View Full Version : Γνωμες για κρανος
petran256
27/01/2014, 22:55
Καλησπερα σε ολους.Ηρθε ο καιρος να αλλαξω το κρανος μου.Θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτο το κρανος
http://www.caberg.it/caberg_caschi_caberg_helmets.php?mod=DK&color=L&p=1&lang=en
Κοιταζω σε flip up λογω δουλειας μιας κ το προηγουμενο που ηταν κ αυτο ανοιγωμενο με ειχε βολεψει μια χαρα.
Καθε γνωμη σχολιο παρατηρηση δεκτα οπως κ αλλες προτασεις μεχρι 170-180 ευρω
Ειχα το rhino/trip.
Δεν ξερω αν αυτο ειναι τοοοοοσο διαφορετικο αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι δραμα..... Μια φορα μου εφυγε απο το χερι και ραγισε το σημειο που θεωρητικα θα προστατεψει το σαγονι..... Δεν θελω καν να σκεφτομαι την συμπεριφορα του σε πραγματικη αναγκη.....
Pan (dvs)
28/01/2014, 08:31
Ειχα το rhino/trip.
Δεν ξερω αν αυτο ειναι τοοοοοσο διαφορετικο αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι δραμα..... Μια φορα μου εφυγε απο το χερι και ραγισε το σημειο που θεωρητικα θα προστατεψει το σαγονι..... Δεν θελω καν να σκεφτομαι την συμπεριφορα του σε πραγματικη αναγκη.....
Αναφερεσε στη συγκεκριμενη μαρκα?
Αναφερεσε στη συγκεκριμενη μαρκα?
Ναι για Caberg μιλαω
Bradipous
28/01/2014, 18:26
Για το συγκεκριμενο δεν εχω αποψη αλλα νομιζω πως ολα τα flip up κρανη σε αυτα τα λεφτα ειναι λιγο πολυ το ιδιο. Οποτε παιρνεις αυτο που θα σου κατσει καλυτερα και αυτο που θα βρεις σε καλυτερη τιμη.
Μια χαρα πρακτικο για μεσα στην πολη ειδικα αν κανεις συχνες στασεις τυπου κουριερ, ντελιβερι κλπ.
Φυσικα υστερουν σε ασφαλεια και σε βαρος (σε συγκριση με full face).
Εγω παντως τα εχω στο μυαλο μου ενα σκαλι πιο κατω απο ενα φουλφεις και οτι ενα ανοιγομενο των 200-250€ ειναι αντιστοιχο ενος κλειστου με 100-150€, μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
spyrakos35
28/01/2014, 18:28
δεν παίρνεις ποτε ανοιγόμενο..... δε Μπα ναναι και αραι.... ;)
petran256
28/01/2014, 19:51
Εχω και full face απλα η δουλεια μου ειναι τετοια που απαιτει βαλε βγαλε κρανος κ κατανταει κουραστηκο.Γι'αυτο ψαχνομαι σε ανοιγομενο
spyrakos35
28/01/2014, 20:50
Εχω και full face απλα η δουλεια μου ειναι τετοια που απαιτει βαλε βγαλε κρανος κ κατανταει κουραστηκο.Γι'αυτο ψαχνομαι σε ανοιγομενο
καλυτερα να κουράζεσαι παρά να ψάχνεις τα σαγώνια, κουφια η ώρα...
Μην γελασετε......
Το εχω δει στο δρομο......:cry:
308577