες και αγαπημένες μου μεθόδους εξολόθρευσης. Όλα όσα χρειάζεστε είναι οι στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής, και η γάτα φυσικά.
Τοποθετείτε τη γάτα σε ένα διάδρομο, ο οποίος είναι φτιαγμένος από γλιστερό μάρμαρο (χεχεχε). Πιέζετε την ουρά της γάτας, οπότε αυτή ενοχλημένη αρχίζει να σπινάρει προσπαθώντας να ξεφύγει. Κρατάμε τη γάτα για λίγο σε αυτή την ομολογουμένως σαδιστική στάση, και ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση, αφήνουμε τη γάτα ελεύθερη. Μετά από αυτό, συμβαίνουν τα εξής: η γάτα αρχίζει να επιταχύνει, έως ότου αποκτήσει μία επιτάχυνση α, όταν καταλαβαίνει ότι μπροστά της βρίσκεται τοίχος και ότι κάποτε πρέπει να σταματήσει. Είναι όμως πολύ αργά για να σταματήσει, και η γάτα συνεχίζει την ευθεία πορεία. Στη γάτα δεν ασκείται καμία δύναμη, αφού η τριβή από το παρκέ είναι μηδενική σχεδόν, του αέρα δε λαμβάνεται υπ’ όψιν και η αντίδραση του επιπέδου εξουδετερώνεται με το βάρος. Οπότε σύμφωνα με τον 1ο νόμο του Newton η γάτα θα συνεχίσει την πορεία της με την ταχύτητα που έχει ήδη αποκτήσει, και θα συγκρουστεί με τον τοίχο στο τέλος του διαδρόμου, με αποτελέσματα όχι τόσο ευχάριστα (για τη γάτα βέβαια)!

Εξολόθρευση με χρήση στατικού ηλεκτρισμού και της λειτουργίας Degauss
Από τις πιο ενοχλητικές για τη γάτα μεθόδους εξολόθρευσης, η οποία όμως έχει άκρως εντυπωσιακά και διασκεδαστικά αποτελέσματα. Μπορείτε να καλέσετε
γείτονες και φίλους ώστε να απολαύσετε όλοι αυτό το υπέροχο και σπάνιο θέαμα που προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Ας επανέλθουμε όμως στη μέθοδο.
Απαραίτητη είναι η κατοχή μιας οθόνης, η οποία να διαθέτει τη λειτουργία Degauss, η οποία το μόνο που κάνει είναι να απομαγνητίζει την οθόνη, δημιουργώντας στιγμιαία ένα ισχυρό πεδίο γύρω της. Αφήνουμε λοιπόν την οθόνη να λειτουργεί συνεχώς για κανά 12ωρο, και ύστερα τοποθετούμε τη γάτα επάνω στην οθόνη. Σε αυτό το σημείο ίσως θα χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου 2ου ατόμου, διότι η γάτα μπορεί να μην κάθεται επάνω στην οθόνη. Συγκεκριμένα η γάτα που χρησιμοποιώ εγώ για τα πειράματά μου, έχει μία περίεργη διαίσθηση ότι το φαινόμενο του απομαγνητισμού πρόκειται να λάβει χώρα, και γίνεται ανήσυχη! Αφού λοιπόν είναι όλα στη θέση τους ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο μπάμ. Πατάμε το κουμπί του απομαγνητισμού (σε Eizo πχ. επιλέγουμε Screenmanager-> Others-> Degauss-> Ok χεχεχεχε) , και voila οι τρίχες της γάτας σηκώνονται όρθιες, και η γάτα φανερά ενοχλημένη αρχίζει να νιαουρίζει!
Είναι μία εντυπωσιακή μέθοδος η οποία προτείνω να μην εφαρμόζεται περισσότερες από 2 φορές την ημέρα, εάν θέλουμε να διαρκέσει η γάτα κάμποσο!! Το συγκεκριμένο πείραμα έχει καλύτερα αποτελέσματα αν αντί για μία οθόνη έχετε πρόσβαση σε ηλεκτροστατική γεννήτρια Van Der Graaf, η οποία παράγει ηλεκτροστατικά πεδία κλάσεις ανώτερα από της οθόνης.

mikes
28/01/2014, 20:20
Εξολόθρευση με χρήση Κεντρομόλου-Φυγοκέντρου δύναμης
Μία πολύ απλή και οικονομική μέθοδος, με φανερά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία περιστρεφόμενη
καρέκλα γραφείου, και τίποτε άλλο. Απλά τοποθετείτε τη γάτα στην καρέκλα, και τη γυρίζετε πολύ γρήγορα γύρω από τον άξονά της για 5 λεπτά περίπου.
Μόλις σταματήσετε, θα παρατηρήσετε ότι η γάτα εμφανώς ζαλισμένηπροσπαθεί ναι καταλάβει από που της ήρθε, και κουνάει το κεφάλι δεξιά – αριστερά σαν τα σκυλάκια που πουλάνε οι λαθρομετανάστες στα φανάρια. Επαναλαμβάνοντας το πείραμα σε τακτά χρονικά διαστήματα, συνεπάγεται την πλήρη εξολόθρευση της γάτας σε διάστημα μίας εβδομάδας περίπου. Προσοχή, μετά το συγκεκριμένο πείραμα μη βάλετε τη γάτα να περπατήσει γιατί πιθανότατα θα σωριαστεί κάτω, και ίσως σας αφήσει και κανα δωράκι για να τη θυμάστε στο χαλί.

Εξολόθρευση με χρήση του 2ου θερμοδυναμικού αξιώματος.
Εκπληκτικά απλή και αποτελεσματική μέθοδος παρόλο που έχει άκρως ψαρωτικό όνομα. Η χρήση του αξιώματος γίνεται κάθε μέρα χωρίς να το καταλάβουμε, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εξολόθρευση γάτας. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν και συγκεκριμένα με τη διατύπωση της “ψυκτικής μηχανής” είναι αδύνατο οποιαδήποτε μεταβολή να έχει σαν αποκλειστικό αποτέλεσμα την μεταφορά θερμότητας από ένα ψυχρότερο σώμα σε ένα θερμότερο. Σε αυτό το σημείο θα αφήσω τη φαντασία σας να οργιάσει και δεν θα αναλύσω κάποια συγκεκριμένη μέθοδο (διότι θα μας πάει και μέσα καμιά φιλοζωική) και θα σας πώ μόνο ότι πάντα η γάτα είναι το ψυχρότερο σώμα, ενώ το θερμότερο μπορεί να είναι τζάκι, φρυγανιέρα, φούρνος και άλλα καλούδια που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι σας. Προσοχή άκρως σαδιστική πλην όμωςαποτελεσματική μέθοδος.

Εξολόθρευση με χρήση ελεύθερης πτώσης και ταυτόχρονη επαλήθευση φαινομένου Doppler
Με αυτή την εκπληκτική μέθοδο καταφέρνετε 2 σε 1. Εξολοθρεύετε τη γάτα και επαληθεύετε ταυτοχρόνως τα αποτελέσματα του φαινομένου Doppler (αυτού μωρέ που πάντα θέλατε να επαληθεύστε, ναι ναι σίγουρα). Απαραίτητη η παρουσία 2ου ατόμου καθώς και η χρήση πολυκατοικίας με περιττό αριθμό ορόφων. Στο παράδειγμά μας έστω ότι πρόκειται για 5-όροφη πολυκατοικία. Δίνουμε τη γάτα στο συνεργάτη μας, και τον στέλνουμε στον τελευταίο όροφο. Εμείς καθόμαστε στο μεσαίο όροφο (εδώ στον τρίτο δηλαδή) και δίνουμε το σύνθημα να αφήσει τη γάτα να πέσει από τον 5ο. Κατά την ελεύθερη πτώση ακούμε την ένταση στο
νιαούρισμα της γάτας πρώτα να αυξάνει καθώς πλησιάζει, και μετά να μειώνεται καθώς απομακρύνεται. Αυτό είναι μία επαλήθευση του φαινομένου, και μία καλή ένδειξη ότι η γάτα τα έπαιξε και αν δεν πάει από ελεύθερη πτώση θα πάει από καρδιακή προσβολή. Για τους ενδιαφερόμενους, η συχνότητα Fl του
νιαουρίσματος που θα ακούμε θα μεταβάλλεται σύμφωνα με τον τύπο:

Fl=[(U+Ul)/(U+Us)]*Fs

όπου F με δείκτη s η συχνότητα του νιαουρίσματος, U η ταχύτητα του
νιαουρίσματος, U με δείκτη s η ταχύτητα της γάτας, και U με δείκτη l η
ταχύτητά μας (αν είμαστε κουνιστοί)

taisteal
28/01/2014, 20:22
δωσε και οδηγιες εξολοθρευσης διποδων...

nikos_abel
28/01/2014, 21:15
Εξολόθρευση με χρήση ελεύθερης πτώσης και ταυτόχρονη επαλήθευση φαινομένου Doppler

Άσε που ιδέα δεν έχει τι είναι το φαινόμενο doppler...

mikes
28/01/2014, 21:31
Άσε που ιδέα δεν έχει τι είναι το φαινόμενο doppler...
γιατι, εχω εγω νομιζεις??

Acacius
29/01/2014, 01:49
δωσε και οδηγιες εξολοθρευσης διποδων...
Φιλαράκι άμα στο γκαράζ σου μπήκε καγκουρό, τον ήπιες. Δεν τα ξεφορτώνεσαι με τίποτα.


Τουλάχιστον σε καλύπτει το σύστημα υγείας άμα σε δαγκώσει

taisteal
29/01/2014, 07:41
τα καγκουρω τα ξεφορτωνεσαι ανετα,τα καγκουρια δεν ξεφορτωνεσαι...

ιφ γιου νοου γουατ αι μιν..

:a3:

Bowleno
29/01/2014, 08:20
γιατι, εχω εγω νομιζεις??

Αρχισε να μελετάς (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF_%CE%9D%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%81) :D

Giorgis21
18/08/2021, 00:58
Ξερεις πως οτι γραφεις εκτος απο απανθρωπο ειναι και παρανομο ετσι; Αν το στειλω στη διωξη οτι γραφεις θα πεις οτι εκανες πλακα;

Lioulios
18/08/2021, 01:10
Εσυ βραδυατικα τι ακριβως εψαχνες και μπηκες εδω μεσα ;

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/08/2021, 06:11
Ξερεις πως οτι γραφεις εκτος απο απανθρωπο ειναι και παρανομο ετσι; Αν το στειλω στη διωξη οτι γραφεις θα πεις οτι εκανες πλακα;

Πλάκα έκανε!

Bowleno
18/08/2021, 07:25
Ξερεις πως οτι γραφεις εκτος απο απανθρωπο ειναι και παρανομο ετσι; Αν το στειλω στη διωξη οτι γραφεις θα πεις οτι εκανες πλακα;

Μπήκες εσυ ο εξυπνάκιας 2 ξημερώματα να κάνεις εγγραφή σε ένα φόρουμ στο οποίο δεν γνωρίζεις κανέναν, για να την πεις σε κάποιον που έκανε πλάκα 7 χρόνια πριν; μάλιστα....:rolleyes:
Γεμίσαμε γιαλαντζί ζωόφιλους

mikes
18/08/2021, 07:47
Ξερεις πως οτι γραφεις εκτος απο απανθρωπο ειναι και παρανομο ετσι; Αν το στειλω στη διωξη οτι γραφεις θα πεις οτι εκανες πλακα;

Ρε σεις... Βρειτε καμια γυναικα... Εν αναγκη πληρωστε την κιολας.. κριμα ειναι να σας καταστρεφει ετσι το χειρογλυκανο...

panavour
18/08/2021, 08:48
Γιατί εμείς που την πληρώνουμε την ίδια 35 χρόνια μαλακές είμαστε ??:lol:

karellen
18/08/2021, 09:23
Το θέμα έκανε τον κύκλο του προφανώς.