PDA

View Full Version : Αγορά πρώτου κράνους

Amazona86
13/02/2014, 16:12
Καλώς σας βρίσκω όλους!
Μετά από αρκετή έρευνα σε διάφορα site και forums, νομίζω ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο μέρος για συμβουλή. Είμαστε με τον φίλο μου σε αναζήτηση κράνους , κυρίως για εμένα που δεν έχω καθόλου αλλά και για εκείνον για ένα καλύτερο καθώς έχει ένα AGV. Είδαμε ότι η διαφορά είναι μεγάλη με του εξωτερικού οπότε αποφασίσαμε να πάρουμε απέξω. Βρήκα ένα site για το οποίο όμως δεν έχω βρει καμία πληροφορία και ήθελα να σας ρωτήσω αν το έχετε υπόψιν σας. Είναι το παρακάτω και θα δείτε και το κράνος που με ενδιαφέρει: http://www.polediffusion.com/gr/en/store/item/integrali/shoei_xr_1000_flutter_2.html

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

ggs
13/02/2014, 16:31
Καλώς σας βρίσκω όλους!
Μετά από αρκετή έρευνα σε διάφορα site και forums, νομίζω ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο μέρος για συμβουλή. Είμαστε με τον φίλο μου σε αναζήτηση κράνους , κυρίως για εμένα που δεν έχω καθόλου αλλά και για εκείνον για ένα καλύτερο καθώς έχει ένα AGV. Είδαμε ότι η διαφορά είναι μεγάλη με του εξωτερικού οπότε αποφασίσαμε να πάρουμε απέξω. Βρήκα ένα site για το οποίο όμως δεν έχω βρει καμία πληροφορία και ήθελα να σας ρωτήσω αν το έχετε υπόψιν σας. Είναι το παρακάτω και θα δείτε και το κράνος που με ενδιαφέρει: http://www.polediffusion.com/gr/en/store/item/integrali/shoei_xr_1000_flutter_2.html

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

καλως ηλθες ...:beer:

Όντως , πολλές φορές οι διαφορές τιμων μεταξύ Ελλάδας – ιντερνετ είναι πολύ μεγάλες ..
Όμως , ειδικα στην αγορα κράνους ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σου κάθεται σωστά και τελικά να ειναι και επικίνδυνο και να χάσεις λεφτα…

Ότι και να αποφασίσεις , ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=49734) υπαρχουν και καποιεσ συμβουλες για την σωστη επιλογη κρανους..

για το συγκεκριμενο ιντερνετο μαγαζο δεν εχω αποψη..

:wave2:

Amazona86
13/02/2014, 16:44
καλως ηλθες ...:beer:

Όντως , πολλές φορές οι διαφορές τιμων μεταξύ Ελλάδας – ιντερνετ είναι πολύ μεγάλες ..
Όμως , ειδικα στην αγορα κράνους ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σου κάθεται σωστά και τελικά να ειναι και επικίνδυνο και να χάσεις λεφτα…

Ότι και να αποφασίσεις , ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=49734) υπαρχουν και καποιεσ συμβουλες για την σωστη επιλογη κρανους..

για το συγκεκριμενο ιντερνετο μαγαζο δεν εχω αποψη..

:wave2:

Καλώς σας βρήκα ! Ευχαριστώ πολύ καταρχάς για την απάντηση :)
Θα ψάξω να το δοκιμάσω σίγουρα το συγκεκριμένο σε κάποιο μαγαζί πριν το παραγγείλω. Ελπίζω κάποιος να έχει να μας πει κάτι γι αυτό το site γιατί το συγκεκρίμενο κράνος το έχει σε φοβερή τιμή και το έχω ερωτευτεί!

theofilos888
13/02/2014, 16:48
Πρόσεξε γιατί έχει μόνο 2 μεγέθη το σαιτ που μας έβαλες. Στο συγκεκριμένο κράνος.

Amazona86
13/02/2014, 17:11
Πρόσεξε γιατί έχει μόνο 2 μεγέθη το σαιτ που μας έβαλες. Στο συγκεκριμένο κράνος.

Nαι η αλήθεια είναι ότι αν το μεγεθός μου δεν είναι κάποιο από αυτά τότε το ξεχνάω το συγκεκριμένο.

SHOOTER045
13/02/2014, 18:41
Αν ψαξεις εδω μεσα λιγο εχει ολοκληρα θεματα με σαιτ για αγορες απο εξωτερικο σε ειδη ενδυσης-προστασιας
Και αλλα τοσα για το πως διαλεγουμε κρανος

Black Diamond
14/02/2014, 08:12
δεν έχω πάνω από μήνα που πήρα x-spirit 2 από το συγκεκριμένο site. Τσέκαρε το μέγεθος σου σε κάποιο μαγαζί και αν δεν σου κάνουν καλύτερη τιμή (σιγά μη σου κάνουνε..) χτύπα το. έχει clearence με σπασμένα νούμερα. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!! Αποστολή με DHL, ήρθε σπίτι χωρίς έξοδα αποστολής. Προσωπικά, απόλυτα ευχαριστημένος. Ότι θες ρώτα!

TROOPER
14/02/2014, 08:42
πας να παρεις κρανος 10ετιας!!!!

:nono:

Amazona86
14/02/2014, 13:07
πας να παρεις κρανος 10ετιας!!!!

:nono:

Φίλε μου trooper εφόσον το κράνος είναι ολοκαίνουρο και όχι μεταχειρισμένο, τι πειράζει που είναι παλιό μοντέλο? (συγχωρέστε με παιδιά, αλλά δε το γνωρίζω και προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ)

McTalas
14/02/2014, 13:13
δεν έχω πάνω από μήνα που πήρα x-spirit 2 από το συγκεκριμένο site. Τσέκαρε το μέγεθος σου σε κάποιο μαγαζί και αν δεν σου κάνουν καλύτερη τιμή (σιγά μη σου κάνουνε..) χτύπα το. έχει clearence με σπασμένα νούμερα. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!! Αποστολή με DHL, ήρθε σπίτι χωρίς έξοδα αποστολής. Προσωπικά, απόλυτα ευχαριστημένος. Ότι θες ρώτα!
Ημερομηνία κατασκευης?

Pan (dvs)
14/02/2014, 14:16
Φίλε μου trooper εφόσον το κράνος είναι ολοκαίνουρο και όχι μεταχειρισμένο, τι πειράζει που είναι παλιό μοντέλο? (συγχωρέστε με παιδιά, αλλά δε το γνωρίζω και προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ)

Τα κρανη ειναι σαν το τζατζικι.Αν μεινουνε καιρο αρχιζουνε και χαλνανε.:)

TROOPER
14/02/2014, 21:24

και εκτος απο αυτα που ειπανε τα παιδια παραπανω θα σου πω 2 ελατωματα για το συγκεκριμενο κρανος μια που το ειχα:
1.στην περιοχη του στοματος ειναι πολυ κοντα στο προσωπο η εσωτερικη πλευρα του με συνεπεια να το φιλας
2.δεν ειναι πληρως αφαιρουμενα τα μιαξιλαρια του με αποτελεσμα καποια στιγμη το επανω να χαλαει και να θελει πεταμα ολοκληρο το κρανος.

δες xr 1100, hjc, shark.:wave2:

Black Diamond
14/02/2014, 22:10
Ημερομηνία κατασκευης?

12/2011

H.TOSHI

Amazona86
15/02/2014, 12:38
:evil:
και εκτος απο αυτα που ειπανε τα παιδια παραπανω θα σου πω 2 ελατωματα για το συγκεκριμενο κρανος μια που το ειχα:
1.στην περιοχη του στοματος ειναι πολυ κοντα στο προσωπο η εσωτερικη πλευρα του με συνεπεια να το φιλας
2.δεν ειναι πληρως αφαιρουμενα τα μιαξιλαρια του με αποτελεσμα καποια στιγμη το επανω να χαλαει και να θελει πεταμα ολοκληρο το κρανος.

δες xr 1100, hjc, shark.:wave2:

Εντάξει παιδιά ! σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες σας!!!

TROOPER
15/02/2014, 12:59
:evil:

Εντάξει παιδιά ! σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες σας!!!

να στε καλα :beer:

filam
18/02/2014, 14:20
Το σίγουρο είναι οτι θα πρέπει να το δοκιμάσεις και να πατά στο κεφάλι σου όπως πρέπει. Ρίξε και μια ματια στο Caberg V2X Carbon αν το βρείς κάπου. Πήρα ένα δανεικό και μου φάνηκε αρκετά καλό.

Wisdover
28/02/2014, 23:06
Ότι και να πάρεις πρώτα βάλε το στο κεφάλι σου. Κάθε κράνος εφαρμόζει τελείως διαφορετικά.

IRA57
28/02/2014, 23:50
Οπως ειπαν και αλλοι πριν δοκιμασε το πριν παρεις οτιδηποτε.

Εγω πηρα απο εδω (και ευτυχως δεν με πηδηξε το τελωνειο)
http://stores.sportbiketrackgear.com/Categories.bok?category=Motorcycle+Helmets%3ACloseout&searchpath=1479444&start=101&total=363
(τα closeouts ανανεωνονται ανα καποια διαστηματα)