View Full Version : ερώτηση πρωτάρη για μπουφάν!
γεια χαρα σε ολους!!! πριν λιγους μηνες αγορασα το πρωτο μου μοτορι (honda cbr 125) και αφου αγορασα τα βασικα για αρχη (κρανος,γαντια) , ηρθε η ωρα να παρω και ενα μπουφανακι...ειμαι αναμεσα σε δυο μαρκες την richa και dainese...καταληγω σε dainese απλα θα ηθελα την γνωμη σας ως προς την εμπειρια σας στο αντικειμενο...τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 220- 240 ευρω...ενα μπουφαν που εχω ξεχωρισει ειναι αυτο http://www.toofast.gr/showprod.php?id=1517...ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια !!! :) :) :):) :wave2: :wave2:
SHOOTER045
29/01/2014, 15:42
Σαν μαρκα οκ
Σαν ποιοτητα δεν ξερω
Ειναι αδιαβροχο?
Εχει επενδυση?
αδιαβροχο αναφερει οτι ειναι...και θερμικη επενδυση που μπαινω βγαινει....νομιζω στη κατηγορια αυτη ετσι ειναι ολα αν δεν κανω λαθος...οταν λες για ποιοτητα τι εννοεις?
Ο επιμενων Ελληνικα
COLORI
:D
Πηγαινε μια βόλτα σε κανα colori (http://www.coloriposto.gr/web/?LanguageID=1)
Σε αυτά τα λεφτά έχεις αρκετές επιλογές
τα προστατευτικα π εχουν αγκωνες ωμους εχουν διαφορα??γτ εχω δει σε dainese φιλου οτι ειναι πιο καλα απο της richa..ειναι το ιδιο και τ colori?
τα προστατευτικα π εχουν αγκωνες ωμους εχουν διαφορα??γτ εχω δει σε dainese φιλου οτι ειναι πιο καλα απο της richa..ειναι το ιδιο και τ colori?
Δεν εχω δει καλυτερη προστασία πλάτης απο αυτή που έχω στα 2 μου κολορι
SHOOTER045
29/01/2014, 15:59
Οσο για τα colori που λενε τα παιδια απο πανω
Ειναι εγγυηση+ οτι ειναι ελληνικα
+ οτι εχουν service πραγματικο
Καποτε ειχα φαει τουμπα με το υπηρεσιακο colori και το ειχα γδαρει αρκετα και σχισει σε δυο σημεια
Το πηγα στον αντιπροσωπο το πηρε και σε μια εβδομαδα το ειχα πισω καινουργιο
Αλλαξαν ΟΛΑ τα γδαρμενα-σκισμενα μερη και πληρωσα κατι ψιλαδια
αα μαλιστα γτ το dainese πρεπει να την παρεις εξτρα δλδ κανα 50αρι...στα richa παντως μου φανηκε πλ ψευτικη
εχεις να προτεινεις καποιο colori?
Οσο για τα colori που λενε τα παιδια απο πανω
Ειναι εγγυηση+ οτι ειναι ελληνικα
+ οτι εχουν service πραγματικο
Καποτε ειχα φαει τουμπα με το υπηρεσιακο colori και το ειχα γδαρει αρκετα και σχισει σε δυο σημεια
Το πηγα στον αντιπροσωπο το πηρε και σε μια εβδομαδα το ειχα πισω καινουργιο
Αλλαξαν ΟΛΑ τα γδαρμενα-σκισμενα μερη και πληρωσα κατι ψιλαδια
SHOOTER045
29/01/2014, 16:08
Αυτο που ειχα ηταν υπηρεσιακο
Υπηρχε τοτε και στο εμποριο
Αλλα εχουν περασει κατι χρονια
Οποτε καταλαβαινεις
Ρωτα τα παιδια που το εχουν τωρα
Η μπες στο site της colori
Ριξε μια ματιά στο λινκ που σου 'βαλα παραπαν να δεις τι θέλεις (μακρυ, κοντό, απλο, σπέσιαλ κτλ) πόσταρε το να σου πει κανας κάτοχος γνώμη
Pan (dvs)
29/01/2014, 17:39
Φιλαρακι αν εκτιμω σωστα απο τη φωτογραφια για χειμωνα δεν...
Black Diamond
29/01/2014, 18:01
αν δεν πας να δοκιμάσεις και να συγκρίνεις δύσκολα..
υπάρχουν πολλά που βάσει κατασκευής σώματος μπορεί να μην σε βολεύουν. αυτές τις μέρες έχουν έκπτωση (20% ή 25% δεν θυμάμαι) στην DAINESE και μπορείς να βρεις ωραία μπουφάν, πήγα με φίλο που ενδιαφέρεται και πήρα καλή "μυρωδια" . Σε αυτό που ψάχνεις έχει ένα καινούργιο μοντέλο και η alpinestars επίσης πολύ καλό. Το είδα/επεξεργάστηκα Καλλιρρόης σε γωνιακό μαγαζί στο ρεύμα για Αθήνα. Η Dainese θέλει να πάρεις extra την προστασία πλάτης που πάει λίγο πάνω απο 60€. Η richa είναι επίσης μια χαρά εταιρεία που ανέφερες. Η εφαρμογή είναι μεγάλη υπόθεση όπως είπα.
Βέβαια μιλάω για τιμές κανα 40αρι πάνω απο αυτό που πόσταρες.
Πες μας που κατέληξες και τις εντυπώσεις σου μετά τις πρώτες βόλτες! :wave2:
Billymuse
29/01/2014, 18:32
colori storm μπουφανάρα
+100 Αυτό έχω και ειμαι υπερικανοποιημένος
dimmie_72
29/01/2014, 19:41
Αντε dainese να το καταλάβω για CBR 125 και αν είσαι το πολύ 25 χρ. Η Richa από που προέκυψε;
Τεσπα αν είσαι εξαιρετικά αδύνατος και θες να το προβάλεις κι όλας και καλά κάνεις πάρε Dainese να φαίνεσαι μανκέν. Richa αρκετά κάτω απ τα 200€ πάιζει το Sprint αρκετά αξιόπιστο και ιδανικό για το μηχανάκι που έχεις μια και η cordura του δεν είναι να τη φοράς χωρίς επένδυση τέτοιο καιρό με όλες τις προστασίες από μαμά, αλλά παράλογα λίγες τσέπες. Πάνω από 200€ έχει εξαιρετικής ποιότητας κορντούρες αλλά για .......125 :confused:
20 χρονων ειμαι....θεωρω οτι δε παιζει ρολο τη μηχανη εχεις....μιλαμε για ασφαλεια διοτι ειτε πεσεις απο το 125 ειτε πεσεις απο το 1000 με ιδια ταχυτητα παντα εννοω τις ιδιες επιπτωσεις θα χεις
Αντε dainese να το καταλάβω για CBR 125 και αν είσαι το πολύ 25 χρ. Η Richa από που προέκυψε;
Τεσπα αν είσαι εξαιρετικά αδύνατος και θες να το προβάλεις κι όλας και καλά κάνεις πάρε Dainese να φαίνεσαι μανκέν. Richa αρκετά κάτω απ τα 200€ πάιζει το Sprint αρκετά αξιόπιστο και ιδανικό για το μηχανάκι που έχεις μια και η cordura του δεν είναι να τη φοράς χωρίς επένδυση τέτοιο καιρό με όλες τις προστασίες από μαμά, αλλά παράλογα λίγες τσέπες. Πάνω από 200€ έχει εξαιρετικής ποιότητας κορντούρες αλλά για .......125 :confused:
spyrakos35
30/01/2014, 05:36
20 χρονων ειμαι....θεωρω οτι δε παιζει ρολο τη μηχανη εχεις....μιλαμε για ασφαλεια διοτι ειτε πεσεις απο το 125 ειτε πεσεις απο το 1000 με ιδια ταχυτητα παντα εννοω τις ιδιες επιπτωσεις θα χεις
:beer:
ευγε νέε μου
Billymuse
30/01/2014, 14:34
Eτσι μπράβο και να προσέχεις και λίγο την άσφαλτο κοντά σε οικοδομές μπορεί να έχει τπτ κουτάκια άμστελ πατημένα :rolleyes:
Black Diamond
30/01/2014, 15:12
είσαι σίγουρα 20; σπανίζουν τέτοιες σκέψεις σε αυτήν την ηλικία :a013:
(μπας και είσαι 20 και κάτι μήνες; 150 ας πούμε.. :faint:)
Eτσι μπράβο και να προσέχεις και λίγο την άσφαλτο κοντά σε οικοδομές μπορεί να έχει τπτ κουτάκια άμστελ πατημένα :rolleyes:
Βασιλάκη αγόρι μου εσύ το είχες τραβήξει λαχείο όχι μ@#$@#$κιες τώρα....veloujr το πάς πολύ σωστά :beer:
20 χρονων ειμαι ρε παιδια φοιτητης στη λαμια εκει εχω τη μηχανη....μη νομιζεις εχω πολλους φιλους σε αυτη την ηλικια που σκεφτονται οπως εγω :) :)
είσαι σίγουρα 20; σπανίζουν τέτοιες σκέψεις σε αυτήν την ηλικία :a013:
(μπας και είσαι 20 και κάτι μήνες; 150 ας πούμε.. :faint:)
Βασιλάκη αγόρι μου εσύ το είχες τραβήξει λαχείο όχι μ@#$@#$κιες τώρα....veloujr το πάς πολύ σωστά :beer:
:D:D
SHOOTER045
30/01/2014, 16:23
20 χρονων ειμαι ρε παιδια φοιτητης στη λαμια εκει εχω τη μηχανη....μη νομιζεις εχω πολλους φιλους σε αυτη την ηλικια που σκεφτονται οπως εγω :) :)
ΕΥΓΕ παλικαρι μου και παντα ορθιος
να σαι κλ φιλε ΠΑΝΤΑ ορθιοι να μαστε ολοι....οσο για το μπουφαν μαλλον κατεληξα σε dainese...βρηκα ενα σε προσφορα πηγα το ειδα το δοκιμασα και δεν ηθελα να το βγαλω απο πανω μου :lol: :lol:
ΕΥΓΕ παλικαρι μου και παντα ορθιος
κι εγω θα επεμενα για κολορι. τα αξιζει τα λεφτα του. κατοχος dylan
κι ενα μπραβο για τις σκεψεις σου:beer:
Pan (dvs)
30/01/2014, 18:01
Καηκε η γρια στο χυλο,φυσαει και το γιαουρτι.
:a012:
Καηκε η γρια στο χυλο,φυσαει και το γιαουρτι.
Billymuse
30/01/2014, 19:17
:a012:
Μην τον ακούς αυτός εκει πάνω στα Γιάννενα έχει καλούς δρόμους ας έρθει κανα μήνα στην αθήνα να δεί σπάνια αντικείμενα στο οδόστρωμα και λακούβα κάθε
μισό μέτρο και μετά θα σου πω εγώ για γριές και χυλούς...
Παρεπιπτώντος πιο μοντέλο σου άρεσε θυμάσαι κωδικό η όνομα?
που να δειτε και τους δρομους της λαμιας παιδες συν του οτι πρεπει να αντιμετωπισεις και τη οδηγικη συμπεριφορα των οδηγων εκει....το μοντελο ειναι αυτο http://www.megastockbazaar.gr/product.asp?catid=1286
Μην τον ακούς αυτός εκει πάνω στα Γιάννενα έχει καλούς δρόμους ας έρθει κανα μήνα στην αθήνα να δεί σπάνια αντικείμενα στο οδόστρωμα και λακούβα κάθε
μισό μέτρο και μετά θα σου πω εγώ για γριές και χυλούς...
Παρεπιπτώντος πιο μοντέλο σου άρεσε θυμάσαι κωδικό η όνομα?
εγω θα σου ελεγα το εξης
http://www.bering.fr/index.php?act=fiche-produit&idp=24455
στα λεφτα που διαθετεις, με πλατη και το σημαντικοτερο με αποσπομενη αδιαβροχη επενδυση! ;)