View Full Version : αγορα μοτοσυκλετας
Χαιρετω τα παιδια του φορουμ. Λοιπον αποφασισα μετα απο χρονια καψουρας και ενασχολησης μεσω φιλων να κανω το βημα και να παρω πρωτη δικια μου μηχανη. Εδω λοιπον ειναι το διλημμα ειμαι αναμεσα σε κανα γυμνο η motard. Να πω οτι θελω να εχει φυσιολογικη καταναλωση για να πηγαινω δουλεια 26 χλμ και οτι διαθετω περιπου τρια χιλιαρικα. Οι πρωτες εκτιμησεις λενε για κανα fazer 600 ή smc 660 απο την καθε κατηγορια. Καμια γνωμη κανεις?
SHOOTER045
22/02/2014, 00:24
μια ψηφος στο fazer απο μενα
yiannis172
22/02/2014, 00:29
Και τα δυο που ειπες ειναι μηχανακια αστερια,το καθενα για δικους του λογους,και μπραβο για τις επιλογες σου.Αλλα επειδη θα ειναι η πρωτη σου μηχανη αν παρεις τελικα LC4,να ειναι το 625 προτιμοτερα.Εχει κι αυτο FCR,αλλα και μιζα.Και πιστεψε με δεν ειναι οτι καλυτερο για εναν αρχαριο να εχει να παλεψει τη μανιβελα του 660.Καλη αγορα και καλα χιλιομετρα απο μενα. :wave2:
ΥΓ
Να εχεις υποψην οτι αφου το μπατζετ παιζει στα 3,μπορεις να κανεις λιγο υπομονη και με ενα ακομα χιλιαρικο να παζαρεψεις κανα 690,το οποιο ειναι καλυτερο σε ολα απο τον προγονο.Ειναι μια street μονοκυλινδρη μοτοσυκλετα και οχι ενα εντουρο στημενο για δρομο.
αρχαριος τελειως δεν ειμαι και δεν με απασχολει τοσο η μανιβελα αλλα η αξιοπιστια για τα ktm παντως εχει πολλα και φθηνα. τι κανετε τετοια ωρα ορθιοι ρε θηρια?
yiannis172
22/02/2014, 00:34
Χειροτερα ειναι,απο κοστος,να πεσεις σε κακοσυντηρημενο Fazer,παρα σε 640,οποτε αν το ψαξεις καλα αυτο που θα παρεις (οποιο κι αν ειναι) δεν εχεις να φοβασαι κατι.
Bradipous
22/02/2014, 00:46
Μου αρεσουν και τα 2 (περισσοτερο το fazer βεβαια) αλλα νομιζω οτι για μικρες αποστασεις και διαδρομες εντος πολης το μονοκυλινδρο 660 θα ηταν πιο σοφη επιλογη. Και πιο οικονομικο θα ειναι και λιγοτερο ζορι θα τρωει η μηχανη.
Σε αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις και τα 2 μηχανακια που κοιταζεις.
Μπορεις να δεις και για καποιο 2κυλινδρο γυμνο...
Αν τα 26 χλμ δεν ειναι κανας περιφεριακος ή μεγάλος δρόμος τότε χτύπα κανα μονοκυλινδρο
Η 'σοφοτερη' επιλογή πάντως και σε μενα ακουγεται το φαζερ
nick_VFR
22/02/2014, 10:59
Δες και το Kawasaki er-6n.
310328
600άρι, δικύλινδρο, με χαμηλότερη κατανάλωση από fazer και πολύ καλό για πρώτη μηχανή.
Δεν νομίζω να είναι τυχαίο που το έχουν πολλές σχολές οδηγών! ;)
ευχαριστω για την ανταποκριση. η διαδρομη ειναι γλυφαδα αεροδρομιο και ειναι σχετικα ανοικτος δρομος δλδ πας και χωρις να βαλεις ποδι κατω. το καβα μου φαινετε πολυ ασχημο και δεν εχει το γκαζι του fazer ουτε του hornet π.χ.
Κατι που πρεπει να λαβεις υπόψη σου ειναι οτι με το γιαμαχακι παιζει να βρωμανε τα ρουχα σου λογο
της εξατμισης που ειναι ψηλα τοποθετημενη.
yiannis172
22/02/2014, 21:31
ευχαριστω για την ανταποκριση. η διαδρομη ειναι γλυφαδα αεροδρομιο και ειναι σχετικα ανοικτος δρομος δλδ πας και χωρις να βαλεις ποδι κατω. το καβα μου φαινετε πολυ ασχημο και δεν εχει το γκαζι του fazer ουτε του hornet π.χ.
Πας για Fazer.
Wisdover
28/02/2014, 22:13
Για μένα πας για Fazer όμορφο και δυνατό με περισσότερες δυνατότητες.
το fazer για να εχεις ποιο ''φθηνη σχεση'' μαζι του , δεν εχουν ακουστει αξιας λογου ζημιες και για αυτα που περιγραφεις ειναι οτι πρεπει.Το ομορφο ειναι υποκειμενικο εγω βρισκω ασχημο το fazer αν κοιταγα την ομορφια θα επαιρνα ΚΤΜ αν κοιταγα τι φοραει το καθε ενα(απο περιφεριακα) θα επαιρνα ΚΤΜ αν ομως κοιταξω ανεση , οικονομια , ταξιδια , βολτες εντος πολης , δουλεια-σπιτι .... θα κοιταγα το fazer μεταξυ των 2 που αναφερες.Αλλιως παρε Ζ γιατι ειχα πολυ καιρο να το πω :lol:
gior-gos
01/03/2014, 08:28
:wave2:
Κι εγω θα σου προτεινα το fazer για να μπορεις να πας και κανα ταξιδακι.. ;)