View Full Version : Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ.gr ΔΕΥΤΕΡΑ 17/2
χμμ...ελεγα να βαλω για αποψε τη δευτεριατικη συναντηση αλλα τελικα δεν θα πω εγω που να βρεθουμε σημερα.
ολο το κονσεπτ βασιζεται στις συναντησεις της δευετρας που γινοτανε απο παλια στο φορουμ. παλια ομως οι συναντησεις γινοτανε για να σχολιασουμε και να χαβαλεδιασουμε με τα γεγονοτα της κυριακατικης βολτας μας.
το ''που'' θα συναντηθουμε αποψε λοιπον νομιζω οτι πρεπει να το πει καποιος απο τους συμμετεχοντες στη χτεσινη βολτα :sun::sun::sun:
edit: μετα το ποστ #7 αποψε μετα τις 9 παμε στον ''κρικο''
διευθυνση: γενναιου κολοκοτρωνη 49, κουκακι
harris_x
17/02/2014, 07:46
χμμ...ελεγα να βαλω για αποψε τη δευτεριατικη συναντηση αλλα τελικα δεν θα πω εγω που να βρεθουμε σημερα.
ολο το κονσεπτ βασιζεται στις συναντησεις της δευετρας που γινοτανε απο παλια στο φορουμ. παλια ομως οι συναντησεις γινοτανε για να σχολιασουμε και να χαβαλεδιασουμε με τα γεγονοτα της κυριακατικης βολτας μας.
το ''που'' θα συναντηθουμε αποψε λοιπον νομιζω οτι πρεπει να το πει καποιος απο τους συμμετεχοντες στη χτεσινη βολτα :sun::sun::sun:
Το εχουν πει ;)
Το εχουν πει ;)
ας αναλαβει καποιος να το γραψει κι εδω :wave2:
harris_x
17/02/2014, 08:17
ας αναλαβει καποιος να το γραψει κι εδω :wave2:
να μπεις να το διαβάσεις :evil:
να μπεις να το διαβάσεις :evil:
:moutza:
harris_x
17/02/2014, 08:28
:lol::lol::lol::lol:
amyroukai
17/02/2014, 08:28
Συζητήθηκε εκτενώς την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι περισσότεροι ψήφισαν Κρίκο.
Συζητήθηκε εκτενώς την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι περισσότεροι ψήφισαν Κρίκο.
ΟΚ λοιπον.
παμε κρικο σημερα. το βαζω και στο αρχικο ποστ
ΟΚ λοιπον.
παμε κρικο σημερα. το βαζω και στο αρχικο ποστ
Είσαι και ο 1ος να ούμε.....
spyrakos35
17/02/2014, 09:01
Να πω κ γω την μακακια μου.....
Εμας τους δις παντοφλακηδες δεν μας βολευουν οι δευτερες.....
Αδεια κυριακη ολη μερα, αδεια δευτερα βραδυ δεν παιζει......
amyroukai
17/02/2014, 09:07
Δίκιο έχεις εν μέρει.
Είναι η παράδοση, αφού. Να μην πω ότι τον καιρό εκείνο εγένοντο συναντήσεις ΚΑΙ παρασκευή δια να συζητώνται αι λεπτομερειαι της Κυριακάτικης βόλτας...
theofilos888
17/02/2014, 09:22
Δίκιο έχεις εν μέρει.
Είναι η παράδοση, αφού. Να μην πω ότι τον καιρό εκείνο εγένοντο συναντήσεις ΚΑΙ παρασκευή δια να συζητώνται αι λεπτομερειαι της Κυριακάτικης βόλτας...
Παλιά που είχαμε λεφτάααααααα......
sotostzav
17/02/2014, 09:29
Καλημερεεεεεες!!!Κρικος λοιπον το βραδυ....Μεσαααααα:beer:
Να πω κ γω την μακακια μου.....
Εμας τους δις παντοφλακηδες δεν μας βολευουν οι δευτερες.....
Αδεια κυριακη ολη μερα, αδεια δευτερα βραδυ δεν παιζει......
Σπυρο , εμεις οι παντοφλακηδες δεν γιορταζουμε ΠΟΤΕΕΕ (παραφραζοντας την Λαιδη):lol:
Μακάρι να υπήρχε μέρα που να βόλευε ΟΛΟΥΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…
Η δευτέρα είναι «παραδοσιακά» μια καλή μέρα…
Κάνεις χαβαλέ με τις βόλτες του ΣΚ (που πλέον σπανίζουν) , «καταστρώνεις σχέδια» για το επόμενο ΣΚ , ξορκίζεις λίγο την «μαυρίλα» της δευτέρας για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα και γνωρίζεις κάνα άνθρωπο που τον ξερεις μόνο σαν nickname..
Σπυρο , εμεις οι παντοφλακηδες δεν γιορταζουμε ΠΟΤΕΕΕ (παραφραζοντας την Λαιδη):lol:
Μακάρι να υπήρχε μέρα που να βόλευε ΟΛΟΥΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…
Η δευτέρα είναι «παραδοσιακά» μια καλή μέρα…
Κάνεις χαβαλέ με τις βόλτες του ΣΚ (που πλέον σπανίζουν) , «καταστρώνεις σχέδια» για το επόμενο ΣΚ , ξορκίζεις λίγο την «μαυρίλα» της δευτέρας για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα και γνωρίζεις κάνα άνθρωπο που τον ξερεις μόνο σαν nickname..
ριχτου και το 6απτερυγο που σου ειπα απο μενα ντε :lol::lol:
amyroukai
17/02/2014, 09:46
Παλιά που είχαμε λεφτάααααααα......Τεό δεν ηταν τα λεφτα γιατί μιά μπύρα φιάλη "τσαμπα" ηταν. Η διάθεση ηταν αλλιώς.
Τεό δεν ηταν τα λεφτα γιατί μιά μπύρα φιάλη "τσαμπα" ηταν. Η διάθεση ηταν αλλιώς.
και αυτο παμε να φτιαξουμε (γι' αυτο τα παιρνω με κατι κοπανους-σπυρακους που γκρινιαζουνε :lol: )
amyroukai
17/02/2014, 09:54
Μεγάλη κουβέντα. Κρίκος λέμε.
DimChios
17/02/2014, 10:01
ΚΡΙΚΟΣ.... χαλκάς δλδ... που εχουν περασει σε μερικους...εξου και το -άκος στο nick!
Εκει, εκει! Ταμάμ!
:bawl:
AristidisZ
17/02/2014, 10:23
Ώρα είπαμε?
Ώρα είπαμε?
ε τα κλασσικά πιστευω,9 και μετά...
Ώρα είπαμε?
ε τα κλασσικά πιστευω,9 και μετά...
;):wave2:
;):wave2:
Κανόνισε εσύ μην έρθεις με κλεισμένη φωνή πάλι σήμερα :beer:
Κανόνισε εσύ μην έρθεις με κλεισμένη φωνή πάλι σήμερα :beer:
θα φροντισω να ειμαι καλα :)
zannisvel
17/02/2014, 10:47
Θα προσπαθησω να ερθω και 'γω. Εστω και για λιγο!! :beer:
ριχτου και το 6απτερυγο που σου ειπα απο μενα ντε :lol::lol:
δεν προλαβαίνω ρε , πήζωωωωω...
Σπυρακο , πάρε ρε …
309997
Τωρα που το βλεπω , μοιαζει λιγο και σαν το σήμα της ΧΟΝΔΑ...:lol:
spyrakos35
17/02/2014, 11:50
Δεν θα παντρευτεις ρε τρουπη?
Δεν θα κανεις παιδι?
Θα σε περιμενω στην γωνια.....
:lol:
DimChios
17/02/2014, 12:08
Τωρα που το βλεπω , μοιαζει λιγο και σαν το σήμα της ΧΟΝΔΑ...:lol:
makis206
17/02/2014, 12:55
Γυναίκα θα φέρει κανείς;:bawl:
amyroukai
17/02/2014, 13:01
Μάκη λες, ε; Να ακούνε δυο τα παράπονα του billymuse ότι του κόβουν την τεστοστερόνη; :lol:
Φέρε την.
edit: Γιώργη αυτό είναι το "εξάχοντο" πλέον... :)
George_Sp
17/02/2014, 13:29
Θα ρθω και γω μιας και μπήκε απουσία χθες. :beer:
Billymuse
17/02/2014, 13:53
Kάπου διάβασα το ονομα μου..? Θα σας έρθω ρε και ντυμένος κλαρίνο..(εχω μια υποχρέωση πριν :a01:)
theofilos888
17/02/2014, 14:06
Κατα πάσα πιθανότητα θα έρθει και η γυναίκα μου. θα είμαστε εκεί μετα τις 10
Billymuse
17/02/2014, 14:10
Ωραία θα σε κεράσω και υποβρύχιο (οχι αυτο με το ουίσκι και μπύρα ,το άλλο με τη βανίλια)
theofilos888
17/02/2014, 14:18
Ωραία θα σε κεράσω και υποβρύχιο (οχι αυτο με το ουίσκι και μπύρα ,το άλλο με τη βανίλια)
Τι καλός κλαρίνος που είσαι!!!! Να κατι τέτοια μου κάνεις και δεν μπορώ να σε ξεχάσω..... χαχαχαχαχαχα. Κοκακόλα είπαμε!!!! Το υποβρύχιο που κολλάει;;;; :moutza:
makis206
17/02/2014, 14:31
Ρε'συ Θεό εγώ για πλάκα τό'πα! :uplate:
Billymuse
17/02/2014, 14:31
Τι καλός κλαρίνος που είσαι!!!! Να κατι τέτοια μου κάνεις και δεν μπορώ να σε ξεχάσω..... χαχαχαχαχαχα. Κοκακόλα είπαμε!!!! Το υποβρύχιο που κολλάει;;;; :moutza:
Ζαργάνα μου,δεν είσαι του γλυκού..νερου? :cool:
theofilos888
17/02/2014, 14:35
Ζαργάνα μου,δεν είσαι του γλυκού..νερου? :cool:
Όχι τσιπούρα μου. Είμαι του αλμυρού νερού και του ανοιχτού ωκεανού!!!!!! Δεν το παίζω κλαρίνο......... χιχιχιχιχιχιχιχι
theofilos888
17/02/2014, 14:35
Ρε'συ Θεό εγώ για πλάκα τό'πα! :uplate:
Κι εγώ σοβαρά...... :p :p :p
Αυτο ειναι καπου οριακα με Κουκάκι που ειχαμε παει πριν καμια 15αρια μερες εε?
Μαλλον θα τα πουμε, αφου θα ερθει και ο κλαρινιγαμπρος:p
theofilos888
17/02/2014, 15:31
Μη χασεις εσυ..... Αληθεια μη8ως προπονησε για κλαρινογαμπρος κι εσυ κ μας το κρυβεις; Να ξερεις το μυστικο ειναι στο μαλλι...... χαχαχαχα :bawl:
Μη χασεις εσυ..... Αληθεια μη8ως προπονησε για κλαρινογαμπρος κι εσυ κ μας το κρυβεις; Να ξερεις το μυστικο ειναι στο μαλλι...... χαχαχαχα :bawl:
αααα....ολα & ολα.... Δεν μπαινω αναμεσα σας!..... εδω υπαρχει...http://www.youtube.com/watch?v=0zridJTc1Ms
:moutza::bawl:
Αυτό είναι!
Δεν θα παντρευτεις ρε τρουπη?
Δεν θα κανεις παιδι?
Θα σε περιμενω στην γωνια.....
Γιώργη, συγκρατήσου, μην τον καντηλιάσεις πολύ...
George_Sp
17/02/2014, 19:24
Τα λέμε σε καμιά ώρα από κοντά. :beer:
AristidisZ
17/02/2014, 23:57
μια πολύ ωραία βραδιά (και πάλι)
μάστρο Τρούπη, δε σε πέτυχα να σε πω καληνύχτα :(
George_Sp
18/02/2014, 00:24
Εξαιρετικά! Χάρηκα για όσους δεν είχα γνωρίσει αλλά και όσους είχα κάνα 2 χρόνια να δω. Και εις άλλα με υγεία :beer:
theofilos888
18/02/2014, 07:29
Περασαμε ωραια, φαγαμε καλα, καλη παρεα. Το τριπτυχο της καλης βραδιας. :a013::a013::a013:
amyroukai
18/02/2014, 07:34
Όμορφα και ψες. :beer:
Οι φωτό πιο αργά διότι το ανδροιδ παρα την επιλογή για πλήρη μορφή site και χρηση του παραθύρου συνημμένων δυστροπεί. Κάντε μπρε καμμία εΦκολια για τα Μόμπαϊλ ντιβάισεΖ. Καλά μπορεί να φταίει και το 4.4.2 γιατί με το 4.3.1 δούλευε αυτό με το πλήρες.
:sun::sun::sun:
νομιζω οτι κλεινουμε στο μαγαζι που μας παει σιγα-σιγα και με ολο και περισσοτερο κοσμο!!! :beer::beer::beer:
George_Sp
18/02/2014, 09:12
νομιζω οτι κλεινουμε στο μαγαζι που μας παει σιγα-σιγα και με ολο και περισσοτερο κοσμο!!! :beer::beer::beer:
Παρακαλώ να εισηγηθείς καλύτερο εξαερισμό για μας τους μη καπνιστές :smokin: :lol:
Έχω κέφια γιατί τελικά η μαγνητική έδειξε ελαφρύ τραυματισμό πρόσθιου επιγονατιδικού τένοντα και θα τη σκαπουλάρω με 1μήνα ξεκούρασης. Βόλτα με τη μηχανή μπορώ να κάνω πάντως. :D
Παρακαλώ να εισηγηθείς καλύτερο εξαερισμό για μας τους μη καπνιστές :smokin: :lol:
Έχω κέφια γιατί τελικά η μαγνητική έδειξε ελαφρύ τραυματισμό πρόσθιου επιγονατιδικού τένοντα και θα τη σκαπουλάρω με 1μήνα ξεκούρασης. Βόλτα με τη μηχανή μπορώ να κάνω πάντως. :D
ωραιος :beer:
οσο για το αιτημα...λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι (και εχε υπ' οψιν οτι ειναι απο τα μαγαζια με καλο εξαερισμο ;) )
George_Sp
18/02/2014, 09:29
Τότε θα σας κόψω το κάπνισμα :lol::a014:
Τότε θα σας κόψω το κάπνισμα :lol::a014:
Απαγορευεται να απαγορευεις :beer:
George_Sp
18/02/2014, 10:15
Απαγορευεται να απαγορευεις :beer:
εσύ έχεις κρεμάσει τα παπούτσια χρόνια τώρα. δε θα μου πεις τι θα κάνω :lol:
Όντως έτσι φαίνεται ρε γιώργη,αφού τα παιδιά ανέχονται ακόμα τις γαϊδουροφωνάρες μας...χαχαχαχα.Άλλη μια καταπληκτική δευτερίατικη σύναξη,χάρηκα και για τα νέα πρόσωπα που γνώρισα,αλλα και τα ήδη γνωστά που παρευρεθησαν..
υ.γ.1 Ευτυχώς μόλις γύρισα απο το νοσοκομείο και την γλυτώνουμε με φαρμακευτική αγωγή απο δώ και πέρα
υ.γ. @George_Sp σιδερένιος ψηλέ μου και να το ξεκουράσεις 1μιση όχι 1 μήνα να είσαι φουλ κομπλέ και μακριά απο γκαντεμιές ξανά.
harris_x
18/02/2014, 10:37
υ.γ.1 Ευτυχώς μόλις γύρισα απο το νοσοκομείο και την γλυτώνουμε με φαρμακευτική αγωγή απο δώ και πέρα
μια χαρά! :beer::beer::beer::beer::beer:
amyroukai
18/02/2014, 10:37
Πάλι καλά πιτσιρίκο... :)
Περαστικά.
George_Sp
18/02/2014, 10:40
υ.γ. @George_Sp σιδερένιος ψηλέ μου και να το ξεκουράσεις 1μιση όχι 1 μήνα να είσαι φουλ κομπλέ και μακριά απο γκαντεμιές ξανά.
Αντεύχομαι και γω να φάμε καμιά σωστή τυρόπιτα σύντομα! :D:beer:
Σας ευχαριστώ όλους τρελλά αγόρια :evil: :beer:
Happy Mondays....:beer:
ωραια νεα παιδες..:beer::beer:
μολις μαθατε οτι μπορει να σας αναλαβει ο τρουπης , γινατε αμεσως περδικια ,εεεε....:bawl:
χαχαχχαχαχα αστα ψηλέ μου μας κόπηκαν τα ύπατα :)
sotostzav
18/02/2014, 11:01
ολα καλα και ψες!!!!και αφου χαιρουν και ακρας υγειας soul και george,ακομα καλυτερα!!!αντε και στην επομενη:beer:
amyroukai
19/02/2014, 08:28
πΧιότητα φωτό χαμηλή, κινητό γαρ. Κάντε το γαργαρ :)
amyroukai
19/02/2014, 08:31
ο Σπυράκος έχει κάνει τέτοια ζημιά που φέρνουν ταπεράκι και στο μεζεδοπωλείο. επειδή αργήσαμε λίγο να παραγγείλουμε, βγήκαν στη φόρα οι προμήθειες...
Αυτα ειναι.......theofilos ο ταπερακιας!!!:p
εφιαλτης του εχει γινει ο σπυρακος!! δεν βγενει απο το σπιτι χωρις το ταπερ του φοβατε δεν ξερει που θα καταληξουν!
amyroukai
22/02/2014, 09:29
εφιαλτης του εχει γινει ο σπυρακος!! δεν βγενει απο το σπιτι χωρις το ταπερ του φοβατε δεν ξερει που θα καταληξουν!
Μονο με τον Παπ ξεκινας και δεν ξέρεις που θα καταλήξεις. "Ρε σεις, έχει μια ωραια διαδρομή εδώ πανω, πάμε μια παράκαμψη 200 χιλιομετρα;". Σιγά μη δεν πας... :)
theofilos888
22/02/2014, 18:42
Χαχαχαχαχα ετσι ειναι! Με οποιο δασκαλο καθισεις........