View Full Version : θεωρια? η' πραξη?
thomas tuning
14/02/2014, 19:23
οπως λεει κ ο τιτλος
θεωρια?
πραξη?
τι ειναι πιο ουσιωδες? πιο αναγκαιο?
κ απαντω δινοντας την αποψη μου
κ τα ΔΥΟ αλλα................
ενας πρακτικος η΄καποιος που ειναι πιο πολυ στην πραξη αναγκαστικα γνωριζει κ ενα μεγαλο μερος της θεωριας οκ οκ ισως μικρο .Μπορει ομως αυτα τα εστω κ λιγα η' κ πολλα να τα κανει πραξη κ οχι να μενει στις ασκησεις επι χαρτου οπως συνηθιζουν οι θεωριτικοι
γιατι στο χαρτι μπορει να βγαινει αλλα στην πραξη καμια φορα.................εως πολλες θα ελεγα ολοι μας ,ε οκ οχι ολοι μας , το γνωριζουμε αυτο
κ καταληγω μπορει καποιος να ξερει κατι στην θεωρια πολυ καλα κ λιγοτερο εως καθολου στην πραξη κ τουμπαλιν βεβαια θα παραμεινει μειονεκτημα οσο ο ενας δεν συνεργαζεται με τον αλλο κ για τους δυο .καλο ειναι δηλαδη ο καθεις να γνωριζει τις δυνατοτητες του να τις ξεπερναει κ απλα γινεται κ ολιγον θα το πω ευγενικα γραφικος ευχαριστω καλο βραδυ
AristidisZ
14/02/2014, 19:40
:confused:
thomas tuning
14/02/2014, 20:59
ο νοων νοητω κ περιμενω απαντηση ...................
Pan (dvs)
14/02/2014, 21:08
Σωστη εφαρμογη της θεωριας στην πραξη.
el_hymador
14/02/2014, 21:49
Και τα δύο, αυτό με το διαζευκτικό "''ή" στη μέση δεν κολλάει πουθενά. Είναι θωρία ΚΑΙ πράξη, όχι θεωρία Ή πράξη.
οπως λεει κ ο τιτλος
θεωρια?
πραξη?
τι ειναι πιο ουσιωδες? πιο αναγκαιο?
το αποτέλεσμα.
thomas tuning
14/02/2014, 21:56
συμφωνω απολυτα το αποτελεσμα μετραει στο τελος καποιοι εχουν κατι να δειξουν κ καποιοι μενουν στη θεωρια
spyrakos35
15/02/2014, 00:23
πράξη....
η θεωρία είναι να χαμε να λέγαμε.....
σου λέει ο άλλος "θα σε γαμήσω ρε" (θεωρία)
πας μπροστά του, "έλα να με γαμήσεις" - νο πράξη, σου αρχίζει τα "να το συζητήσουμε αδερφέ" και τέτοια....
παπαλα η θεωρία (πες ρε βάσκα, ξέρεις εσύ από αυτά)
:lol:
υγ... πέρα από το χαζό ίσως παράδειγμα, μου αρέσουν οι πράξεις και όχι οι θεωρίες.... στα πάντα όλα
θεωρητικος της τεχνης δηλ;:uplate:
πράξη....
πας μπροστά του, "έλα να με γαμήσεις" - νο πράξη, σου αρχίζει τα "να το συζητήσουμε αδερφέ" και τέτοια....
υγ... πέρα από το χαζό ίσως παράδειγμα, μου αρέσουν οι πράξεις και όχι οι θεωρίες.... στα πάντα όλα
Ωρε! κοσμο που θα μαζεψεις στην βολτα.........
Για πρωτη φορα η βολτα θα ειναι πραγματικα "σιδεροκωλη"
:a021::tooth:
υ.γ.:kiss:
η θεωρεια ειναι η μαμη της πραξης (παραλαγμενο).
:wave2:
MG-KTiNoS
15/02/2014, 08:59
πράξη....
λογικό...
Λοιπόν
ΘΕΩΡΙΑ
309815
Π ΠΡ... ΠΡΑΞΗ???
309816
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
309817
Μετά το ρίχνεις στα μηχανάκια και όταν σε πηδάει ο ΑΝτωνάκης και δεν έχεις λεφτά...
ξαναγυρνάς στη θεωρία και το ρίχνεις στο ιντερνέτ...
:(
Αν η θεωρια δεν επαληθευεται στην πραξη τοτε ειναι λαθος...και σηκωνει βελτιωση...
Αν η πραξη δεν επαληθευεται απο θεωρια τοτε σηκωνει βελτιωση...
my .02cents...
Σε τι πρέπει να απαντήσουμε?
AristidisZ
16/02/2014, 11:34
Σε τι πρέπει να απαντήσουμε?
έχω δει άκυρα και άκυρα thread, αλλά αυτό πάει για βραβείο, τω όντι
taisteal
16/02/2014, 11:35
Εγω ειπα τι παιζει,αλλα με σβησανε.....
:cry::lol:
kostaspetrou
16/02/2014, 14:44
Αν κατέχεις τη θεωρία τότε κάνεις πολύ λιγότερα λάθη μέχρι να κάνεις κτήμα σου αυτό που θες.
Αυτοί που σχεδιάζουν τα μοτέρ,μηχανολόγοι μηχανικοί- μπορεί να μην ξέρουν να το λύσουν διότι δεν είναι αυτή η δουλειά τους.
Αν ασχοληθούν θα τα καταφέρουν όμως.
Κάποιος πάλι που είναι μόνο πράξη(μαστρο Μήτσος) θα χαλάσει 100 φορές μέχρι να μάθει.
Ακόμα και τότε όμως δεν θα καταλαβαίνει γιατί αυτό που έκανε αντέχει ή όχι.
Ούτε μπορεί να γίνει μηχανολόγος που θα σχεδιάζει μοτέρ.
Χρειάζονται και τα δύο δίνοντας έμφαση τόσο στις ικανότητες του καθενός όσο και στο τί χρειάζεται περισσότερο στον τομέα του.
Αν η θεωρια δεν επαληθευεται στην πραξη τοτε ειναι λαθος...και σηκωνει βελτιωση...
Όχι πάντα διότι ενδέχεται η θεωρία να'ναι σωστή αλλά να έκανε κάτι λάθος αυτός που πήγε να την εφαρμόσει στν πράξη ή να μην τήρησε ακριβώς τις συνθήκες τις θεωρίας.
Αν η πραξη δεν επαληθευεται απο θεωρια τοτε σηκωνει βελτιωση...
my .02cents...
Ποιός θέλει βελτίωση;Η θεωρία ή η πράξη;
nikos_abel
16/02/2014, 15:12
Η ο πάιπ ή ο τζι τζι ες για πρόβα σε σβήσανε, είμαι σίγουρος :lol:
οπου να ναι θα μάθουν και πως κλειδώνει... :lol:
Όχι πάντα διότι ενδέχεται η θεωρία να'ναι σωστή αλλά να έκανε κάτι λάθος αυτός που πήγε να την εφαρμόσει στν πράξη ή να μην τήρησε ακριβώς τις συνθήκες τις θεωρίας.
Τοτε το λαθος ειναι στην πραξη και οχι στην θεωρια...αρα δεν αλλαζει αυτο που ειπα.
Ποιός θέλει βελτίωση;Η θεωρία ή η πράξη;
Η πραξη
...
Η διαφορά από την Θεωρία στην Πράξη,
είναι πολύ μικρή στην θεωρία....
αλλά πολύ μεγάλη στην πράξη.
Αντιλαβού? :wave2:
kostaspetrou
16/02/2014, 22:17
...
Συμφωνώ,πριν όπως τα'γραψες άλλα κατάλαβα!
Pan (dvs)
17/02/2014, 07:58
Οχι παλικαρι μου,δεν ειναι αυτο που νομιζεις.
Η σωστη εφαρμογή της σωστής θεωρίας δίνει ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Ως εκ τούτου και τα δυο είναι σημαντικά για να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα .
Σίγουρα , υπάρχουν πολλές παραλλαγές του κανόνα .
Modistra mod
Δεν βλέπω κάποιο λόγο (ακόμη) να κλειδωσει το θρεντ, εκτός του spammarισματος( ιδιαίτερα του «πυροφόρου»…)
nikos_abel
17/02/2014, 09:16
Να σε βοηθήσω υπενθυμίζοντας την απόλυτη ερμηνεία που δεν αποδέχεται αμφισβήτησης.
Η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να της φέρουν ανεπτυγμένο το θέμα "Θεωρία και Πράξη" την επόμενη μέρα.
Ο Μπόμπος στο σπίτι ζητάει την βοήθεια του πατέρα του.
Ο Πατέρας του λέει:
- "Πηγαίνει στην Μαμά σου και στη Αδελφή σου και ρώτησέ της, αν θα πήγαιναν να κοιμηθούν μαζί με εκείνο το παλιόγερο που μένει απέναντι για 1.000.000 η κάθε μία."
Ο Μπόμπος πάει στην Μάνα του και αφού επακολουθεί ένας καβγάς και νυνουχίες τελικά παίρνει την απάντηση ότι για 10.000.000 και για χάρη των σπουδών των παιδιών της θα το έκανε.
Στην συνέχεια πάει στην 17χρονη αδελφή του και εκεί αφού γίνεται άλλος καβγάς, παίρνει την απάντηση ότι για 10.000.000 θα πήγαινε αφού έτσι θα μπορούσε να γίνει μοντέλο.
Ο Μπόμπος επιστρέφει στο πατέρα του και του λέει τις απαντήσεις.
Και τότε ο πατέρας του λέει:
"Πρόσεξε τώρα παιδί μου. Θεωρητικά έχουμε 20.000.000, πρακτικά όμως 2 πουτ**νες."
Εκείνη η Τρότσκα ο Πιπατζής, που γυρνάει ..?? :D
δεν υπαρχει το ενα χωρις το αλλο λεμε.....
nikos_abel
17/02/2014, 13:38
δεν υπαρχει το ενα χωρις το αλλο λεμε.....
Δεν υπάρχει τίποτα όμως λέμε.
Δεν υπάρχει τίποτα όμως λέμε.
'Υπαρχει τιποτα', η 'δεν υπαρχει τιποτα'?
nikos_abel
17/02/2014, 13:40
Υπαρχει τιποτα, η δεν υπαρχει τιποτα?
:p:p:p
:p:p:p
χαιρομαι που αποσαφηνισαμε ακομα μια θεμελιωδη απαντηση :)
nikos_abel
17/02/2014, 13:45
χαιρομαι που αποσαφηνισαμε ακομα μια θεμελιωδη απαντηση :)
309998
pipe_smoker
18/02/2014, 04:01
Χαιρομαι που βρεθηκε λυση επιτελους. (Καλα δεν καταλαβα?)
Ας παει για νανι αυτο, και στο επομενο σαφες και συγκεκριμενο ερωτημα "ζωη ή θανατος", "καβουρας ή το ζουμι του" εδω ειμαστε και παλι:)