View Full Version : Tαυτότητες ... Από το Μάρτη !!
Lioulios
18/02/2014, 16:07
Μετά τις Α4 άδειες κυκλοφορίας ....
Υπομονή χρειάζεται για όποιον επιθυμεί να βγάλει αστυνομική ταυτότητα, καθώς θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Μάρτιο.
Πιο συγκεκριμένα, όλα τα αστυνομικά τμήματα ασφαλείας έλαβαν διαταγή από το αρχηγείο η οποία αναφέρει:
«Δεν υπάρχουν χρήματα για προμήθεια χαρτιού και αυτοκόλλητης ταινίας για την έκδοση ταυτοτήτων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Θα προμηθευτούμε νέα ποσότητα αλλά μετά από ένα μήνα και μέχρι να μοιραστούν οι νέες ποσότητες στα τμήματα δεν είμαστε σε θέση κανένας πολίτης να βγάλει ταυτότητα.»
Αξίζει να αναφέρουμε πως το αρχηγείο διατάζει τα τμήματα ασφαλείας μέχρι να προμηθευτούν και πάλι χαρτί να εκδίδουν μόνο τις απολύτως αναγκαίες ταυτότητες εάν και εφόσον υπάρχει μεγάλη ανάγκη.
http://rizopoulospost.com/%CE%BC%CE%B7-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B1%CF%85/?utm_source=facebook&utm_medium=ads&utm_campaign=promoted_posts#axzz2tgZtge2K
zannisvel
18/02/2014, 16:31
Αυτο ειναι κρατος...
Σειρα εχουν οι τραπεζες και τα νοσοκομεια....
μόνο τις απολύτως αναγκαίες ταυτότητες
:confused:
Pan (dvs)
18/02/2014, 16:45
:confused:
Μαλλον οσων σκοπευουνε να ταξιδεψουνε εκτος των συνορων.
Αρχησαμε παλι με τον δεν εχει το κρατος..Ε θα βαλει 5 cents αυξηση στα τσιγαρα και να το γεμησε το πουγκι για τα εξοδα ταυτοτητας..
akis_trevor
18/02/2014, 17:20
περιπου τα χριστουγεννα εχασα ταυτοτητα και διπλωμα.ταυτοτητα ευτυχως προλαβα και εβγαλα.οταν πηγα στο μηχανολογικο για να καταθεσω τα χαρτια για το διπλωμα,μου ειπαν οτι θα το παρω σε 6 μηνες.:confused:ρωτησα αν χρειαστει να ταξιδεψω εξωτερικο και μου ειπαν να ειδοποιησω 10-15 μερες νωριτερα...:moutza: κωλοχανειο...
AUFGEBRACHT
18/02/2014, 17:22
Φάρμακα δεν υπάρχουν, εξετάσεις δεν γράφονται, χαρτί για ταυτότητες δεν υπάρχει, χαρτί για άδειες κυκλοφορίας δεν υπάρχει, λεφτά για πετρέλαιο στα σχολεία δεν υπάρχει αλλά δόξα τον Αντώνη το Σαμαρά έχουμε πρωτογενές πλέονασμα...
taisteal
18/02/2014, 17:27
Και θα βγουμε και στις αγορες το 2ο εξαμηνο του '14..
:lol::lol:
Και θα βγουμε και στις αγορες το 2ο εξαμηνο του '14..
:lol::lol:
στο κλαρι να δουμε ποτε θα βγουμε :lol:
Billymuse
18/02/2014, 18:29
Σε αυτη τη χώρα ...
310060
Φάρμακα δεν υπάρχουν, εξετάσεις δεν γράφονται, χαρτί για ταυτότητες δεν υπάρχει, χαρτί για άδειες κυκλοφορίας δεν υπάρχει, λεφτά για πετρέλαιο στα σχολεία δεν υπάρχει αλλά δόξα τον Αντώνη το Σαμαρά έχουμε πρωτογενές πλέονασμα...
EΔΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ...............
Συμφωνούμε άπόλυτα...
SHOOTER045
18/02/2014, 18:53
Σε αυτη τη χώρα ...
310060
Εγραψες
Σε αυτη τη χώρα ...
το νυχακι να το κοβουμε που και που ε; και μετα λεμε "ξαφνικα μικρυναν τα γαντια μου" :p
Billymuse
18/02/2014, 19:02
το νυχακι να το κοβουμε που και που ε; και μετα λεμε "ξαφνικα μικρυναν τα γαντια μου" :p
xaxaxax και εγω το παρατήρησα αλλά δεν ειμαι εγώ στη φώτο :nono:;)
Πάντως παρατηρώ οτι το χαρτί για να κόβουν κλήσεις δεν τους τελειώνει ποτε ε?
Μαλλον οσων σκοπευουνε να ταξιδεψουνε εκτος των συνορων.
...με κανα εκατομμυριάκι παραμάσχαλα. Οι υπόλοιποι ΕΔΩ να τους(μας) :a021:
Η χώρα μια χαρά είναι στην τελική, η πλειοψηφία των ανθρώπων εδώ δε μας τα λέν' καλά... Το κράτος δε και οι πολιτικοί είναι κλάσεις ανώτεροι στο παιχνίδι αυτό.
Τελικά :a015: και :a016: και :hunter: και :boxing: ή απλά καθόμαστε και :plaf:
Πλήρη απογοήτευση ΠΑΝΤΟΥ και σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ όπως τα λέτε κι εσείς παραπάνω.
notakos600
19/02/2014, 08:30
Το κράτος είμαστε εμείς.
Εμείς είμαστε αμέτοχοι και μοιρολάτρες.
Αποτέλεσμα σκατά.
Pan (dvs)
19/02/2014, 08:35
Το κράτος είμαστε εμείς.
Εμείς είμαστε αμέτοχοι και μοιρολάτρες.
Αποτέλεσμα σκατά.
Θα συμφωνησω με το νεαρο.
Ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.
notakos600
19/02/2014, 08:37
Θα συμγωνησω με το νεαρο.
Ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.
Νεαρός ετών 49...
Μην παρασύρεσαι από το nickname, όταν πρωτοέκανα εγγραφή στο moto.gr μουλάρωνε στο login κι έψαχνα για καινούρια nicks.:lol:
Pan (dvs)
19/02/2014, 13:42
Νεαρός ετών 49...
Μην παρασύρεσαι από το nickname, όταν πρωτοέκανα εγγραφή στο moto.gr μουλάρωνε στο login κι έψαχνα για καινούρια nicks.:lol:
Οτι σε πω ειμαι.Οποτε εισαι νεαρος τελεια και παυλα.