PDA

View Full Version : Ryanair: Βάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σελίδες : 1 [2]

kachius
09/04/2014, 14:53
Το παραπάνω "ρεπορτάζ" δε λέει κάτι νέο.
Από την αρχή αυτού του νήματος λέμε ότι η αρχική τιμή αφορά να κουβαλήσεις μόνο την πάρτη σου.
Ό,τι άλλο χρεώνεται έξτρα.
ΟΜΩΣ οι χρεώσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΕΣ!!
Όταν πας να κάνεις την κράτηση εμφανίζονται όλες κανονικά. Δεν πληρώνεις τίποτα κρυφά ή ξαφνικά.
Εγώ έχω αγοράσει για 2 με επιστροφή Αθήνα/Θεσσαλονίκη στις 24/4 με 62 ευρώ τελική τιμή (και για τους 2!).
Θα ήταν 40! αλλά ήθελα να επιλέξω και θέσεις.

Με την αιγαίου προσπαθούσα 3 χρόνια να πάω ένα σουκου με την κυρά στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα πολυδιαφημιζόμενα "από 34 ευρώ προς Αθήνα και 49 ευρώ από Αθήνα" (83 με επιστροφή δηλάδη, για τους δυο μας 166) δεν βγήκε ποτέ λιγότερο από 260.
Στη "λατρεμένη" του Ο'λίγδη πάντως τα διαφημιζόμενα 9,99 τα βρήκα αμέσως.

MG-KTiNoS
09/04/2014, 15:13
τσιαγάρα είχες μαζί σου?

μπουφάν?

:lol:

ή τα πλήρωσες έξτρα ???
:bawl:

makis206
09/04/2014, 15:16
τσιαγάρα είχες μαζί σου?
μπουφάν?
ή τα πλήρωσες έξτρα ???
:bawl:

Ξέρεις.. "το πακέτο είχε 5 τσιγάρα μέσα κι αναγκάστηκα να καπνίσω τα 3 στο check in για να γλυτώσω τον έξτρα φόρο"..:lol:

MG-KTiNoS
09/04/2014, 15:29

kachius
28/04/2014, 15:20
24-26/04 έκανα το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη (και επιστροφή).
Κανένα απολύτως πρόβλημα ποτέ και πουθενά,
και φυσικά καμμία "κρυφή/εκ των υστέρων" χρέωση.

Χωρίς καθυστέρηση καμμία από τις 2 πτήσης,
χωρίς κανένα απρόοπτο για κανέναν επιβάτη στις 2 πτήσεις (σημ.: πολλοί είχαν 2 "χειραποσκευές" και αρκετοί είχαν τεράστιες τσάντες πραγματικά!, καλού κακού μην υπερβαίνεται τα όρια εκτός και είστε διατεθιμένοι να ρισκάρετε έναντι πιθανής χρέωσης -πάλι φθηνότερα θα σας έρθει),
κανένα πρόβλημα παρόλο που χρειάστηκε να αλλάξω 2 φορές τα ονόματα στα εισιτήρια (ένα δικό μου λάθος, ένα δικό τους μετά τη διόρθωση του 1ου).

Αντιθέτως, στείλανε πολύ κόσμο με μικρά παιδια (όλους νομίζω) στην ουρά "προτεραιτότητας" (ενώ είχαν απλή)
και μου προτείνανε στην επιστροφή να κάτσω στις κενές θέσεις δίπλα στις εξόδους κινδύνου -που έχουν περισσότερο χώρο. Αρνήθηκα καθώς έτσι κι αλλιώς μπορούσα να τεντώσω τα πόδια μου όποτε ήθελα (στο χώρο κάτω από το μπροστά κάθισμα, είμαι 182, πάει περίπατο και το "δε χωράς πουθένα/πουθενά/πουθενάααα") και προτίμησα να μην έχω το φτερό να μου κρύβει τη θέα.

Ταξιδέψτε άφοβα!

lleonidas
26/10/2016, 22:25
Λίγο αργά το είδαμε!
Η εταιρεία προσφέρει 100.000 θέσεις προς περίπου 170 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, με μόλις €2.

Οι προορισμοί περιλαμβάνουν τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία και η προσφορά θα ισχύει μόνο για 24 ώρες, δηλαδή μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα

Υπάρχουν, ωστόσο, δύο σημαντικοί περιορισμοί σε αυτή την προσφορά. Το ταξίδι θα πρέπει να γίνει μόνο μέσα στον ερχόμενο Νοέμβριο και μόνο Τρίτη ή Τετάρτη.

Πηγή (http://www.huffingtonpost.gr/2016/10/26/life-taksidi-ryanair-theseis-me-2-eyrw-gia-olh-thn-eyrwph_n_12653470.html)