View Full Version : Προετοιμασία για το Grab The Flag Rijeka 2014
Χμ...
Είτε με τα koni είτε με τα κίτρινα κάτι κάνουμε. Μάλλον Δευτέρα θα σου φέρω υλικό να δοκιμάσουμε. Julius ακούει ? Και τα ikon ταμαμ είναι.
Τωρα το ειδα ρεεεεεεεε
Άρη εάν θέλεις τα 36αρια μου, πές μου ρε δεν εχο κανέεεεενα πρόβλημα. 17/9 λήγει η ασφάλεια στο καβλ-α-σακι και θα μείνει μέσα να ξεχειμωνιάσει.
και μοτερ εαν θέλεις αγωνιστικό, το ξηλώνω και στο φέρνω να το περάσουμε στην ζαρντινιέρα σου.
spyrakos35
04/09/2014, 15:44
Μουναρα το 350.....
Α ρε μητσαρα μορτη
Μουναρα το 350.....
Α ρε μητσαρα μορτη
Αν ο Μητσάρας τρέχει στην Junior έχει κατάλληλο μηχανάκι ! Ψηλέ μπορεί να σ έχω ξαναρωτήσει στην κατηγορία σου τρέχουν 2χρονα ?
sapila racing
05/09/2014, 12:23
Αν ο Μητσάρας τρέχει στην Junior έχει κατάλληλο μηχανάκι ! Ψηλέ μπορεί να σ έχω ξαναρωτήσει στην κατηγορία σου τρέχουν 2χρονα ?
Mπα, τετραχρονα μόνο εχω δεί στις συμμετοχές.
Οι συμμετοχές του αγώνα και οι αριθμοί συμμετοχής έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Ο binis racing τρεχει στα 350 και στα 750, με τα νούμερα 91 και 191 αντίστοιχα.
Εγώ στα 750 με το νούμερο 97. Θα με πατήσει ανετα με το Pantah η κουφάλα, αφού παει 200 εύκολα.
Εγώ στα 750 με το νούμερο 97. Αν δουλευει βρεμενο Θα με πατήσει ανετα με το Pantah η κουφάλα, αφού παει 200 εύκολα.
ok Fixed
Mπα, τετραχρονα μόνο εχω δεί στις συμμετοχές.
Οι συμμετοχές του αγώνα και οι αριθμοί συμμετοχής έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Ο binis racing τρεχει στα 350 και στα 750, με τα νούμερα 91 και 191 αντίστοιχα.
Εγώ στα 750 με το νούμερο 97. Θα με πατήσει ανετα με το Pantah η κουφάλα, αφού παει 200 εύκολα.
Τώρα το είδα απαγορεύονται υδρόψυκτα 2χρονα και ψεκαστά... (πχ Suzy gt 750 & Kawa gpz 1100 - 750 turbo)
Βάλε κανά λινκ με συμμετοχές !
sapila racing
05/09/2014, 14:45
Τώρα το είδα απαγορεύονται υδρόψυκτα 2χρονα και ψεκαστά... (πχ Suzy gt 750 & Kawa gpz 1100 - 750 turbo)
Βάλε κανά λινκ με συμμετοχές !
Θα βγαλω φωτό το χαρτί που μου έστειλαν οταν προκάνω, link δεν υπάρχει.
Προς το παρόν πήζω στην δουλειά το πρωι και στο γκαραζ απο το απόγευμα και μετα να προλάβω να είμαι ΟΚ για το Τατόι.
Μετα θα ξαναχαλαρώσουμε λίγο μετα θα ξαναπήξουμε και μετα βούρ!
Στα 750 παίζουν στην Sportsmen (μεχρι 1970) ενα Triumph, ένα BMW και τρία Norton εκ των οποίων το ενα Seeley.
Στα 750 Classic παίζουν 4 Ducati, 3 Ηonda, 3 MotoGuzzi, 1 Yamaha, 1 Suzuki, 1 Laverda, 3 BMW, 1 Triumph, 1 Norton.
Στα 350 χαμός, 9 Ducati, 6 Aermacchi, 2 Honda, 1 Laverda, 1 Kawasaki, 1 MZ.
sapila racing
15/09/2014, 11:18
Η πρώτη δοκιμή με όλες τις μετατροπές έγινε 2 μέρες πριν το Τατόι και δυστυχώς κάπου εκεί άρχισε το μπλέξιμο και άρχισε το ράβε ξήλωνε...
Οι κύριες μετατροπές ήταν οι εξής:
Τιμόνι
Σέλλα
Μαρσπιέ
Φιλτροχοάνες (απαραίτητες για να εχω σωλήνα και δοχείο αναθυμιάσεων που ειναι υποχρεωτικό).
Στην πρώτη βόλτα με όλα αυτα, διαπίστωσα οτι το πενταλ του πίσω φρένου των νεων μαρσπιέ, είναι τόσο κοντό που καταλήγεις να μην έχεις πίσω φρένο. Δυστυχώς δεν γίνεται να μακρύνει τόσο ωστε να δουλέψει σωστά το φρένο, και για να γινει σωστό θα χρειαστεί μελέτη/χρόνο κλπ που δεν υπαρχουν τώρα.
Ο νεος μοχλός έχει στην ουσία λιγο λιγότερο απο το μισό μήκος του original, και συνυπολογίζοντας οτι το πίσω ταμπούρο δεν είναι και κανενα τρομερό φρένο, θα πρέπει να αλλάξει ο μοχλισμός.
Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστώ να βάλω παλι τα μαμα μαρσπιέ, πενταλ φρένου και λεβιέ ταχυτήτων. Εκεί όμως αρχισαν τα παρατράγουδα αφού στην δεξια μεριά δεν χώραγε το πόδι να πατήσει το φρένο λόγω της φιλτροχοάνης. Ετσι ξηλώθηκαν κι αυτές και πήγα στο Τατόι με μαμα μαρσπιέ και μαμα φίλτρο αέρα.
Καλά πήγε, και η θέση οδήγησης ήταν αρκετά καλή, με βοήθησε.
Τωρα βέβαια πρέπει να ξαναβάλω τις φιλτροχοάνες, οπότε τα μαρσπιέ πήγαν τερμα κάτω, οι φιλτροχοανες γυρισαν αναποδα και θα παμε έτσι...
Επίσης στον τεχνικό έλεγχο που πήγα στο τατόι και το είχα με φιλτροχοάνες, είδα οτι παει καλά, καλύτερα απο οτι με το μαμα φίλτρο. Τα μπουζί ηταν καλά, εχω κι ενα ζευγάρι μεγαλύτερα που θα εχω μαζί μου αν δω οτι χρειάζονται.
Σήμερα παλι στο γκαραζ να κανω κι αυτες τις αλλαγές.
Την περασμένη εβδομάδα που άλλαξα όλα τα ζουμιά, τρύπησα ολες τις τάπες (πληρωσης και κένωσης) λαδιών και βαλβολίνης (συνολο 8 :cry: ) και μενουν οι συρματασφαλίσεις.
Θα γίνει και αλλαγή μπαταρίας που θα μου δώσει ενας φίλος απο την Λεσχη Κλασσικών και θα βγούν και τα σταντ.
:beer:
Με το καλο
καλα ξεμπερδεματα...
τωρα σε βλεπω .....
με τα αμορτισερ τι εχεις κανει ?
( στειλε καλυτερα πμ )
sapila racing
16/09/2014, 21:13
τωρα σε βλεπω .....
με τα αμορτισερ τι εχεις κανει ?
( στειλε καλυτερα πμ )
Θα είμαι ΟΚ, ευχαριστώ.
Ο Μητσος έκανε δοκιμές το Pantah το Σαββατοκύριακο, κατέβηκε στο Δρέπανο στις Μελωδικές Εξατμίσεις απο Επίδαυρο.
Δεν εχει ακόμα το φαιρινγκ στην φωτό αλλά είναι ήδη κούκλα.
Θα με σκίσει στα 750 που τρέχουμε μαζί!
filipp0s
16/09/2014, 22:47
Ο Μητσος έκανε δοκιμές το Pantah το Σαββατοκύριακο, κατέβηκε στο Δρέπανο στις Μελωδικές Εξατμίσεις απο Επίδαυρο.
:a2::beer::beer::beer::beer:
Θα είμαι ΟΚ, ευχαριστώ.
Από εμφάνιση έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια ,για τα υπόλοιπα στο γήπεδο...
Προσοχή και καλή επιτυχία και στους δύο !
Αναμένουμε φωτό βίντεο μπλα μπλα μπλα.
Θα είμαι ΟΚ, ευχαριστώ.
:a016::a46::a015::beer::beer::beer::beer:
sapila racing
17/09/2014, 10:26
Το 350 χτες πήγε στο δυναμόμετρο και απο τους κραδασμούς εγινε ο κακός χαμός.
Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με τον racing στρόφαλο και την ζυγοστάθμισή του ( ο οποίος ήρθε έτοιμος απο την Γερμανία ) οπότε τελικά θα παμε με 2 μηχανακια, το R75 και το Pantah.
Aμα δείτε το Pantah με το φαίρινγκ και απο κοντα να φαίνεται και το μεταλλο στην βαφή θα παθετε πλάκα. Δεν εχω αλλη φωτό αλλά θα βγάλουμε και θα ποστάρω.
chillipf
17/09/2014, 10:31
Πάρα πολύ όμορφο το Pantah. :cool:
αναμένονται αγωνιωδώς φωτό με το φέρινγκ :a014:
MG-KTiNoS
17/09/2014, 11:11
Καλή επιτυχία και στους δύο !
Το 350 χτες πήγε στο δυναμόμετρο και απο τους κραδασμούς εγινε ο κακός χαμός.
Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με τον racing στρόφαλο και την ζυγοστάθμισή του ( ο οποίος ήρθε έτοιμος απο την Γερμανία ) οπότε τελικά θα παμε με 2 μηχανακια, το R75 και το Pantah.
Aμα δείτε το Pantah με το φαίρινγκ και απο κοντα να φαίνεται και το μεταλλο στην βαφή θα παθετε πλάκα. Δεν εχω αλλη φωτό αλλά θα βγάλουμε και θα ποστάρω.
περιμένουμεεεεεε Άρη! :beer:
Το pantah ήταν το όνειρο των παιδικών μου χρόνων!
sapila racing
18/09/2014, 09:07
Ετοιμο το Pantah! Ε ρε τι έχει να γίνει... :beer:
Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή και χωράω κι εγω και ο Μήτσος.
filipp0s
18/09/2014, 09:12
κουκλαρα! :eek: :beer::beer::beer::beer:
Κριμα για το μικρο παντως...
κουκλαρα! :eek: :beer::beer::beer::beer:
Κριμα για το μικρο παντως...
+990 και στα δύο σχόλια.
:beer::beer:
chillipf
18/09/2014, 09:41
Τι μου θυμίζεις τώρα λέμε :beer: :eyepop::a18::cool:
καλή επιτυχία σας!
το pantah θα τρέξει με τα λάστιχα που βλέπουμε παραπάνω?
τι κουκλί είναι τούτο;;; :a32::a32::a07::a07:
τα σέβη μου :a23::a18: στον ιδιοκτήτη, μακάρι να αξιωθώ να αποκτήσω κι εγώ ένα κάποτε (στο σαλόνι θα μπει, βεβαίως....)
sapila racing
18/09/2014, 15:47
To ήξερα ρε κουφάλες οτι θα πεσετε με τα μούτρα, το BMW τωρα έπεσε σε 2ο 3ο πλάνο...αλλά δεν πειράζει αφού θα το καβαλήσω κι εγω το Pantah. :D
stam2 τα λάστιχα είναι Bridgestone BT45, κι είναι απο τα καλύτερα λαστιχα για τετοιες μοτο.
Βεβαια ο binis racing ειχε παρει και αγωνιαρικα Dunlop μστίχες για το μικρό, αλλά δεν κανουν στο Pantah.
To ήξερα ρε κουφάλες οτι θα πεσετε με τα μούτρα, το BMW τωρα έπεσε σε 2ο 3ο πλάνο...αλλά δεν πειράζει αφού θα το καβαλήσω κι εγω το Pantah. :D
stam2 τα λάστιχα είναι Bridgestone BT45, κι είναι απο τα καλύτερα λαστιχα για τετοιες μοτο.
Βεβαια ο binis racing ειχε παρει και αγωνιαρικα Dunlop μστίχες για το μικρό, αλλά δεν κανουν στο Pantah.
προφανώς είναι ένα σχετικά μαλακό πολιτικό ελαστικό... απλώς επειδή έχετε προετοιμαστεί τόσο πολύ μου πέρασε απ' το μυαλό για γόμες... Η dunlop δεν κάνει, αλλά με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν γνωρίζω διαστάσεις που ψάχνεις ίσως να κοίταγες και σε heidenau, στη σειρά race που είναι πάλι vintage χάραξη αλλά είναι στενότερες οι αυλακώσεις... Anyway, εγώ λέω τα δικά μου αλλά είναι και το budget στη μέση... Συν ότι αν έχετε ήδη δοκιμάσει το ελαστικό, καλό είναι να μην πειραματιστείτε στο παρα πέντε με άλλο... Ας υπάρχει σαν πληροφορία όμως...
sapila racing
18/09/2014, 16:16
προφανώς είναι ένα σχετικά μαλακό πολιτικό ελαστικό... απλώς επειδή έχετε προετοιμαστεί τόσο πολύ μου πέρασε απ' το μυαλό για γόμες... Η dunlop δεν κάνει, αλλά με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν γνωρίζω διαστάσεις που ψάχνεις ίσως να κοίταγες και σε heidenau, στη σειρά race που είναι πάλι vintage χάραξη αλλά είναι στενότερες οι αυλακώσεις... Anyway, εγώ λέω τα δικά μου αλλά είναι και το budget στη μέση... Συν ότι αν έχετε ήδη δοκιμάσει το ελαστικό, καλό είναι να μην πειραματιστείτε στο παρα πέντε με άλλο... Ας υπάρχει σαν πληροφορία όμως...
Η Dunlop έχει φανταστικά λαστιχα αγώνων για κλασσικά, κι αγοράστηκε μάλιστα ενα ζευγος πανακριβα για το 350, συγκεκριμένα το KR825.
Τωρα εκτός των προπονήσεων και των 20λεπτων αγώνων, θα τρέξουμε και 2ωρο αγώνα αντοχής.
Ε παει πολύ για γόμμες!
Τα BT45 είναι μια χαρά γι αυτό που παμε να κανουμε, το πίσω εχει και διπλή γόμμα μάλιστα.
Αν του χρόνου είμαστε καλά κι εχουμε λεφτά και παμε και για την νίκη, τότε βλέπουμε.
Τωρα για το πόσο εχουμε προετοιμαστεί, μην υπερβάλλουμε κιόλας! :lol:
MG-KTiNoS
18/09/2014, 17:27
και πόσο κάνουν τα πανάκριβα?
(περιέργεια)
sapila racing
18/09/2014, 18:05
και πόσο κάνουν τα πανάκριβα?
(περιέργεια)
Tα πλήρωσε ο φίλος μου ο Δημήτρης λίγο πανω από 350 Ευρω μπρός πίσω για το μονοκύλινδρο 350 με στενούς 18ρηδες τροχούς.
Αυτα εδω είναι, είναι τρομερά μαλακό λάστιχο για racing use μονο.
Ξεκίνησαν. Όλα καλά να τους πάνε, και καλά να περάσουν. :beer:
323206
323207
Μέσα στο ήθος και τον επαγγελματισμό η ομάδα :tooth:
323208
323209
323210
Καλό δρόμο και καλη επιτυχία!!!
Και το μικρό πριόνι που ατύχησε και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει. Κόσμημα.
323211
323212
323213
Λευκάδιος
20/09/2014, 09:55
Ξεκίνησαν. Όλα καλά θα τους πάνε, και καλά θα περασουν :beer:fixed :beer:
alexxxcbr
20/09/2014, 10:01
:beer::beer::beer:
MG-KTiNoS
20/09/2014, 10:15
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ.......
323215
motomaniac
20/09/2014, 11:00
καλη επιτυχια!!!!
akis_trevor
20/09/2014, 12:48
να περασετε καλα και οτι καλυτερο!!!!:beer:
καλη επιτυχία και πάνω απ' ολα να το ευχαριστηθειτε!! :a013::beer:
filipp0s
20/09/2014, 13:29
Μέσα στο ήθος και τον επαγγελματισμό η ομάδα :tooth:
Εεεεετσι! :beer::beer: Με τετοια φατσα στο βανακι, ολα σουπερ θα ειναι :tooth:
323222
Λευκάδιος
20/09/2014, 14:19
Εεεεετσι! :beer::beer: Με τετοια φατσα στο βανακι, ολα σουπερ θα ειναι :tooth:
323222Ωραιο καμουφλαζ για να μην τους παρουν στα σοβαρά οι αντίπαλοι :evil:
LOUKILOUK
20/09/2014, 21:33
Σούπερ...περιμένουμε με αγωνία τα αγωνιστικά ανακοινωθέν από το "μέτωπο"
spyrakos35
21/09/2014, 00:07
έμπαινε ΜητσΑρη.....
323260
Τι χάνουμε ρε πούστη μου...
Τι χάνουμε ρε πούστη μου...
Τεχνικός έλεγχος και quiz για τον Φίλιππο :D
323263
323264
323265
filipp0s
22/09/2014, 06:28
Τεχνικός έλεγχος και quiz για τον Φίλιππο :D
lololol :eek: :beer::beer:
Κανά νεώτερο ???
Τι νεότερο ρε, χθες δόθηκε η εκκίνηση και σήμερα ακόμα δεν έχουν τερματίσει
:bawl:
Αφού τα χρέπια που καβαλάνε θέλουν γενικό σέρβις κάθε 500 μέτρα. Τελικά θα νικήσει αυτός που έχει το πιο γρήγορο σέρβις
MG-KTiNoS
23/09/2014, 17:25
Κανά νεώτερο ???
Λογικά πρέπει να ζουν ένα πολιτισμικό σοκ και θα τους πάρει μέρες μέχρι να το χωνέψουν
και να αρχίσουν να μιλάνε...
;)
Λογικά πρέπει να ζουν ένα πολιτισμικό σοκ και θα τους πάρει μέρες μέχρι να το χωνέψουν
και να αρχίσουν να μιλάνε...
;)
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα.
Μολις τους πηρα τηλεφωνο,ολα καλα,περνανε αψογα.Τα παρεακια εκει ειναι απιστευτοι τυποι και ολοι πολυ γρηγοροι που πανε πολλα χρονια και τρεχουν στο συγκεκριμενο event.
Θεσεις,καταταξη δεν θα πω τιποτα, απλα θα πω οτι το bmw το περναγανε τα SR 500.Φανταστητε για τι μηχανακια μιλαμε.
Σημερα τρεξαν ο καθεις με το μηχανακι του,αυριο το ιδιο και καπακι το endurance.
Αντε να δουμε μπας και του χρονου καταφερουμε να κανουμε τπτ και οι υπολοιποι.
Μοναδικη εμπειρια!
Κι ολα αυτα σε μια χωρα που πριν 20 χρονια ειχε γινει σχεδον πιτα...
Ή Κροατία δεν είχε γίνει καθόλου πίτα, εφόσον δεν είχε εμπλακεί σε πόλεμο στο έδαφος της. Εκτός αυτού η Rijeka ηταν πίστα παγκοσμιου δεκαετίες.
Τα είπε ο zephyr, τα περί αγώνα. Πολύ ψηλό επίπεδο, από GP μηχανάκια μέχρι Segale και καραφτιαγμενα τούμπανα. Υπήρχε SR500 που ζύγιζε 107 κιλά...(!)
Αύριο στο endurance θα τα δώσουν όλα !
MG-KTiNoS
23/09/2014, 20:26
Δεν νομίζω ότι στο Φιούμε άνοιξε μύτη...
Πιο κάτω έγινε της πτνς...
:(
akis_trevor
23/09/2014, 20:42
πολυ χαιρομαι που κανουν αυτο που γουσταρουν....αναμενω με αγωνια τα νεα τους καθως και φωτος.....:beer:
GYROSCOP FENOM
23/09/2014, 21:26
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα.
Μολις τους πηρα τηλεφωνο,ολα καλα,περνανε αψογα.Τα παρεακια εκει ειναι απιστευτοι τυποι και ολοι πολυ γρηγοροι που πανε πολλα χρονια και τρεχουν στο συγκεκριμενο event.
Θεσεις,καταταξη δεν θα πω τιποτα, απλα θα πω οτι το bmw το περναγανε τα SR 500.Φανταστητε για τι μηχανακια μιλαμε.
Σημερα τρεξαν ο καθεις με το μηχανακι του,αυριο το ιδιο και καπακι το endurance.
Αντε να δουμε μπας και του χρονου καταφερουμε να κανουμε τπτ και οι υπολοιποι.
Μοναδικη εμπειρια!
νομιζω οτι του χρονου θα παει και το tsetoules racing team αν αφησουν να τρεξουν και παπακια :lol:
Ή Κροατία δεν είχε γίνει καθόλου πίτα, εφόσον δεν είχε εμπλακεί σε πόλεμο στο έδαφος της. Εκτός αυτού η Rijeka ηταν πίστα παγκοσμιου δεκαετίες.
Dubrovnik, Knin, Vukovar, Zagreb ένα σωρό πόλεις και χωριά βομβαρδίστηκαν και κάποια καταστράφηκαν, κατά την εισβολή του Ομοσπονδιακού Γιουγκοσλαβικού Στρατού... περίπου το 30% της οικονομίας της χώρας καταστράφηκε. Δεν το λες και λίγο. Οκ τα βόρεια γλιτώσαν μαζί και η Ριγεκα... Τεσπα, μια κουβέντα είπα, δεν ήταν λόγος να γίνει ανάλυση ιστορίας... Σε σύγκριση με μας πάντως που έχουμε να δούμε πολεμο 60 χρόνια τώρα, μια χαρά τα έχουν πάει....
καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους....
πυξιδας990
24/09/2014, 10:01
https://www.youtube.com/watch?v=-tJBlj8nLgk
τοτε.............
Dubrovnik, Knin, Vukovar, Zagreb ένα σωρό πόλεις και χωριά βομβαρδίστηκαν και κάποια καταστράφηκαν, κατά την εισβολή του Ομοσπονδιακού Γιουγκοσλαβικού Στρατού... περίπου το 30% της οικονομίας της χώρας καταστράφηκε. Δεν το λες και λίγο. Οκ τα βόρεια γλιτώσαν μαζί και η Ριγεκα... Τεσπα, μια κουβέντα είπα, δεν ήταν λόγος να γίνει ανάλυση ιστορίας... Σε σύγκριση με μας πάντως που έχουμε να δούμε πολεμο 60 χρόνια τώρα, μια χαρά τα έχουν πάει....
καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους....
Ναι, ας μην κάνουμε. Τον κορμό της Κροατίας εννούσα, όχι τον αχταρμα που έγινε με τους Σέρβους της Κράϊνα, Σερβοβόσνιους κλπ.
Μίλησα μαζί τους, ηθικό ακμαιότατο και μάλλον τρέχουν τον αντοχής τώρα.
μακάρι με την αντοχή να υπερκεράσουν το όποιο πλεονέκτημα ταχύτητας των άλλων...
όπως και να χει και σαν εμπειρία θα είναι σούπερ!
Λογικά θα έχουν τελειώσει τον αγώνα αντοχής, αλλά δεν έχω νεώτερα.
323466
323467
323468
filipp0s
24/09/2014, 22:58
Λογικά θα έχουν τελειώσει τον αγώνα αντοχής, αλλά δεν έχω νεώτερα.
ωχ σε βρεγμενο τρεξανε αραγε? :beer::beer:
sapila racing
26/09/2014, 09:30
ωχ σε βρεγμενο τρεξανε αραγε? :beer::beer:
Καλημέρα από μενα και τον Δημητρη. Ειμαστε στην Ravenna και παμε Rimini.
Είχε και βρεγμένο, αλλά μονο στις δοκιμες. Κραταει όπως και στο στεγνο.
Και μια φωτο τα οργανα του Pantah!!!
Θα τα πουμε αργοοτερα, δεν θα προλάβουμε την bimota!
Eυχαριστουμε ολους για την υποστηριξη, αλλά μας πιεζει ο χρονος και δεν προλαβαίνω να γραψω αλλα τωρα!
Και μια φωτο τα οργανα του Pantah!!!
Άλλη μαι απόδειξη της αξιοπιστίας Ducati...
Το κοντέρ γειαχαρανταν, και το στροφόμετρο σχεδόν 11.000 με το μοτέρ να λειτουργεί. Απλά δεν γίνεται.
Το κοντέρ γειαχαρανταν, και το στροφόμετρο σχεδόν 11.000 με το μοτέρ να λειτουργεί. Απλά δεν γίνεται.
Όχι φίλε, τόσο αποδίδει…… 7km/h στις 10.800rpm με πέμπτη.
Cpt. Haddock
26/09/2014, 10:39
Και το μερικο οδομοετρο στα 000.0 :lol:
Φωτοσοπια του Σαπιλα ειναι :bawl:
στις 10.800rpm με πέμπτη.
στις 10.800 έχεις πάρει πιστόνια, ιμάντες και desmo στο χέρι long time...:lol:
Και το μερικο οδομοετρο στα 000.0 :lol:
Φωτοσοπια του Σαπιλα ειναι :bawl:
στις 10.800 έχεις πάρει πιστόνια, ιμάντες και desmo στο χέρι long time...:lol:
Είστε αστείοι και κάγκουρες.
Τα όργανα απενεργοποιήθηκαν για να μην ασχολείται ο αναβάτης... Ασχετοι ρπμ... σκουτεράκηδες κομιούτερς
Εδώ βλέπουμε ενα άλλο ντουκάτι να δουλευει άψογα...
323535
Είστε αστείοι και κάγκουρες.
Τα όργανα απενεργοποιήθηκαν για να μην ασχολείται ο αναβάτης... Ασχετοι ρπμ... σκουτεράκηδες κομιούτερς
Εδώ βλέπουμε ενα άλλο ντουκάτι να δουλευει άψογα...
323535
Ducati=burning flame???
Πως γκένεν ατό?? Αυτά δεν σπάνε δεν χαλάνε. Fake η φωτο φίλος
Τι λε ρε που το εργαλείο γύρισε τον δείκτη της ταχύτητας στο 0 σπάζοντας όλα τα ρεκόρ υπερστροφίας και δεν το πήρε χαμπάρι κανένας σας παλιογιαπωνεζόφιλοι !
(Άσε να πούμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα ...Ελπίζω να μην τα ξανακόψει ο μοντ...)
Καλα τα ανεκδοτα
αλλα για δειξτε μου ενα γιαπωνεζικο 40 ετων που σε 2 εβδομαδες να εκανε Τατοι-Ριεκα και να μην εσπασε.(ή επεσε και εσπασε χεχεχε)
Υ.Γ.
ΔΕΝ εχω ντουκατι.....
Υ.Γ.2
Ρε κουφαλες Σαπιλα και σια....μια βδομαδα κατσατε εκει πανω!!!!
Ζηλευω πολυ.....
Ρε κακιστε...... ( Αμα σκεφθεις οτι στην Αμφιπολη σημερα βρηκαν πιστονια και ταμπουρα απο καφασακια και γιαμαχακια απο της ιδιας χρονολογιας μηχανακια.........)
Παλι απο κατω εισαστε.....:bawl:
filipp0s
26/09/2014, 13:29
Τι λε ρε που το εργαλείο γύρισε τον δείκτη της ταχύτητας στο 0 σπάζοντας όλα τα ρεκόρ υπερστροφίας και δεν το πήρε χαμπάρι κανένας σας παλιογιαπωνεζόφιλοι !
+11.000 :panic::beer::beer::beer:
Καλα τα ανεκδοτα
αλλα για δειξτε μου ενα γιαπωνεζικο 40 ετων που σε 2 εβδομαδες να εκανε Τατοι-Ριεκα και να μην εσπασε.(ή επεσε και εσπασε χεχεχε)
Υ.Γ.
ΔΕΝ εχω ντουκατι.....
Υ.Γ.2
Ρε κουφαλες Σαπιλα και σια....μια βδομαδα κατσατε εκει πανω!!!!
Ζηλευω πολυ.....
To μοτοσακό που μηδενίζει στη Ριέκα κοντέρ, δεν έτρεξε Τατόι (ξεκουραζόταν...)
sapila racing
26/09/2014, 20:09
Το κοντερ δεν το κοιταμε στην πιστα, ασε οπου είναι με ντιζα και κοβει 0,001 ίππους.
Η φωτο είναι από ενα από τα video που εχουμε τραβηξει και θα δειτε εν καιρω.
Το πως περασαμε και τι ειδαμε δεν περιγραφεται με λιγα λογια και το wifi του superfast οπου βρισκόμαστε τωρα με τον Δημητρη και ακομα σκεφτόμαστε τι ειδαμε και καναμε εκει και ποιους γνωρίσαμε και μας υποδεχτηκαν τοσο θερμα.
Προς το παρον βολευτείτε με λιγες φωτο μεχρι να φτασουμε σπιτια μας, να ξεφορτώσουμε και να δουμε κι εμεις φωτο και video κλπ.
Το γουρι μας κσι το φανταστικο αγωνιστικο NSU. :)
Το γουρι μας κσι το φανταστικο αγωνιστικο NSU. :)
Πες μου ότι σας πάτησε κι αυτό....
αναμενουμε τα νεα σας :beer:
Πες μου ότι σας πάτησε κι αυτό....
Λες να είναι στην καμπίνα του καραβιού να βλέπουν τι φωτό και να γλύφουν τις πληγές τους?? Να μαζεύουν τα κομμάτια τους??
Και στο είπα ρε Χαλέα πήγαινε μαζί τους, πατάκι να τον πήγαινες τον Άρη τα σώβρακα θα τους είχατε πάρει!
alexxxcbr
27/09/2014, 08:56
Μπραβο παιδια.Αναμενουμε.....:beer::beer:
Red Rider
27/09/2014, 09:29
Όμορφα πράγματα:beer:
devil's animal
27/09/2014, 14:18
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
sapila racing
29/09/2014, 09:34
Παιδιά γυρίσαμε, οι μπαταρίες μας είναι ετοιμες να σκάσουν, η εμπειρία θα μας μείνει για πάντα αξέχαστη.
Θα τα γράψω στο νέο θέμα που άνοπιξα εδω
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142794