View Full Version : Broken Pipe....
pipe_smoker
20/02/2014, 19:24
Ρε τι το θελατε και με καματε mod?
Ποιος κερατας με ματιασε?:evil:
Ποϊτανα στροφη σε παιρνω σχεδον καθε μερα, σημερα μου τη φυλαγες.
Πηγαινα με παραπανω, φοβηθηκα να φρεναρω δυνατα γιατι ξερω οτι γλυστραει, φοβηθηκα και να στριψω με οσα πηγαινα, fixation στο υπερυψωμενο κρασπεδο μπροστα και μπουμ.
Διαστρεμμα 2ου βαθμου ποδοκνιμικης (φουστη αστραγαλε με την παρεα σου)
Κανα διβδομαδο ο ναρθηκας (ελπιζω....)
310208
Κι εδω το σημειο που το εκαρφωσα. Η γαμω στροφη που βγαζει κυπριων ηρωων απο ελ βενιζελου στην ηλιουπολη
(ποτε θα μαθω να οδηγαω γαμω το φελεκι μου:( )
310209
Περαστικα μου:sun:
taisteal
20/02/2014, 19:25
Οχι ρε φιλε....περαστικα..
Bradipous
20/02/2014, 19:27
Ω ρε μαγκα μου μλκια, περαστικα...
Ποιος κερατας με ματιασε?:evil:
Ποϊτανα στροφη σε παιρνω σχεδον καθε μερα, σημερα μου τη φυλαγες.
Πηγαινα με παραπανω, φοβηθηκα να φρεναρω δυνατα γιατι ξερω οτι γλυστραει, φοβηθηκα και να στριψω με οσα πηγαινα, fixation στο υπερυψωμενο κρασπεδο μπροστα και μπουμ.
Διαστρεμμα 2ου βαθμου ποδοκνιμικης (φουστη αστραγαλε με την παρεα σου)
Κανα διβδομαδο ο ναρθηκας (ελπιζω....)
310208
Κι εδω το σημειο που το εκαρφωσα. Η γαμω στροφη που βγαζει κυπριων ηρωων απο ελ βενιζελου στην ηλιουπολη
(ποτε θα μαθω να οδηγαω γαμω το φελεκι μου:( )
310209
Περαστικά και αγύριστα:beer:
ΥΓ. τώρα που έγινες μοντ με τις κατάρες που θα τρως καθημερινά, αυτά θα σου γίνουν ρουτίνα:bawl::rotflmao:
Για το κρεας τρεχει καλος αλγοριθμος αυτο-επιδιορθωσης, για το μηχανακι πες μας!
αντε περαστικα και ποτε ξανα!
οχι ρε...
περαστικά ρε συνάδελφε...
ποιος κΙορατας σε ματιαξε....
πρεπει να παρω κι εγω τα μετρα μου...
310216
RaGe_Raptor
20/02/2014, 19:35
περαστικά...πολύπλοκο σύστημα ο αστράγαλος...
σιδερενιος ρε φιλε και ποτε ξανα!!
Περαστικά κι αγύριστα ρε φιλέ!
DimChios
20/02/2014, 20:02
φακ! την κατσαμε! τωρα που θα ειναι ξαπλα θα γραφει μεγαλυτερα σεντονια
:cry:
Περαστικα ρε μλκ! Γκαντεμια γαμωτο! :(
akis_trevor
20/02/2014, 20:03
περαστικα pipe..αφου δεν εγινε τπτ πιο χοντρο ολα οκ..ελπιζω και το μηχανακι να εχει ψιλοπραματακια..
Περαστικά μικρέ...
:beer: :beer:
Edit: Ξαναπαίξε το σκηνικό και βρες τι έκανες λάθος, μετά ψάξου για το γιατί...
stynikop
20/02/2014, 20:13
Περαστικα κι αγυριστα κυρ-Μοντ!
Εσυ ξεκουραση πλεον... το μηχανακι;
περαστικα ρε μαν, ο αστράγαλος είναι λίγο μανούρα, ξεκούρασέ τον όσο χρειαστεί
:beer:
Bladerunner
20/02/2014, 20:18
Ένα από τα θετικά είναι ότι ξέρεις ακριβώς γιατί έπεσες. Οπότε, δεν πρέπει πλέον να αναρωτιέσαι πότε θα μάθεις να οδηγάς,αλλά πώς δεν θα εφαρμόζεις αυτά που δεν πρέπει.
Το ότι μπορείς να γράφεις -έστω στο στραβά κι ανάποδα-, είναι το θετικότερο! :)
nikos_abel
20/02/2014, 20:38
Εγώ φταίω αγόρι μου, εγώ σε μελέταγα, όλο πάνω μου ρίξτο, βρίσε με, χτύπα με, καντήλιασέ με, οτι θες κάνε με *, περαστικά αδερφέ μου, περαστικά...
Δε θυμάμαι, η παρθενιά σου ήτανε; Ευτυχώς ήταν τρυφερός ο λεγάμενος και την έβγαλες καθαρή να λες. Μερικοί έχουμε γίνει πια π**τ*ν*ς μεν, αλλά ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό (αν και πονάει)
(*μόνο ποστ μη μου σβήσεις κιορατά :lol: )
Υ.Γ. το σκουπόξυλο στη δεξιά γωνία είναι bokken;
Το φάγατε το παιδί..
Περαστικά μικρέ μας, εύχομαι αυτή να είναι η χειρότερη τούμπα σου ever. :beer:
Κατά τα άλλα είσαι κομπλέ; Τι παπούτσια φορούσες;
Ωρε μαστορα!
Σκόρδα. Περαστικα και αγύριστα. :wave2:
βαλε καμια κουρτινα ωρε :D
περαστικα και παντα καλα :beer::beer:
makis206
20/02/2014, 23:28
Περαστικά κι ας είναι η τελευταία αναποδιά σου..:beer::beer:
SHOOTER045
20/02/2014, 23:34
Περαστικα man
sotostzav
21/02/2014, 02:44
Περαστικα και αγυριστα ρε αγορινα....
Τώρα με ΕΟΠΥ κλειστό να δω ποιος θα στο κάνει μάκια να περάσει το βαβά σου!!
:lol:
Περαστικά ρε και γρήγορα όρθιος
Εγραφες στο μυαλό σου σεντόνια και σε πήρε ο ύπνος ρε? :moutza:
Περαστικά :cool:
Περαστικά ρε μποϊ
Με κανονικό παπούτσι ήσουν?
AristidisZ
21/02/2014, 06:59
Ω ρε Παναγιώτη...
περαστικά ρε φίλε, κι ας είναι η τελευταία
theofilos888
21/02/2014, 07:10
Περαστικα πολλα και γρηγορα ορθιος.
pipe_smoker
21/02/2014, 07:19
Αγόρια (και κοριτσια) σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές:beer:
Περαστικα ρε μλκ! Γκαντεμια γαμωτο! :(
Όχι Μήτσε.
Γκαντεμιά ειναι άλλα πράγματα. Να οδηγάς και να σου προσγειωθεί ιπτάμενος δίσκος στο κεφάλι.
Αυτό δεν ήταν γκαντεμιά.
Απροσεξία και μαλακία ήταν για πολλούς λόγους.
Ξαναπαίξε το σκηνικό και βρες τι έκανες λάθος, μετά ψάξου για το γιατί...
Τί έκανα λάθος κι έπεσα:
1. Είχα αργήσει και βιαζόμουν (κλασσικος pipe...)
2. Στην ευθεία πήγαινα με περισσότερα από ότι συνήθως.
3. Πριν τη στροφή που αρχισα καθυστερημενα να φρενάρω θυμήθηκα οτι εχω κρυα λάστιχα, κι αντι να αρχισω τα κατεβάσματα να βοηθήσω τα φρένα μου, εγώ είχα μείνει παγωτό να χαϊδεύω μανέτα και ποδόφρενο φοβούμενος το γλίστρημα.
4. Την κρισιμη στιγμή λοιπόν, αντί να κοιτάξω/βγάλω λίγο το σώμα μου κι απλα να στρίψω (100% doable), πάλι φοβήθηκα το ολισθηρό οδόστρωμα και την αρνητική κλίση, αποδέχτηκα τη μοίρα μου και προσπάθησα να κόψω όσο γινόταν ώστε να φύγω με τα κατά το δυνατόν λιγότερα πάνω στο κράσπεδο.
Simple as that.
Το γιατί?
Πιθανότατα λόγω του ότι βιαζόμουν δεν ήμουν τοσο συγκεντρωμένος όσο θα έπρεπε και το ένα έφερε το άλλο.
Τί έκανα λάθος και χτύπησα παρακάτω*
Ένα από τα θετικά είναι ότι ξέρεις ακριβώς γιατί έπεσες. Οπότε, δεν πρέπει πλέον να αναρωτιέσαι πότε θα μάθεις να οδηγάς,αλλά πώς δεν θα εφαρμόζεις αυτά που δεν πρέπει.
Πηγαίνοντας αρχικά πιο αργά, ώστε να έχω τον απαραίτητο "χρόνο" να επεξαργαστώ την κατάσταση και να εφαρμόσω αυτά που πρέπει?
Κατά τα άλλα είσαι κομπλέ; Τι παπούτσια φορούσες;
Ναι κομπλέ είμαι κατά τα άλλα.
Κάτι γρατζουνιές και κοψίματα στο καλάμι (το ενα ψιλοβαθυ, σαν τρύπα από 9άρα που θα'λεγε κι ένα παλουκάρι:lol:). Στρογγυλό κι όοσο το πίεζε όλο κι έβγαζε αίμα.
*Φόραγα ένα ωραιότατο ζευγάρι πολιτικά άνετα παπουτσάκια:a31:
Οι μποτες μου δεν ειναι κι ότι πιο σκληροπυρηνικό, κι επειδή τη ζημιά στον αστράγαλο την έπαθα από το "πλάκωμα" της μηχανής και το στριψιμο του σώματος μου εκείνη τη στιγμή, μπορεί να μη με είχαν γλιτώσει από όλη την ιστορία αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα είχα πάθει τη ζημια που έπαθα τώρα.
Οι μαλακίες πληρώνονται.
pipe_smoker
21/02/2014, 07:35
Για όσους ενδιαφέρθηκαν και για τη μηχανή.
Τα μονα που πρόλαβα να δω ήταν σπασμένη βάση βαλίτσας, σπασμένο μπροστινό φλας, τρούπα/σπάσιμο/σα να έχει φύγει κομμάτι αλλά για κάποιο λόγο να στέκεται ακόμα στη θέση του (δεν ξέρω πώς να το περιγράψω) στο ντεπόζιτο, και τα κλασσικά στραβωμενος επιλογέας, σταντ κλπ.
Όπως πήρα τηλ να έρθουν να μαζέψουν εμένα πήρα να έρθουν και για τη μηχανή.
Ο φίλος την πήρε στο γκαράζ του.
Τον ρώτησα αν του έκανε τίποτα παράξενα το μπροστινό κλπ στη διαδρομή ή αν παρατήρησε κατι αλλο περα απο τις ζημιες που ειχα δει κι εγω, "Οχι ολα καλα, μια χαρά πάει."
Μπορεί να μη θελει να μου πει και πώς εχει η κατάσταση και τα βάψω ακόμα πιο μαύρα.
Δυστυχώς το ποδάρι πονάει παρα πολύ και τις κωλοπατερίτσες δεν τις έχω συνηθίσει, οπότε ακόμα κι εντός σπιτιού οι μετακινήσεις ειναι ζόρι.
Το σκέφτομαι 3 φορές πριν πάω για κατούρημα.
Πόσο μάλλον να πάω να δω τη μηχανή.
Ελπιζω απο βδομάδα να ειμαι καλύτερα, να πάω να τη δω, και να τη στείλω δια αντιπροσώπου για σιάξιμο και σέρβις (πρέπει να κοντοζυγώνει κι η ώρα της για λαδόξυδα αν θυμάμαι καλα).
AristidisZ
21/02/2014, 07:37
νομίζω ότι ήρθε η ώρα για αλλαγές :smokin:
Τί έκανα λάθος κι έπεσα:
1. Είχα αργήσει και βιαζόμουν (κλασσικος pipe...)
2. Στην ευθεία πήγαινα με περισσότερα από ότι συνήθως.
3. Πριν τη στροφή που αρχισα καθυστερημενα να φρενάρω θυμήθηκα οτι εχω κρυα λάστιχα, κι αντι να αρχισω τα κατεβάσματα να βοηθήσω τα φρένα μου, εγώ είχα μείνει παγωτό να χαϊδεύω μανέτα και ποδόφρενο φοβούμενος το γλίστρημα.
4. Την κρισιμη στιγμή λοιπόν, αντί να κοιτάξω/βγάλω λίγο το σώμα μου κι απλα να στρίψω (100% doable), πάλι φοβήθηκα το ολισθηρό οδόστρωμα και την αρνητική κλίση, αποδέχτηκα τη μοίρα μου και προσπάθησα να κόψω όσο γινόταν ώστε να φύγω με τα κατά το δυνατόν λιγότερα πάνω στο κράσπεδο.
Ξέρω το φάρμακο γι' αυτά...
Τί έκανα λάθος και χτύπησα:
Φόραγα ένα ωραιότατο ζευγάρι πολιτικά άνετα παπουτσάκια:a31:
Οι μποτες μου δεν ειναι κι ότι πιο σκληροπυρηνικό, κι επειδή τη ζημιά στον αστράγαλο την έπαθα από το "πλάκωμα" της μηχανής και το στριψιμο του σώματος μου εκείνη τη στιγμή, μπορεί να μη με είχαν γλιτώσει από όλη την ιστορία αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα είχα πάθει τη ζημια που έπαθα τώρα.
Οι μαλακίες πληρώνονται.
Κοίτα να γιώργεις και από εδώ και πέρα, το λιγότερο μποτάκι με προστασίες.
nikos_abel
21/02/2014, 07:50
Α
Εδώ ταιριάζει γάντι η υπογραφή του Βύρωνα
Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..
Όσες φορές το εφάρμοσα με έσωσε (καλά όχι τέρμα, και καλά σίγουρα ήμουν και τυχερός) όσες όχι γνταμπουμ!
Ξανά περαστικά Παναή και υπομονή.
pipe_smoker
21/02/2014, 07:53
Ξέρω το φάρμακο γι' αυτά...
Ε αφου και κριτικη δεχομαι και το φαρμακο ξερεις, δε με το λες?
CSS Level 2
nikos_abel
21/02/2014, 07:55
Ο Μακ λειτουργεί Σωκρατικά με την εκμαιευτική. Περιμένει να το καταλάβεις μόνος σου....
...όταν ξαναπέσεις (φτου σκόρδα :priest:) :lol:
Περαστικά man! Never again! Άραξε τώρα 2 εβδομάδες ξεκούραση και μόλις είσαι έτοιμος θα έχει μπει η άνοιξη ;)
pipe_smoker
21/02/2014, 08:02
νομίζω ότι ήρθε η ώρα για αλλαγές :smokin:
Ναι, θα φοραω το βρακι μου αναποδα.
Αριστο, αμα ειχε ABS, κι αμα ειχε τραξια, κι αμα ειχε καλυτερο πλαισιο κι @@.
Δε θα με χάλαγε σαφως μια αλλαγη :D, αλλα για να μη λεμε και μαλακιες δε φταιει το μηχανακι.
Εχει σκοτωθει κοσμος και με αρχαιολογιες εχει σκοτωθει και με τελευταια μοντελα.
Εδώ ταιριάζει γάντι η υπογραφή του Βύρωνα
Ξανά περαστικά Παναή και υπομονή.
Καπως πρεπει να μπηκε νεκρα κατα το μπουμ κι ακουστηκε μια γκαζια (εστω ξερογκαζια) την ωρα που ξαπλωνα που ξυπνησε ολη τη γειτονια.
Να'σαι καλα Νικο.
pipe_smoker
21/02/2014, 08:05
CSS Level 2
Το φανταστηκα :beer:
pipe_smoker
21/02/2014, 08:06
Περαστικά man! Never again! Άραξε τώρα 2 εβδομάδες ξεκούραση και μόλις είσαι έτοιμος θα έχει μπει η άνοιξη ;)
Thanks ρε Mike:beer:
Αριστο, αμα ειχε ABS, κι αμα ειχε τραξια, κι αμα ειχε καλυτερο πλαισιο κι @@.
Δε θα με χάλαγε σαφως μια αλλαγη :D, αλλα για να μη λεμε και μαλακιες δε φταιει το μηχανακι.
Το ABS δεν θα σου έκανε τίποτα, απλά θα δάγκωνες τα φρένα και θα πήγαινες ευθεία όπως πήγες. Απλά ήσουν αλλού, (όπως είμαστε όλοι κάποιες φορές), τρόμαξες και αποδέχτηκες τη μοίρα σου.
Αν εξακολουθούσες να κοιτάς εκεί που θέλεις να πάς, το πιθανότερο είναι πως δεν θα γινόταν τίποτα.
Οκ, όλα καλά.
Το μηχανάκι είναι οκ, κι εσύ θα μας τα κάνεις zeppelin τώρα που θα ΄χεις άπλετο χρόνο να γράφεις και να συλλογάσαι ελεύθερος :tooth:
Manalishi
21/02/2014, 09:01
Περαστικα!!!!
Αφού το είχες πάρει απόφαση να πέσεις, :lol: έπρεπε να έχεις συγκεντρωθεί στο να μη σε πλακώσει η μηχανή.
Ό,τι έγινε-έγινε, καλά να 'μαστε να τα συζητάμε μετά. Και βέβαια..
ΜΠΟΤΑ / ΜΠΟΤΑΚΙ. Προστατεύει αστραγάλους! Όπως το είπες κι εσύ, το κακό θα ήταν σίγουρα μικρότερο.
sapila racing
21/02/2014, 09:32
Περαστικά Παναγιώτη.
Το CSS όντως είναι η λύση στο πρόβλημα, αλλά και τα μποτάκια θα είχαν βοηθήσει. :wave2:
....
Τα παράπονά σου στο πολίτ μπυρό και στο σκοτεινό παρασκήνιο της κλίκας.
Αφού το είχες πάρει απόφαση να πέσεις, :lol: έπρεπε να έχεις συγκεντρωθεί στο να μη σε πλακώσει η μηχανή.
Ό,τι έγινε-έγινε, καλά να 'μαστε να τα συζητάμε μετά. Και βέβαια..
ΜΠΟΤΑ / ΜΠΟΤΑΚΙ. Προστατεύει αστραγάλους! Όπως το είπες κι εσύ, το κακό θα ήταν σίγουρα μικρότερο.
Και μετά τις νουθεσίες από τον οφίσιαλ βροντακα.... :bawl: περαστικά κι από μένα!
Όπως εννόησαν κι άλλοι αλλα δεν το είπαν και περιμένουν να το μάθεις είναι ότι οταν δεν μας περισσεύει δρόμος, στρίφτο το μπ@υρδέλο κι ό,τι γίνει! Θα πέσεις που θα πέσεις, ας πέσεις με στύλ!
Το μηχανάκι σου δεν εχει τίποτα.
devil's animal
21/02/2014, 10:13
γρηγορα περαστικα και καλη αναρρωση pipe...
:beer::beer::beer:
ενα css (http://www.motorcycleridingacademy.com/) σιγουρα θα βοηθουσε ή και ενα riding school (http://www.motorcycleridingacademy.com/)...
θα ηξερες τι να κανεις και το σημαντικοτερο: θα ειχες περισσοτερη αυτοπεποιθηση για να το κανεις...
το μποτακι θα βοηθουσε αλλα επειδη καποια στιγμη θα βρεθεις να μην το φορας, μα λογω καλοκαιριου, μα λογω δουλειας, καλυτερα να μην πεφτεις...:lol:
δεν μπορουμε παντα να ειμαστε αστακοι πανω στην μοτο...καπου θα τον κανουμε τον συμβιβασμο...
μολις ξανακαβαλησεις, εννοειται 3-4 περασματα ξανα απο την ιδια στροφη με λιγοτερα χλμ, και σκεφτεσαι οτι εκανες λαθος και τι θα μπορουσες να κανεις καλυτερα...:winka:
Αυτά παθαίνει όποιος κοιτάζει τον κόσμο από ψηλά. Ανέβηκες ιεραρχικά κι έχασες την επαφή με τη βάση (ρώτα και τον Jeffry G.P. που έχει πείρα, τα ίδια θα σου πει) :bawl::bawl:
Όλα καλά μη μασάς, συμβαίνει και στους καλύτερους!
Εγώ φταίω αγόρι μου,βρίσε με, χτύπα με, καντήλιασέ με, οτι θες κάνε με
Γουστάρω λέμε, βαρβατίλες τ΄αγόρια μου...........................
Περαστικά σου PIPE
pipe_smoker
21/02/2014, 12:29
Το ABS δεν θα σου έκανε τίποτα, απλά θα δάγκωνες τα φρένα και θα πήγαινες ευθεία όπως πήγες.
Ξέρω γω ρε Βύρωνα?
Δεν έχω καβαλήσει και ποτέ μηχανάκι με ABS για να δω πώς συμπεριφέρεται...
Αλλά αν εκεί που ξύπνησα από τον ύπνο το βαθύ και θυμήθηκα να φρενάρω, είχα την "άνεση" να τσαρουχώσω χωρίς το φόβο του μπλοκαρίσματος, δε θα είχε μειωθεί αρκετά η ταχύτητα μου ώστε να αμολήσω τα φρένα νωρίτερα και να μπορέσω να μπω στη στροφή?
Θα μου πείς αφενός πού να ξέρεις, μαζί ήσουνα για να δείς σε ποιό σημείο ξεκίνησα να φρενάρω?
Κι αφεταίρου να'χαμε να λέγαμε. Άνευ ουσίας ο προβληματισμός.
Απλά ήσουν αλλού, (όπως είμαστε όλοι κάποιες φορές), τρόμαξες και αποδέχτηκες τη μοίρα σου.
Αν εξακολουθούσες να κοιτάς εκεί που θέλεις να πάς, το πιθανότερο είναι πως δεν θα γινόταν τίποτα.
Γεγονός.
(άσχετο):Το μόνο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό και το θυμήθηκα πολύ πιο μετά είναι ότι όντως κοίταξα φευγαλέα μέσα στη στροφή και είχε σταματημένα αυτοκίνητα που περιμένανε να περάσουν τη διασταύρωση.
Όχι ότι θα τολμούσα να στρίψω.
Είπαμε το βλέμμα λόκαρε στο κράσπεδο.
Το μηχανάκι είναι οκ...
Γι'αυτό δεν είμαι και τόσο σίγουρος...
κι εσύ θα μας τα κάνεις zeppelin τώρα που θα ΄χεις άπλετο χρόνο να γράφεις και να συλλογάσαι ελεύθερος :tooth:
Γι'αυτό πάλι, είμαι :lol:
Ρε συ Vanda, είπαμε το "πήρα απόφαση" εκείνη τη στιγμή που συνέβαινε.
Δεν την είχα πάρει την απόφαση ότι θα βρόνταγα ενώ έπινα τον καφέ μου το πρωί για να καταστρώσω κι ολόκληρο σχέδιο τί να κάνω βήμα-βήμα:lol:
Και μετά τις νουθεσίες από τον οφίσιαλ βροντακα.... :bawl: περαστικά κι από μένα!
Έγραψε ο τρούπης και δεν το πήρα χαμπάρι ή κατέχει άλλος το σκήπτρο?:lol:
Ευχαριστώ Νίκο.
Όπως εννόησαν κι άλλοι αλλα δεν το είπαν και περιμένουν να το μάθεις είναι ότι οταν δεν μας περισσεύει δρόμος, στρίφτο το μπ@υρδέλο κι ό,τι γίνει! Θα πέσεις που θα πέσεις, ας πέσεις με στύλ!
Θα κοιτάξω να το υιοθετήσω:smokin:
Έχει ειπωθεί πολλάκις ούτως ή άλλως κι από άτομα που μετράει η γνώμη τους.
Τα φρένα μόνο προβλήματα δημιουργούν:lol:
γρηγορα περαστικα και καλη αναρρωση pipe...
:beer::beer::beer:
Σ' ευχαριστώ Σταύρο.
ενα css (http://www.motorcycleridingacademy.com/) σιγουρα θα βοηθουσε ή και ενα riding school (http://www.motorcycleridingacademy.com/)...
θα ηξερες τι να κανεις και το σημαντικοτερο: θα ειχες περισσοτερη αυτοπεποιθηση για να το κανεις...
Περαστικά Παναγιώτη.
Το CSS όντως είναι η λύση στο πρόβλημα, αλλά και τα μποτάκια θα είχαν βοηθήσει. :wave2:
Να'σαι καλά Άρη.
Περί css και λοιπών σχολείων που αναφέρεσαι κι εσύ, κι ο Devil's και πολλοί πιο πάνω, να πω απλά ότι είναι κάτι που πάντα το είχα (και το έχω στα υπόψιν).
Το γιατί δεν το εχω κάνει μέχρι στιγμής είναι άλλη ιστορία.
Περαστικα και ποτε ξανα Παναγιωτη
nikos_abel
21/02/2014, 12:53
Ξέρω γω ρε Βύρωνα?
.
.
.
είναι άλλη ιστορία.
Και ακόμα πονάς και δεν έχεις όρεξη να γράφεις πολλά, 2 λεπτά σκρολ έκανα για να βρω τη κορυφή του ποστ, φαντάσου να πιάσει το παναντόλ τι θα γίνει :lol:
Το γιατί δεν το εχω κάνει μέχρι στιγμής είναι άλλη ιστορία.
Έγραψες αίτηση συμμετοχής 15 σελίδων και σε κόψανε απ΄τα pits?
Billymuse
21/02/2014, 14:03
Περαστικά Παναγιώτη :beer: και σύντομα κοντά μας και όρθιος :beer:
Σιδερένιος,αει και μακριά απο τις γκαντεμιές ξανα :beer:
harris_x
21/02/2014, 14:26
περαστικά ρε παλικάρι :beer::beer::beer::beer::beer::beer:
zannisvel
21/02/2014, 15:30
Περαστικα και σιδερενιος!!!
pipe_smoker
21/02/2014, 16:08
Σας ευχαριστω ολους παιδια!
@Βυρωνα
Ρε ππρα ποναω λεμε:moutza:
:lol::lol::lol:
Ας είναι αυτή η χειρότερη στούκα της ζωής σου. Περαστικά :beer:
PetranGR
21/02/2014, 16:38
περαστικούλια!
Περαστικά ρε Παναγιώτη...
Pardalotzatziki
22/02/2014, 23:05
Τι εγινε ρε παιδια? Μαζεμενα πεσανε...
Περαστικα!!
λοιπον παναΩτ...
1ον περαστικα και αγυριστα
2ον εγω δεν ειμαι βροντακας (ουτε οφισιαλ ουτε ανοφισιαλ).
3ον να φορας εξοπλισμο (οι μποτες ειναι μερος αυτου)
4ον κανε κανα σχολειο
5ον ευκαιρια να αλλαξεις μηχανακι
6ον παρε τηλεφωνο να σε κατευθυνω για το γυροσκοπικο με πατεριτσες, σουζες με αναροπες θεσεις και λοιπα προστυχα μυστικα :wave2:
7ον σταματηστε να πεφτετε, δεν σας προλαβαινω!!!! ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!! :lol:
7ον σταματηστε να πεφτετε, δεν σας προλαβαινω!!!! ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!! :lol:
Το αυτό :lol:
Περαστικά πιπάκια και ποτέ ξανά.
Πάντως 2 στις 2 χύμες έγιναν απο mods να το κοιτάξετε αυτό, πάρτε κανένα σκορδόματο οι υπόλοιποι :p
pipe_smoker
23/02/2014, 09:47
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις ευχες.
Να'στε παντα καλα και ορθιοι:beer::beer::beer:
λοιπον παναΩτ...
1ον περαστικα και αγυριστα
2ον εγω δεν ειμαι βροντακας (ουτε οφισιαλ ουτε ανοφισιαλ).
3ον να φορας εξοπλισμο (οι μποτες ειναι μερος αυτου)
4ον κανε κανα σχολειο
5ον ευκαιρια να αλλαξεις μηχανακι
6ον παρε τηλεφωνο να σε κατευθυνω για το γυροσκοπικο με πατεριτσες, σουζες με αναροπες θεσεις και λοιπα προστυχα μυστικα :wave2:
1ον Ευχαριστω.
2ον Εγω αλλα ακουγα οταν ειχα πρωτομπει εδω μεσα:giggle:
3ον Δε θα μου πεις εσυ τι να φοραω!:lol:
4ον Ουτε τι να κανω!:lol: (φλερταρω ασχημα με την γκρινια λογω κουτσαμαρας)
5ον Θα αναθεσω στον παπ τον αλγοριθμο να μου βρει το καταλληλο.
6ον Oh yes
7ον Ησουν μια απο τις σκεψεις που μου περασε απο το μυαλο την ωρα που το καρφωνα....:heartpound::hug:
..............
1ον Ευχαριστω.
2ον Εγω αλλα ακουγα οταν ειχα πρωτομπει εδω μεσα:giggle:
3ον Δε θα μου πεις εσυ τι να φοραω!:lol:
4ον Ουτε τι να κανω!:lol: (φλερταρω ασχημα με την γκρινια λογω κουτσαμαρας)
5ον Θα αναθεσω στον παπ τον αλγοριθμο να μου βρει το καταλληλο.
6ον Oh yes
7ον Ησουν μια απο τις σκεψεις που μου περασε απο το μυαλο την ωρα που το καρφωνα....:heartpound::hug:
1ον παρακαλω
2ον ποτε δεν ειπωθηκε κατι τετοιο, κατι θα μπερδευεις (εγω εχω πεσει μονο μια φορα στα σερρας που δεν πιανεται και 2 που με ξαπλωσανε παππους απο αναστροφη και καργιολα απο στοπ)
3ον και 4ον ΜΗ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΗ ΦΩΝΗ!!!! ΑΥΤΑ ΑΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!!! :lol:
5ον ειναι ο ανθρωπος σου
6ον :a013:
7ον ακουστηκε λιγο προστυχο αλλα με ανεβασε πολυ! :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Περαστικά και αγύριστα φίλε, γρήγορα όρθιος!
Τι εγινε παιδες ομαδικη κρατηση κανατε λογο Αδωνη???
Περαστικα γρηγορα και σιδερενιος:beer::beer::beer:
amyroukai
26/02/2014, 08:15
Περαστικά πιπάκια...
Αλλά βρε πλί'μ' περνούσα συχνότατα απ΄αυτό το δρόμο και όχι και με ευγενικούς ρυθμούς και όχι μόνο με καλοκαιρία... Δεν είναι τόσο χάλια (ή τουλάχιστον δεν ήταν τόσο χάλια προ λίιιιγου καιρού).
Τεσπα, ποτέ ξανά.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..............ΥΠΟΜΟΝΗ
Χρόνο θές,τίποτε άλλο έφόσον δέν έχεις κάποια σοβαρή διάταση σέ συνδέσμους.
Πονάει τό γαμημένο ναί, άλλά περνάει ........
Τώρα μέ μπότα ίσως τήν έτρωγες λιγότερο,άλλά ή μπότα δέν είναι ότι πιό πρακτικό
γιά όλους μας.
Έπ'ισης γιά τό πέσιμο όπως μάς τά περιγράφεις,κλασσική περίπτωση πού τήν έχουμε πάθει όλοι..!!
Περνούσες άπό έναν δρόμο πού τόν ξέρεις άπ'έξω καί ΔΕΝ τόν διάβασες καλά στό μυαλό σου
γιατί χάζευες,γιατί σκεπτόσουν κάτι άλλο.......κ.λ.π...,καί όταν τό κατάλαβες ήταν ήδη άργά
σέ είχε πάρει ήδη ή φυγόκεντρος καί έβλεπες τό κράσπεδο,έτσι νομίζω.
Κανένα σχολείο δέ μπορεί νά βοηθήσει σέ αύτό,είναι προσωπικές στιγμές ,είναι σκοτούρες,
είναι στιγμές πού τό μυαλό μας χάνεται.
Ή Λύση του....??
Όταν άνεβαίνεις καί νοιώθεις ότι θά βρεθείς σέ αύτήν τήν κατάσταση γιατί έχεις ένδείξεις μέσα σου,
ή πάς ΠΟΛΥ πιό σιγά ή πάς μέ άλλο μέσο...!!!!
Κανένα σχολείο δέν μπορεί νά σού τό προσφέρει αύτό ούτε φυσικά καί νά σέ άποτρέψει
άπό τό νά πέσεις σέ αύτήν τήν κατάσταση....!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ καί πάλι,θά στρώσεις γρήγορα άν είσαι έλαφρύς καί έχεις καλό μυικό σύστημα
Κανένα σχολείο δέ μπορεί νά βοηθήσει σέ αύτό,είναι προσωπικές στιγμές ,είναι σκοτούρες,
...
Κανένα σχολείο δέν μπορεί νά σού τό προσφέρει αύτό ούτε φυσικά καί νά σέ άποτρέψει
Σε αυτό κάνεις λάθος...
pipe_smoker
26/02/2014, 10:05
Περαστικά πιπάκια...
Αλλά βρε πλί'μ' περνούσα συχνότατα απ΄αυτό το δρόμο και όχι και με ευγενικούς ρυθμούς και όχι μόνο με καλοκαιρία... Δεν είναι τόσο χάλια (ή τουλάχιστον δεν ήταν τόσο χάλια προ λίιιιγου καιρού).
Τεσπα, ποτέ ξανά.
Σε ευχαριστω ρε μαν:beer:
Δεν παω να μπαλωσω την αδιαμφισβητητη μαλακια μου σε καμια περιπτωση, αλλα ισως δε φαινεται με την "καρφιτσα" σωστα το σημειο της πτωσης, ισως μπερδευεις το δρομο με καποιον αλλο....
Ειναι γυαλι η ασφαλτος, αρνητικη κλιση, η στροφη ερχεται μετα απο ψιλοανηφορα και δεν τη βλεπεις απο μακρια, ειναι πολυ κλειστη και κοβει αποτομα γιατι καπακι εχει τη διασταυρωση κλπ κλπ.
Η κυρια απο το πετ σοπ εκει διπλα που μου εφερε ενα μπουκαλι νερο (να'ναι καλα η γυναικα) μου λεει "Εισαι ο τριτος που πεφτει αυτη τη βδομαδα ακριβως εδω".
Απο την αλλη τα εχουμε χιλιοπει. Το δυσκολο και γρηγορο που πεφτει και βρονταει ο ενας, μπορει να ειναι αστειο και παιχνιδακι για τον αλλο:)
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..............ΥΠΟΜΟΝΗ
Χρόνο θές,τίποτε άλλο έφόσον δέν έχεις κάποια σοβαρή διάταση σέ συνδέσμους.
Πονάει τό γαμημένο ναί, άλλά περνάει ........
Να'σαι καλα.
Σ'ευχαριστω:beer:
Τώρα μέ μπότα ίσως τήν έτρωγες λιγότερο,άλλά ή μπότα δέν είναι ότι πιό πρακτικό
γιά όλους μας.
Πρακτικη ή μη, πιστεψε με μετα απο αυτο θα σταματησω πλεον να βλεπω τον εξοπλισμο ως "απαραίτητο" (κρανος, μπουφαν, αναλογα την περιπτωση γαντια) και "προαιρετικο" (μποτες, γαντια).
Οχι απλα δε θα της βγαζω απο τα ποδαρια μου, αλλα θα μεινουν σε κανα ραφι για δευτερες αυτες που εχω και θα αγορασω καλυτερες με περισσοτερες προστασιες, σκληροτερα/καλυτερα υλικα κλπ.
Κι ας με βλεπουνε κι ας λενε "Που παει ο μαλακας ο Ρομποκοπ?"
Έπ'ισης γιά τό πέσιμο όπως μάς τά περιγράφεις,κλασσική περίπτωση πού τήν έχουμε πάθει όλοι..!!
Περνούσες άπό έναν δρόμο πού τόν ξέρεις άπ'έξω καί ΔΕΝ τόν διάβασες καλά στό μυαλό σου
γιατί χάζευες,γιατί σκεπτόσουν κάτι άλλο.......κ.λ.π...,καί όταν τό κατάλαβες ήταν ήδη άργά
σέ είχε πάρει ήδη ή φυγόκεντρος καί έβλεπες τό κράσπεδο,έτσι νομίζω.
Ναι καπως ετσι εγιναν τα πραγματα....
Ή Λύση του....??
Όταν άνεβαίνεις καί νοιώθεις ότι θά βρεθείς σέ αύτήν τήν κατάσταση γιατί έχεις ένδείξεις μέσα σου,
ή πάς ΠΟΛΥ πιό σιγά ή πάς μέ άλλο μέσο...!!!!
Αλλα εδω θα συμφωνησω με τον Mcgyver.
Θα μπορουσαν να μην ειχαν γινει καθολου ετσι τα πραγματα αν ειχα μαθει καποια βασικα πραγματα και ειχα εξοικιωθει να τα εφαρμοζω στην πραξη.
Υπηρχε "χρονος" και "χωρος" απλετος για να τη σκαπουλαρω με τους καταλληλους χειρισμους.
Δεν ειναι οτι με κοπανησε γιαγια που βγηκε με κοκκινο εκει που ρολαριζα αμεριμνος.
Και παλι ευχαριστω για τις ευχες.
George_Sp
26/02/2014, 10:08
περαστικά και από μένα. τί γίνεται ρε γαμώτο μου τελευταία! φούστη άδωνη!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΤΟ..............ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ
Πιστεύω ότι αύτά πού κάποιοι μάθαμε στούς δρόμους μέ πολύ έπώδυνο τρόπο
θά τά μάθαιναν σέ κάποιο σχολείο πολύ πιό άνώδυνα,χωρίς νά πάθουν....ΟΜΩΣ
έγώ άναφερόμουν στό ψυχικό κομμάτι τού πράγματος,μακάρι νά μπορούσε
κάποιο μάθημα νά μάς κάνει νά έλέγχουμε τήν ψυχική μας κατάσταση ώστε
νά λειτουργήσουμε άνάλογα.
Προσωπικά κάθε φορά πού νοιώθω κάπως ,άπό ένστικτο καί μόνο,τότε
ή πάω σάν κόττα ή άφήνω τό τιμόνι.
Έτυχε νά βγώ Σαββατοκύριακο γιά γρήγορη χωρίς πινακίδα καί μόλις έφτασα
περιφερειακό γύρισα γιατί ένοιωθα ότι κάτι δέν πάει καλά,οί άντιδράσεις μου κ.λ.π.
Είλικρινά δέν ξέρω άν αύτό διδάσκεται κάπου......καί νά γίνεται δέν θά τό μάθω ποτέ
γιατί τό έμαθα στό δρόμο μέ τά χρόνια.
Άν έννοούσατε αύτό,τί νά πώ....μακάρι νά είναι έτσι,δέν πήγα ποτέ σέ κάποιο σχολείο
γιά μοτό,δέν είχα τήν εύκαιρία,τό χρόνο καί τήν πολυτέλεια θά έλεγα,άλλά καί δέν ξέρω
τί είδους σχολεία είχαμε τό 75-80,άν είχαμε.....λαχαναγορά ξέρω έγώ κ.λ.π.οί
Θεσσαλονικείς μέ άντιλαμβάνονται,Θεσσαλονίκη - Άθήνα ή Έθνική χωρίς άκόμα διάζωμα
καί σούζες,ψαράκια κ.λ.π....μέ τίς καρμανιόλες τής έποχής Καβασάκι 1000 Ζ ,
Κατάνα, gsx-e 1100, Γιαμάχα eleven, cb 1100....!!!
Tέλος πάντων,τί νά λέω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΕΣ έποχές..!!
Όποιος τά έζησε........άκούει τά σημερινά καί χαμο-γελάει...!!!!
Γιά κάθε μοτοσυκλεττιστή πού πέφτει καί χτυπάει.......έπειδή τό έχω ζήσει άρκετές φορές,
νοιώθω ότι συμπάσχω μαζί του καί πάντα εύχομαι σέ όλους
πρώτα ψυχική γιατί αύτή είναι ή έπικίνδυνη καί μετά σωματική άνάρρωση.
Οί πληγές τού μυαλού πάντα κλείνουν πολύ πιό δύσκολα.......
Οί πληγές τού μυαλού πάντα κλείνουν πολύ πιό δύσκολα.......
Το αυτό :a10:
(το ότι είμαι κι εγώ Αεκτζής είναι άσχετο....)